Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Super geile sex is al iets wat ik in tijden niet gehad heb! Wat baalde ik ervan als er weer zo’n avond was met mijn man dat hij zijn pik in mij stop en binnen 5 minuten klaarkwam! Hij deed niet eens meer zijn best om mij te laten genieten en altijd maar weer hetzelfde standje!


Ik ben trouwens Ilona, een meid van 24 jaar oud en ik heb nu precies 3 jaar een relatie met mijn vriend Peter! Peter is ook 24 jaar en we wonen nu ook al 2 jaar samen. Aan het begin van onze relatie was de sex met Peter fijn, ik ben ook door Peter ontmaagd, we hebben veel dingen uitgeprobeerd en hij neukte me in veel verschillende standjes, maar het laatste jaar is de sex altijd maar hetzelfde, waar ik me echt aan erger! Hij neukt me elke avond wel voordat hij gaat slapen, maar dat is dan altijd een paar minuten en dan spuit hij me vol met zijn sperma en gaat hij slapen, ik word er helemaal niet meer opgewonden van en erger me alleen als hij in me komt en dan zo snel weer stopt! Ik heb het hem nu een aantal keer gezegt en dan zegt hij dat hij het gewoon niet langer volhoud en dat als hij is klaargekomen hij altijd moe is, volgens hem is de sex perfect, daar denk ik dus duidelijk anders over!
Op het internet ben ik website’s aan het doorzoeken geweest en ook G**gle heb ik helemaal doorgespit op zoek naar een oplossing voor mijn probleem. Op een aantal website’s staat dat ik het maar eens moet gaan proberen met etenswaren of lekkere smaakjes, maar ik geloof zelf niet dat hij daardoor meer moeite zou doen om mij een keer lekker te laten komen, want bij Peter gaat het er alleen nog maar om dat hij zelf geniet en zelf zijn kwakkie kwijt kan!
Ik bleef zoeken en ik kwam viagra pillen tegen, dildo’s om mezelf mee te verwennen, echt van alles was er te vinden, maar niets wat mij aansprak! Ik was niet van plan om mezelf een beetje in te gaan spannen, ik wilde gewoon verwend worden en dan lekker en geil klaarkomen, dat is wat ik al zo lang heb moeten missen!
Een week later ga ik naar een sexshop toe, ik loop naar binnen en groet de vrouw die in een leren pakje achter de balie staat. ‘Dit is zeker zo’n sm-shop!’ Dacht ik negatief bij mezelf, daar had ik natuurlijk helemaal geen behoefte aan! ‘Hallo! Ik heb een aantal vragen!’ Zei ik tegen de vrouw. ‘Vraag maar raak! Niets is mij te gek!’ Ik begon de vrouw rustig uit te leggen wat ik wilde en ik twijfelde de benamingen die ik moest gebruiken, tot dat ze zei:’Je mag het gewoon zeggen zoals het in je opkomt! Ik schrik helemaal nergens van!’ Ik voelde me meer op mijn gemak toen de vrouw me dat vertelde en heb alles op tafel gegooit! Van de sex die zo fijn was aan het begin, tot mijn zwaar beroerde sexleven op dit moment! De vrouw kwam gelijk met dildo’s aan en van alles en ik vertelde haar gelijk dat ik dat allemaal al kende en legde haar uit wat ik wel wilde!
De vrouw liep naar achteren de winkel in en kwam teruglopen met een grote doos op een steekkar. ‘Dit is wat jij zoekt!’ Ik keek haar verbaasd aan en toen weer naar de grote doos die ze meegenomen had. ‘Haha! Ik zal het je laten zien! Kom maar even mee.’ Ik liep achter de vrouw aan, achter in de winkel ging ze stilstaan. Voor haar stond een grote bank met daarop een soort van dildo en nog een aantal palen met handvaten. ‘Nou! Dit is het zelfde aparaat dat ook in die doos zit!’ Ze legde me uit wat er allemaal mogelijk was met het apparaat. Wanneer je gaat zitten en je ogen sluit is het net alsof een man je beft, of een man je neukt! De dildo komt bij je binnen en de motor die bijgeleverd zit zorgt ervoor dat de dildo je keihard neukt en zachtjes, wat je zelf wilt! Er zitten ook handvaten aan waardoor je de geilste standjes in kan nemen en het bedrijf dat de sex machine leverd garandeerd je dat je klaarkomt, als je de aanwijzingen en de standjes uit het boekje gebruikt! ‘Hoe duur is het apparaat?’ Vroeg ik de vrouw. ‘Het is wel een prijzig apparaat, maar er zit wel levenslange garantie op! Het apparaat kost €1260,00 euro!’ ‘Zo!’ Was mijn antwoord. Ik wist niet eens of ik wel zoveel geld op mijn bankrekening had staan en om het geld aan peter te vragen was natuurlijk geen optie! ‘Is het goed als ik vanmiddag terugkom? Ik moet kijken of het financiel allemaal wel mogelijk is, kunt u het misschien voor me achterhouden tot vanmiddag?’ ‘Tot het eind van de middag houd ik hem vast, vanaf morgen zal ik hem weer verkopen aan iedereen die hem wil!’ ‘Oke! Harstikke bedankt!’ Ik haaste me naar huis om een oplossing te bedenken, ik wilde de sex machine zo graag hebben, dat ik er alles, maar dan ook echt alles voor over had!’

Morgen het vervolg, ik kan je vast verklappen dat het me lukt om de sex machine te kopen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen