Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Marlène is helemaal in haar nopje. Op het werk vlotte het allemaal niet zo. Ze zat vol van de stress en overzag de situatie niet. Het geluk was, dat haar nieuwe vriend een huis in Spanje had. De man, die de vijftig ruim gepasseerd was, had een mooi vakantieverblijf daar gekocht. Hij ging daar regelmatig heen. Nu had hij Marlène er heen gestuurd. De eerste dagen was hij mee geweest, maar daarna moest hij terug voor zaken.
Marlène heeft normaliter een drukke zakenbaan bij een groot bedrijf in de Randstad. Daar is ze veel mee bezig. De relatie met haar ex is mede hierdoor op de klippen gelopen. Soms had ze totaal geen oog meer voor hem. Daardoor ging hij weer naar andere vrouwen kijken. Toen Marlène hem daarom betrapte toen een jonge griet hem aan het pijpen was, besefte ze dat zij daar ook mede schuldig aan was. Zij had de relatie verwaarloosd. De vrouw was nu net de veertig gepasseerd. Haar veertigste verjaardag had ze vorig jaar nog alleen gevierd. Nu was er een nieuwe man in haar leven. De grijsaard was al tegen de zestig. Dat deerde Marlène niet. Hij gaf haar wat ze nodig had. De sex was ook niet slecht. Hij was erg lief voor haar.
Deze man had de mooie vrouw nu in Spanje gelaten. Het zou haar goed doen dat ze er even compleet tussenuit zou zijn. Het was daar nog een lekkere temperatuur, waardoor ze bij hun huis aan het zwembad kon liggen. Hierdoor zou ze zich vast binnen een no-time beter voelen. Althans, dat hoopte haar vriend.
Marlène voelde zich super daar. Het verliep allemaal lekker ontspannen. De stresskip schoot weer vol toen ze een lekkage ontdekte. Wat moest ze nu? Ze belde haar vriend op in paniek. Die legde rustig uit wat ze moest doen. Marlène noteerde het nummer dat hij gaf. Dat was van een lokaal loodgietersbedrijf. Ze belde het meteen. In haar gebrekkige Spaans legde ze het euvel uit. Een drukke receptioniste vertelde haar dat ze tegen twee uur een man kon verwachten die het zou komen nakijken en verhelpen. Marlène was opgelucht.
Tegen twee uur ging de bel. De vrouw deed open. Ze had niet verwacht dat een neger van bijna twee meter voor de deur zou staan. Hij had een overall aan van het bedrijf dat ze had gebeld. De gereedschapskist had hij ook bij. De donkere man gaf netjes een hand. Marlène liep voor hem naar de keuken, waar de lek was. Ondertussen zag ze op haar netvlies een scène met interraciale porno voor zich. Ze had al veel gedaan op het gebied van sex, maar interraciaal nog niet. Daar kwam de man alleen niet voor. De vrouw nam zich wel voor dat ze hem best mocht verleiden om hem een beetje uit de tent te lokken. Zou hij echt zo’n grote hebben?
Toen hij bezig was, besloot Marlène haar slipje onder haar jurkje vandaan te halen. Het zomerse jurkje was niet al te lang. Ze wist dat ze als ze ergens op ging zitten, zo een inkijk kon creëren. Dan was het aan hem om hierop te reageren. Hoewel het eigenlijk heel fout was, wilde ze graag sex met deze donkere kerel. Snel ging ze sliploos terug naar de keuken. Ze vroeg of de man wat wilde drinken. Hij vroeg om wat fris. Hiervoor moest de vrouw in de koelkast zijn. Fris stond onder in de deur. Ze bukte met haar billen in de richting van de man. Haar jurkje kroop omhoog. Marlène voelde hoe de zoom van haar kleurrijke jurkje nog maar net haar billen bedekte. Zonder dat ze het zag, voelde ze dat de klusjesman naar haar keek. Zou hij iets kunnen zien? Zou dit zijn zin in sex opladen? Marlène voelde haar rijpe kutje al nat worden.
Ze schonk het drinken in. De man werd daarvoor uitgenodigd buiten op het terras. De vrouw ging daar op een ligstoel zitten. De donkere man nam plaats tegenover haar. Hij complimenteerde haar met het optrekje. Marlène zei dat het eigenlijk van haar vriend was. Tijdens het gesprek schoof ze wat heen en weer. Hierdoor kroop haar jurkje verder omhoog. Ze merkte dat hij steeds een glimp van haar natte poes wilde opvangen.
Na een tijdje vroeg ze het aan hem. Hij wist niet goed hoe hij moest reageren. De man van Afrikaanse afkomst voelde zich betrapt. Marlène had nu haar stoute schoenen al aan. Ze zei de man dat ze haar jurkje wel wilde uitdoen, zodat hij haar natte grotje kon zien, maar dan moest hij wel iets terug doen. Hij keek met zijn donkere ogen vragend naar haar. Zonder enige vorm van schaamte vroeg ze of hij dan met zijn pik haar lekkage kon verhelpen. Hij moest lachen en stond op. In twee stappen stond hij voor haar. De man tilde het jurkje over het hoofd van de vrouw. Nu zat ze naakt. Een bh droeg ze daar namelijk zelden. Haar volle borsten hingen een beetje. De tepels waren groot. Haar licht behaarde kut glom in de Spaanse najaarszon. Hij opende zijn overal en liet deze zakken. Marlène haalde een pik uit zijn broek die enorm was qua formaat. Ze keek haar ogen uit. Hij was nog niets eens hard en hij was al zo’n 20 centimeter. Ze werd zowaar nog geiler. Langzaam begon ze hem af te trekken. Het formaat was enorm. Ze kon zijn eikel maar net in haar mondje krijgen. Zijn pik was snel hard. Hoe moest dit passen.
Hij haalde zijn pik snel uit haar mondje. Zijn grote handen tilden haar op en legden haar plat met haar rug op de ligstoel. Hij zette beide benen naast het ligbed en zette zijn eikel tegen haar kleddernatte kutje. Langzaam verdween zijn megazwarte pik in haar grotje. Zo goed was ze nog nooit gevuld. De geile neger begon haar te neuken. Hij hield haar bij haar heupen vast. Lange stoten penetreerden haar kutje. Zalig.
Hij begon haar harder en harder te naaien. Marlène voelde zich totaal opgewonden. Zelf beroerde ze haar klitje. Hierdoor werd haar kutje nog natter. Dat was makkelijker. Het vocht was nodig om deze interraciale sex in goede banen te leiden. Marlène kreunde in de buitenlucht. Buitensex met een pikzwarte Afrikaan, daarvan had ze nog nooit durven dromen. Nu gleed zijn grote pik met lange halen in en uit haar kutje. Wat voelde ze zich weer als een twintigjarig sletje.
De man tilde haar op en draaide haar om. Nu zat ze op zijn hondjes voor hem. Hij schoof zijn lange lans weer naar binnen en begon haar weer hard te neuken. Dit was geweldig. Je hoorde haar kutje gewoon soppen. Zijn megahanden speelden met haar rijpe tieten. Heerlijk was dit.
De donkere gast ging steeds harder. Zijn stoten werden ook steeds meer ongecontroleerd. Marlène begon nu tegen te stoten. Zijn ballen kwamen nu telkens tegen haar klitje. Op dat moment besefte Marlène dat zijn hele pik in haar druipende kutje was verdween. Hoe geil kon dit zijn!
Hij naderde zijn hoogtepunt. Marlène kreunde dat zijn zaad in haar kutje mocht. De man pakte haar nu bij haar heupen. Keihard neukte hij haar nu. Dit was pas hardcore. Hij begon te kreunen. Toen trok hij Marlène tegen zich aan. Zijn hele pik klopte in haar vagina. Een warme gloed kwam haar lichaam binnen. Het sperma vloog diep in haar.
De gast trok zijn pik uit haar kutje. Voldaan waren ze. Toen deed hij zijn overall aan en zei dat hij verder moest met die andere lekkage. Marlène bleef naakt liggen. Ze wilde als hij klaar was nog wel een keer.
Reacties/MSN: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen