Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Hey iedereen,

Ik heb onlangs iets leuk beleefd, en dat wil ik graag met jullie delen.
Eventjes voorstellen: ik ben Tom, tweedejaarsstudent mechanica in de hogeschool van Oostende. Ik ga eigenlijk niet zo graag naar school, maar voor één leerkracht maak ik graag een uitzondering: mevrouw Lenaerts.

Mevrouw Lenaerts is een vrouw van ongeveer 45 jaar en geeft mechanica. Ze heeft kort blond haar, heeft wel een beetje vlees maar daardoor ook geweldig grote borsten. Ze weet zelf ook dat ze grote borsten heeft, en ze pronkt er soms wel een beetje mee. Ik heb dikwijls gemasturbeerd met de gedachte haar flink te nemen.Op een dag hadden we een test van haar vak, en ik zat helemaal vooraan in de klas. Ze had weer zo'n heerlijk topje aan waar haar borsten geweldig goed uitkwamen. Ik begon wat te fantaseren over haar borsten, en voor ik het wist was de test voorbij en ik had niets ingevuld. Toen ze de testen kwam ophalen, zag ze dat ik niets had ingevuld en zei ze dat ik na de les even bij haar moest komen. De rest van de studenten verliet dus het lokaal en ik bleef alleen achter bij haar. Ze ging zitten achter haar bureau en zei me dat ik op deze manier niet zou slagen voor haar vak, dat ze me wel moest buizen. Ik had al enkele herexamens dus ik zat echt niet te popelen om nog meer werk in de vakantie. Ik zei dat ik wel beter kon, dat ik zo hard mijn best deed, maar dat het gewoon niet lukte in de les. Ze zei dat ze dat dan ook moest zien, en dat ze nu geen andere keuze had dan me buizen. Ik antwoordde dat ik alles zou doen om toch een voldoende te halen, maar ze bleef voet bij stuk houden. Ze pakte haar papieren bijeen, stak ze in haar tas en wou vertrekken. Aangezien mijn slechte score dacht ik dat mijn vakantie nu toch om zeep was, dus ik besloot om een gewaagde poging te doen.

Ze was bij de deur en zei dat ik ook naar buiten moest, zodat ze het lokaal kon sluiten. Ik liep naar de deur met een bonzend hart, deed de deur toe, en ging vlak tegen haar staan. Ik keek haar diep in haar ogen, en begon haar te kussen. Tot mijn grote verbazing liet ze haar tas vallen en kuste ze hevig terug. Onze tongen bewogen tegen topsnelheid, terwijl we overal aan elkaar voelden waar we konden. Haar handen gingen door mijn haar, over mijn rug, terwijl mijn handen over haar rug naar haar kont gingen. Ze zei dat we niets konden doen in de school, en dat ik haar op een afstand moest volgen naar haar auto.

Toen ik even na haar op de parking stond, kwam ze aangereden en gebaarde ze dat ik achterin moest zitten. Ze zei me dat er een deken lag dat zeker niemand mij zou zien zitten in haar auto. Ik sloeg het deken over me en zo reden we weg. Na enkele straten waren we ver genoeg van de school, en ik kwam onder het deken uit. Ik ging vlak achter haar stoel zitten en pakte één van haar borsten vast. Ze kreunde zachtjes en ik zag het als een teken van goedkeuring. Mijn andere hand ging naar haar andere borst, en ik begon ze te kneden. Eerst zachtjes, en stilaan harder. Ze was er ondertussen wat opgewonden van geworden, en ze stopte op een verlaten bosweggetje, achter enkele struiken. Ze kwam ook achterin zitten, en we kusten weer hevig. Ik trok haar topje uit, haar bh volgde snel, en haar geweldige borsten kwamen tevoorschijn. Ze zei me dat ik maar beter kon doen klaarkomen, of mijn punten bleven slecht. Ik pakte haar borsten en zoog hevig aan haar tepel, die al lekker hard was. Zij trok mijn T-shirt uit en wou ook mijn broek uitdoen. Ik zei dat het nu weer mijn beurt was, dus ik trok haar rok en haar slipje uit, haar laarzen mocht ze aanhouden. Mijn broek ging ook uit, en mijn stijve paal kwam tevoorschijn. Ze pakte hem vast en begon erop te zuigen.

Terwijl ze me pijpte, nam ik haar borsten vast en kneep erin, waar ze wild van werd. Ik zei dat ze zich moest omdraaien, dat we dan 69 konden doen. Ze draaide zich om en kwam met haar natte kut op mijn gezicht liggen. Ze smaakte heerlijk, en ik likte haar helemaal wild. Toen ik ook haar ook nog begon te vingeren werd het haar te veel en kwam ze klaar, en het kutsap droop over mijn gezicht. Ze kwam van me af, en ik ging rechtzitten. Ze kroop op me, en liet mijn paal binnenglijden in haar natte kut. Hij gleed vlot naar binnen, en ze begon snel te rijden op me. Ik nam ondertussen haar borsten vast en zoog aan haar tepels. Ze vond dit heel opwindend, en na enkele minuten kwam ze opnieuw klaar. Haar kutje trok heerlijk samen, en ik kon het ook niet meer houden. Mijn zaad spoot in enkele stralen in haar lekkende kutje. Ze ging af me en likte mijn paal schoon. We kleedden ons terug aan en we hebben bij haar thuis nog leuke dingen gedaan, die ik volgende keer wel vertel ;)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen