Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Zoals velen weten, woon ik al een tijdje in Noord Brabant maar kom oorspronkelijk uit de buurt van Amsterdam, die heerlijke grote stad. Nog nooit heb ik ergens anders gewoond, en nu ik in Brabant woon verlang steeds zo naar die stad.
En al ben ik beslist niet aan de coke of heroïne verslaafd, aan Mokum en seks ben ik zeker wel verslaafd!
Ik moet toegeven, dat er plekjes zijn, die ik tegenwoordig mijd, en ik vind het erg genoeg, dat dat nodig is. Maar er zijn nog genoeg leuke kroegen, disco's en andere uitgaansgelegenheden, waar ik veel van mijn vrije tijd doorbreng. En al weet ik donders goed, dat de prostituees er een hekel aan hebben; toch mag ik af en toe heel graag in het gezelschap van een mannelijk  persoon 'hoertjes kijken' op de Walletjes.

En ik ben beslist niet de enige, die in dit soort 'vermaak' genoegen schept.
Om een uur of twee 's nachts, als de rest van Amsterdam uitgestorven is, is het op de Wallen steevast een drukte van belang. Het voordeel hiervan is, dat je je juist hier erg veilig voelt, tussen al die andere mensen, die net als jij een beetje lopen te flaneren en te kijken; nou ja, zeg maar liever gluren.
Natuurlijk hebben de hoeren zelf daar een hekel aan, want die houden niet van kijkers, maar van doeners, en dat kan ik me heel goed voorstellen.
Als ik zelf in het vak zat, zou ik ook wensen, dat al die gluurders opsodemieterden. Maar het hoort er nou eenmaal bij, en ze zullen het moeten accepteren als een vaststaand feit.


Soms als ik het niet meer kan uithouden, boek ik een hotelkamer voor een nacht en ga dan heerlijk uit mijn dak in Amsterdam. Soms ga ik uit met een of meer bekenden, maar een enkele keer ook wel alleen.
Ik heb zo een paar vaste kroegen, waar ik regelmatig kom, en er is dan altijd wel iemand in de zaak, die ik ken, en waarmee ik een praatje kan maken.
Maar soms heb ik helemaal geen behoefte aan een kletspraatje, want dan ben ik 'op jacht'. Ik voel dan al dagenlang de kriebels naar een nieuw avontuur in mijn bloed, het leven van alledag wordt een beetje saai, en ik verlang naar seks, heet en opwindend.
Uiteraard heeft dat opwindende in mijn gedachten de vormen van een man, met alles erop en eraan!

Enfin, een paar weken geleden voelde ik me ook weer eens zo, en ik kleedde me met wat meer zorg dan anders, en besteedde veel aandacht aan mijn haar en mijn make-up; Milf Missy op het jagerspad.
In het kroegje, waar ik binnenging, was het wel erg gezellig, maar er waren merendeels bekenden, en de enkele vreemde eend in de bijt kon me niet opwinden. Dus verplaatste ik mijn jachtterrein, na een paar drankjes en gezellige kletspraatjes, naar een nabijgelegen discotheek, waar ik nog niet vaak geweest was.

Toen ik binnen kwam, liep ik als het ware tegen een muur van geluid, zo hard stond de installatie. Het was er druk, er werd veel gedanst op het te kleine vloertje, en het rook er zeer menselijk.
Ik baande me een weg naar de bar, en bestelde bij de overbelaste man aan de tapkast een glaasje rode wijn, dat ik zowaar ook nog vrij snel kreeg.
Ik overzag het strijdgewoel, en begon aan de keiharde muziek te wennen.
"He, lekkere chick, kom je dansen?"
Ik hoorde het wel, maar begreep zo gauw niet, dat het tegen mij bedoeld was.
Hij legde zijn hand op mijn knie, en herhaalde zijn vraag. Ik viel bijna van mijn stoel van verbazing; dat jochie kon mijn zoontje zijn, was het eerste was ik dacht. Een jaar of zestien, snoeverig, en een broek, die zo strak om zijn kruis zat, dat ik niet begreep, hoe hij hem aangetrokken had.

"Wou je echt met mij dansen?" vroeg ik, uiteraard overbodig.
Zonder er veel woorden over vuil te maken pakte hij mijn hand, trok me van mijn kruk af, en nam me mee naar het kleine dansvloertje. Ze begonnen net de 'electric boogie' te dansen, waar ik helemaal geen kaas van gegeten had, maar mijn resolute partner was er ontzettend bedreven in, en ik hoefde zijn bewegingen alleen maar te volgen. Ik werd er ontzettend moe van, terwijl hij er niks van scheen te krijgen.

Gelukkig voor mij was het volgende nummer langzaam, en Henny, zoals hij zich inmiddels had voorgesteld, drukte me direct heftig tegen zich aan. Ik begon zo langzamerhand een enorm plezier in de situatie te krijgen, en voelde me opeens jaren jonger. Ik probeerde heel hevig te vergeten, hoeveel ouder ik was dan hij, en mijn ego werd danig gestreeld door zijn belangstelling voor mij.
De volgende paar uur bleef hij mijn gezelschap prefereren boven dat van de vele aanwezige aantrekkelijke meisjes van zijn leeftijd, en bij de schuifel-dansen, die we samen deden, voelde ik zijn erotische belangstelling voor me groeien.

En ik vond het lekker, ik drukte mijn onderbuik tegen zijn stijve lul aan, (hoe hij zo stijf kon worden in die nauwe jeans is me nog steeds een raadsel), en liet me midden tussen die andere dansenden door hem zoenen en betasten.
En dat gaat lekker vrijmoedig toe in zo'n discotheek!

"Ik kan toch wel met jou mee, he Missy?" vroeg hij me, tussen twee hete tongzoenen door. Ik beaamde dat, enigszins naar adem happend, en dat kwam niet alleen door het dansen.
"Zullen we dan maar meteen gaan?" was zijn volgende vraag.
Ik moest lachen, maar nam hem bij de hand, en we liepen de tent uit. Buiten drukte hij me in een portiek, en wilde zijn doortastende versier-pogingen doorzetten. Ik geloof, dat hij me ter plekke wilde neuken.
"He, he, even wachten tot bij het hotel zijn", hijgde ik, "want tenslotte ben ik de leeftijd van het vrijen in portiekjes echt te boven."
"Je bent een lekker wijf", kreeg ik als antwoord, en hij pakte me nog vlug even bij mijn borsten. "Ik heb een razende zin in je lijf."
Dat rijmt, dacht ik, en ik maakte zijn handen los, en nam hem mee naar mijn autootje.
Daar begon hij zowaar weer, terwijl ik de sleutel in het contactslot stak, zat zijn hand in mijn kruis, terwijl hij mompelde: "Jezus, wat geil, jarretelgordels!"
Hij had me inmiddels wel danig opgefokt, en al vond ik het nog steeds een gek idee, om met zo'n jong ventje te gaan vrijen, toch kon ik nu niet meer terug, en dat wilde ik ook niet.

Zo snel als het kon reed ik terug naar het hotel, parkeerde vooruit in, gewoon zo snel mogelijk. Lachend en struikelend renden we naar de kamer. Nou, dat werd me het nachtje wel!
Ik was bijna vergeten, hoe heet jongens van die leeftijd zijn, en hoe lang ze het kunnen volhouden. 't Leek wel, of die pik van hem nooit meer slap zou worden, maar aan de andere kant was hij zo ervaren, dat hij jaren ouder leek. 't Bleek dan ook, dat hij al sinds zijn elfde regelmatig neukte. In bed wond hij me enorm op, en hij kende al de trucjes. Ik kreeg zijn heerlijke lul in al mijn gaatjes, zijn vingers, mond en tong liefkoosden elk plekje van mijn lichaam, en ik kreeg meer orgasmes dan in tijden het geval was geweest.

Uitgeput moeten we om een uur of vijf in slaap gevallen zijn, en ik werd wakker met het heerlijke gevoel, dat ik geneukt werd. Toen ik een beetje tot de realiteit terugkeerde, bleek dat ook inderdaad het geval te zijn, en ik sloeg mijn armen om hem heen, en liet me door zijn verhitte jongens-lichaam meevoeren.
Daarna verdween hij net zo vlot uit mijn leven als hij erin gekomen was. hij kleedde zich aan en zei: "'t Is fijn geweest vannacht, Missy", en weg was hij.

Tevreden, maar doodmoe, liet ik me in de kussens terug zakken, en gaf me over aan een droomloze slaap.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen