Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik was al tijden op zoek naar thuiswerk. Zoals zovelen kon ik niets vinden. Het enige wat ik tegenkwam was mails lezen, smsen en thuiswerk waar je eerst voor moest betalen. Ik ben wel blond, maar niet dom dus om zoiets te doen.   Op een gegeven moment zag ik op marktplaats een advertentie staan dat er dames gevraagd werden om erotische gesprekken te voeren. Ze zochten dames die het liefst woonachtig waren in het noorden, omdat het een Friese lijn zou worden. Fries spreken was niet verplicht, maar het was wel handig als je het kon verstaan. Dat was precies op mij van toepassing. Na even nagedacht te hebben besloot ik een e-mail te sturen en dan maar afwachten wat ik er verder van zou horen. Ik vond het wel heel erg spannend.   De volgende dag had ik al een reactie op mijn e-mail. Er werd in uitgelegd wat de bedoeling was, hoe de betaling ging, wat je verdiende en dat soort dingen. Besloot je door te gaan met de sollicitatie dan kon je binnenkort een telefoontje van een van de medewerkers verwachten en dan moest je laten horen wat je kon. Dat laatste leek me wel eng, ik had zoiets nog nooit eerder gedaan. Alleen 1 keer met een man uit Engeland die ik op een chatprogramma tegen was gekomen. We hadden eerst wat gegeild via de chat en later heeft hij me opgebeld. Maar ik dwaal af.   Ik besloot om er toch mee door te gaan. Mocht blijken dat ik er toch niet geschikt voor was dan zou dat pech zijn. Ik mailde dus mijn gegevens door en wachtte weer af. Deze keer had ik binnen het uur antwoord. Mijn gegevens waren goed aangekomen en als het me schikte zou ik de volgende dag rond 11 uur gebeld worden door een medewerker. Ik moest dan meteen beginnen te toneelspelen zeg maar.   De volgende ochtend kropen de minuten voorbij. Ik probeerde alvast wat in de stemming te komen door een geil filmpje te bekijken en wat geil te chatten met een vriend op msn. Ik had voor de zekerheid mijn vibrator ook maar klaar gelegd.

 

Eindelijk ging de telefoon over. Ik nam met een bibberende stem op en ja hoor, ik hoorde een mannenstem die zei dat hij zo geil was. Ik speelde er meteen op in en zei dat ik dat ook was. Vanaf dat moment had ik er geen moeite meer mee. Het was maar goed dat ik mijn vibrator bij de hand had, want toen ik die ter sprake bracht vroeg de man meteen of hij hem mocht horen. Het gesprek duurde 20 minuten en het scheelde weinig of ik kwam echt klaar. Ik wist op een gegeven moment niet goed meer wat te zeggen en te doen en het werd even stil.

Toen begon die man te praten gewoon als medewerker van die lijn. Hij zei me dat ik heel erg goed was, ik had hem zelfs echt een stijve bezorgd. Dat was hem nog niet eerder overkomen. Ik was dus goedgekeurd en zou verder wel horen hoe alles verder ging en wanneer de lijn open ging.   Mijn dag kon niet meer stuk. Ik heb ook nog heel wat afgegeild die dag, via msn en ook nog een keer via de telefoon met een chatvriend. Ik hoefde weer niet lang te wachten, diezelfde middag kreeg ik een mailtje met de vraag of het me uitkwam om de ochtend erna een bandje in te spreken met een advertentie voor mezelf voor op die lijn. Er stond bij dat ik wel alleen moest zijn, er mochten totaal geen geluiden op de achtergrond te horen zijn. Ik antwoordde dat dit geen probleem was. ’s Morgens was ik altijd alleen thuis. De afspraak was rond 10 uur de volgende dag.   Die dag erna was ik niet zo nerveus als de vorige dag. Ik wist nu dat ik het kon en via de telefoon was je ook niet te zien. Ik zat dus op een telefoontje te wachten toen even voor 10 uur de deurbel ging. Ik baalde behoorlijk. Ik kon nu dus echt geen bezoek gebruiken. Ik dacht er nog even over om niet open te doen, maar dat kon ik niet maken, omdat er licht in de kamer brandde. Ik ging dus toch maar opendoen en bedacht onderweg naar de deur een smoesje. Ik verwachtte een bekende voor de deur te zien, ook omdat het koffietijd was, maar er stond een man met een koffertje. Ik dacht bij mezelf dat ik die wel snel weg zou kunnen werken. Ik wilde nergens lid van worden en als het een jehova getuige zou zijn zou hij nog sneller weg zijn.   Ik deed de deur open en keek de man vragend aan. Hij gaf me een hand en stelde zich voor als Jan. Ik keek hem vragend aan. Waarom zei hij verder niets? Jan zei ook niet veel eerst, stond eigenlijk te wachten tot ik hem binnen zou laten. Lang duurde dit niet, Jan vroeg aan me of ik niet wist dat we een afspraak hadden. Ik keek hem vragend aan en schoot toen in de lach. Ik dacht dat het via de telefoon zou gaan zei ik. Nee, was het antwoord, ik zou langskomen.   Ik liet hem natuurlijk binnen en vroeg of hij koffie wilde. Dat ging er wel in zei hij. Toen we samen aan tafel zaten aan de koffie zei hij dat ik hem een paar dagen eerder aan de telefoon had gehad. Toen kreeg ik een kleur en wist niet waar ik kijken moest. Helemaal niet toen hij erover doorging en weer zei dat ik hem echt een stijve had bezorgd. Hij lachte me uit en gaf me een knipoog. Zullen we dan maar beginnen, zei hij? Ik was allang blij dat het vorige onderwerp over was.

Er was via de mail afgesproken dat ik zelf alvast wat op papier moest zetten voor de advertentie. Ik had dat inderdaad gedaan en liet dat aan Jan zien toen hij erom vroeg. Hij schoot in de lach en zei dat dit wel erg kort was. Ik had zoiets ook nog nooit eerder gedaan en dat zei ik ook tegen hem. Toen kwam hij naast me zitten en zei dat zo’n advertentie minimaal 20 seconden moest duren. Hij kwam steeds dichter bij me zitten, ik rook zijn heerlijke aftershave en voelde zijn warmte tegen me aan. Samen maakten we een advertentie die wel lang genoeg zou duren.   Ik begon geil te worden. Van de tekst die in de advertentie kwam en dat mannenlichaam zo dicht bij me. Die geur van zijn aftershave maakte me helemaal gek. Ik durfde niets te doen. Ik was al jaren getrouwd en al die tijd had ik nog nooit seks met een ander gehad dan met mijn man.

Eindelijk was de advertentie klaar en moest ik hem inspreken. Jan maakte zijn koffertje open en haalde er een laptop uit en nog veel meer apparatuur. Ik was op van de zenuwen. Straks zou ik een geile advertentie in moeten spreken terwijl er een man naast me zat die ik al eens  een stijve paal had bezorgd. Ik stak een sigaret op tegen de zenuwen. Mijn handen trilden als een gek wat Jan ook opviel. Hij lachte naar me en zei dat hij ook wel de kamer uit wilde gaan als ik me daar beter bij zou voelen. Dat wilde ik nu ook weer niet, ik zei dat ik het eerst wilde proberen met hem erbij.   Toen hij alles klaar had moest ik dus inspreken. Hij telde af van 3 naar 1 en toen moest ik inspreken. De eerste 4 keren ging het echt helemaal mis. Er zat een bibber in mijn stem en ik begon steeds te stotteren. Jan bleef heel rustig, ik werd steeds nerveuzer. Jan stelde nog eens voor om de kamer uit te gaan. Ik stelde voor om het eens met mijn ogen dicht te proberen. Ik hoefde de tekst niet meer van het briefje te lezen, dat zat wel in mn hoofd. Dit was het gouden idee, ik zei de tekst achter elkaar zonder een keer te haperen. Toen ik klaar was opende ik mijn ogen en keek Jan opgelucht aan. He he zei ik deze was volgens mij wel goed. Jan knipoogde naar me en zei, dat kan je wel zeggen, je hebt het weer voor elkaar meid. Ik keek hem verbaasd aan en vroeg wat hij bedoelde. Hij ging staan en wees op zijn kruis. Toen kreeg ik weer een kleur, hij had weer een stijve van me gekregen.   Hij bleef staan en wreef met zijn handen over zijn kruis. Wil je me hier ook vanaf helpen, vroeg hij. Ik zat even na te denken, in die tijd maakte hij zijn broek al los en stond hij voor me in zijn blote kont. Zijn pik stond recht vooruit en zag er heerlijk uit. Ik zag het geile voorvocht uit zijn eikel komen. Toen hoefde ik niet lang meer na te denken. Ik stak mijn hand uit en pakte zijn stijve beet. Langzaam trok ik hem naar me toe. Ik werd supergeil toen ik die harde pik in mn hand had en begon meteen aan zijn eikel te likken. Er zat al heerlijk wat voorvocht op wat ik eraf likte. Hij kreunde zacht en smeekte me bijna om zijn hele pik in mijn mond te nemen. Ik bleef even plagen met mijn tong maar al snel deed ik wat hij vroeg. Ik zoog zijn pik zo ver mogelijk naar binnen en begon hem heerlijk te pijpen. Hij liet me even gaan maar al snel pakte hij me bij mijn haren beet en begon zijn lul diep in mn keel te stoten. Ik kokhalsde er bijna van maar dat wondt me heerlijk op en hem ook.   Ik voelde ondertussen mijn kutje ook heerlijk nat worden en begon wat met mn lipjes te knijpen. Ik had al mijn kleren nog aan, ik voelde mijn slip heerlijk nat worden. Terwijl Jan zijn pik nog diep in mijn mond stootte deed ik mijn hand bij mijn broek en slip in en begon mezelf heerlijk te strelen. Jan had eerst niet eens in de gaten wat ik aan het doen was. Zo ging hij erin op dat hij zo heerlijk diep in mijn keel stootte.

Ik wilde niet dat hij al in mijn mond klaar zou komen, dus ik duwde hem een klein stukje bij me weg. Op dat moment zag hij mijn hand in mijn broek, trok hem erweg en begon me uit te kleden. Ik ben niet een van de slanksten en ben vaak een beetje onzeker daardoor, maar Jan vond het heerlijk wat hij zag en liet dat ook duidelijk merken aan me. Hij duwde me terug op mn stoel en begon heerlijk stevig aan mijn tepels te zuigen. Echt heel hard, maar ik vond het heerlijk geil, ik kreunde van genot en verlangde meer en meer naar iets lekkers in mijn natte kut. Lang hoefde ik daar niet op te wachten. Terwijl hij nog hard aan mijn tepels zoog ging zijn hand naar mn natte kutje toe. Hij begon me eerst zacht te strelen, maar al snel werden zijn bewegingen steviger. Ik voelde zijn hand bij mijn klitje langsgaan, bij mijn schaamlippen langsglijden en voor ik er erg in had voelde ik zijn vinger lekker diep in mn kutje glijden. Ik kreunde van genot.   Hij ging lekker lang door, ik voelde de geile sappen bij mijn benen langs glijden. Jan had dat ook al snel door, hij liet mijn tepel los en bewoog tergend langzaam met zijn tong naar beneden. Zijn hete tong ging bij mijn buik langs, bij mijn navel ging hij extra lang door, toen naar beneden, even plagend met zijn tong bij mijn kutje langs en toen naar mijn dijen. Daar ben ik ook heel gevoelig. Toen hij dat doorhad bleef hij ook daar wat langer hangen. Daarna begon hij het spoor te volgen waar mijn hete sappen langs liepen. Die tong maakte me zo vreselijk geil. Ik smeekte bijna of hij me wilde likken. Hij keek even op en zei dat ik geduld moest hebben. Hij bepaalde wat er ging gebeuren en wat niet.   Ik besloot me er dan maar aan over te geven en te genieten van de dingen die hij met me deed. Het kreunen kon ik echt niet tegen  houden, dit was zo geil wat hij allemaal deed, en ook het feit dat ik het in mijn eigen huis met een ander deed wondt me heel erg op. Ik bleef zijn tong overal voelen, alleen mijn kutje bleef hij eerst overslaan. Als hij weer omhoog kwam en mijn tepels ging likken en eraan ging zuigen rook ik die heerlijke aftershave lucht weer die me bijna bedwelmde. Mijn eigen luchtje kwam er nu ook bij, die van mijn geile sappen bedoel ik.   Ik wilde nu echt zo graag geneukt worden, maar durfde er niet meer om te vragen. Gelukkig hoefde ik niet lang meer te wachten. Toen hij weer zakte met zijn tong sloeg hij mijn kutje niet meer over. Hij begon heel langzaam aan mijn klit te zuigen. Ik schreeuwde het bijna uit van genot. Zo lekker en ik verwachtte het deze keer niet. Ik kreeg het gevoel of ik door meer mannen tegelijk gebeft werd, ik voelde zijn tong echt overal. Al snel kwam ik dan ook spuitend klaar. Hij likte al mijn sappen op en gaf me toen een heerlijke tongzoen. Het was zo geil mijn eigen sappen te proeven.   Hij liet me even bijkomen en ging zelf naast me zitten. Ik bleef geil en liet dat ook goed merken door meteen weer met zijn harde paal te gaan spelen. Hij keek me lachend aan en zei, je krijgt echt niet genoeg ervan he geile slet? Kom maar op mn schoot zitten, dan mag je mijn lekker pik in je voelen. Dat hoefde hij maar een keer te zeggen. Ik ging op zijn schoot zitten, aan beide kanten een been. Ik zorgde er eerst voor dat zijn pik tussen ons in kwam en begon heerlijk tegen hem aan te rijden. Ik kon als ik naar onder keek zijn  glimmende eikel zien. Toen kon ik niet langer meer wachten, ik duwde mijn onderlichaam een stukje omhoog en liet zijn paal diep in mn natte kut glijden. Zijn adem stokte even, ik bleef eerst stil zitten en begon toen alleen mijn kutspieren te bewegen. Hier werd hij helemaal gek van. Ik kon dit wel aardig lang volhouden. Ondertussen tongden we en zoog hij weer stevig aan mijn harde tepels.

Toen hielden we het beiden niet meer. Ik begon hem nu stevig te neuken. Ik voelde zijn ballen tegen mijn kont aankomen. Het zweet liep bij ons beiden over onze lichamen. We gingen helemaal in elkaar op. Toen ik een heerlijk orgasme op voelde komen schreeuwde ik tegen Jan dat ik zijn hete zaad in me wilde voelen. Op dat moment kwamen we beiden luid kreunend klaar. Ik voelde het zaad diep in me komen en duwde mijn onderlichaam diep op het zijne.   We waren beiden buiten adem en bleven even zo zitten. We zoenden nog even lekker, ruimden de rommel een beetje op en toen moest Jan ook alweer weg. Ik vond het heel jammer, ik had nog wel even door willen gaan, maar helaas had hij meer afspraken.   Hij wenste me veel succes met het bellen en wie weet kwam hij nog wel eens in de buurt. Ik heb de rest van de dag zijn aftershavelucht in mijn neus gehad en vlak voor mijn man thuiskwam ben ik gaan douchen en heb andere kleren aangetrokken. Ik moest er niet aan denken dat mijn man dat luchtje ook zou ruiken.   Een paar dagen later ging de sekslijn de lucht in en ik schakelde vol zenuwen door. In 1 week tijd heb ik toen 1 beller gehad en het meest rare vond ik toch wel dat ikzelf gewoon via de telefoon mijn advertentie kon wijzigen. Toen verdacht ik Jan er voor het eerst van dat hij alleen voor mij langs was gekomen, dat hij de laptop en alles gewoon voor de show mee had genomen.   Ik heb er niet een moment spijt van gehad, maar ben na die week wel via een andere sekslijn aan het werk gegaan. Het was toch wel mijn bedoeling om iets te verdienen en dat schiet met 1 beller in 1 week tijd niet zo heel veel op.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen