Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Geen wolk te zien en zon brandde ongenadig. Nederland was in de greep van een hittegolf. Het was al enkele dagen snikheet en ook vandaag was er weer geen ontkomen aan. Missy liep door het warme zand op zoek naar een plekje op het strandje. Ze stond stil en keek om zich heen, ja, hier was het, dit was een mooie rustig stuk strand. Op het moment dat ze stilstond om een plekje te zoeken werd ze ingehaald door de intense hitte en voelde ze hoe druppels zweet vanuit haar hals naar beneden rolden en tussen haar borsten haar jurkje in verdwenen. God, wat was het warm vandaag!

Brabo was naar zijn werk en de kinderen waren de deur al uit. Missy had dus de dag voor zichzelf en ze had besloten dat het te warm was om thuis het huishouden te doen. Ze zou de boel de boel laten en eens lekker gaan genieten op het strand. De laatste tijd was het emotioneel best zwaar geweest voor haar, haar goede relatie met Brabo voelde de laatste tijd niet meer zoals ze het graag wilde. Hij wuifde de problemen weg en weet de spanningen van de laatste tijd aan zijn drukke baan, maar was het wel de werkdruk of toch iets anders? Twijfels, twijfels, maar nu even niet! Ze had een briefje op tafel achter gelaten en de strandtas uit de kast gehaald en alles wat ze voor een dagje `chillen` op het strand nodig had erin gedaan. En dus stond ze nu in de brandende zon op een strandja in de Biesbosch. Ze wilde rustig en ongestoord genieten van deze mooie dag en daarom was ze verder gelopen dan dat ze deed als ze met Brabo en de kinderen naar het strand ging. Ver, ver voorbij die drukke strandtenten met lawaaierige jongelui en veel meer ruimte om te genieten zonder dat je onder het zand gestoven word door spelende kinderen van anderen.Missy zette de strandtas tussen haar benen en viste er een thuis met water gevulde petfles uit. Het verbaasde haar dat de thuis nog zo koel aanvoelende fles nu al lauw geworden was. Ze draaide de dop eraf en nam een flinke slok. Pffff…. dat was lekker! Een beetje goot ze in haar hand en met dat water verfriste ze haar gezicht. Het overtollige water vloeide via haar hals naar beneden. Het voelde heerlijk fris! Ze deed er nog wat van in haar hand en dat goot ze uit over haar hals en decolleté. Het water verkoelde niet alleen de zijdezachte huid van haar borsten maar doorweekte ook de witte stof van haar zomerjurkje. Het dunne katoen zoog het water gulzig op en de kleine natte plekjes werden op precies de verkeerde plaats wat groter. Missy giechelde, normaal zou ze zich er druk om gemaakt hebben maar nu, hier op dit hete strand, maakte het haar niets uit. Ze was toch al van plan om topless te zonnen, voor Missy geen ontsierende witte bandjes op haar mooie bruine huid!
Ondertussen was haar oog gevallen op het ideale plekje! Een klein beetje verder en vlakbij de weg. Daar stonden een paar struikjes die net iets voor het strandje waren gegroeid en die gaven mooi een beetje privacy en schaduw voor haar spulletjes. Ze schroefde de dop weer op de fles en deed hem terug in de tas. Ontspannen liep ze in de richting van het plekje dat ze op het oog had. Het topje van haar bikini zat nog in de strandtas. Ze had geen Bh aan en dus wiegde haar flinke borsten zachtjes bij elke stap in het zand heen en weer. Al snel was ze er en bleek het inderdaad een ideaal plekje te zijn. Ze haalde een grote badhanddoek uit de tas en zette die in de schaduw van het struikje.

Missy had meer oog voor de zoektocht naar het ideale plekje gehad dan voor wat er verder op het strand gebeurde. Op het eerste gezicht leek het strandje in de Biesbosch bijna verlaten maar ze had niet in de gaten dat een al wat oudere man, die door precies die struikjes in eerste instantie niet te zien was, haar doen en laten nauwgezet in de gaten hield. Missy was een flinke vrouw die haar tiener lijfje na de bevalling van haar kinderen flink had zien veranderen. Missys borstjes waren flink in omvang toe genomen net als het strakke kontje dat ze ooit eens had. Haar billen waren nog steeds een van haar sterke punten alleen was er gewoon meer van dan toen ze nog een meisje was! Missy deed haar imitatie wayfarer af en legde die op de strandtas, ze wilde hem niet in het zand laten vallen! Rustig trok ze het zomerjurkje over haar hoofd heen uit. Ze voelde hoe haar flinke voorgevel er even in bleef hangen maar al snel ontsnapte aan de dunne stof en het zonlicht op zocht.

De warme zon die nu direct de zachte huid van haar borsten verwarmde deed haar flinke tepels verstijven.

Ze was zich bewust van het opzwellen van haar spenen, ze voelde de tepeltjes die door het fanatieke zuigen van de kinderen tot wel drie keer hun originele grote waren uitgegroeid smeken om aangeraakt te worden. Missy zuchtte, ze was de opwindende werking die de zomer zon altijd op haar had even vergeten, en genoot van de warmte op haar huid. Ze streelde even met haar handen de huid van haar borsten om eventueel verdwaalde zandkorrels weg te vegen maar eigenlijk gewoon om dat het lekker aanvoelde. Bijna masserend streelde ze de contouren van haar borsten om te eindigen met een ondeugend knijpje in haar o zo gevoelige tepels. Missy ging in kleermaker zit op de handdoek zitten en zocht naar de fles zonnebrandcrème in de tas.

 

Terwijl ze in de tas rommelde besefte ze dat ze best geil was, ze wist dat dat niet alleen door de zon kwam. Ze moest ongesteld worden en als de eisprong naderde was ze altijd als `boter`. Ze giechelde, als `boter` klonk zo grappig. Brabo was een fijne vent maar niet meer de stud, de dekhengst die hij was toen ze elkaar nog maar net kenden. Gisteravond wilde ze geneukt worden, als een loopse teef suf geneukt worden maar haar echtgenoot was weer eens moe. Het gezinsleven en zijn werk slokten schijnbaar veel van zijn seksuele energie op, hoewel Missy daar ook zo haar bedenkingen over had. Ze dacht af en toe dat hij seks had met een ander, niet dat ze er bewijs voor had! Het was meer een gevoel.

 

Terwijl Missy de fles crème vond en uit de tas haalde was de man ongemerkt opgestaan en wat dichterbij gaan liggen. Missy zette haar zonnebril weer op en opende de fles zonnecrème. Terwijl zij flink wat witte crème op haar armen aanbracht verdween de hand van de oudere man tussen zijn benen. Nadat ze haar armen en benen had ingesmeerd waren haar borsten aan de beurt. Zonder er bij na te denken spoot ze witte zonnebrand op haar grote borsten, als sperma spetterde de crème uiteen op haar volle tieten. Rustig smeerde ze de crème uit, wreef het witte spul in haar huid, nauwlettend gadegeslagen door twee ogen. Nu de voorbereiding was afgelopen kon het zonnen beginnen.

Missy deed de fles terug in de tas en ging lekker liggen. De zonnebril ging weer af en de ogen dicht.

 

Heerlijk! Het ruisen van de die de struiken liet fluisteren maakte het moment prefect! Ze zuchtte en voelde zich heerlijk ontspannen. Toch gingen haar gedachten weer terug naar Brabo, hij was altijd erg lief en zorgzaam, nog steeds maar toch voelde er iets niet goed. Ze wilde dat hij naar haar verlangde, haar begeerde zoals vroeger. Toen ze net samen waren haastte hij zich na zijn werk naar huis en vergreep zich gewoon aan haar!

Ze dacht aan zijn begerig dwingende handen en voelde de behoefte om met zichzelf te spelen, ze was zo geil en haar kutje nat. Het was lang geleden dat ze zo de tijd had om haar gedachtes de vrije loop te laten.

 

De afgelopen weken, maanden liepen als een film aan haar voorbij. Werken, het gezinsleven maar vooral hun afnemende seksleven bleef terug keren in haar gedachtes. Waarom? Missy besefte dat zij tegenwoordig de initiatief neemster was geworden. Dat was vroeger wel anders geweest, toch vreemd? Nu ze hier zo lag wilde ze zich ontspannen en nu nam deze vervelende gedachte de rust weg en vergrote haar verlangen.

Het plekje dat ze had uitgezocht helde iets en door die lichte helling schoof Missy langzaam maar zeker iets omlaag. Haar zachte en gladde huid werkte moeiteloos mee met de zwaartekracht, haar bikini broekje was echter niet zo soepel en bleef waar het was. De dunne stof nam eerst perfect de contouren aan van haar venusheuvel maar werd langzaam maar zeker strak in alle plooien van haar huid getrokken. De naad van het toch ook wat kleine broekje zat ingeklemd tussen haar glad geschoren schaamlippen die er op deze manier gepresenteerd meer dan uitnodigend uitzagen.

 

De voyeur keek dan ook ademloos naar deze bijzonder aantrekkelijke rijpe vrouw. Een tikje gestrest trok Missy een been omhoog en zette het ietwat opzij al snel gevolgd door haar andere been, ze schoof wat heen en weer met haar heerlijke billen op de handdoek en gaf zo haar ingesnoerde kutje wat lucht. Missy had nog steeds niet door dat ze werd bewonderd en gaf de gluurder ongewild een diepere kijk in haar privé. Hoe langer Missy er over nadacht hoe minder blij ze was met haar seksleven, of beter gezegd met de seksuele verlangens van Brabo. Tuurlijk snapte ze wel dat altijd maar seks met dezelfde partner voor een sleur zorgde als je er niet aan werkte. Maar ook dat wilde Brabo niet.

 

Nu ze er over nadacht had ze al veel vaker aan hem gevraagd of er iets mis was, of hij verlangens had waar hij niet met haar over durfde te praten. Ze had hem zelfs haar kontje aangeboden! Op de een of andere manier werden haar seksuele wensen extremer naar mate ze er minder van kreeg, seks dus. Missy wilde in haar reet geneukt worden, hoe bruter ze het zich in haar hoofd voorstelde hoe geiler het haar leek te zijn. Alleen de gedachte eraan maakte haar nog geiler dan ze al was, in je kont gepakt worden, in je poepgat geneukt. Hmmm, ze voelde een rilling die haar klitje deed opzwellen van verlangen. Maar ook daar had meneer geen zin in, nooit was er `iets` aan de hand en was hij erg tevreden, zoooó gelukkig!

 

Ze zuchtte gefrustreerd. Puh! Tevreden, maar waar mee! Met niets! Geen seks! Alles werd altijd afgeschoven op het werk en de werkdruk. Het klonk op die momenten logisch, vanzelfsprekend maar nu ze hier met een opgewonden kut ernaar lag te verlangen om eens keihard geneukte te worden, lekker afgepaald te worden zoals haar vriendin Irene altijd zei, was de logica ver te zoeken! Ze zuchtte machteloos en liet de hand die dit al een tijdje wilde zijn gang gaan. Verleidelijk sloop haar rechterhand over haar nog altijd opvallend strakke buik naar benden. Stiekem streelde ze over de witte stof van haar bikini broekje. God, wat was ze nat.

Was Brabo hier maar!

 

Ze fantaseerde hoe hij haar de duinen mee introk en haar zonder pardon in het zand smeet en neukte, haar neukte als een teefje, op zijn hondjes, die stijve pik achterlangs in haar kutje ramde terwijl haar borsten in het hete zand geperst werden. Ze kreunde verlangend, liet haar hoofd wat opzij vallen. Haar hand streelde, gleed langzaam over haar bikini broekje, zo nat, zo geil! Ze duwde de katoenen stof heen en weer over haar gezwollen klit, haar vingers perste de stof tussen haar schaamlippen.

Plotseling verloor ze haar zelfbeheersing en vingerde ze zich wild.

 

O, God, ze wilde neuken! NEUKEN!

 

Ze kwam klaar, doorweekte haar bikini broekje met haar geil en kreunde zachtjes. Even lag ze bewegingsloos, wreef zachtjes nagenietend over haar venusheuvel en zonder te weten waarom opende ze haar ogen, een klein beetje maar. Misschien omdat ze wat hoorde, misschien omdat ze iets voelde.

Behoedzaam, voor de enorme felheid van de zon keek ze door een spleetje en haar adem stokte in haar keel.

 

WTF! Met opperste verbazing keek ze naar een man, een al wat oudere man. Hij maakte een verzorgde indruk en was zeker niet onaantrekkelijk, een klein buikje, flinke brede behaarde borstkas en vast ergens in de vijftig. Haard hand bevroor, shit! Betrapt? Hij lag niet ver van haar vandaan, hij had daar beslist niet gelegen toen ze hier was gaan zitten! Hij lag daar ongegeneerd naar haar te kijken! Snel sloot ze haar ogen, wat had hij gezien, had hij gezien dat ze stiekem over haar kutje wreef en zich klaar vingerde, had hij gezien dat ze net naar hem had gekeken?

Ze wist dat veel mannen haar aantrekkelijk vonden, ze was niet meer zo hot als tien jaar geleden maar ze kon een man toch nog wel zijn hoofd laten draaien als ze voorbij liep. Haar buurjongen rukte zich op haar af, dat zag ze aan de manier waarop hij naar haar keek.

Het mannetje staarde naar borsten en fantaseerde er flink op los en zo ook deze onbekende. Ze giechelde inwendig, ze had een fan, een bewonderaar! Hihi, wat een viespeuk, om zo maar te liggen gluren!

 

Stiekem opende ze haar ogen weer, een klein, klein beetje, net genoeg om die vent te kunnen zien zonder dat hij kon zien dat zij hem zag. Hihihi, ze voelde zich stout! Pas toen zag ze het! Godver.. hij, hij trok zich af! Het zien van die stijve pik deed haar rillen van verlangen, neuken! Godver…. Neuken! Wat een schoft zeg, wat een stijve!

Ze deed weer haar ogen dicht. Dit was belachelijk, absurd! Maar wat nu? Weggaan? Ook al was ze zo geil als boter, ze kon hier natuurlijk helemaal niets mee! Voorop gesteld dat ze wat zou willen met die ouwe vent, ze was niet aan de pil en ook nog heel in een relatie!

 

Jezus, ze vervloekte haar geilheid, ze was zo nat! En dan die stijve van hem! God, die heerlijke harde stijve neuker! Weer opende ze haar ogen, nu ietsje verder, ze moest toch nog even kijken, was het echt zo? Rukte die vent zich echt af op haar? O, my God! O, mijn God! Ja hoor! Hij durft wel! Ze voelde de ogen van die man op haar huid branden, hij geilde zich aan haar op! Langzaam zag ze hem rukken aan zijn lul, de eikel was een stuk donkerder dan de rest van zijn pik en ze kon hem keer op keer zien verdwijnen in die vent zijn voorhuid. Verdomme, hmmm, wel een lekkere dikke lul had die vent. Shit, had die geile vent nou echt zo`n flinke lul of leek hij maar zo groot?

 

God, die pik was een stuk groter, veel groter dan die van Brabo, dat zeker! Vast een heerlijke lekker pik om door opgerekt en sufgeneukt te worden. Ze was nieuwsgierig, zou ze hem durven aankijken? En dan, wat dan? Missy voelde hoe de seksuele spanning door haar lijf gierde, ze was al zo geil toen ze hier op het strandje kwam en nu dit! Dit was echt gek, absurd maar ook spannend en opwindend! Zo geil, zo vreselijk geil!

Ze opende haar ogen, geen weg terug! Ze keek de man recht in de ogen en deed alsof hij er niet was. Ze zag de lach om zijn mond, gezien! Wat nu? De man ging gewoon door, rustig speelde hij met zijn grote stijve, misschien liet hij er nu wat meer van zien leek het wel. Shit, hij schaamde zich helemaal niet! De flinke leuter gleed langzaam heen en weer in die man zijn hand, op en neer, op en neer. Missys hand bewoog ook weer en wreef geil over haar dikke klit. ‘Vieze geile ouwe vent! Met die geile neukstaaf, ruk maar! Trek maar lekker aan die geile pik van je! Ruk maar!’ dacht ze opgewonden op haar klitje wrijvend. Ze tilde haar billen iets op, net genoeg om de spanning van haar bikini broekje te halen zodat ze met haar hand haar broekje in kon. Fuck, wat was ze nat! Opgewonden glibberde haar vingers over haar klit en tussen haar schaamlippen, zo fucking nat, ze was zo nat!
“Tweedle, tweedle, tweedle”. Shit! Telefoon! Missy schoot gewoonte getrouw overeind en vist haar trendy Samsung uit het voorzakje van haar strandtas: ”met Missy?” “Hey Meisje, met Brabo! Waar zit je? Ik lig hier alleen op een strandje in de Biesbosch.” Ze hoorde Brabo zuchtten, waar dan?
Nu de kop van het gesprek eraf was kreeg Missy weer oog voor haar omgeving. Ze zag dat de voyeur zijn blik op haar tieten had gericht en dat zijn eikel glom van enthousiasme en nog steeds rukte aan zijn ongelofelijke lekker lul. “Eh, Missy? Ben je er nog?” O, God, Brabo wachtte op antwoord. “E… Eh, Brabo? Ja, ergens bij Hank!” Zei Missy zo normaal mogelijk. “Hmm…. Weet je dat zeker?” Ze hoorde iets in Brabos stem dat haar niet beviel. Missy keek ondertussen naar haar fan en besefte dat ze het die kerel wel heel erg naar zijn zin maakte. Ze zat op haar billen met beide benen hoog opgetrokken maar wel flink gespreid. Haar kale kut, die nu ze zo zat, weer lekker strak in haar broekje geperst. Omdat ze met haar ellenbogen op haar knieën ruste en af en toe gebaarde wiebelde haar jetsers er lustig op los.
“Okay, eh…, vraagje! Zeg denk jij……” en Brabo viel stil. “Nou, wat wilde je vragen Brabo?” vroeg Missy verwonderd. Laat maar! Zeg Meisje, geniet van de dag! Het is wel weer erg lekker weer he!” Missy was verbaasd over wat Brabo had gezegd, wat bedoelde hij? “Alright Brabo, als je ergens over wilt praten bel je maar, ik weet niet wat je dwars zit maar ik merk dat er wat is. Het is inderdaad een heerlijke dag en ik zit nu op het strand er van te genieten. … eindelijk! Dus tot gauw zal ik maar zeggen!” Op het moment dat ze tot gauw zei en hij bevestigend antwoord en de verbinding verbrak viel het kwartje. Zou hij, bedoelde Brabo nou dat?

Missy staarde naar het beeldscherm van haar telefoon. Zou het echt? Missy zocht in de lijst contacten en vond het nummer. Ze wachtte tot er opgenomen werd: “Met Colani Data systems, u spreekt met Ellen. Wat kan ik voor U doen?” “Hey,met Missy, zou ik Brabo even kunnen spreken, is hij nog in vergadering?” “Hoi! Missy! Goh, Brabo is vanochtend niet op kantoor, hij komt vandaag helemaal niet op kantoor want vanmiddag om drie uur heeft hij een afspraak in Baarn. Je weet toch dat hij vanochtend naar zijn moeder is?” “Ach, wat dom van mij! Natuurlijk! Bedankt hoor Ellen, ik bel hem daar wel, maar mocht je hem spreken, vraag dan even of hij mij belt? Groetjes!” Woede en teleurstelling golfden door haar lijf. Wel Godver! Ze smeet de telefoon weer in haar tas en liet zich achterover op de handdoek vallen. Ze sloot haar ogen en voelde tranen opwellen, de LUL! Nu ze dit wist vielen er plots meer puzzel stukjes op hun plaats, die keer op de camping. Brabo en die slet zouden wel even het vlees halen, toen ze terug kwamen zag ze er uit alsof ze ……. En ze had nog wel medelijden met dat kreng gehad! Neuken, ze hadden gewoon liggen neuken! En dan dat feest, dat feest van Brabo`s ouders, ook toen waren ze beide een hele tijd weg geweest om de taart te halen die slet `vergeten ` was! In gedachte zag ze die twee bezig! Die schoft met die slet! Haar verdriet maakte plaats voor woede en een diep gevoel van onrecht, onrecht dat haar was aangedaan!

Ze voelde de zon op haar huid, ze was op het strand, alleen, alleen met een aanbidder. Ze was geil en haar vent neukte een ander, waarschijnlijk zelfs nu op dit moment! Ze opende haar ogen en keek opzij, daar was hij, haar fan! Die wilde haar vast en zeker wèl neuken! Zijn grotesk gezwollen eikel was knalrood van verlangen en leek geil als een kapotte kraan te lekken. Plakkerige slierten voorzaat dropen uit het gaatje op zijn eikel. Missy was kwaad, ze voelde zich verraden en vernederd! Verdomme! Wat was ze kwaad en geil, zo vreselijk geil! Wraak, ze wilde wraak maar vooral ook bevrediging! Brabo, die klootzak, verdomme! Ze ging neuken, ze zou zich door die vent met zijn dikke lul late neuken! Ze glimlachte uitdagend, draaide zich wat verder naar die harde lul toe en spreidde uitnodigend haar benen. Haar handje verdween weer in haar broekje en gleed nu zonder aarzelen geil heen en weer over haar klit. Openlijke geilde ze nu op de onbekende man zijn lul, die heerlijke harde neukstaaf!

“Trek je maar lekker af, viespeuk!” flapte ze eruit. Hij grijnsde, “vindt je lekker he! Vies kijken is lekker! Ben je nat, is die dikke kut van je al zeiknat?” Als antwoord Missy likte uitdagend langs haar lippen en trok haar bikini broekje opzij. Nu vingerde ze niet alleen haar opgezwollen klit maar gleed ook met drie vingers in en uit haar kale doos. “Kan je het zien, kan je horen hoe nat ik ben?” Wild bewoog ze haar vingers heen en weer, hij moest gewoon wel horen dat ze klaar kwam! Ze kreunde maar vond geen bevrediging in het lauwe orgasme. “Verdomd geil wijf ben je! Zal ik die kale kut van je neuken, kom mee! Kom, achter de bosjes, dan neuk ik die geile moeder kut van je!” Dit was wat ze wilde! Neuken! “Heb je condooms?” vroeg ze. “Tuurlijk! Condooms genoeg!” antwoorde de voyeur. Onbeheerste en oncontroleerbare lust verdrong haar gezonde verstand en snel kwam ze overeind, griste haar spullen bij elkaar en klom over de duinrand een duinpan in. Ze gooide haar tas op de grond en spreidde snel de handdoek uit op het hete zand. Ze bukte voorover om de hoeken van de handdoek beter neer te leggen maar voelde hoe de man haar een duwtje gaf. ‘WoW!” Ze viel voorover op haar knieën en remde de niet echt harde val met haar handen die in het mulle zand weggleden. “lekkere kale kut heb je! Zo, ik ga je neuken, God, ik ga je keihard neuken! Hoor je me!” Een sterke hand duwde op haar schouder waardoor ze met haar hoofd op de handdoek terecht kwam en het zand eronder opzij duwde. “Ow, ja! Neuk me, doe het! Doe het! Dek mij!” Missy kreunde toen ze voelde hoe sterke handen haar billen spreidde. Haar neukgat stond wijd open en ze wist dat ze het nu niet meer kon stoppen. Die vent ging haar neuken! Ze was hartstikke in een relatie en stond op het punt haar trouw te breken.


“AAAAH!” Missy gaf een schreeuw, van verbazing en wellust: “Jezus! Wat ben je groot!” Die grote pik was toch echt nog groter dan ze had verwacht! “Dat ben je thuis niet gewend hé? Je vent heeft zeker een kleintje? Geniet er maar van!” Haar gevoelige kaal geschoren kut werd opgerekt en gevuld door het grootste en hardste stuk vlees dat haar ooit had gepenetreerd! O, god, ze wilde dit, ze verlangde ernaar! “neuk me! Dek me, spuit mij vol met je zaad!” kermde Missy. De eikel duwde haar kutlippen opzij en drong haar poes binnen, dieper en dieper zakte het apparaat in haar dikke kut. “Ow, voorzichtig! Je bent zo groot!” Missy voelde hoe het enorme stuk vlees haar poes vulde zoals het nog nooit was gevuld, opgerekt tot het uiterste! Ze begroef haar gezicht kreunend in handdoek. Help, wat was dit lekker! De man voerde het tempo op, neukte haar met zijn stijve lul. O, mijn hemel, zo veel groter, zoveel dikker dan die van Brabo, God, als welke pik die ze ooit had gevoeld!

Dit was zo veel lekkerder! Brute lust gevoelens vertroebelde haar gedachtes. Ze sidderde van genot. Het kon vast niet, maar ze zou gezworen hebben dat die eikel gewoon haar baarmoeder in ging. O, mijn God! Ze wist het zeker! De bruut versnelde en de dikke lul drong elke keer toch net weer iets dieper in haar lustgat. “HUUUUUH! Missy kwam klaar duwde met haar kont naar achteren, dieper, dieper wilde ze die geile lul in zich voelen. Het leek wel alsof haar baarmoedermond zich opende, zich gewillig welfde om de grote eikel en hem haar baarmoeder inzoog. De man kwam klaar, hij trok Missy aan haar heupen hard naar achteren, perste zijn dikke pik tot aan zijn buik in die slet, hij dekte die zeug, spoot haar vol met zijn sperma! Missy besefte het niet maar de onbekende man vulde haar vruchtbare baarmoeder, spoot haar vol met vers zaad!

Missy had het gevoel dat ze aan de man vast zat, dat zijn keiharde piemel vast zat in haar kut. God, ze had zich als een loopse teef laten dekken en nu zat ze vast aan haar reu! Het duizelde haar, het formaat van de eikel nam iets af en gleed met een onhoorbare plop uit de kut van Missy. Vergezeld door een golf zaad en teleurgesteld gekreun van Missy glipte de nog altijd stijve lul van de man uit haar druipende kut. Missy hijgde hoorbaar, bevredigd maar nog niet tevreden. Ze keek achterom, zag de geile en tevreden grijns op die ouwe zijn gezicht. Hij rukte aan zijn paal en keek naar haar druipende kut. “Rustig maar sletje! Ik ben nog niet klaar met je!” Terwijl ze voelde hoe zijn vingers haar kut opzochten besefte zij dat hij haar ‘sletje’ had genoemd.
Hij had gelijk, zo voelde ze zich nu, dat was wat ze was, een slet, een goedkoop neukertje! Drie ervaren vingers bewogen zich geil in haar kut heen en weer, streelde de juiste plekjes en Missy bewoog haar kont, draaide geil met haar heerlijke billen, smekend om meer. Hij smeerde haar geil uit over haar kut, gleed met twee vinger haar kontgat in. Missy huiverde, haar poepertje! Plots verlangde ze ernaar, haar reet! Ze wilde in haar reet geneukt worden! 


Nog voordat ze de man erom kon vragen, nee, smeken voelde ze het! De dikke eikel duwde hard tegen haar kringspier! De viespeuk! Geschrokken verstrakte de sterke spier! Automatische beschermde haar anus zich tegen deze reusachtige indringer maar een intense rilling doortrok haar wulpse moederlijf, ze wilde dit, ze verlangde ernaar en zachtjes kreunend ontspande ze zich. Missy voelde hoe de kringspier zijn verzet staakte en de van voorzaat druipende glibberige lul haar kringspier opensperde. “AAh! Mijn God!” Als een bankschroef zo strak was haar anus.

Elke ader, elke bobbel op die pik voelde ze haar kont binnen dringen! Zo fout, zo geil! Wild begon ze zich te vingeren. Zijn hand greep haar haar en hij trok haar hoofd hard achterover, met kracht schoof de enorme lul tot aan zijn ballen in haar kont! Missy sperde haar mond wijd open: “RAAH! God, OW mijn God!” Wild beukte de man er op los! “In je reet! Ik neuk je in je reet sletje!” Heerlijke pijn deed haar luid kreunen, ze vingerde zich, wild en onbeheerst vingerde ze zich klaar. Ongekend heftig kwam ze, ook haar dekhengst kwam klaar, hij spoot zijn sperma in haar kontgat terwijl ze stuiptrekkend klaarkwam. Het alles overheersende orgasme raasde door haar lijf en uitgeput viel ze op de handdoek. De oudere man zakte ook door zijn knieën en kwam naast haar liggen. Hij grijnsde tevreden: “Sorry, ik kon me eventjes niet beheersen! Jij bent ook zo vreselijk lekker!” 

Missy keek hem aan, keek naar die enorme paardenlul en pakte het geval beet. Rustig trok ze het velletje naar achteren en ontblote de paarse eikel. Een druppel sperma welde op uit het gaatje en Missy likte het er af. Ze voelde de pik steigeren in haar hand. God, het ding werd gewoon wéér hard! Voor het eerst had ze het apparaat vast en realiseerde ze zich echt hoe veel groter hij was dan die van Brabo. Met een hand omvatte ze het hele geval van haar vriend maar voor dit monster had ze er bijna drie nodig! Ze likte met haar tong langs stijve lul, likte aan de eikel terwijl ze man aftrok, sneller en sneller rukte ze aan die grote pik. 
“Tweedle, tweedle, tweedle” Telefoon! Ze keek naar de tas, Zag de Samsung en pakte hem met haar vrije hand. Ze keek op het scherm, hé! Brabo! Terwijl ze gewoon doorging drukte ze op ‘opnemen’. “Hé, Brabo, hoe ging je vergadering?” “Hoi schatje, eh…eh, tja, het liep wat anders dan gepland. We hebben buiten het kantoor vergaderd, vandaar dat ik er niet was. We zijn met iets groots bezig, het gaat om veel geld!” Onzeker, hij was onzeker! Dat hoorde ze aan zijn stem! Goh, dat ze zo lang blind was geweest: “Mooi, ik ben hier ook met iets groots bezig!” antwoorde Missy die het tempo wat opvoerde. De man had zijn ogen gesloten en genoot van haar vrouwelijke aanpak. De eikel braakte voorvocht dat niet alleen de monster pik smeerde maar ook haar vingers bedekte met een laag glibberig geil. “Huh, hoe bedoel je, met wat dan?” vroeg Brabo verbaast. “Ik probeer dat witte spul eruit te krijgen, ik trek me rot!” Brabo lachte: “Krijg je de dop er niet af?” de man kreunde zachtjes, hij kwam klaar. Missy was verbaasd over de zaad productie van deze man. Terwijl de pik spoot, dikke klodders sperma braakte over haar handen zei Missy: “Shit! Sorry, ik moet ophangen, ik maak er een zooitje van! Dag Brabo, tot straks liefje!” “Okay, I love you!” Zei Brabo lachend. Die Missy!


Dat was het moment dat ze besefte dat er iets niet was gegaan zoals gepland. Ze keek om zich heen: “Waar is het condoom?”, ach wat gaf het ook, ik was heerlijk klaargekomen en wilde meer. De man die zich voorstelde als Ben verontschuldigde zich dat hij geen condoom had gebruikt, maar ik lacht het weg met de woorden: Ik wil nog veel meer zaad uit die heerlijke lul in me voelen!

Voor we naar huis gingen wisselden we telefonnummers uit om contact te houden. Na een geile tongzoen ging Ben als eerste weg, ik keek schichtig om me heen of er nog meer gluurders waren en ging ook snel naar huis op aan.

 

Dag 2:

 

De gebeurtenissen van die woensdag op het strand bleven door mijn hoofd spoken, niet zozeer dat ik vreemd gegaan was, maar meer vanwege het feit dat ik alles zo eenvoudig had laten gebeuren en er zo enorm van genoten had.
Ben en ik hadden al de nodige berichten uitgewisseld, die ik natuurlijk steeds onmiddellijk wiste, stel voor dan Brabo mijn man ze zou vinden.
Alleen al het taalgebruik wat we hadden maakt mij alweer geil.
Altijd begon Ben zijn berichten met: “geil hoertje van me” of “geil sletje van me” vreselijk verlangde ik weer om zijn paal in mij te voelen.
De week kroop voorbij, op zondagavond zei ik tegen Brabo: “of morgen of dinsdag ga ik weer een dagje naar het strandje in de Biesbosch, zie het maar als mijn vakantie”. Hij vond dat prima, Brabo zou een dag bij een vriend gaan helpen dus dat kwam goed uit vond hij, dan hoefde hij niet mee naar het strandje.
Ik speelde daar direct op in en zei : “dan ga ik morgen als jij het goed vind ga ik misschien nog wel een keer.
Brabo zei : “dat moet jezelf maar weten ga morgen maar dan zie ik je wel weer thuis komen” daar zei ik op dat dat dan afgesproken was en mijn kut was al nat weer, ik liep even naar boven daar stuurde ik Ben een bericht dat zijn hoertje morgen wilde komen………
Gelijk kreeg ik antwoord dat dat prima was en verbood bij om slip en BH te dragen.
Daar ging ik mee akkoord en zei hem dat ik op dezelfde plek klaar zou liggen voor hem.

 

Brabo ging die maandag al om half acht weg. Ik deed een te kort en te strak zomerjurkje aan, en verder niets zoals Ben had gezegd, in mijn tas deed ik ander kleding waarmee thuis kom komen vanavond.

Voor de grote spiegel in de kamer liep ik heen en weer, je kon net mijn blote kut niet zien maar het scheelde niet veel, ik voelde me wel een beetje een hoertje zoals ik op stap ging.
Tijdens de autorit voelde ik mij al bloedgeil, wetende dat ik vandaag weer een geweldige beurt zou krijgen van Ben.
Nadat ik de auto geparkeerd had liep ik naar de duinovergang, daar stond Ben mij op te wachten, we omhelsden elkaar, kusten elkaar, en hij pakte me lekker bij mijn tieten, heerlijk om weer zijn armen om mij heen te voelen.
We liepen naar ons plekje en lag al mijn spullen neer en deed mijn jurkje uit, direct was ik naakt natuurlijk, heerlijk om lekker naakt te zijn in de buurt van Ben, die was ook al snel naakt, zijn paal stond al strak stijf recht omhoog.
“Al dagen loop ik met een stijve paal daar moet je eerst wat aan doen” gaf Ben aan, op mijn rug lag ik en hij keek naar mijn dikke tieten en mijn al openstaande natte kut.

 

“We kunnen ook eerst een flinke wip maken, ik ben ook best wel geil” zeg ik Ben kijkt me aan zegt : “jij wil gelijk als een hoertje goed gebruikt worden” om hem wat op te geilen trek ik mijn kut een beetje open en zeg : “ik heb een veel beter idee, we gaan naar jou huis, een poosje vreselijk lekker neuken, dan vanmiddag naar het strand” dat vind hij niet zo’n slecht idee, dus snel alles inpakken en naar zijn huis.
Onderweg zeg ik tegen ben dat ik mijn kut vanmorgen kaal heb geschoren en dat hij mij eerst flink moet gaan likken.
Echt zin heb ik om door Ben weer goed gebruikt te gaan worden, vreselijk nat en geil ben ik al weer.
Ik hoef alleen mijn jurkje maar uit te doen om weer naakt te zijn, op mijn rug ga ik op het bed liggen, het enige wat ik zeg is: “likken geile beer” Ben duikt tussen mijn benen en gaat mij op een geweldige manier likken, met zijn grote handen trekt hij mijn kutje open, duwt er een paar naar binnen, heerlijk, niet te voorzichtig nu, zelf lig ik in mijn tieten te knijpen en aan mijn tepels te trekken.
“Jaaaaaaa Ben, ik verlangde zo naar je” roep ik zo wil ik gebruikt worden door hem…………

 

Wild en diep stoot hij zijn vingers diep in mijn kut, heerlijk is dit lekker zuigt en likt hij aan mijn klit, dit makt mij wel zo vreselijk geil……………………..
Het eerste orgasme van mij laat niet lang op zich wachten natuurlijk, al vrij snel gaat het mij duizelen en met een wilde kreet kom ik klaar, een straal geil spuit er uit mijn kut……….
Als ik tot rust gekomen ben trek ik Ben tegen me aan en zeg : “wat was ik daar aan toe om klaar gemaakt te worden, zal ik jou ook eerst even helpen ?”.

 

Vervolgens duw ik hem op zijn rug en ga zijn paal verwennen, met mijn handen omvat ik hem, staalhard is hij, ik masseer hem, ik trek hem af, ik kneed zijn ballen, als laatste sluit ik mijn mond om zijn grote paarse eikel, zwaar ligt hij te ademen en te kreunen, welke benamingen hij mij ondertussen geeft weet ik niet meer, zijn huid trok ik zo ver mogelijk naar achter, waardoor de eikel nog groter leek.
Zoals ik bezig was liet ook bij Ben een orgasme niet lang op zich wachten, met zijn onderlichaam begon hij te stoten en de eerste straal sperma spoot diep in mijn mond.

 

Wat ik niet door kon slikken liet ik hem over mijn dikke tieten spuiten, heerlijk om die warme klodders op mijn tieten te voelen.
Samen lagen we een poos bij te komen, ik haalde wat te drinken voor ons samen en vond het wel hoog tijd worden dat ik wat in mij ging krijgen…….
Nadat Ben weer op “oorlogssterkte” was ging ik met mijn benen wijd klaar liggen en kwam hij bovenop mij liggen, zijn paal schoof moeiteloos bij mij naar binnen…………..
Het meest geweldige gevoel vindt ik dat een harde paal binnen voelen komen, “jaaaa Ben, neuk je hoertje maar weer flink, ik heb het nodig” geef ik aan, wat verlangde ik hier naar.
Zijn heerlijke zware stotende lichaam op mij, wat is dit lekker “woon me maar lekker uit weer vandaag” moedig ik hem aan. Lekker diep voel ik hem in mij, helemaal geef ik me over………
“Voor jou ben ik vandaag lekkere vent, laat me voelen dat je me wil” dit is genieten om zo met mijn benen wijd onder hem te liggen, het beste plekje op aarde……………
Omdat we beide al een geweldig orgasme achter de rug hebben, komen we nu natuurlijk minder snel klaar.

 

Met een regelmatig constant tempo stoot Ben zijn paal diep in mijn drijfnatte kut, met zijn armen in mijn knieholtes duwt hij mijn benen wijd en omhoog, daardoor staat mijn kut helemaal open, en voel ik hem echt werkelijk heel erg diep in mij komen.
Op deze manier ben ik nog nooit te pakken genomen, en het voelt echt wel geweldig, tegen mijn baarmoedermond voel ik hem komen zo diep zit hij in mij………….
Echt op deze manier heb ik het gevoel dat ik echt uitgewoond wordt……………..”Ben wat neuk je me weer geweldig” zeg ik hem, terwijl we elkaar aankijken.
“Heerlijk geil hoertje van me, dit wil je toch” antwoord hij mij, omdat ik wat kramp in mijn benen krijg vraag ik hem dat we een andere houding kunnen nemen.

 

“Kom maar bovenop mij zitten geile slet van me” met mijn voeten naast zijn heup laat ik mij over hem heen zakken, wat een geweldig gevoel weer.
Op mijn voeten blijf ik zitten, zo duw ik mijzelf steeds omhoog en laat me weer zakken zodat ik zijn paal weer mega diep in mij voel.
Ben heeft mijn dikke tieten in zijn hand en trekt aan mijn tepels, “ooooohhhh Ben, wat zit je weer diep in mij” zeg ik hijgend, met mijn ogen dicht wip ik heerlijk op en neer, wat een genot, Brabo, mijn man zou dit eens moeten weten dat ik me weer laat neuken door een andere man…………………
“Ben, als ik kom spuit je me dan vol ?” vraag ik hem, hij geeft aan dat hij een geweldige lading voor mij heeft………………..
Met een hand ga ik tussen mijn benen en wrijf over mijn hard en groot opgezette klit, iets sneller ga ik op en neer wippen………..
“Geile teef, als je dit doet ga ik komen………………”geeft Ben aan, dat wil ik ook, ik wil zijn warme zaad diep in mij voelen……………………
Ik ga hem aankijken en zeg : “je mag in me spuiten als je wil, ik kom ook bijna” loei hard gaat hij zijn onderlichaam omhoog stoten, steeds komt hij tegen mijn baarmoedermond……………. geweldig, om zo geneukt te worden, thuis maak ik dit nooit mee, hij gaat harder grommen en zijn ogen worden groot, dan een laatste harde stoot en een giga straal warm zaad voel ik in mij spuiten, omdat ik er ook tegenaan zat kom ik ook, wild beweeg ik over zijn paal, elke stoot krijg ik een straal warm sperma in mij gespoten.

 

Supergeil was ik, geweldig kwam ik klaar een grote spuitende paal diep in mijn kut, kan je iets lekkerders en geilers bedenken ?
Als onze lichamen uitgeraasd zijn laat ik mij voorover op hem vallen, heerlijk liggen we uit te hijgen, kleine naschokjes geeft mijn lichaam………..
“Ben dit was weer een geweldige beurt, mijn kut zit lekker vol nu” zeg ik hem, als ik van hem af ga loopt er veel sperma bij mij naar buiten.
We besluiten om even te gaan douchen en naar het strand te gaan naar “ons” plekje, daar aangekomen zijn we snel wee naakt.
Heerlijk relaxed en ontspannen voel ik mij, wat denk je ook wel na zo’n beurt, aan Ben vraag ik of ik hem in zal smeren, de zon schijnt heerlijk en is fel.

 

Als ik hem insmeer is het natuurlijk meer een erotische massage, zijn paal staat alweer hard, heerlijk ben ik met mijn handen bezig op zijn lichaam, zijn mooie dikke paarse eikel glimt weer van het voorvocht in de zon, ik maak hem niet klaar, maar ik vermoed wel dat ik hem nog een keer in mij ga krijgen vandaag……………
Als ik klaar ben met hem gaat Ben mij insmeren, als ik op mijn buik lig en hij mijn rug insmeert is hij heerlijk met mijn kontje bezig, via mijn bilnaad naar mijn kutje, maar hij duet een vinger in mijn kontje, heerlijk vingert hij me daar, “jou kontje wil ik ook een keer volspuiten” geeft hij aan, bloedgeil inmiddels weer beweeg ik mijn kont op en neer……….

 

Als ik op mijn rug moet gaan liggen ga ik maar gelijk met mijn benen wijd liggen, mijn tieten krijgen een flinke behandeling, als hij bij mijn kut aankomt ben ik alweer drijfnat, mijn benen trek ik op en zeg : “Ben, maak me klaar alsjeblieft” smeek ik hem, het is weer hoog nodig, een paar keer laat hij mij ertegen aan komen, maar laat me net niet klaarkomen…………..
Als Ben stopt en naast me gaat liggen smeek ik hem om mij klaar te maken “Ben maak me klaar, ik ben zo geil weer” zeg ik hem.
“Je bent echt een geil onverzadigbaar hoertje” zegt hij lachend, als ik zijn stijve paal probeer te pakken rolt hij van me vandaan, “als ik een hoer ben, gebruik me dan als hoer en maak me klaar” zeg ik hem……………..
Mijn kutje staat open en glimt gewoon zo nat ben ik en verlang naar een paal in mij…………met een vinger zit ik in mijn kutje te bewegen, ik sta in brand daar.

 

Ben kijkt naar mij en zegt : “ga maar klaar liggen met je benen wijd geil sletje” met zijn hand maakt hij trekkende bewegingen over zijn paal om hem weer staalhard te maken.
Mijn kutje trek ik open en met opgetrokken benen lig ik klaar voor hem.
Ben kruipt naar mij toe en gat boven mij hangen, zijn paal stuurt hij boven mijn kut en laat zich zakken, mijn God, wat verlangde ik naar dit moment, dat ik hem naar binnen voel komen, mijn benen sla ik gelijk om hem heen om hem zo diep mogelijk in mij te duwen……………..”neuk me Ben als nooit tevoren” spoor ik hem aan.

 

“Je bent een echt hoertje en ook hoerig geil schat van me” zegt hij me, en heerlijk diep stoot hij zijn paal in mijn hete kut…………………………
“Jou hoertje zal ik zijn geile vent, neuk me klaar dan” zeg ik hem, helemaal gek van geilheid neuken we met elkaar, wat is dit genieten om op deze manier gepakt te worden.
In de momenten dat ik even mijn ogen open heb zie ik een schim van iemand die ons staat te begluren, op dit moment maakt me dat niet uit, maar één ding telt er nu, ik wil en moet volgespoten worden………….
Zijn zware stotende lichaam op mij is heerlijk, echt het gevoel heb ik dat ik geneukt wordt heb ik nu, wat is dit genieten, op een naakt strand heerlijk gepakt worden.
“Ga op je buik dan pak ik je achterlangs” zegt hij me, snel draai ik mij om, trek mijn benen wat op zodat mijn kontje omhoog staat en voel ik hem alweer naar binnen schuiven.

 

Zijn handen, waar hij op steunt staan naast me, mijn kontje stoot ik omhoog tegen zijn stoten in, allemachtig lekker diep komt hij in mij, mijn kut maakt soppende geluiden zo geil en nat ben ik, de gluurder zit nog steeds op een afstand te kijken en volgens mij te rukken, maar dat kan ik niet echt goed zien, bovendien maakt me dat nu ook niets uit…………

Klaar geneukt en volgespoten wil ik worden, Ben beukt hard op mij in, beide hijgen en kreunen we “geile hoer we worden bekeken” zegt Ben tegen mij, het maakt me misschien nog wel geiler “laat maar kijken” antwoord ik, Ben zijn lichaam begint zich meer en meer te spannen, met een hand ga ik onder mijn buik door en wrijf over mijn klitje, direct voel ik dat het geil uit mijn kut druipt zo vreselijk nat ben ik…………..
“Ben, ga je me volspuiten, ik ben er ook, neuk me klaar” roep ik dan de bekende kortere harde stoten van hem en jaagt hij de stralen warm zaad diep in mij, dan kom ik ook……………. mijn lichaam doet dingen die ik niet onder controle heb, zo heftig kom ik klaar.


Straal na straal krijg ik in mij gespoten, het samen klaarkomen van ons wordt alleen maar heftiger en lekkerder, wat een orgasme……………..
Leeggespoten laat Ben zich op mij zakken, na even zegt hij: “nu ben ik uit geneukt voor vandaag, je hebt me afgeneukt”
Lachend geef ik aan dat ik ook alles heb gegeven en dat hij me suf geneukt heeft, heerlijk liggen we na te genieten van het komen van het heerlijke lome gevoel na een goed orgasme, “ik ga niet meer het water in hoor” zeg ik tegen Ben, wil lekker tegen hem aan blijven liggen nu……………

 

“Dan kom je met een volgespoten kutje thuis als een afgeneukt hoertje” zegt hij tegen me, “zolang het jou zaad is wat in mij zit, mag je me een hoertje noemen” en geef hem een heerlijke zoen.
Na een heerlijke poos zo gelegen te hebben wrijf ik mijn kut een beetje schoon met mijn handdoek, en ga alles bij elkaar zoeken om in te pakken en naar huis te gaan.
Ik vertel hem dat ik morgen waarschijnlijk weer kan komen, we spreken af dat ik dan gelijk naar zijn huis kom………………
Samen lopen we naar mijn auto, waar ik andere kleding aantrek zodat ik netjes gekleed thuis aankom, Brabo weet dan niet dat mijn kutje nog vol zit met zaad van een ander.


We nemen heerlijk afscheid, wetende dat we elkaar morgen weer zin, met de radio loeihard aan en luid meezingend rij ik naar huis, wetende dat mij morgen weer een heerlijke dag te wachten staat………………

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen