Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een tijdje geleden zat ik wat verveeld achter mijn bureau te surfen. Voelde me geil en selecteerde een stukje geile tekst in Google.

Ik kwam op een website terecht, www.colani.nl/story, waar ene Missy verhaaltjes op had staan. En dat waren best geile verhalen waardoor mijn drang om eens lekker te neuken beslist niet kleiner werd. Eronder stond een mailadres waar je kon reageren op het verhaal. Omdat het in dit geval een vrouw was die het geschreven had besloot ik om te kijken of het adres nog actueel was en dat bleek ook zo  te zijn. We raakten een beetje in contact en Missy bleek zo in het mailverkeer net zo’n geile dame te zijn als ze in haar verhalen doet voorkomen. Ik maakte dan ook regelmatig toespelingen op een ontmoeting. Ze zei geen nee maar liet het op het toeval aankomen. Dat wordt normaal gesproken zoeken naar een speld in de hooiberg want ik wist niet waar ze woonde. Maar ja hoe raar kunnen zaken soms lopen.

 

Een paar weken later ga ik op vrijdagavond naar een theatervoorstelling in de naburige woonplaats. Het is een soort van komedie met een heel bekende cast. Het is dan ook al lang uitverkocht. We zijn er veel te vroeg en we hebben dan ook uitgebreid de gelegenheid  om iedereen een beetje te bekijken. Mijn oog valt – uiteraard – op een dame iets verderop die vergezelt wordt door een man. De dame in kwestie ziet er goed uit, eind 30 misschien begin 40. Mooie borsten en een paar lekkere benen die een eindje boven de knieën verdwijnen  in een mooi strak jurkje. En een mooi koppie !!

De zaal is nog voor 3/4 leeg maar druppelt langzaam vol. Na ongeveer een kwartier zie ik de dame ook binnenkomen en 2 rijen schuin voor mij plaatsnemen. ALLEEN !

Haar plek is tussen twee andere mannen in. Ogenschijnlijk heel vreemd omdat ik haar net met haar partner zag staan. Tenminste die indruk gaf ze me wel ! Ik speur een beetje in de zaal en al gauw zie ik de man met wie ze zo-even stond in de foyer in mijn rij zitten maar 12 stoelen verderop. Hij zat dus ook vlak achter haar.

Omdat wij redelijk vooraan zaten (en de vrouw dus nog meer) viel er behoorlijk wat licht van het podium op onze rijen. Omdat mij de voorstelling niet heel erg kon boeien hield ik de vrouw schuin voor mij een beetje in de gaten. Ze was tegen de ene man aan gaan zitten en hield nota haar hand in de schoot bij de andere. En af en toe bij de juiste lichtval leek het erop dat ze haar hand zelfs IN zijn broek had. Duidelijk zichtbaar waren wel de (tong)kussen die ze wisselde met de andere man. Mijn blik opzij gericht naar haar “partner” zag ik dat ook hij weinig interesse voor de komedie had, maar wel alles volgde wat er zich twee rijen voor hem afspeelde. Als ik mijn blik goed richtte op het drietal was er geen twijfel mogelijk, ze was de lul van de man aan linkerkant en inmiddels ook die aan de rechterkant behoorlijk aan het verwennen. Aan de bewegingen van de mannen te zien deden ze zich ook te goed aan de vrouw. Handen schoven in en over haar jurkje ter hoogte van haar borsten.

Het werd pauze en ik besloot het drietal niet uit het oog te verliezen. Maar helaas, alleen de vrouw stond op en verliet de zaal en ik besloot nu alleen haar te volgen. In de foyer volgde een hereniging met haar partner die natuurlijk alles wilde weten. Na ca. 10 min. verscheen een van de mannen achter de vrouw en zogenaamd vanwege de drukte schoof hij met zijn pik nadrukkelijk langs haar kont bij het passeren. De vrouw volgde de man met haar blik en toen ze zag dat hij in het herentoilet verdween volgde ze hem snel. Bij de dames toiletten stond nog altijd een forse rij en er waren brutale dames die snel even met hun man bij de heren naar binnen wipten. Het was ook niet ze heel vreemd dat de vrouw ook bij de heren naar binnen “wipte”. Ik ging het toilet ook binnen en deed net of ik moest pissen. Het was verder redelijk rustig en een enkele man kwam en ging weer. Opeens ging de deur van het invaliden toilet open en een van de mannen kwam er met een verheerlijkt gezicht uit. Een beetje schuldig naar mij kijken aangezien er van een lichamelijk gebrek bij hem geen sprake leek te zijn. Hetzelfde gebeurde een paar tellen later met man nr. 2 die ook uit hetzelfde toilet kwam.

Inmiddels had voor de 2e keer de gong geklonken dat de voorstelling weer zou beginnen toen de deur van het toilet voor de 3e keer openging en de vrouw naar buiten kwam. Ik rits mijn gulp dicht en ga naast haar mijn handen wassen. In de spiegel kijken we elkaar en ik maak een gebaar naar mijn wang dat er iets zit. Ze kijkt naar de spiegel en  veegt met haar vinger een kloddertje wit sperma van haar wang. Glimlachend kijkt ze me aan terwijl ze haar vinger tussen haar net rood gestifte lippen laat verdwijnen en de sperma oplikt. ‘Hmmm lekker’ zegt ze en verdwijnt uit het toilet. Ik loop haar verbouwereerd na en vraag haar of ze het een leuke voorstelling vond. Ze keek me aan met een lachend gezicht en vroeg me ‘vind jij het ook een lekkere voorstelling ?’ En voor de 2e keer sta ik met een bek vol tanden. Net op tijd herpak ik mijzelf en roep haar na ‘Schrijf jij verhaaltjes op internet?’ Ze was doorgelopen tijdens mijn vraag maar stond ineens stil. ‘Toeval bestaat dus toch’, vervolgde ik mijn verhaal en ik liep naar haar toe. We lopen samen naar onze plekken en net voor ze doorloopt naar haar eigen rij fluistert ze ‘****straat **, straks na de voorstelling’.

Het 2e deel van de komedie heb ik niet echt meer gevolgd. De vrouw voor hield zich verder rustig behalve wat voelen en kussen. Ik kreeg nog wel een vriendelijk knikje van haar partner verderop in mijn rij die ook wel in gaten had dat er wat ging gebeuren. Tenminste dat hoopte ik….

Om 22.45 was de voorstelling afgelopen en ik haastte mij om afscheid te nemen van mijn vrienden. De straat lag net buiten het centrum en was niet ver van de parkeerplek van mijn auto. Ik wandelde er dus naar toe. Daar aangekomen was er nog niemand aanwezig en ik besloot ergens achteraf te zien wat er zou gaan gebeuren.

Vlak na mij arriveerden de man en de vrouw, stevig gearmd en duidelijk een paar. Even later arriveerden de twee mannen ook

Toen ze binnen waren besloot ook ik aan te bellen en ik werd allerhartelijkst ontvangen.

Missy (dat is haar naam) had haar mannen dus al snel ingelicht. We maakten het ons makkelijk en al snel werd me duidelijk dat Brabo het een en ander in scene had gezet. De kaarten op de verschillende rijen en de mannen. Missy was pal voor de voorstelling geïnformeerd en ik was een  onverwacht toetje geweest.


Brabo zorgde voor drank en chips en Missy plaatste zichzelf tussen de mannen waaronder ik. Uitgebreid werd er gelachen over de mensen die zich tijdens de voorstelling hadden gestoord aan het gevoos van het drietal. Missy had bij de een, Fred zelfs zijn pik uit zijn broek gehaald en lekker afgetrokken terwijl de andere man, Hans heerlijk haar tiet uit haar BH had getoverd en lekker haar tepel had gemasseerd. In het toilet waren de mannen heerlijk gepijpt en er was door Missy geen druppel verspild. Terwijl we over dat toilet spraken merkte ik dat mijn blaas wel erg vol was. Heel toevallig stonden Missy en ik gelijktijdig op om te plassen en spontaan zei ze ‘Nou dan gaan we toch samen!’ Missy deed jurkje omhoog en tot mijn grote verrassing had ze er niets onder aan. Ze ging met haar blote kut op het toilet zitten. Ze schoof wat naar achteren zodat voor haar een klein gaatje was waardoor ik zou kunnen pissen. ‘Pis maar in het gaatje’ lachte Missy, ‘of niet’  Haha !

Ik stond op klappen en liet mijn pis de vrije loop. Eerst ging het wel maar Missy schoof iets naar voren waardoor mijn klaterende straal pis vol over haar kutje liep.

Oooww lekker die warme pis over mijn klit’ zuchtte Missy en ik werd zowat week van geilheid. Ze masseerde haar kut recht voor mijn neus terwijl mijn pis maar bleef lopen. Ze pakte mijn pik toen ik uit gepist was en terwijl ze zelf nog aan het pissen was begon ze me waanzinnig te pijpen. Al gauw stond mijn 20 cm. fier omhoog en pompte ze haar eigen vingers in haar van pis en geil doordrenkte kutje.

Al gauw klonken er jaloerse stemmen uit de kamer die vroegen wat we allemaal aan het doen waren. ‘kom’ zei Missy, ‘laat maar zitten die broek ,die heb je voorlopig niet meer nodig’.

De mannen binnen waren poedelnaakt en ook Brabo had zijn pik uit zijn broek getoverd. Hij was inderdaad al vele jaren de man van Missy en omdat hij er botergeil van werd als zijn vrouw door een andere man werd geneukt had hij dit voor haar geregeld. Missy liet zich heerlijk tussen mij en andere twee mannen inzakken. Ze had zich van haar jurk ontdaan en liet zich door 3 paar handen verwennen. Ik had mazzel want ze lag met haar kontje op mijn stijve leuter. Het liefst had ik direct haar billen van elkaar gedaan en mijn spijkerharde leuter in haar gleuf gestopt maar ik wilde de pret nog wat langer laten duren. Missy nam de snikkel van Hans in haar mond die lekker weer met haar tieten begon te spelen. Lekker stevige memmen waar je niet vanaf kan blijven. Ik masseerde haar heerlijke reet en kriebelde tussen haar billen door haar lipjes die heerlijk nat waren. Een natte vinger trok een geil streepje van haar kut over haar kontje en ik masseerde gelijk even haar aarsje. Beetje nat maken en heerlijk vingerneuken. Fred maakte een studie van haar voeten en tenen en likte ze allemaal af.

Brabo aan de overkant zag het aan en trok heerlijk loom aan zijn stijve lul.

Ik besloot het initiatief te nemen. Tijdens de hele voorstelling in het theater had ik gefantaseerd hoe het zou zijn als…en nu was het zover ! Ik nam Missy bij haar heupen en zette haar overeind bij mij op schoot. Missy speelde de onschuld en vroeg mij schijnheilig ‘hee wat ga jij doen…..ooohhh ik geloof dat ik iets voel, oooo, ooo fuck wat lekker’. Ik had mijn stijve pik lekker even door haar gleufje gehaald en toen heerlijk in haar kut laten verdwijnen. Ze was slank en met een beetje hulp kon ik haar heerlijk over mijn paal laten schuiven. Brabo had een prachtig zicht hoe zijn vrouw aan mijn pik werd gespietst en nu fors werd gepaald. Missy begon met het tempo mee te gaan en steunde met een hand op de schouder van Hans waardoor ik haar nog beter kon penetreren. Ik vond het een waanzinnig gezicht dat drie mannen mij nu zagen neuken en ik kon het gewoon niet langer houden. Missy voelde dat en liet zich precies op het goede moment compleet over mijn pik vallen waardoor die echt niet dieper in haar kut kon zitten. Ik voelde mijn zaad in de kut van Missy gespoten worden en zich een weg zoeken om mijn pik heen. Na een paar tellen tilde Missy zich een beetje op en liet mijn pik uit haar kutje glippen. Heel sensueel plaatste ze zichzelf op de bank steunend op de leuning met haar kont naar Brabo  gericht. Wijdbeens gunde ze ons allemaal het zicht op haar volgespoten kut waar het zaad in slow motion uit naar voren kwam. Fred kon dit niet meer aanzien en ging achter Missy staan. Hij schoof zijn erectie pardoes door mijn zaad in haar grot. Missy had haar kont naar boven gegooid waardoor het kutgaatje zo wijd mogelijk open stond. Dikke klodders zaad waren zichtbaar en kwamen door de stoten van Fred mee naar buiten. Dropen vervolgens langs haar dijbeen op de bank maar het kon niemand iets schelen. Fred bleef haar neuken. Ik pakte haar tepels en begon er stevig op te zuigen tot het dikke knoppen waren.

Missy pakte van achteren haar klit en begon het met zaad en geil besmeurde knopje stevig te masseren. Hans hield haar billen wijd uit elkaar terwijl Fred zijn snikkel in een krachtig tempo tot zijn kloten in haar kut pompte.’GVD  ik kom alweer klaar, jij geile kut’ riep hij hard. Zijn zaad vermengde zich met dat van mij en hij bleef maar pompen. Missy nam het mee en smeerde het zoveel mogelijk over haar poes heen. Uitgeput zakten ze even later op de bank Onderuit en met haar benen wijd had haar man Brabo een mooi zicht op wat er allemaal met zijn Missy werd uitgehaald. Hij trok zich verder af en er voltrok zich een mooi spel tussen dit echtpaar.  Missy pakte met een zwoel gebaar een klodder zaad uit haar kut en begon supergeil haar tieten er mee in te smeren. In het lamplicht achter haar begon het geil te glinsteren en haar tepels priemden naar voren. Ze omvatte nu haar hele borst en bleef ze masseren terwijl haar andere hand door het geil heen naar beneden gleed en vol haar kutje pakte. De middelvinger gleed als vanzelf naar binnen en verdween in het wittige goedje. Ik denk dat Brabo hetzelfde had als ik. In volledige adoratie van zijn vrouw werd zijn pik stijver en stijver en er waren niet veel bewegingen meer nodig om een paar dikke stralen zaad uit zijn pik te zien komen. Lachend zag Missy het aan en haalde nog maar eens een drijfnatte vinger door haar gleuf waar het zaad plakkerig aan bleef zitten.

Als je een vrouw mag neuken en ze laat je bij je kutje toe dan is in het begin alles nog mooi gesloten. Je moet haar eerst overwinnen. Haar lipjes zijn nog blank en gesloten, haar klitje is nog nergens te zien. Langzaam ontstaat er dan iets moois als je de juiste snaren weet te raken.  Haar kutje raakt opgewonden en bloed begint te stromen, de lippen krijgen een mooie donkere kleur, ze worden dikker en voller. Haar klit komt nieuwsgierig naar voren  Doordat Missy wijdbeens onderuit lag was dat mooi zichtbaar. Haar lippen waren dik en vielen wat naar binnen en haar knop was dik rond. Daartussen zat geil en zaad. Dit kutje was geneukt en het geil spatte er van af. En dat alles maakte haar tot een vreselijk geile vrouw waar je als man geen weerstand aan kunt bieden. Mijn pik steeg al weer tot mijn eigen verbazing, maar het was eerst Hans die het niet langer kon houden. Terwijl Brabo zijn zaad uitsmeerde over zijn eigen nog stijve lul ging Hans op zijn knieën voor Missy zitten met zijn lul in de aanslag. Missy zag het aan en trok met haar handen haar drijfnatte kutje open. Hans plaatste zijn eikel tegen haar gaatje en werd als vanzelf naar binnen gezogen. Missy  had haar ogen dicht en liet zich eenvoudig nemen. Ik likte het zaad van haar tieten wat ze er zojuist op had gesmeerd. Roomzachte tieten op een perfect lijf. Mijn lul stond stijf. Alweer !!!

Hans haalde een kloddertje zaad op met zijn pik van het dijbeen van Missy en met deze witte klodder schoof hij weer opnieuw in haar doosje. De aanblik alleen zorgde er al voor dat iedereen in botergeile stemming bleef. Missy liet zich palen en verwennen. Heerlijk schoof Hans zijn lans in haar kut. Af en toe smeerde hij haar klit met zijn eikel wat steevast een Oooohhh en Aaahhh ontlokte bij Missy die leek alweer naar een 2e orgasme af te stevenen. Hans werd hierdoor enorm aangemoedigd en begon haar klit nu regelmatig te masseren met zijn snikkel. Dan weer een paar keer diep in haar grotje en vervolgens over haar klit. Missy hield haar kutje strak en haar klit stak als een klein pikkie naar boven. Nu telkens vol geraakt door de glibberige pik. Het orgasme van de 2 was waanzinnig. Missy kon het niet meer houden. Met 2 mannen aan haar tieten en een die haar kut en klit masseerde denderde ze in een enorme climax. Hans liet haar komen en deponeerde op het moment suprême zijn warme zaad op de kut en klit van Missy die net aan het klaarkomen was. Het gevoel van de klodders warm zaad op je klit moet overweldigend zijn want Missy steeg ongeveer boven zichzelf uit.


Teder kuste Brabo zijn vrouw op haar voorhoofd en ze keken elkaar intens aan. Mijn God wat een koppel en ik mocht daar getuige van zijn.

Missy en ik kijken elkaar aan. We spreken geen woorden maar onze blikken spreken hele boekdelen. Toeval bestaat dus toch….

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen