Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het begon allemaal al op te schieten. De bovenverdieping was zo goed als klaar. Linda en haar vriend woonden dan ook al half in hun nieuwe onderkomen. Het tweetal kluste zelf veel aan het huisje, maar kreeg ook hulp van professionals. Alles zat er bijna op. De vloer van de garage was nu het werk waar een bouwvakker mee bezig was. Hij hoopte het aan het eind van de middag af te hebben. De man was daarom ook hard bezig in de garage met de vloer.
Linda was lekker boven. Ze genoot van het op zichzelf wonen met volle teugen. Haar vriend aan zijzelf waren blij dat ze eindelijk schaamteloos ongeremde sex konden hebben zonder dat ze met iemand rekening hoefde te houden. Haar vriend was nu druk aan het werk. Deze warme dag vond ze heerlijk om alleen te zijn. Ze wilde eigenlijk gaan zonnen op het balkon. Echter ze weerhield zich hiervan omdat de bouwvakker nog in de garage bezig was. Eigenlijk vond ze die man wel erg interessant. Stiekem wilde ze wel het blauwgekleurde overal van zijn lijf trekken. Ze had het idee dat hij van Surinaamse afkomst was. De man was groot en kwam gespierd op haar over. In de badkamer staande, merkte ze dat ze een beetje opgewonden werd van dat idee. Even sloeg ze zich voor haar hoofd. Ze was een gelukkige meid en ze kwam niets te kort. Dit moest ze uit haar hoofd zetten.
Na wat te hebben gesurft op het digitale web besloot ze toch maar om te gaan zonnen. Het balkon grensde aan hun slaapkamer. In hun slaapkamer ontdeed de kortharige meid zich van haar kleren. Uit een laatje haalde ze een bikini. Ze trok het vrolijke ding aan en keek in de spiegel. Linda had een lichte huid. Haar kastanjebruine ogen straalden bij het denken aan zonnen. Toch moest ze zich eerst goed insmeren. Ze haalde dan ook een tube beschermende crème uit een laatje en begon zich in te smeren. Haar grote borsten deed ze extra goed. Deze flinke bollen waren nog niet veel in de zon geweest. Haar tepels reageerden gelijk door hard te worden.
Helemaal ingesmeerd begaf ze zich naar het ligbed op de met stenen omheind balkon. Als ze zou liggen, zou niemand haar kunnen zien. Dat was een heerlijk idee. Het was dat die bouwvakker nog in de garage was, anders zou ze gerust haar bovenstukje afwerpen om haar borsten volledig over te geven aan de zon. Ze zette een muziekje op haar oren en sloot haar ogen. Heerlijk.
Ze moest al een tijd hebben gelegen toen ze de man hoorde. Verschrikt keek ze op. In de opening van de terrasdeuren naar het balkon stond de bouwvakker, bezweet. Zijn blik keek goedkeurend naar het lichaam van Linda. Nu hij daar stond, leek ze helemaal ligt. Hij kwam vragen of er wat drinken was, want het moest even drogen. Linda voelde zich wat beschaamd. De meid stond nu oog in oog met een donkere gast, terwijl ze in haar bikini lag.
Toen kwamen de gedachtes van die ochtend weer naar boven. Linda begon zich af te vragen of de man het niet erg heet had in zijn overal. Ze besloot om hem te vragen of zijn handen haar wilden insmeren op haar rug. Dan zou ze daarna wel wat koffie maken. Zonder aarzelen stapte de man op haar af en pakte de tube. Hij kneep wat uit de tube en smeerde het even in zijn grote handen. Linda had zich omgedraaid. Haar kontje pronkte nu in de zon. Ze voelde hoe zijn handen op haar schouders kwamen. Allemachtig wat waren die groot!
Linda maakte haar bovenstukje los, zodat zijn grote handen haar hele rug konden bestrijken. Zijn handen maakten grote banen over haar rug. Daarna ging hij naar haar benen. Hij begon onderaan. Hoe hoger hij kwam, hoe geiler Linda werd. De meid had lichtelijk de neiging haar benen wat meer te spreiden. Elke centimeter die hij hoger kwam, voelde Linda meer tintelingen in haar kutje. Ze wist dat die nu al heel nat was. De man kwam nu daar in de buurt. Hij raakte af en toe even vluchtig de stof van haar bikinibroek op de plek van haar natte kutje. Wat was dit heerlijk. Zijn handen omvatten nu haar billen en begonnen die stevig te masseren. Het liefst zou ze nu haar broekje ook uit doen. Dit voelde zo goed!
De meid schrok toen de donkere man stopte met het insmeren. Over haar schouder keek ze hem aan. Ze vroeg of hij het lekker had gevonden. De man keek haar aan en zei lichtelijk nonchalant dat hij het wel lekker had gevonden. Wat was Linda geil geworden! Ze wilde nog maar één ding, zijn pik in haar kutje. Daarom besloot ze haar stoute schoenen nu stevig vast te binden.
Met een geile blik in haar ogen zei ze de man dat ze wel wilde zien of hij echt had genoten. Hij wist niet wat ze bedoelde. De meid draaide zich op haar rug en zei, leunend op haar onderarmen, dat ze zijn gereedschap wel eens wilde zien om te kijken of hij niet loog. Doordat ze omdraaide, viel haar bovenstukje af. Haar grote borsten waren nu volledig zichtbaar voor de net nog hard werkende bouwvakker. De man moest zich wel overgeven nu. Dat deed hij dan ook.
Langzaam opende hij de knoopjes van boven naar beneden. Zijn gespierde borstkas zorgde voor een tevreden glimlach bij Linda. Ze zag hoe hij alle knoopjes los had en zijn mouwen afwierp. Het ding zakte nu omlaag en daar stond hij dan. Gehuld met een overal op zijn enkels en een zwarte boxershort die zijn harde pik niet kon verbergen. Linda wipte op van haar ligbed en trok hem naar hem toe. Ze ging zitten op het ligbed en trok de boxer omlaag. Zo’n pik had ze nog nooit in levende lijven gezien. Deze was allemachtig groot. Zijn lid was meer dan twintig centimeter. Ze nam het kolossale ding in haar hand. Langzaam begon ze aan zijn voorhuid te trekken. De dikke pik wilde ze wel proeven. Al trekkend begon ze aan zijn eikel te likken. Het grote apparaat paste maar net in haar mondje. De meid begon hem te pijpen, terwijl ze ook bleef trekken. De man van het klusbedrijf genoot.
Linda zoog lekker aan zijn staaf. Ondertussen had haar hand haar kleddernatte kutje al gevonden. De meid vingerde zich nu lekker geil. Eigenlijk wilde ze zijn pik wel in haar kutje. Daarom trok ze haar bikinibroekje uit en ging ze op handen en knieën op het ligbed voor hem zitten. Zonder te vragen duwde hij zijn enorme geslacht in het druipende kutje. Het paste maar net. Linda voelde hoe zij hard werd geneukt door deze gespierde man. Ze wreef snel over haar klitje, zodat haar kutje lekker nat bleef. Hij neukt hard. De grote handen grepen naar de nog grotere borsten van Linda. Ze voelde hoe hij er in kneep en met haar harde tepels speelde.
Zijn pik bleef met harde stoten in en uit haar kutje gaan. Zijn pik kwam telkens tot aan zijn eikel naar buiten. Daarna stootte hij tot aan zijn zware ballen in haar natte liefdesgrotje. Wat was dit zalig.
Hij haalde nu zijn pik uit haar en draaide haar om. Ze lag nu met haar rug op het bed en spreidde haar benen. De donkere man kwam boven haar. Hij duwde zijn pik weer naar binnen en begon hard te neuken. Deze gast wist niet van ophouden. Het zweet droop van hun lijven. Geil als ze was, klemde ze haar benen om zijn heupen. Ze voelde dat hij nu nog dieper in haar kwam. Haar hand ging nu nog sneller over haar klitje. Ze voelde dat ze ging komen.
De man begon harder te stoten en te hijgen. Het zweet droop van zijn voorhoofd. Linda begon sterretjes te zien, de hitte, die pik, haar klitje. Het werd te veel. Hijgend kwam ze klaar. Ze had niet in de gaten dat de man ook al ging komen. Die had zijn natte lul nu voor haar mondje gezet. Niet bewust van wat ze deed, sloeg ze haar lippen er om heen. Ze voelde gelijk al vele stralen sperma in haar mondje komen. De dame was gelijk weer bij de les. Ze slikte alles netjes door. Toen er geen druppels meer uitkwamen, likte ze zijn pik mooi schoon.
Ze keek hem aan. Zachtjes fluisterde ze dat ze hem geloofde. Nu was het tijd voor een douche. Samen namen ze plaats in de pas een paar dagen geleden afgeleverde badkamer. Heerlijk spoelden ze zich schoon.
Toen hun kleren weer aan waren, ging hij nog even verder. Linda’s vriend kwam niet veel later thuis. Hij begroette Linda en zei dat hij het goed vond dat die man nog bezig was omdat hij die instelling wel waardeerde. Linda dacht bij zichzelf dat ze maar niet moest zeggen hoe het kwam dat hij nog bezig was. Haar kutje brandde nog steeds!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen