Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Missy was net een meid die je altijd voor de gek kon houden. Ze hadden al zo veel geintjes met haar uit gehaald, het was gewoon niet grappig meer en toch bleef ze er elke keer intrappen. Ze moest gewoon een keer niet zo goedgelovig zijn maar ze kon er niets aan doen. Ze praatte erover met vriendinnen en die zeiden dat ze gewoon lekker zo moest blijven als ze was, dat maakte haar uniek. Ze wist het ook wel.

Dus bleef ze maar gewoon die goedgelovige Missy en nam het maar voor lief. Op een mooie zomerdag zat ze bij een stel vrienden die bestond uit een groep mannen. Ze waren lekker een beetje aan het drinken, beetje eten en goede muziek speelde uit de radio. Het was gewon een erg gezellige tijd. Opeens zei één van haar vrienden dat hij even een luchtje wilde scheppen en of Missy ook wel met hem mee wilde.

 

Hij zou een stukje verderop in het bos, wat vlak bij het dorp lag, gaan wandelen en wilde niet alleen gaan Missy was wel in voor een wandeling en ze had ook een oogje op deze jongen dus misschien kwam er ook nog wel iets leuks uit. Ze waren lekker aan het lopen en kletsten een beetje over koetjes en kalfjes, toen de jongen opeens over zijn schouder keek en stil bleef staan.

Missy vroeg zich af waarom ze nu ineens moesten stoppen. De jongen vertelde haar dat ze hem maar moest vertrouwen en dat deed goedgelovige Missy dan ook. Ze stonden daar gewoon een aantal minuten en ineens pakte de jongen haar pols vast en trok haar best wel bruut met zich mee. Hij vertelde haar dat als ze wist wat goed voor haar was, dat ze dan maar mee moest werken. Missy dacht dat hij haar aan het beschermen was en hij haar mee nam naar een veilige plek.

Ze voelde zich beschermd door zijn kracht en dat was een fijn gevoel. Ze gingen diep het bos in tot ze bij een tra kwamen, een open plek in het bos. Opeens keek Missy verbaasd op. Het waren haar twee andere vrienden die daar ook aanwezig waren en ze lagen lekker relaxt op een kleed met ieder een brede glimlach op hun gezicht. Daar hadden ze dus op staan wachten, dacht Missy.

Ze zouden gewoon lekker een picknick houden. Ze keek om zich heen voor het eten, maar er was helemaal niets in de omgeving te zien, behalve dorre bladeren en takken. Nu begon het toch een beetje in haar onderbuik te kriebelen, het gevoel van angst. Het maakte zich toch een beetje meester van haar. De jongen die haar net mee had getrokken had haar pols nog steeds stevig vast en trok haar nu mee naar het kleed, alwaar hij haar neergooide, zodat ze met een behoorlijke klap tussen de twee andere jongens terecht kwam. Haar handen belandden op hun schaamstreek en ze voelde twee harde pikken.

Nu wist ze dat ze wederom beet was genomen en dit keer zou het erg extreem zijn wat ze met haar uit zouden halen. Missy werd op de grond gedrukt en ze trokken al de kleren van haar lijf, zo snel als ze konden, zonder ze stuk te trekken, wat op zich wel erg knap was. Nu lag ze daar naakt en zag ze dat de mannen hun kleren ook uitdeden en daar zag ze die hele harde pikken, drie in totaal, klaar om haar te verkrachten. Missy wist niet wat ze doen moest.

Gillen had geen zin, er was niemand de ooit in deze bossen kwam omdat er veel rare dingen schenen te gebeuren hier en Missy had zo een vermoeden dat dit drietal daar heel veel mee te maken had. Ze voelde hoe haar keel dichtgeknepen werd en daardoor opende ze haar mond. Nu drukte één van de jongens zijn pik in haar mond en begon haar in haar keel te neuken. Het was een stikkend gevoel wat zich meester van haar maakte. Ze knepen haar neus dicht en zo moest ze haar mond wel openhouden, anders zou ze absoluut stikken. Een andere kerel trok haar benen uit elkaar en voelde ruw of haar kutje al nat was.

Dat bleek niet het geval te zijn dus spuugde hij op haar kut en ramde hij zijn lekkere harde pik in haar droge kutje. Hij neukte haar bruut en door het pompen in haar kutje werd ze noodgedwongen al wat natter. Ze werd steeds natter en natter en ze wilde dit helemaal niet. De tranen biggelden over haar wangen maar tijd om te treuren was er niet, omdat ze aan alle kanten geneukte werd. Nu ging een andere man onder haar liggen door haar op te tillen en deze drukte zijn lul ook in haar kut. Nu zaten er gewoon twee lullen in haar kut en een lul in haar keel.

De man die in haar keel aan het neuken was, liet zijn pik nu uit haar kut glijden en zorgde ervoor dat Missy hem aftrok. Het liefst trok ze nu zijn lul eraf, en gooide ze hem weg ergens in het bos zodat hij het ding nooit meer terug kon vinden, maar dat deed ze maar niet, dan zouden ze haar misschien wel vermoorden en dat was natuurlijk nog vele malen erger. Ze trok de man wel extra wild af en deed hem pijn, wardoor hij haar in haar gezicht sloeg. Dit waren dus haar zogenaamde vrienden die haar nu gewoon keihard aan het verkrachten waren in het bos. Ze kon geen kant op. Ze voelde nu een lul uit haar kut glijden en even was het neuken zowaar aangenaam, maar echter was dit van erg korte duur. De man was haar nu bezig om zijn pik in haar kont te krijgen en dat ging zeker niet gemakkelijk.

Het was een gevoel wat zo pijnlijk was, dat Missy het alsnog uitschreeuwde. De mannen leken er echter op te kicken en neukten haar nu nog veel harder. Een pik in haar kont en een pik in haar kut terwijl ze de andere pik nog aan het aftrekken was. Het was een gevoel wat niet te omschrijven was, behalve door het woord onmacht. Ze kon niets en wilde ook niets maar had echt geen andere keuze. Ze neukten haar harder en wilder en geiler in hun ogen en nu kwam de man die ze aan het aftrekken was klaar. Hij pakte zijn pik vast en spoot zijn zaad in haar mond. Ze wilde haar lippen op elkaar doen, maar de man kneep haar neus dicht zodat ze haar mond openen moest.

Het was gewoon een vieze smaak, hoewel ze wel van sperma slikken hield. Het feit dat het een vriend was en het feit dat ze keihard door haar vrienden verkracht werd was gewoon teveel voor Missy. Het was dus de druppel. Ze zou hierna nooit meer goedgelovig zijn en zou ook nooit meer met deze mannen omgaan, dat was wel duidelijk. In haar hoofd smeedde ze een plan om wraak te nemen.

Aangifte doen was te makkelijk. Ze op laten pakken zou ze niet willen. Ze zou een wraak nemen die vele malen zoeter zou zijn. Ze zouden erachter komen dat ze de verkeerde meid hadden verkracht in het bos. Deze drie vrienden zouden gaan boeten. De man in haar kont en de man in haar kut spoten haar plotseling helemaal vol. Ze voelde het zaad in haar spuiten en het maakte haar helemaal warm van binnen maar ze zou nimmer toegeven dat het een aangenaam gevoel was.

Ze had haar zinnen nu op wraak gezet, terwijl de vrienden haar uitlachten en haar hulpeloos achter lieten in het bos.

“Bedankt Missy, het was erg leuk met je vandaag. Volgende keer doen we het met meer man over.” En na deze woorden liepen ze weg, niet wetende dat Missy in haar hoofd een wraakplan al had ingezet.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen