Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Missy liet in de discotheek haar ogen goed de kost geven. Ze had een laag uitgesneden jurk aan waar haar volle borsten (85D-cup) uitdagend naar voren kwamen. Haar prachtige kont stak chique naar achteren. Er viel een spleet in haar jurk tussen haar elegante billen. Ze had lange, lichtbruine benen die gedeeltelijk onder haar jurk vandaan kwamen. Verder had ze een lekker koppie met blonde haren tot op haar schouders, en een heerlijk pijpbekje Ze was 39, en had tot een hafjaar geleden een relatie, na 20 jaar kwamen ze er achter dat ze toch niet echt bij elkaar pasten. In het verleden was ze wel eens met haar man in deze disco geweest en de laatste tijd kwam ze hier wel met vriendinnen. Nu ging ze eens alleen op stap. En niet zonder reden! Sinds ze gescheiden leefde van haar man had ze al geen seks meer gehad. Sinds die tijd vingerde zich zelf regelmatig maar ze bleef toch vaak met een onbevredigd gevoel achter.

 

Ze was op zoek naar een one-night stand. Ze werd door een danser het podium opgelonkt om mee te doen. Missy was dus in een geile bui en liep langzaam de trap naar het podium op. Ze begon wild tegen de danser aan te rijen. Af en toe voelde ze tijdens het dansen zijn harde paal. Die kwam dan precies tegen haar gevoelige plekje! Missy kwam eigenlijk met een andere reden. Ze had verhalen gehoord over een Surinaamse jongen van 18 met een paal van 26 cm. Dat had haar de laatste tijd zo opgewonden dat ze de stoute schoenen had aangetrokken en naar deze discotheek was gegaan. Opeens zag ze in een ooghoek een donkere jongen van een jaar of 18 staan.
Hij was goed gekleed en had een aantrekkelijk lichaam.

 

Even later viel het haar op dat meer vrouwen hem stonden aan te staren. Dat moest hem zijn. Missy werd van de gedachte dat die jongen naar haar keek nog meer opgewonden en begon nog meer tegen de danser aan te rijden. Toen kon ze zich niet beheersen, ging van het podium af, en begon uitdagend voor de jongen te dansen.


De jongen keek haar aan met een diepe blik.

 

Missy voelde de adrenaline in zich opkomen en bekeek tijdens het dansen zijn prachtige lichaam. Ze verlangde nog meer naar deze heerlijke jongen. Ze sloeg haar armen om hem heen en negeerde de blikken van de andere bezoekers. Zij, die mooie blonde vrouw met dat prachtige lichaam, met zo'n jonge donkere knul. Ze drukte haar kruis tegen hem aan. Ze voelde iets gigantisch hards.
De jongen kuste haar en even later stonden ze heftig te tongen.

 

De jongen fluisterde in haar oor dat hij wel een plek wist waar ze verder konden gaan. Hij was met een busje gekomen en daar achterin zaten geblindeerde ramen.
Missy vond het allemaal best, want ze wilde maar één ding: zijn ding! Daar lag ze dan, achter in de bus op een matras, met die heerlijk jongen die haar streelde over haar schouders. Hij kuste haar nek en ze voelde dat z'n hand onder haar jurk door naar haar linkerborst ging.

Ze kreunde zacht toen hij haar tepel raakte. Toen hij er in kneep begon ze te kreunen: "Oh, ja lekker". Hij deed haar truitje en bh uit en begon haar borsten te zoenen ze heeft een paar stevige borsten (85D-cup) ondanks dat het grote borsten zijn staan ze toch vier over eind, door het gewicht zakken ze wat als haar BH uitgaat maar het zijn verder stevige jongens.


Haar tepels zien er ook heerlijk uit.


Niet te groot (geen bierviltjes) maar ook zeker geen kleine speldenknopjes.

 

Hij neem haar tepels een voor een in zijn mond, hij zuigt erop en bijt er zachtjes in, haar tepels zwellen steeds groter ze voelde zich heerlijk loom worden. "Mmm aah, jaaah, ga maar lekker door zo, oooh, jaaah...". Ze liet zich helemaal gaan. Steeds meer gaf ze zich over aan de jongen. Missy was nu wel heel nieuwgierig naar z'n pik.
Die moest gigantisch zijn had ze gehoord, zeker 26x6cm.
Ze begon hem overal te strelen en haar handen gingen als vanzelf naar z'n broek.

 

Ze deed hem uit en zag een ontzettend lange en harde paal door z'n slip. Ze kon niet wachten en trok de slip, met enige moeite, naar beneden. Wat ze toen zag had ze nog nooit gezien: een harde dikke lul.
Volgens haar was hij nog groter dan in de verhalen.

 

En die lul die was hard, ongelooflijk wat een kanon, en diepzwart.

 

Hier schrok ze toch wel even van. Ze werd er een beetje bang van, maar tegelijkertijd nog geiler. Voorzichtig begon ze de pik bij de wortel te likken. Ze had aardig wat ervaring met pijpen, ze had haar ex-vriend zo vaak gepijpt.
De jongen kreunde.
Ze ging verder met haar tong naar boven en genoot van ieder plekje op die harde dikke staaf. Uiteindelijk was ze bij de top aangekomen en begon de heerlijke eikel te verwennen. Langzaam deed ze haar lippen open om te kijken of die erin paste. De jongen hielp haar een beetje, pakte haar bij de haren en stootte zijn eikel naar binnen. "Mfffmm" was het enige wat Missy nog uit kon brengen.

 

Ze werd nu in haar mond geneukt. Tot ongeveer de helft stootte hij de lul naar binnen. "Mfmnam, mffmm" kwam uit Missy en ze voelde de pik achter in haar keel stoten. De lul kon net tussen haar lippen door. Missy moest haar mond helemaal open houden.

 

De pik ging steeds dieper en ze voelde hem achter in haar keel stoten. Toen pakte de jongen haar benen beet, trok ze uit elkaar, en kwam er tussen in staan.
Zijn paal zette hij tegen haar spleetje en Missy huiverde een beetje bij de gedachte. Toch ging ze nu krijgen waar ze zo naar had verlangd.

 

Met de grote eikel duwde hij haar schaamlippen opzij. "Oooeeeh, ja, oeee, nee oh ja kom lieverd" smeekte Missy. Hij heeft zijn lul er nu tot halverwege aan toe inzitten. Hij zei: duw je benen zo ver mogelijk naar buiten.
Ze had haar benen nu zo ver mogelijk uit elkaar liggen en na een paar ferme stoten ramde hij hij zijn 26 cm lange neukkanon in een keer bij haar naar binnen, en Missy kreunde nog harder "Mmmmmm, ohh, jaa, oeeeh, jaaa, oh schatje!".
De jongen haalde de pik terug en begon nu echt te stoten.

 

Missy voelde de eikel haar hele kut doorgaan en dat was een zalig gevoel. "Oeeeh , jaaaa, oeeeh, jaaa" kwam er keer op keer uit haar. De enorme pik stootte harder en harder. Missy kon een hoop hebben. Ze genoot met volle teugen van deze heipaal die haar kut helemaal openrekte. "Aah, ja, mmm, oh, jaa, pak me lekker ding" kreunde ze in z'n oor. Deze heerlijke, elegante 39 jarige blonde vrouw lag nu gewillig met haar benen wijd terwijl ze zich door een donkere knul van 18 liet naaien.

 

En ze wilde zijn paal maar wat graag in haar kutje hebben. "Jaa, dieper, harder schat... Pak me dan lekker hard... ja, toe maar, oooh, oooh oooooh, jaaah, mumm, mmmm". De jongen wist dat hij met een supergeile vrouw te maken had en beukte harder en dieper in haar natte kut. "Oooh, jaaah, mmmm, wat lekker, toe maar jongen ram 'm maar, gebruik me, oooh, uoeff, ooohhh".
Missy wist niet meer hoe ze het had. Ze sloot haar prachtige, lichtbruine benen om de jongen, zodat hij nog dieper kon stoten. Hij beukte nu tegen haar baarmoeder aan.

 

"Je bent een geile slet he" fluisterde de jongen in haar oor.

 

"Jaaa, ik ben een geile slet, ik ben een hoer, neem me hard" hoorde hij haar roepen toen hij het tempo nog meer verhoogde en zijn paal medogenloos hard in haar begon te beuken.

 

"Ik wil in je klaarkomen..." kreunde hij.

 

"Kom maar, kom maar in me klaar... hmmmmm" kreunde Missy diep en klemde haar benen extra strak om hem heen.

 

"OOOOooh jaaaaah" gilde de jongen en zijn paal beukte, ramde terwijl zijn enorm kanon diep in haar explodeerde en hij wilde, dikke stralen van zijn sperma diep in in haar joeg, het was een straal waar geen eind leek te komen.

 

"Ooooooh hij is zo groot hij is zo groot!" was het enige wat Missy nog wist te brengen terwijl ze het sperma van de jongen diep in haar buik voelde spuiten.

 

"Oh schatje" kreunde ze het uit.
 
Zijn pik zat nog een stuk in haar ruw geneukte kut. Het geil en sperma kwam eruit lopen. "Ik vind je echt een geil sletje" zei de jongen. "Dat ben ik ook, je mag alles met me doen" antwoorde Missy.

 

Hij zette haar op handen en knieën op de grond en ging tussen haar benen op zijn knieën zitten. Met een harde stoot drukte hij zijn dikke paal weer in haar hete gleuf. Op zijn hondjes gaf hij haar nog een enorm wilde beurt, Zo diep had ze nog nooit iets in zich gehad en het was een enorme ervaring.


Ineens trekt de jongen zijn lul met een zuigend geluid uit haar kut.

 

En hij zette deze tegen haar kontgat. Ze wist nu dat ze de gigantische paal in haar kont ging krijgen. Ze wist dat het pijn zou doen maar ze wilde die pik in alle gaatjes gehad hebben. Hij drukte zijn snikkel tegen Missy's kringspier aan.

 

"Ooooohh" kreunde ze zacht en trok met beide handen haar billen uiteen.

Langzaam gleed zijn paal in deze vrouw. Zijn eikel rekte haar kont open. Langzaam begon hij nu te stoten. Bij iedere stoot ging hij weer wat dieper naar binnen.

 

"Oooh, mmm" kreunde Missy. De pik ging in een rustig tempo in en uit haar goed gevormde achterwerk. Haar mooie kont trok altijd veel bekijks bij mannen en dat vond ze heerlijk. Missy had zich al vaak en graag in haar kont laten neuken door haar ex-vriend, maar dit was toch weer iets heel anders.

 

Deze diepzwarte lul, van gigantische omvang, penetreerde haar steeds dieper. Ze voelde dat zijn eikel nog groter werd en slaagde kreten "Ooh, ooooh, mmm, ja lekker stoten".
Haar nauwe anuswanden omklemden zijn lul als een strakke handschoen. "Ooooh dik, ooh zo dik, oooh ik word helemaal uit mekaar gescheurd door jouw heerlijk paal aach!" stamelde Missy luid.
"Dieper, ram hem helemaal in mijn kontje mijn liefste, hmm lekker jaaa goed zo, dieper, nog dieper nog meer. Neuk me hard neuk me hard in mijn kontje hmmmm!" De jongen begreep dat deze vrouw veel kon hebben en begon steeds harder te stoten. "Aaah, jaaa, oeeeh, mmm" kreunde Missy. Ze voelde de paal diep in haar darmen en wist dat hij straks nog dieper ging komen.

 

De jongen verhoogde opnieuw het tempo. Missy werd nu stevig in haar kont genaaid. "Ah, ah, ah, jAAA, neuk me dieper" klonk het door de bus. De jongen beukte nu hard in op de mooie vrouw die op een paar cm na de gehele pik in haar darmen te verwerken kreeg. "Oh, ah, ik voel me zo'n geile slet, pak me, neuk me" kreunde ze in z'n oor.


De jongen trok haar hard tegen zich aan en stootte nu met z'n ballen tegen haar mooie ronde billen. "Aaah, ja, ja, ja, ik word lekker geneukt ". De pik van de jongen ging telkens door heel haar kont, diep, diep in haar darmen.
Dat vond Missy een ongelooflijk lekker gevoel.

 

Missy keek hem diep in z'n ogen als ze hees kreunde: "Ooooh hmmmmmmm lekker, ik voel je ballen tegen mijn billen aan ketsen hmmmm. Ik wil dat je ook mijn kontje vol met zaad gaat volpompen, toe maar, toe maar, lekker, ga maar lekker in mijn kontje spuiten, achh." Hij had haar vaker gezien en had vaak gefantaseerd over die mooie, volle kont.
Die kont kon hij nu diep penetreren.

 

Hij begon nog harder te rammen en de volle, maar strakke kont van Missy kneep hard in zijn pik. "Ooooohhhh, wat doe je me aan, wat is dit gigantisch lekker... Ram 'm! Ram 'm!!". Missy wist niet meer hoe ze het had. In een medogenloos tempo ging de megapaal door haar darmen heen. De pik gleed makkelijker door het voorvocht wat inmiddels was geproduceerd.
Haar tepels stonden stijf omhoog en haar kont duwde ze nog meer de lucht in om bij een zaadlozing het zaad zo diep mogelijk in zich te kunnen krijgen. "Ooh kom nou, kom nou alsjeblieft, ik wil je voelen spuiten!" kreunde ze.

 

"Kom dan, toe dan mijn stier! Spuit je zaad in mijn darmen! In mijn buikje! Aaahhh!"

 

Missy liet zich helemaal gaan en hij ook en dat merkte ze. "Oh mijn God je gaat komen, ja toe, ja toe. Oooh hij wordt zoooooo dik! Zo dik, oooh ga door, ja pompen, rammen, beuken!" De vrouw had het niet meer en kneep met haar bilspieren in zijn pompende paal. "Aaaah!!! Aahhh" kreunde ze luid toen zijn ballen explodeerden en er een geweldigde lading zaad door zijn paal gejaagd werd en dikke stralen wegspoten in Missy's anus.

Pompend, bij iedere haal joeg er een warme straal sperma in de zalige kont van deze vrouw. De jongen bleef spuiten en Missy bleef haar kont omhoog houden om het zaad lekker diep in zich te laten komen. Missy begon te tongzoenen met de jongen en sloeg haar armen om hem heen.
Hij bracht zijn gezicht weer naar haar borsten en begon deze te likken.

 

Deze 18 jarige knul had niet alleen een enorme joekel tussen zijn benen, hij had ook nog eens een uithoudigingsvermogen waar je u tegen zegt! Met zijn zwarte vingers daalde hij af naar haar vlakke buik en vervolgens naar haar lichtbehaarde venusheuvel. Hij duwde zijn vingers in haar kut.En begon daar met een vingerspel zoals ze nog nooit had meegemaakt.
Zo goed kon ze zichzelf niet eens vingeren!

 

Zij schokte wild met haar lichaam en duwde zijn hoofd in haar opgewonden kruis. Zo had haar man haar nog nooit verwend en ze genoot met volle teugen.

 

Na enige minuten kwam ze schokkend en hevig kreunend klaar. Ze nam plaats tussen zijn benen. Zacht nam ze de enorme vleesstaaf in haar handen. Ze had twee handen nodig om het ding echt goed vast te houden. Niet te geloven ! Zachtjes streelde ze met haar handen de opgewonden vleesmassa. Hij begon zachtjes te kreunen. Ze bracht haar lippen naar de grote eikel.
Voorzichtig duwde ze haar lippen om het uiteinde heen en streelde met haar tong door zijn pisgaatje en likte daar het voorvocht uit, wat al weer te voorschijn kwam. Het smaakte heerlijk, licht zoutig.

 

Langzaam maar zeker vulde zijn eikel haar mond, terwijl ze met een hand de dikke pik aftrok en met haar andere hand zachtjes zijn ballen streelde. Haar mond was al aardig gevuld met alleen zijn eikel langzaam maar zeker schoof haar mond zuigend om de vleestaaf heen, maar meer als een derde kreeg ze niet binnen. Voorzichtig begon ze hem met de mond te neuken, terwijl haar hand het onderste gedeelte van de paal en zijn goed gevulde zak verwende.


Het duurde niet lang of hij begon hevig te bewegen onder haar met zijn hand haar hoofd verder naar beneden duwend.

 

Toen begon hij hevig te kreunen en een grote lading dik wit sperma spoot in forse stralen tegen haar gehemelte.

 

Terwijl ze over hem heen lag, voelde ze dat het dikke geval nauwelijks slapper werd en ze bewoog zo, dat zijn eikel voor haar weer heet geworden gleuf zat. Hij duwde naar voren en zijn eikel vond op eigen kracht de natte opening. Zachtjes, langzaam maar zeker liet ze over hem heen zittend zijn lul in haar kut verdwijnen.

 

Eerst dacht ze dat hij er niet in zou gaan, maar even later zat ze op zijn buik met het hele geval in haar. Ze bleef stil op hem zitten, genietend van het gevoel van tot het uiterste gevuld zijn.
Lanzaam aan begon ze hem te berijden. Hij ging mee in haar bewegingen en iedere keer stootte zijn eikel tegen haar baarmoeder, een elekrische schok in haar lichaam veroorzakend. Hij pakt haar bij de heupen en helpt haar mee steeds harder en harder gaat het.

 

Terwijl de jongen meedogenloos hard zijn pik door haar kut heen jaag gilt ze het uit. "Ik wil in je klaarkomen..." kreunde hij. "Kom maar, kom maar in me klaar...

 

Ik wil je kind hebben.

 

Maak me zwanger... Ik weet dat jij het ook wilt.

 

Kom spuit je warme hete sperma diep in mijn baarmoeder en maak me zwanger schatje hmmmmm" kreunde Missy diep en klemde haar benen extra strak om hem heen.

 

"OOOOooh jaaaaah" gilde de jongen het idee dat deze blonde Nederlandse vrouw straks zwanger van hem zou zijn maakte hem helemaal wild, en zijn paal beukte, ramde terwijl hij diep in haar explodeerde en wilde dikke stralen van zijn sperma in haar baarmoeder joeg.

 

"Oh schatje" kreunde ze.

 

"Je hebt me echt zwanger gemaakt, ik voel het!!!!!

 

Na een tijdje ging ze van hem af en zijn lul floepte naar buiten, nog steeds niet helemaal slap. De jongen trok haar half om en liet haar geen andere keuze dan pijpen, ondertussen haar eigen kutsappen van zijn lul likkend.
En terwijl ze daar half afgeragd hem lag te pijpen spoot hij zonder aankondiging zijn lul leeg, deels in haar geile pijpmond en deels over die dikke tieten met die keiharde knoppen.

 

Eigenlijk was de geile sfeer toen voorbij. Ze hadden allebei gehad, waar ze naar verlangden. Zij had die enorme lul gehad waar zoveel verhalen over de ronde deden en hij had vanavond ook weer gescoord. Een gevoel van schaamte maakte zich van haar meester.

 

Normaal deed ze dit soort dingen niet maar in een extreem geile bui was ze die zaterdagavond naar de disco gegaan. Ze namen afscheid, hij ging weer de disco naar binnen, zij nam een taxi naar huis. Ze stond wat wankel op de benen, hoewel de disco maar 10 minuten lopen van haar huis was liet ze zich toch maar door de taxi brengen.

 

Thuis gekomen zat ze nog even met gemengde gevoelens op de bank.
Enerzijds lichamelijk beter bevredigd als ooit, anderzijds kende ze niet eens de naam van de jongen, wist niets van hem af, en had zelfs niet aan veilig vrijen gedacht!

 

Missy was wel van plan om weer eens naar de disco te gaan om met hem te neuken. Zeker als ze dit keer iet zwanger zou zijn, ze wilde zijn kind hebben......

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen