Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik woonde nog maar net in mijn nieuwe appartement en kende nog nauwelijks iemand, toen Suzanna mij uitnodigde.

Ik heb je de hele week met verhuisdozen in de weer gezien, dus heb je vast wel zin om wat bij te komen drinken, vroeg ze met een schalkse blik toen we samen in de lift stonden. Dat lijkt me een goed idee, buurvrouw, want verhuizen is niet mijn grootste hobby en een beetje afleiding daar verheug ik me op. Trouwens mijn naam is Bas. Ik heet Suzanna, aangenaam. Suzanna hield van praten, ze was gescheiden, werkte voor halve dagen, had geen relatie, gaat tweemaal in de week naar de sportschool en zo was ik binnen een uur van alles op de hoogte. Ik hoefde alleen maar te luisteren en had alle tijd om haar te bekijken. Voor iemand van achter in de veertig zag ze er prima uit.

Mooie zware borsten, waar ik door haar lage kleding, een blik op kon werken als ze koffie inschonk. Een strak lichaam en lekkere brede heupen.


Ze droeg een korte leren rok en als ze voorover stond, zag ik een paar heerlijke stevige dijen. Bij zoveel lekkers begonnen mijn gedachten zich meer op haar lichaam dan op haar verhalen te concentreren.

En Bas wat doe jij voor de kost, waar werk je.

Eh ja, ehh ik, he ben een goed verdienende vrijgezel, die lange werkdagen maakt en weinig thuis’ is, zei ik wat hakkelend en licht blozend. Goh, een rijke vrijgezel en dan geen vriendinnetje? zei Suzanna terwijl ze zich voorover bukte, zodat ik het volle zich had op haar goed gevormde borsten. Ja, eh, die heb ik wel gehad, maar door omstandigheden nu even niet. Suzanna hield van een directe benadering merkte ik, het was tijd voor een tegen zet. Maar ik kan van jou hetzelfde zeggen, je ziet er goed uit maakt een fitte, om niet te zeggen wellustige indruk en toch heb je geen relatie.

Daar heb ik wel een verklaring voor. Ik ontmoet regelmatig mannen, waar ik wel wat mee wil, maar helaas gaat dat vaak mis, waarschijnlijk vinden ze mij wat te direct. Suzanna kwam naast mij zitten en legde haar hand op mijn bovenbeen. Al pratende schoof haar hand geleidelijk hoger in de richting van mijn jonge heer, die al voorzichtig begon te steigeren. Even later legde ze haar hand vol op mijn kruis en begon te masseren. Hmmm, dat voelt goed, behoorlijk geschapen, dacht ik zo. Ik liet mijn hand over haar borsten’ gaan.

Wel, die tieten van jouw zijn ook meer dan een handvol, fluisterde ik in haar oor. Voorzichtig betastten en bevoelden we alle intieme delen van elkaars lichaam. Mijn hand gleed bij haar inmiddels nat geworden slipje in en ik voelde haar geile geschoren schaamlippen. Ik duwde mijn middelvinger in haar natte’ grotje. Jaaahhhh hhheeeerlijk, hmmmmm, wat zaaaalig …. Ze drukte haar kut’ tegen mijn hand om zoveel mogelijk van mijn vinger in zich te voelen. Suzanna haalde mijn stijve lul’ te voorschijn en keek er met geil’ naar, oooohhhhh wat een heerlijke dikke pik, wat een zalige paal, hij voelt keihard ooohhhhh ….. en ze schoof haar gulzige mond over mijn eikel. Jajajaja, dat is lekker heerlijk pijp me, pijp muhhhhh.

Langzaam ging ze met haar hoofd op en neer. Ik voelde mijn eikel helemaal achter in haar keel, zaaaaliggggg jaaahhhhh ooohhhjaaaaa heeeerrrrlijk Wat pijp je zalig…. Ze stond voor over gebogen om mij hartstochtelijk te pijpen met de rug naar mij toe. Ik schoof mijn hand tussen haar dijen en voelde weer hoe nat haar slipje was, Suzanna was zo geil als boter. Ik liet mijn hand heen en weer gaan langs haar geschoren kletsnatte kutlippen.

Ik voelde het zachte vlees van haar kleine schaamlippen. Ik duwde mijn duim bij haar naar binnen. Ze kreunde van genot…gggrrrooooaaaauuuuu hhhh jaaahhhh ……… Ik voelde hoe mijn stijve lul achter in haar keel schoot.

Kokhalzend kwam ze overeind. Ga dooorrrrr gaaaaa doorrrrrr, heftig reed ze op mijn hand heen een weer, de natte sappen stroomden overvloedig uit haar neukspleet. Ze draaide haar heupen naar me toe. Lik me, leek me, zei op geile maar besliste toon. Haar natte kut zakte op mijn gezicht ik proefde het geile vocht dat uit haar spleet liep. Ik stikte bijna en stak mijn tong zo diep mogelijk naar binnen, ze reed als een gek op mijn gezicht heen en weer, mijn hele gezicht was zeiknat, mijn tong masseerde haar klitje, ik proefde het zachte geile vlees van haar kutlippen. Ze klemde haar wellustige dijen samen. Ik kooohhhmmmooohhhhmmmooohhhmmm jaaahhhooohhhooohh uuuhhh jaaahhhhhhhh ohohohoh…………

Ze haalde haar druipende kutje van mijn gezicht en begon mij schoon te likken. Je was geweldig fluisterde ze, je was geweldig, ik ben nog nooit zo lekker gebeft.

Ik zag hoe het geile vocht langs haar dijen liep. Ja het was heerlijk, wat heeft jouw kut een opwindende en geile kut-smaak, maar ik zit nog steeds met een schot zaad in mijn kloten. Dat weet ik lekkere lul van me, ik wil dat je me in mijn kont neukt.

Nog voor dat ik goed en wel besefte wat er gebeurde had ze haar sterretje en mijn nog immer stijve lul met een geilgeurende olie ingesmeerd. Ik lag op haar zachte tapijt en mijn lul stond recht overeind, kloppend en wachtend op hetgeen zou gaan gebeuren.

Mijn erectie was keihard en pijnlijk. Ik had nog nooit zo’n stijve tamp gehad. Suzanna neuk me. Neuk me, neuk muuhhh …..Ze ging gehurkt op me zitten, met haar kontgaatje boven mijn stijve pik. Ik voelde haar sterretje tegen mijn eikel. Langzaam zakte ze Ik voelde hoe haar nauwe kringspier zich opende mijn eikel gleed naar binnen.


Suzanna wachtte even en kwam weer om hoog. Mijn eikel was weer vrij en ik zag haar kontgaatje openstaan. Suzanna, neuk muhhhhh, neuk muhhhhh…. en weer zakten die geweldige billen van Suzanna over mijn stijve pik’ heen, ik voelde haar kontspier zich langzaam openen, strak en heerlijk geil. Ik masseerde haar kittelaar, jahhhh dat is lekkerrrr, gahh doohhr masseeehhrrr mijn klitje. Suzanna raakte de controle een beetje kwijt en met een snelle beweging liet ze zich zakken mijn stijve lul schoot diep in haar darm auhauhauhwhwhwhwauhh auhauhauhwhwhwhw … heeerrrrlijk jaaahhhoooauauhhhhhhh riepen we alle we tegelijk. Suzanna zakte voor over en we lieten onze lichamen even wennen aan de situatie. Ik streelde haar rug en haar billen, Suzanna sabbelde aan mijn oor en fluisterde lieven woordjes , wat heb je een heerlijke dikke lul, ik nog nooit zo’n paal tussen mijn billen gevoeld.

Ze kwam iets omhoog en liet haar tepels heen en weer gaan over mijn borst, oohhhjaahhhhh dat is heerrrlijk. Ze reed voorzichtig heen en weer en mijn schaambeen masseerde haar kittelaar. Zaaaaliggggchchch hhhhhmmmm. Suzanna kwam overeind, zodat ik haar geweldige tieten met prachtige grote bruine tepelhoven kon masseren. Suzanna begon voorzichtig te wippen. Ik voelde haar strakke kontspier om mijn stijve lul heen en weer schuiven. Mijn eikel streek langs de binnen kant van haar darm en werd geweldig gestimuleerd. Ik masseerde haar kittelaar. Oooohhhh wat zaaalig, Suzanna wat neuk je fantastisch, wat een zalig ritme, het pas precies bij ik voel hoe mijn lul steeds stijver een geiler wordt. Je hebt geweldige tieten, daar ga ik nog veel en lang aan zuigen. Suzanna zei niet veel ze wipte geconcentreerd. En ieder keer als ze over mijn geile lul liet zakte zuchtte ze wat heeerrrlijk dik oohhh wat hhheeeerrrlijk diep. Het zweet liep intussen van onze lichamen en ik zag en voelde hoe de geile kutsappen uit mirjams neukspleet over mijn hand en mijn onderbuik liepen. Ooohhhh aaahhhh gggrrrrooooohhhhh……..

Suzanna begon sneller en sneller te bewegen. Een heerlijk gevoel die strakke kontspier om mijn geile lul, ik voelde dat ik ging spuiten. Suzanna ga doooorrrr, ga doorrr ik ga spuitennnnnnn spuitennnnnn. Ja geile hengst van me je mag me helemaal voor spuiten ik voel je heerlijke tamp in mijn onderlijf, Mirjammmmhhh Bassssss oooohhhhaaaahhhh jaaa ik drukte onverwacht mijn heupen omhoog auhauhauhauhwwwwwjjjaaaaaaooooaaahhhh Dieperrrrrrrrrr,neuk muhhhh jaaa hhhhh fel en hartstochtelijk bewogen we onze lichamen uit de kut van Suzanna kwam bij iedere stoot een straal geil vocht dat over mijn buik liep en tussen mijn billen een weg naar beneden vond, en daar werd ik nog geiler van.

Een met een laatste felle beweging stoten we op elkaar. Mijn lul deed zeer en Suzanna gilde mijn kont scheurt auauauwwwauauawww oooooohhhhhaaaa aahaahaahooohhuuuu ik kommmmmhmhmhmh jaaaa ik spuithhhhhh oooooooo. Ik voelde hoe mijn geile zaad diep in haar darmen werd gespoten Suzannas kut vloeide rijkelijke geile sappen.

Ze zakte voor over en kwam op mij liggen We voelden zwetend en nageilend elkaars hartslag. Suzanna je bent geweldig ik ben jaren niet meer zo heerlijk klaargekomen, en ik heb jaren niet meer zo’n geweldige lul gevoeld.

Elkaar kussende bleven we nog liggen, ik voel hoe je zaad uit mijn kontgaatje stroomt kom lekker ding dan gaan we douchen.

Suzanna ik geloof dat ik verhuizen toch nog leuk’ ga vinden …… Je gaat hier wonen nog veel leuker vinden …………

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen