Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik wilde gewoon eens mijn bureau opruimen en besloot na de werkdag in mijn kantoor te blijven om alles wat op mijn bureau lag na te lezen, weg te leggen of weg te gooien. Mijn secretaresse doet het meeste van deze dingen, maar sommige dingen bewaar ik om in persoonlijke folders weg te stoppen. Maar laat ik me voorstellen: ik ben 49 en directeur van een bekend internationaal bedrijf. Ik leef een rustig leven, met af en toe een flirt, maar geen grote verhalen. Ik heb eerlijk gezegd geen tijd voor avontuurtjes en vind het leven zo wel goed.

Ik zwem elke dag en train, zodat ik, hoewel erg fors gebouwd, niet dik genoemd kan worden.

Het was al zeven uur. Buiten begon het te sneeuwen en ik stond op om me even uit te rekken. Ik keek uit mijn raam naar beneden, in de straat, waar mensen zich haastten in de vallende sneeuw. Buiten mijn kantoor was het donken in het gebouw: iedereen was al naar huis en ik kon heerlijk rustig aan het werk. Ik liep naar de koffiemachine om een kopje koffie te halen en stroopte m'n mouwen op en maakte m'n das wat los. Zo kon ik er weer tegen.

Toen ik terug liep naar mijn kantoor hoorde ik iets. Een la die dicht ging of zo. Het was aan de andere kant van de donkere gang en ik besloot even te gaan kijken wat het was.

Ik liep langs deuren van kantoren en bedacht dat het tijden geweest was sinds ik eens langs deze kamers was gelopen. Ik had geen idee wie er allemaal in die kantoren werkten.

Bijna aan het einde van de gang hoorde ik het lawaai weer. Een klap of zo. Ik liep naar de deur waarachter ik vermoedde dat het geluid vandaan kwam en zag dat de deur dicht was. Maar door het raam ernaast kwam een zwak licht naar buiten en hoewel de luxaflex dicht was, kon ik een beetje naar binnen kijken. Ik zag een vrouwenhoofd met lang haar, in een stoel, met de rug naar me toe. Twee benen waren op het bureau en daartussen zag ik een computerscherm waar een pornofilm draaide. Ik begreep dat iemand zich daar lag te vingeren en dat het lawaai kwam van het geschop met de benen af en toe.

Ik keek gefascineerd toe. Op het beeld zat een vrouw op een man en er werd flink geneukt. De vrouw in de stoel was zich druk aan het vingeren en begon haar bekken op en neer te laten gaan. Ook hoorde ik nu haar zacht gekreun. Ik wilde eerst naar binnen stappen om directeur te spelen en boos te worden, maar mijn slaperige vriend tussen mijn benen was helemaal wakker en herinnerde me eraan dat ik een man was. Ik bleef nog even kijken en schudde mijn schouders. Ik draaide me om en wilde weg gaan maar in het donker stapte ik tegen een stoel aan. Dat maakte lawaai en binnen zag ik de benen van tafel komen en nog geen seconde later ging de deur open, terwijl ik mijn schenen stond te wrijven.

Een vrouw van in de dertig keek me woest en genant aan.

“Oh…U bent het…”, mompelde ze.

“Ja, ik liep hier langs en stootte mijn been tegen deze stoel hier…”, zei ik.

Ze deed het licht in de gang aan. Ik zag een volslanke, erg knappe vrouw, met halflang donkerbruin haar, volle borsten, blauwe ogen en een mond om te zoenen. Wat ik haar niet zei natuurlijk.

“U was hier al lang?”, vroeg ze, terwijl ze nonchalant naar mijn kruis keek. Mijn vriend was nog niet helemaal rustig geworden. Ik hoopte dat ze het niet zag.

“Nee, ik haalde koffie en hoorde lawaai…”, zei ik.

Ze keek even naar het raam en begreep dat de luxaflex nog genoeg liet zien.

“Maar ik begrijp dat alles okee is dusse…goeienavond.”, zei ik, en draaide me snel om. Ik liep terug naar mijn kantoor en keek niet om, hoewel ik voelde dat ze me nakeek.

Aangekomen in mijn kantoor snapte ik dat ik de koffie ergens was vergeten, maar wilde niet nog eens de gang op. Dus maakte ik mijn ijskastje open, haalde een blik cola eruit en liep naar de bar waar ik ondere andere een fles Jack Daniels bewaar. Ik liep terug met het drankje naar mijn bureau en ging zitten. Op dat moment ging mijn deur open en kwam ze naar binnen. Normaliter laat ik niemand toe zonder te kloppen, maar de hele situatie was al exceptioneel genoeg en ik zei niets. Ze deed de deur achter zich dicht en keek me aan.

“U heeft gekeken, he?”, zei ze. Ik knikte en keek haar aan.

Ze liet zich in een fauteuil tegenover me zakken en keek me niet aan.

“Gaat U me nu ontslaan?”, vroeg ze zacht.

Ik begon te lachen. Ze keek me met angstige ogen aan.

“Natuurlijk niet”, zei ik. “Dit is jouw prive aangelegenheid en ik heb daar niets over te zeggen en zeker niets mee te maken.”

Haar ogen veranderden en ze werd wat rustiger.

“Maar vond U het niet erg?”vroeg ze.

“Integendeel. Maar nogmaals, het zijn mijn zaken niet en als ik je lastig viel dan spijt me dat.”

Ik keek haar nu afwachtend aan en hoopte dat ze nu zou gaan. Ik had nog genoeg te doen en wilde wel alles afhebben.

Ze stond op en liep naar de deur.

“Dank U”, zei ze. Opeens draaide ze zich om en liep op me toe. Even keken we elkaar aan en opeens kuste ze me. Ze stopte en keek me aan. Ik keek terug. “Misschien is het beter van niet…”, begon ik maar ze kuste me weer en deze maal zocht haar tong de mijne.

Dit was voor mij genoeg en nu kuste ik haar terug en nam haar in mijn armen. Haar lichaam voelde zalig aan en begon haar te strelen. Haar nagels gingen over mijn overhemd, over mijn tepels en ik werd erg geil.

Ze voelde dat mijn lid steigerde en draaide met haar volle kontje op mijn schoot. We stonden op en ik liep snel naar mijn deur en deed die op slot. Ze keek me geil aan vanchter mijn bureau en ik liep terug naar haar. We scheurden de kleding van elkaar en met één beweging maaide ik mijn bureau schoon. Ze ging op het bureau zitten en deed haar benen wijd. Haar schaamharen glinsterden van vochtigheid en ik moest het proeven. Ze zette haar armen achter zich terwijl ik begon te likken. Ze kreunde nu luid en na slechts enkele momenten kwam ze schokken klaar. Ik ging naar boven en begon aan haar tepels te zuigen, terwijl ik haar begon te vingeren. Ze liet zich achterover vallen en lag te hijgen op mijn bureau.

Ik stond nu op en liet mijn paal in haar glijden. Even stokte haar ademhaling en ze keek me lachend aan. “Ja…”, zei ze zacht en ik begon haar keihard te neuken. Ik voelde haar billen tegen mijn ballen en trok aan haar tepels. Ze kwam overeind en kuste me terwijl ik haar optilde. Zo liepen we naar de bank, terwijl ik haar met mijn armen op en neer bewoog. We lieten ons op de leren bank vallen en ze deed haar benen op mijn schouders. Ik neukte nu keihard en voelde dat ik ging komen.

Ik gromde en zei zei: “Ik….” “Ja! Ja!”, schreeuwde ze en we kwamen samen klaar. Ik liet me op mijn knieën vallen, terwijl mijn lid uit haar schoof. We zweetten allebei en hijgden alsof we de marathon hadden gerend.

We keken elkaar grijnzend aan.

Ze keek naar mijn nu klein geworden lid en zei: “Ik wil meer…”

Ze kwam naar me toe en we begonnen elkaar weer te zoenen.

Haar hand ging naar beneden en ze begon m'n lid te bwereken. Ineens ging ze naar beneden en begon me te pijpen. Ze pijpte perfect, terwijl ze met mijn ballen speelde. Ik trok haar naar de vloer en trok haar kont naar me toe. Even later lagen we in een 69.

Ik likte haar kutje terwijl ze me ervaren pijpte. Ik liet mijn tong naar haar sterretje gaan. Ik begon nu haar kont met mijn tong te neuken, terwijl ik haar klitje met m'n hand bewerkte.

Ze draaide zich om en stond op z'n hondjes. Ik dook met mijn hoofd naar haar kont en likt haar van kont naar kut. Ik zette mijn lid tegen haar sterretje aan en drukte licht. Ik ging probleemloos naar binnen en begon haar te neuken. Ze begon zich te vingeren, terwijl ze ook mijn ballen aanraakte.

“Kom snel!”, kreunde ze en ik had niets meer nodig. Ik liet me gaan en spoot haar darmen vol, terwijl ze opzij viel en rillend klaar kwam.

We draaiden ons naar elkaar en keken elkaar blij aan. We kusten elkaar en bleven zo nog wat liggen bijkomen.

Na een aantal minuten stind ik op en bracht haar de Jack Daniels en cola. “Je had het al klaar gemaakt?”, zei ze verrast. Ik knikte.

Ik hielp haar op en ze dronk wat. Ik keek gefascineerd naar haar lichaam. Ondanks dat ze net zo oud was als ik, leek ze nog steeds in de dertig.

“We moeten wel de kinderen nog ophalen bij je moeder”, zei ze, terwijl ze uit het raam naar de sneeuw keek. Ik keek naar haar kont, die me al dertig jaar hypnotiseert.

“Heb je trek in een patatje eerst?”, vroeg ik haar.

“Altijd, tussen twee nummertjes in.” Ze keek me geil aan.

Ik hielp mijn vrouw in haar jas en kuste haar nek.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen