Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In ‘een grote chocoladereep’ heb je kunnen lezen hoe de geile Dianthe na een hete rit op een paard in de manege een donkere man tegen kwam. Deze twee meter lange spierbundel had haar verbaasd aangekeken toen Dianthe met grote ogen keek naar het formaat van haar hengst. In een leegstaande stal werd ze vervolgens verlekkerd door deze grote pik van deze man. Bij het weggaan beloofde hij dat hij de volgende dag terug zou komen met een vriend. Ze zou dan twee van dit soort exemplaren mogen voelen. Dianthe is nog nooit zo opgewonden geraakt als toen hij dat zei.
Die dag was Dianthe helemaal in haar nopjes. Ze voelde zich geil. De meid had haar kutje gevoeld toen ze wakker werd. Die was kleddernat. De meid kon niet wachten tot de avond. Helaas moest ze nog naar school. Ze wist dat ze geen moment zou kunnen denken aan de lessen die ze moest volgen. Het zou voor haar die dag alleen maar op de geile trio van de avond gaan. Zou die andere gast ook zo’n gespierde bink zijn?
Na het douchen wist Dianthe gelijk wat ze voor ondergoed aan wilde. De meid koos voor hetzelfde setje als dat van de dag ervoor. De lingerie van Marlies Dekkers vond de meid hoerig maar toch ook erg chique. Naar school deed ze nog een strakke jeans aan. Ze wist echter wel dat ze voor de avond een geil rokje aan zou doen. Deze meid had echt zo’n zin om een lekkere trio te hebben met die twee negers. Hun chocoladerepen wilde ze het liefst gelijk al verorberen. Het voordeel van zulke grote exemplaren was, dat er geen eind aan leek te komen, waardoor het plezier er ook langer bij was.
Dianthe wist haar gedachten op school er niet bij te houden. Ze was zo opgewonden. Haar vriendinnen hadden geen idee wat er speelde. De meid was zelfs als ze smoorverliefd was nog niet zo afwezig in haar gedachten als nu. Dianthe zei alleen maar dat ze ’s avonds een leuke avond zou krijgen. Haar vriendinnen zouden het de dag erna wel krijgen te horen, mits ze het goed geheim zouden kunnen houden. Gezien dat deze geile meid zo’n beetje de leidster van de groep vriendinnen was, beloofden de meiden dit plechtig. Ze wilden allemaal niet verstoten worden door deze meid die bij vlagen enorm bitchie kon zijn.
Na school ging Dianthe snel naar huis. Ze gooide de jeans in de wasmand. Even voelde ze aan haar kutje. Haar geschoren doosje was kleddernat. Het topje dat ze aan had, had alleen dunne bandjes over haar schouders. Als ze het een beetje naar beneden trok, kon je gelijk zien dat ze een bh van Marlies Dekkers aan had. Daar geilde ze zelf op.
In de manege wilde ze eerst nog even lekker rijden op het paard. Wie deel een heeft gelezen weet waarom. Voor deze geile meid is paardrijden een soort van zelfbevrediging. Op haar paard kwam ze dan ook heerlijk klaar. De meid reed naar een uur terug uit het bos de manege op. Ze bracht haar paard naar de stal en begon aan de nazorg van een paard. Ze keek af en toe rond of ze de heren nog niet zag. Ze hoopte wel dat die zouden komen. Stel je voor dat ze niet kwamen opdagen! Dan had ze haar hele opgewonden gevoel voor niets gehad.
Net toen ze niet oplette, werd er achter haar gekucht. Ze keek om. Daar stond de man met een vriend van hem die net zo groot en gespierd was. Opgewonden keek Dianthe beide heren aan. Dianthe zei dat ze maar eens wat stro ging halen. De mannen vroegen of ze konden helpen. Natuurlijk kon dat!
In het hok aangekomen draaide Dianthe zich gelijk om naar de twee heren. Die drukten hun lichamen tegen de meid aan. Zoenend ging ze van de een naar de ander. Hun grote handen gleden overal over haar lichaam. Dainthe voelde haar kleddernatte kutje zowaar nog natter worden. Ze voelde de handen van de mannen onder haar kleding gaan. Zonder te vragen trokken ze een voor een de kledingstukken van haar uit. Binnen een no-time stond ze in haar zwarte setje van Marlies Dekkers voor deze geile mannen. Ze voelde door hun broeken al hun grote pikken. Wat had ze daar veel zin in!
Haar handen gingen naar de pikken. Hun joggingbroeken maakten het extra makkelijk. De meid voelde gelijk de omvang van de lullen. Langzaam trok ze hun broek van hun billen. De twee hadden duidelijk zin. Hun pikken stonden gelijk half overeind. Dianthe zakte door haar knieën en begon er aan te trekken. Haar handjes konden de pikken niet helemaal omvatten. Geil trok ze aan deze superlullen. Ondertussen likte ze aan hun ballen. Dit was heerlijk. Ze voelde dat haar slipje helemaal vochtig was!
Een van de mannen haalde zijn pik voor haar mondje weg. Hij ging wijdbeens op een strobaal zitten. Hij wenkte de meid. Die knielde voor hem. Terwijl de ander haar lingerie af deed, begon zij hem met moeite te pijpen. Zo groot was zijn eikel! De lichte wind voelde ze ondertussen langs haar gevoelige tepels gaan. Het voelde ook koud aan bij haar kutje. Gelukkig voelde die ook warm aan van het geil. De man die nu achter haar stond was de man van gisteren. Zonder te vragen zette hij zijn grote eikel tegen haar kutje. Hij schoof zijn enorme lans naar binnen. Terwijl hij haar in haar kutje neukte, pijpte ze de man voor haar geil. Deze trio was bloedheet. Een blank sletje tussen twee grote negers. Keiharde porno in de manege.
De man achter haar pakte met zijn grote donkere handen de heupen van Dianthe. Hard begon hij haar te neuken. Ze voelde zijn grote ballen telkens tegen haar gevoelige klitje komen. Ze was op het paard al heerlijk gekomen. Als de man zo door zou neuken dan zou hij haar zo weer laten komen. De geile meid voelde dat ook. Ze had moeite om niet te kreunen van geilheid.
De gast die werd gepijpt wilde haar ook in haar kutje neuken. Deze sex was niet te versmaden. Dianthe werd met haar gezicht naar hem toe op zijn schoot getild. Zijn lange dikke pik schoof zo in haar open gerekte kutje. Hard begon hij haar van onderlangs te penetreren. Wat was dit meisje geil! De man achter haar stopte twee natte vingers in haar kontje. Dianthe keek hem met grote ogen aan. Hij neukte haar aarsje snel. Ze voelde hoe deze nog meer werd opgerekt toen hij zijn pik in haar kontje drukte. Het was hartstikke pijnlijk, maar ze was te geil om nee te zeggen tegen een geile sandwich door twee negers. Dianthe voelde de twee pikken hard op en neer gaan in haar. Haar nauwe aarsje was voor de ma achter haar genoeg om al snel te komen. Hij trok zijn pik uit haar achterste en bracht deze naar haar mond. Met een open mondje ontving ze zijn sperma. Een flinke lading kwam ook op haar borsten. Het droop langzaam naar beneden. De andere man ging nu ook al komen. Hij trok zijn pik uit haar kutje en spoot zo over haar billen heen. Nu voelde Dianthe zich echt een geil sletje. Ze had een trio in de manege gehad met twee onbekende negers en ze was ook nog eens ondergespoten.
De geile meid nam afscheid van de twee. Daarbij zeiden ze dat ze altijd mocht vragen of ze konden helpen bij het stro. Dianthe zou dat zeker doen. Ze wist alleen nog niet of ze alles tegen haar vriendinnen ging zeggen. Misschien moest ze dit wel lekker voor zichzelf houden.

Ik ben benieuwd naar de reacties van meiden. MSN kan ook: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen