Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wij gaan goed om met de buren, d.w.z. buren van een eindje verderop. Soms drink ik daar wel eens een wijntje of biertje, soms met z’n vieren maar soms ben ik daar ook alleen met die buurvrouw. Ze is niet alleen vreselijk knap, ook best wel lekker voor haar leeftijd, een paar piercings en tatoes, wel spannend.

Op een keer was ik daar alleen toen we het hadden over het naaktstrand. Ik vertelde haar dat ik daar wel eens een aantal keren naartoe was gegaan om die vrijheid eens te voelen. ‘Bovendien wilde ik mezelf wel eens laten zien omdat ik me vroeger juist schaamde voor mezelf.’ ‘Waarom dan vroeg ze’ en ik antwoordde: ‘Op mijn elfde jaar ben ik besneden en daarna had ik altijd het idee dat ik anders was dan de meeste jongens, wat in feite ook zo was bij ons op school. Pas later kwam ik erachter dat er toch best veel mannen besneden zijn, maar destijds schaamde ik me en het is net alsof ik dat nu wil inhalen ofzo.’ Waarom ben je besneden dan’ vroeg zij ‘niet voor je geloof toch?’ Ik antwoordde: ‘nee, mijn piemel groeide destijds te hard, of mijn voorhuid groeide niet hard genoeg mee. Maar in elk geval ging die niet makkelijk naar achteren en daarvoor moest ik toen besneden worden.’ ‘Oh oké’ lachte Missy ‘nou dan is er toch niets aan de hand, ziet het er zo veel anders uit dan?’ ‘Nou ja, de eikel is dus constant zichtbaar’ zei ik ‘dat zul je toch in de sauna of zo wel eens gezien hebben?’ ‘Nee, eerlijk gezegd niet’ lachte zij een beetje beschaamd ‘ik durf dan toch niet zo goed te kijken. Volgens mij heb ik het nog nooit gezien.’

Er hing nu iets van een erotische spanning in de lucht ‘Wil je het eens zien dan?’ flapte ik eruit. ‘Oké’ zei ze nu met een beetje schorre stem. Ik maakte mijn broek los en haalde mijn pik uit mijn broek. ‘Nou zo ziet het er dus uit’ zei ik een beetje stoerder dan gepland om m’n schaamte iets te verbergen. Ik liet gewoon mijn lul zien aan een vrouw die niet mijn eigen vrouw is en het voelde zo spannend! Mijn pik ging vrij snel een beetje overeind staan. ‘Sorry’ stamelde ik nu ‘dat was niet de bedoeling’. ‘Je hoeft je toch niet te verontschuldigen dat je pik gaat staan’ zei ze ‘kennelijk vind je mij wel spannend.’ ‘Tuurlijk’ fluisterde ik en onze blikken kruisten elkaar waarop ze haar hand uitstak en mijn pik aanraakte. ‘Ik vind het ook spannend’ zei ze en ze begon langzaam mijn pik te strelen. ‘Kan dit wel’ stamelde ik. ‘We zijn allebei volwassen’ zij Missy ‘en we willen het toch beiden?’ Ik kon alleen maar ja antwoorden. Inmiddels zat ze me nu echt af te trekken en nu ging ze met haar hoofd naar beneden waarop haar lippen zich om mijn eikel heen sloten en ze me begon te pijpen. Ik trok haar blouse naar boven en maakte haar bh-bandje los. Ze hield even op met pijpen en trok haar blouse over haar hoofd uit waarna ze haar bh afdeed. Ik keek gefascineerd naar haar grote tieten. Eén moment keken we elkaar aan, waarop we begonnen te tongen. Het was geiler dan ik in jaren had gevoeld. Ik ging met mijn hand naar haar kruis en wurmde me langs de naad van haar broek naar binnen. Ze was hartstikke nat!

Ik stopte met tongen en rukte bijna haar broek van haar forse billen. ‘Wil je even gaan liggen’ zei ik hees ‘ik wil je verwennen’ Alsof we elkaar al jaren kenden ging ze op de bank liggen met haar benen een beetje opgetrokken en uit elkaar. Ik knielde voor de bank neer en begon haar te beffen. Ze was wel bijgeschoren maar niet helemaal kaal. Haar kut rook enigzins zurig, wat me alleen nog maar geiler maakte. Ik likte haar stevig aan haar clitoris en duwde mijn tong ook naar binnen. Ze lag te kreunen van geilheid. Toen zei ze: ‘wil je me neuken?’ Ik klom op de bank en ging voorzichtig bij haar naar binnen. Terwijl in haar op een neer ging zocht ik weer haar mond op en begonnen we opnieuw te tongen. De gedachte dat zij haar eigen kutgeil kon proeven in mijn mond maakte me nog geiler. Ik fluisterde ‘ik ga al klaarkomen ik kan het niet houden’ en zij zei: ‘kom maar, ik kom ook bijna’ .Terwijl ik mijn zaad met heftige stralen in haar kut naar binnen spoot, begon ze nog harder te kreunen en nu voelde ik haar kutspieren samentrekken. Ze kwam luid kreunend klaar.
Ik lag bovenop haar toen ze zei: ‘Het hoort niet, het mag niet, maar ik vond het heerlijk’. ‘Ik ook’ zei ik. Daarna hebben we nog wat verder gepraat en afgesproken zo normaal mogelijk te doen als we elkaar weer zagen. Maar er is nu wel altijd een soort spanning tussen ons die super geil is.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen