Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

John was op weg naar zijn werk maar kreeg pech met zijn auto onderweg. Hij stond dus ergens an een landweggetje en zijn telefoon was leeg. Wat moest hij doen? Hij kon niemand bellen, dat was wel duidelijk en ook kon hij nergens heen. Tenminste, dat leek zo. Iets verderop tussen de bomen stond een enorme boerderij. Hij besloot er heen te gaan. Hij liep door het grote hek en zag al meteen op wat voor plek hij was beland. Een seksboerderij. Hij moest toch ergens gaan bellen, dus besloot hij toch maar naar binnen te gaan en hij zou wel zien wat hij tegen het lijf zou lopen. Hij was immers loodgieter en had al bij veel mensen dingen gezien waar een ander hard voor zou weglopen. Maar John niet. Hij genoot er wel van en moest soms wel eens anders gaan zitten om zijn dik geworden lul voor de klant te verbergen. Dat lukte niet altijd, waardoor hij soms niet meer terug mocht komen en soms heel vaak terug mocht komen. Het was alleen niet altijd een leuke meid waar hij bij terug mocht komen en wel vaak een leuke meid waar hij nooit meer komen mocht. In ieder geval, werk was werk dus het maakte hem niet zo heel veel uit. Som was zijn baas alleen wat chagrijnig op hem daardoor. Nu had hij echter hele andere problemen. Hij was bij de ingang van de boerderij en deed de deur open. Onmiddellijk werd hij aangesproken door een prachtige brunette in een heel klein en sexy lingeriesetje. Ze zag er heerlijk uit en John wilde meteen zijn broek opendoen en die meid eens op haar knietjes laten zitten om zijn dikke lul, want die had hij meteen gekregen, eens lekker te pijpen.


Maar dat kon niet, want hij moest aan het werk. De mooie brunette kwam voor hem staan en glimlachte vriendelijk. Ze keek even naar zijn kruis en zag dat hij een stijve leuter had. ‘Welkom in onze seksclub. Ik heb je auto net zien staan. Heb je pech?’John knikte. ‘Mijn auto is kapot en mijn telefoon is leeg. Ik moet eventjes bellen, is dat misschien mogelijk?’ De meid vroeg hem achter haar aan te lopen. Ze wiegde met haar heupen en haar mooie kontje bewoog heerlijk heen en weer daardoor. John liep op gepaste afstand achter haar aan en kon zo mooi genieten van die heerlijke kont. ‘Ga hier maar zitten schatje, dan kom ik zo bij je met de telefoon. Je kunt koffie inschenken, die kan die hier staat is net gevuld met heerlijke verse koffie. Neem maar lekker. Als je nog iets anders wilt, wat dan ook, hoef je alleen maar op dat knopje op de tafel te drukken en ik kom bij je. Kijk, mijn naam staat er al bij. Chantal. Ik zie je zo, lekkertje.’ John wilde zijn auto niet laten meer laten maken. Hij wilde neuken en wel nu. Hij had een kopje koffie ingeschonken en had deze lekker heet opgedronken maar Chantal as in geen velden of wegen te zien meer. Ze wilde vast dat hij haar opriep. Hij drukte op het knopje en binnen enkele tellen was ze bij hem. Ze had haar setje nog steeds aan en had haar haren lekker losgemaakt. Net zat het nog in een staartje, maar nu waren haar golvende manen duidelijk zichtbaar. Godverdomme wat een geil sletje was die Chantal zeg! Hij liet haar heerlijk dichtbij komen. Ze kwam zelfs dichterbij dan hij had verwacht. Ze kwam op zijn schoot zitten en wreef over John zijn warme wangen. ‘Ik neem aan dat je iets hebben wilt? Hoe heet je eigenlijk, lekkertje?’ John vertelde haar met een trillende stem van opwinding zijn naam. ‘Wat een geile mannelijke naam zeg. John, wil je iets drinken, de telefoon, iets eten of.. Wat anders?’ John legde zijn handen op haar heupen. ‘Ik wil iets anders, ik wil jou.’ Chantal glimlachte. ‘Kom maar mee dan.’


John stond op met zijn harde pik die tegen zijn spijkerbroek aandrukte en genoot van die schuddende en wiegende heupen. Chantal opende een deur naar een mooi aangeklede kamer en liep naar het bed. John sloot de deur achter zich en draaide deze van de binnenkant op slot. Hij ging naast haar op het bed zitten. ‘John, vandaag ben ik eigenlijk vrij, maar ik wil nu wel werken. Maar ik wil er absoluut geen geld voor hebben. Ik vind jou wel een lekker ding. Dus met jou doe ik het gratis.’ Ze maakte John zijn broek los en liet John alles verder uittrekken. Toen moest hij gaan liggen en liet hij haar al het werk doen. Ze zoog aan zijn kaalgeschoren ballen en daarna nam ze zijn heerlijke pik in haar mond en liet het hele ding achterin haar strot glijden. Ze was zo geil op hem, dat was ook wel te merken. John was minimaal net zo geil op dit lekkere meisje en pakte haar bij de haren vast en begon haar hoofd flink naar beneden te drukken zodat zijn pik er helemaal diep in zat, tot aan de ballen. Chantal trok haar hoofd terug en snakte naar adem. Haar make-up was uitgelopen door de tranen die uit haar ogen liepen. ‘John, je houdt van hardcore merk ik al. Gebruik mij maar, lekker ding van me. Neuk mij zoals jij mij alleen maar neuken kan, godverdomme!’ John trok haar aan de haren verder terug en gooide haar op haar buik. Hij liet haar lekker op haar buik liggen en spreidde haar benen en begon haar hard in haar mooie geschoren kutje te neuken. Hij trok haar billen nu omhoog, zodat hij lekker van dat kleine kontje genieten kon. Met zijn vlakke hand sloeg hij hard op haar billen, waardoor er rode vlekken op kwamen. Maar ze gilde niet, ze genoot van die lekkere hardcore spanking die ze ontving. ‘Oh ja, John, neuk je sletje lekker hard!’ John trok zijn lul nu uit haar kut en liet Chantal nog even lekker zuigen aan zijn dikke pik en gooide haar hoofd weer terug op het bed en trok haar billen weer naar hem toe. Nu duwde hij zijn dikke paal in haar lekkere anus en neukte hij haar heel hard. Ze gilde nu wel maar wilde absoluut niet dat John ging stoppen. In tegendeel, ze trok haar billen uit elkaar en speelde daarna met haar klitje. Ze pakte iets onder het kussen vandaan. Het was een doorzichtige dildo. Ze ramde het geile ding in haar kutje en John voelde het langs zijn pik glijden.


Nu pakte hij haar van het bed. Chantal liet haar dildo vallen en sloeg haar benen om John zijn heupen heen. John duwde haar tegen de muur aan en neukte haar lekker hard terwijl hij in haar kleine maar fijne tepels beet. Hij keek haar recht aan en spuugde haar vol in haar hoerige bek. Het spuug droop van haar wangen. Hij neukte haar harder en harder en voelde nu dat zijn zaad op kwam borrelen. Hij zette haar op de rand van het bed neer en liet haar lekker geil aan zijn pik trekken en zuigen. Nu kwam hij hijgend klaar en spoot hij zijn lekkere zaad diep in haar mond en over haar haren heen. Overal op haar gezicht zat nu zaad en ze likte zoveel als ze kon op met haar tong. John zijn lul schokte nog een beetje na terwijl Chantal lekker aan zijn heerlijke harde pik zoog, tot werkelijk elke druppel zaad uit zijn zak was gezogen. ‘Was het lekker, schatje van me?’ John hijgde van ja. Nu gingen ze lekker met elkaar douchen in de aangrenzende badkamer en daar hadden ze nog lekker wat plezier met elkaar. Nu kleedden ze elkaar aan en gingen ze weer naar de ontvangsthal van de boerderij.


‘Ik heb je auto ondertussen laten maken John, dus je kunt weer naar je werk toe, of waar je ook naartoe ging. Ik wil dat je dit kaartje meeneemt. Dat is mijn privé kaartje. Die geef ik nooit weg eigenlijk, maar voor jou maak ik een uitzondering. In het weekend heb ik nooit klanten dus als je zin hebt, kun je gewoon bij mij langs komen of ik bij jou thuis. Wat je maar wilt. Als je mij maar één ding beloven gaat. Dat je mij elke keer als een vieze hoer in bed gaat behandelen, want daar kick ik enorm op, jij geile hardcore kerel van me!’ Ze gaf John haar kaartje en een lekkere tongzoen en liep weg. John liep naar zijn auto, die inmiddels voor de deur was gezet en startte de motor. Hij reed weg en hield die lekkere Chantal heerlijk in haar gedachten. Hij zou haar zeker te weten gaan bellen. Morgen was het Zaterdag dus hij besloot nog even te stoppen onderweg om kaarsen, hapjes en wijn te kopen. Wat was het toch lekker om onderweg pech te krijgen zeg!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen