Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vorige week was geweldig. Voor het eerst in mijn leven ben ik helemaal ondersteboven geneukt. Ik heb voor vandaag weer een afspraak gemaakt want ik moet en zal die grote dikke paal weer in mijn kutje voelen. Om 11:00 mag ik binnen komen. De assistent ziet er wederom erg lekker uit. Achter mij komt er nog iemand binnen. Een jong mannetje van een jaar of 19, schat ik. Dit is Jimmy. Hij loopt vandaag een dagje stage. Hij is een 2e jaars student. Gaat u zitten! Shit! Daar gaat mijn neukpartij. Zegt u het eens. Wat kan ik voor u doen? Hij is erg vriendelijk maar voor iemand die me vorige week nog in allerlei standjes heeft gepakt is hij vrij zakelijk. Heeft de behandeling van vorige week wel iets geholpen? Of lukt het thuis nog niet helemaal. Ik schud nee. Misschien kan u even vertellen wat er vorige week gebeurd is zodat Jimmy weet waarover we praten. Ik schaam me een beetje maar probeer het toch voorzichtig uit te leggen en gebruik allerlei vage bewoordingen. Vrij snel onderbreekt de assistent me. Zoals vorige week is het beter als u gewoon zegt wat u denkt en daarbij de woorden gebruikt die ervoor staan. Ik kijk hem aan en begin opnieuw. Maar het lukt me niet om het zo plat te vertellen als hij dat doet. Luister Jimmy. Mevrouw heeft van de fysio de tip gehad om iedere dag eens lekker met haar kutje te spelen. Helaas is mevrouw daar niet zo goed in, daarom kwam ze naar mij. Mevrouw kan, heb ik vorige week zelf gemerkt, uitstekende pijpen. Als ze eenmaal geil is glijdt er gemakkelijk een paal van 25 centimeter naar binnen. Ze heeft ook al ervaring met duimneuken. Verder slikt ze netjes alles door en ze zuigt ook nog het laatste beetje uit je ballen. Het klonk als een samenvatting van een boek maar hij had het echt over mij. Ik denk, maar weet eigenlijk wel zeker, dat mevrouw deze week een nieuwe afspraak heeft gemaakt om nog eens een keer flink en stevig genomen te worden. Zullen we dat dan maar doen? Ik was stomverbaasd over zijn taalgebruik.

Hij stond op en kwam voor me staan, deed zijn broek open en trok deze uit. Zijn grote knots was duidelijk te zien in zijn onderbroek. Nou mevrouw, bon appetit! De aanblik van zijn lekkere dikke lul deed me Jimmy vergeten. Ik trok zijn onderbroek naar beneden en nam zijn paal in mijn mond. Wederom genoot ik van de aanblik van zijn heerlijke dikke vette paal ondersteund door twee hele grote ballen in een behaarde zak. Ik gorgelde alweer. Zijn dikke knots zat al weer achterin mijn keel en mijn kutje droop daardoor van het stromende sap. In mijn linkerooghoek zag ik dat Jimmy het kennelijk wel geil vond. Hij zat op de stoel in zijn shirt. Zijn onderbroek lag op de grond. Zijn grote lul stond keihard omhoog en was goed te zien omdat deze tegen zijn shirt aan drukte. Ik stond op en liep naar Jimmy. Ik trok zijn shirt weg en zag een paal…. Nog groter dan die van de assistent. Ik boog voorover en likte aan zijn glimmende eikel. Omdat ik voorover stond kon de assistent tussen mijn benen glippen en hij likte mijn kutje als een labrador. Dit was echt geil. Mijn eerste trio ooit en ik koos er zelf voor. Ik voelde dat de assistent opstond en achter me kwam staan. Ik ga u eerst lekker doggie neuken maar dan staand. Blijft u vooral aan Jimmy zijn paal sabbelen. Ik voelde hoe zijn dikke lul er weer langzaam in gleed en omdat zijn balzak haartjes tegen mijn lipjes aan kwamen kietelde het een beetje. Ik wist in ieder geval zeker dat hij er weer tot aan zijn ballen in zat. Zijn tempo van neuken bepaalde hoe diep ik Jimmy pijpte. Hij werd steeds wat wilder en ruwer totdat hij me in een striemend tempo nam. Plotseling stopte hij. Jimmy stond op en ging achter me staan, de assistent zakte neer in de stoel. Ik nam zijn dikke glimmende lul in mijn mond en begon hem te pijpen. Jimmy stond nu achter me. Ik voelde hoe hij zijn eikel, ter grootte van een tennisbal, tegen mijn lipjes aanduwde. Mijn kutje protesteerde niet maar zoog hem naar binnen. Deze pik was nog dikker en rekte me echt maximaal op. Zo,zo……. Deze mevrouw kan hem inderdaad echt wel hebben. Zelden zo’n gemakkelijk kutje gezien.

Ik moet zeggen dat de kleine lippen echt maximaal opgerekt zijn maar de doorbloeding is prima. De manier van praten was op zijn minst gezegd apart. Ze bleven allebei overduidelijk in hun dokter rol. De assistent stak zijn duim op en ik dacht dat hij bedoelde dat het goed ging. Wat ik echter niet had verwacht was dat hij bedoelde dat Jimmy mijn kontgaatje moest oprekken met een duim. Hij draaide rondjes en ik voelde één of andere pasta. Jimmy ging op zijn rug liggen en trok me bovenop me. Ik liet me zakken op zijn dikke paal. De assistent stond op en kwam achter me staan. Jimmy speelde met mijn tieten. Zijn ene hand schoot tussen mijn benen en, net zoals vorige week, speelde hij met twee vingers met mijn klitje. Ik kwam weer als een schuddende drilpudding klaar en was even helemaal van de wereld. Ik wist nu inmiddels dat Jimmy gewoon door zou neuken omdat ik minstens 3 keer moest komen. In de spiegel zag ik dat de assistent achter me zat en ook neukende bewegingen maakte. Ik schrok me kapot. Zijn enorme dikke paal zat in mijn kont? Hoe kon dat nou? Hoe kon ik nou in elkaar schieten bij een duim en nu niets voelen van een dikke paal? De verdoving is bijna uitgewerkt. Zo meteen gaat u genieten van een overheerlijke sandwich. Zoals ik vorige week al had gezegd kan uw kontje ook een flinke lul hebben, mits u er voor open staat. Ik begon inderdaad meer te voelen. En hij had gelijk. Het was verdomme gewoon lekker. De assistent zei dat we nu even elkaar goed vast moesten houden. We rolden met zijn drieën om en nu lag de assistent onder. Ik zat nog steeds in het midden. Nu zat ik bovenop de assistent zijn dikke paal, in mijn kont. Jimmy trok mijn benen in de lucht en neukte me diep, maar tergend langzaam. Sorry, maar ik heb een volgende afspraak nu. Jullie kunnen in het onderzoekskamertje even lekker verder neuken. De assistent stond op en was ineens weg.

Jimmy stond op, plaatste mijn armen rond zijn nek en tilde mij van de grond. Zijn dikke lul zat voor mijn smachtende kutje en ik liet me erover zakken. Langzaam op en neer gaand liepen we naar het kamertje ernaast. Dit was lekkerrrrrrrr. Jimmy was sterk want hij schudde me letterlijk op en neer op zijn dikke paal. In de spiegel zag ik hoe diep dat ding in me verdween. We hoorden iemand anders binnen komen bij de assistent. Ja mevrouw, ik snap dat het vervelend is dat uw man geen erectie meer krijgt. Gezien uw leeftijd…….eens kijken…. U bent pas 38, is het wel belangrijk dat u toch regelmatig geneukt wordt. U wilt toch niet dat uw kutspieren gaan verschrompelen? Jimmy glimlachte even. Hij deed de deur heel voorzichtig op een kiertje zodat we het gesprek konden zien. De vrouw zei even niets. Hoe lang is het nu geleden dat u een lul in uw kutje hebt gehad? Mist u het niet? Vingert u nog wel, of stopt u er wel eens een vibrator of dildo in? De vrouw zei even niets. Kleedt u zich even uit, dan onderzoek ik even of er al sprake is van verschrompeling. Ik volgde het gesprek maar moest me enorm inhouden omdat ondertussen Jimmy me nog steeds op en neer aan het schuiven was op zijn grote knots. De vrouw was nu naakt. De assistent liet haar voorover buigen en spoot een straal glijmiddel op haar kutje. De vrouw spreidde haar benen toen de assistent dat vroeg. Ze had echt een hele mooie poes, met flinke grote schaamlippen. Twee vingers gleden in haar poes. Jimmy zette me ondertussen op de grond en duwde me iets voorover. Zijn dikke lul gleed zo mijn natte kutje in.

De vrouw genoot ondertussen van de op en neer gaande vingers. Mevrouw, ik zie dat uw kutje inderdaad enige tekenen van verschrompeling vertoont. Maar dat lossen we meteen op. Hij haalde zijn stijve paal uit zijn broek en schoof deze zo in haar kutje. De vrouw regeerde niet en liet hem gewoon toe. Ik ga u vandaag in 3 verschillende posities neuken. De behandeling duurt 4 weken waarbij u twee keer per week langs moet komen. Gaat dat lukken? De vrouw kreunde inmiddels flink en reageerde door haar duim omhoog te steken. Jimmy en ik schoten in de lach. Zonder te waarschuwen had de assistent zijn duim al in haar kont zitten. Jimmy begon me nu wat steviger te neuken en zijn grote ballen knalden telkens tegen mijn natte klitje aan. Omdat ik bang was dat hij in me zou spuiten liet ik me zakken en knielde voor hem. Ik had gewoon zin in pijpen en was benieuwd of zijn sperma net zo zoet smaakte als dat van de assistent. Die liet nu trouwens de vrouw lekker boven op zijn paal hoppen. Ze ging goed en regelmatig op en neer en vroeg zelf om een duim. Jimmy kreunde en spoot me vol. Mijn gezicht plakte aan alle kanten. De deur ging open en de assistent stond met zijn grote paal in de deuropening. Volgende week even terug komen voor een afspraak.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen