Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het gebeurt me niet vaak dat ik echt boos ben. Ik heb het niet meer nodig. Boosheid komt voort uit onmacht of afhankelijkheid. Beide zijn mij vreemd. Althans, nu dan. Na jaren hard werken. Ooit begonnen met een idee heb ik in de afgelopen 15 jaar een succesvol bedrijf opgebouwd. Ik heb er weliswaar een aardige persoonlijke prijs voor betaald, maar dat ligt achter me. Nu ben ik los van die emotie en ben tevreden met mijn leven, met mezelf. Financieel onafhankelijk en met mijn bedrijf steeds vaker gevraagd door andere organisaties om een bijdrage te leveren aan specifieke management oplossingen. In wezen ben ik een gelukkig man en kan ik doe en laten waar ik zin in heb. Zelfs een opdracht weigeren. En dat vroeg ik mezelf af in die vergadering waarbij het bloed me onder de nagels werd gehaald door een pinnige projectleidster. Alles was hier al misgegaan. Bij inschrijving op het project, een gecompliceerde heroriëntatie op de markt en reorganisatie van het bedrijf werd mijn belangrijkste business consultant ziek. Toen hadden we er al uit moeten stappen, maar soms laat je je leiden door je geilheid op een uitzonderlijk project. Fout. Daarna deden we onze eigen onderzoek binnen de organisatie en ontdekten dat er een geweldige weerstand bestond tegen verandering.

Op zich niets bijzonders, maar de hardheid en felheid was wel ongewoon. We hadden moeten uitstappen, geen eer aan te behalen. Een sterfhuis was nog de beste oplossing. Tegen beter weten in toch een rapport uitgebracht met daarin onze visie op de toekomst en hoe wij daaraan een bijdrage konden leveren. Alles waar ik in geloof en waar ik voor sta was overboord gegooid en vergeten. Ik voelde me een kleine jongen, een beginnend ondernemer. Met in mijn achterhoofd steeds de stem van mijn vader “het is beter ten halve te keren, dan ten hele te dwalen.” Maar ik keerde niet. En daar zat ik dan, omringd door mensen die allemaal bang waren voor hun eigen positie en alles van mijn rapport aan flarden probeerden te schieten. Maar het ergste was die projectleidster. Eind dertig, haar strak naar achter, klein donker brilletje, kuis en kleurloos gekleed en niets anders dan een gifspuugster. Twee uur had ik al met haar en haar volgelingen doorgebracht en ik had elk punt uit onze rapportage herhaald, toegelicht en verdedigd. Gek werd ik van dat mens. Maar ik werd vooral boos. Want ze trok mijn integriteit en deskundigheid in twijfel. Ik had moeten opstappen, gewoon moeten weglopen. Ik hoorde hier niet. Maar iets in mij hield me hier. Alsof ik bezig was met een 'grand finale', een ultieme strijd.

Ik keek vermoeid naar buiten en hoorde in de verte de pinnige juf een vraag stellen. Maar de inhoud ontging me. “Meneer Boswinckel, luistert u wel'? hoorde ik ineens zeer nadrukkelijk. Ik draaide mijn hoofd langzaam terug en was eigenlijk van plan haar te vertellen dat ze het hele rapport in haar god-mag-weten-wat kon steken toen ik haar ogen zag. Vuur lag erin. Een vlammende bijna erotische passie. Ineens begreep ik het allemaal. Zij schiep er genoegen in deze strijd te voeren, het was voor haar een vorm van erotiek op management niveau. Het ging haar niet om mijn rapport, het ging haar om de strijd. Macht en wat je ermee kon doen. Dát was voor haar een seksueel genoegen. Inwendig glimlachte ik. Ineens werd de nieuwe strategie, hoe met deze situatie om te gaan, duidelijk. “Ja, ik hoorde u goed mevrouw” zei ik minzaam, langzaam de kring rondkijkend. Niemand anders had het blijkbaar door. Ik legde mijn handen op de vergadertafel, stond op en herhaalde: “Ik hoorde u uitstekend. Uw vraag heb ik een al keer beantwoord. Luistert ú wel goed?” Mijn ogen boorden zich in die van haar. Zonder haar blik los te laten haalde ik een visitekaartje uit mijn borstzak. “Ik denk dat het goed is als u en ik eens ‘en petit comité’ van gedachten wisselen over ons advies. Belt u mij voor een afspraak.” Achteloos reikte ik haar een kaartje met mijn geheime mobiele nummer aan. Ik pakte mijn papieren en liep zonder te groeten de vergaderzaal uit, de aanwezigen verbouwereerd achterlatend.

Het duurde geen half uur voordat de telefoon in mijn auto ging. Ze was kort en bondig “Meneer Boswinckel uw gedrag van vanmiddag is onacceptabel, niemand loopt bij mij zomaar de vergadering uit. Dit kost u de opdracht.” Ik glimlachte weer en antwoordde: “Mevrouw Van de Water, ik ben in gesprek op een andere lijn, ik stel voor dat wij elkaar vanavond om 8 uur ontmoeten bij Chez Albert voor een licht diner. Ik heb al gereserveerd. En mevrouw Van de Water, of mag ik Els zeggen, het is informeel, dus doe wat anders aan dan dat uniform van vanmiddag. Ik reken op je.” Zonder te wachten op haar antwoord hing ik op. Ik belde mijn secretaresse en informeerde haar over het verloop van de vergadering en zei dat ik verder niet meer bereikbaar zou zijn.

Chez Albert is een erg bekende zaak in de stad en mijn lievelingsrestaurant. Het is een zaak met een ruime lichte inrichting en met een geweldige kaart. Albert is een 'old friend' en weet dat ik soms gebruik wil maken van een “extra dienst.” Hij is goud waard.

Els van de Water was stipt op tijd. Ik had niet anders van haar verwacht. Maar ik was onder de indruk van haar gedaantewisseling. Zo strak en formeel zoals ze eerder op de dag was, zo ontspannen en kleurrijk was ze nu. Haar haar hing los, ze had jeans en een fris wit hemd aan en haar bril had ze niet op. Ze had een ontwapenende glimlach. Ik stond op toen ze mijn tafel naderde en stak mijn arm uit. Ze pakte mijn hand en bleef mij aankijken “Hallo Werner” . Met mijn andere hand pakte ik een stoel, schoof deze naar achteren en liet haar plaatsnemen. Ik rook een lichte zinnenprikkelende parfum toen ze ging zitten. Mijn hart sloeg over. Ineens werd ik onzeker, voelde ik me weer een jongen die voor het eerst met een meisje op stap gaat. Maar na de eerste wijn was de onzekerheid weg.

De avond werd een eclatant succes. Albert had voor ons een geweldig menu samengesteld en daarbij de meest passende wijnen uitgezocht. Onze conversaties gingen over uiteenlopende onderwerpen en werden afgewisseld met uitbundig lachen. Het was alsof er twee goede vrienden zaten te eten. Het was, merkte ik, ook voor mij een van de meest ontspannen avonden sinds lange tijd. Toch hadden we nog wat te regelen naar aanleiding van eerder die dag.

Bij de koffie met cognac sneed ik het onderwerp aan. Ik keek haar aan en zei zacht: “Volgens mij geil jij op macht.” Haar gezichtsuitdrukking veranderde niet, maar haar pupillen verwijdden zich heel even. Plots voelde ik onder tafel een hand op mijn been en hoorde ik haar zeggen: “Dat klopt Werner. Vanmiddag kon ik aan niets anders denken dan wat jij met mij kan doen. Vraag ik me af hoe het zou zijn als ik je pijp, en jij met je tong mijn kutje likt.” Ik was onder de indruk van haar directe reactie. Van zoveel openheid werd ik opgewonden. Zonder haar ogen los te laten vroeg ik met een wat dikkere stem: “Wil je het echt weten?” Er klonk geen aarzeling toen ze ja zei. Ik pakte haar hand, keek haar aan en zei: “Kom op, we gaan.”

De extra dienst van Albert bestaat eruit dat ik het boven zijn zaak gelegen appartement kan gebruiken. Het smaakvol ingericht en heeft een aangename woon- en een riante slaapkamer. Ik maak er niet veel gebruik van en dan nog alleen na een diner met relaties als ik, met wat alcohol op, niet naar huis wil rijden. Het appartement is bereikbaar via een trap achter in het restaurant.

Els volgde verbaasd maar gedwee. Ik was verrast om te zien dat Albert de verlichting had aangedaan. De goede vriend had het een en ander vermoed blijkbaar. Op de achtergrond speelde zachte pianomuziek en op een tafel stond een koelemmer met daarin een prachtige Chardonnay. Mijn charmante gaste keek in opperste verbazing rond. Glimlachend liet ik haar daar even van bekomen en terwijl ik de wijn inschonk vroeg ik: “Vind je het mooi?” Ze kwam dichterbij me staan en keek me intens aan. “Je bent een man van verrassingen Werner, het is schitterend.”

Ik reikte haar een glas aan en proostte. Het viel me op hoe haar onderlip sensueel de buitenkant van het glas omsloot en hoe ze haar mond licht opende om de wijn te proeven. Ik zette mijn eigen glas neer, legde mijn hand in haar nek en kneedde haar zacht. Ze sloot haar ogen en liet haar hoofd naar achteren hangen, als een kirrende kat. Met mijn mond bij haar oor fluisterde ik: “Dus Els is gewoon een geil sletje als ze een man met macht ziet” Haar antwoord kwam in de vorm van een diepe kreun. Ze greep mijn nek en haar mond zocht de mijne. Met een bijna wanhopig verlangen naar bevrediging zoende ze mij. Haar tong bewoog als een slang in mijn mond. Warm en vochtig. Ze duwde zich tegen mij aan en ik voelde haar tepels door de stof van haar bloes. Haar handen zochten mijn lichaam, voelden en streelden alles dat ze maar kon aanraken. Haar heupen draaiden en ik voelde hoe mijn eigen lijf verhardde en mijn lul steeds stijver werd. “Je maakt gek Werner, ik ben de hele middag al zo geil van je”, zei ze met schorre stem. “Ik wil dat je alles met me doet, ik heb zin in harde geile natte seks. Neem me, lik me, neuk me. Overal!”

Ik greep haar bloesje en zonder plichtplegingen rukte ik het open. Knoopjes sprongen alle kanten op. Haar borsten werden strak omsloten door een geraffineerd kanten bh-tje. Tepels priemden er doorheen. Ik wurmde mijn vingers onder de strakke stof en wipte haar borsten eruit. Het was een geile aanblik haar daar zo te zien staan. Haar borsten waren rond en haar tepels licht roze. Geile harde knoppen op zoek naar aandacht. Ik liet mijn hand langs haar buik glijden en greep haar vol tussen haar benen. Door de stof van haar broek voelde ik warmte en vocht. Ze moest nu al drijfnat zijn. Zij liet haar handen onder mijn hemd verdwijnen en streelde mijn buik en borst.

We zoenden weer. Speeksel vermengde zich, kreunend onderzochten we elkaars lijf. We waren bezig elkaar helemaal gek te maken. Ik voelde hoe ze mijn gulp opende en met haar hand op zoek ging naar mijn lul. Ik werd uitzinnig van die vingers. Plots zakte ze door haar knieën en nam plaats voor mijn kruis. Met haar hand haalde ze mijn kloppende pik uit mijn broek. “Ohhh God Werner.” De rest was onverstaanbaar want ze nam mijn lul meteen in haar mond. Haar tong likte en proefde mijn eikel en het geile vocht dat daaruit kwam. Haar hand streelde langs mijn paal. Met haar andere hand masseerde ze haar borsten. Ik liep haar gaan, genietend van de warme natte omgeving waar mijn lul zich in bevond. Na verloop van tijd trok ik haar zacht aan haar schouders omhoog, haar lippen likten mijn buik, mijn borst, mijn kin en uiteindelijk duwde ze haar tong weer wellustig in mijn mond. Mijn hand gleed langs haar heerlijke borsten naar beneden en kroop tussen haar broek en onderbuik. Ik was verrast te merken dat ze geen slipje droeg en geschoren was. Geen wonder dat haar jeans drijfnat was. Haar kut voelde als een warm mond en het leek alsof haar lippen aan mijn vingers sabbelden. Ik knoopte haar broek los en liet die over haar billen naar beneden glijden. Zij wurmde mij uit mijn broek. Daarna trok ze mijn overhemd uit. We waren naakt en in de schemering van de zachte verlichting begonnen we aan een bijna agressief seksavontuur.

Ik omvatte haar billen en zij duwde haar benen tegen me aan. Mijn lul werd omsloten door haar heerlijke dijen die glommen van haar eigen sap. Tongen en monden zochten elkaar overal, en wilden elk stukje huid proeven. De ruimte werd gevuld met steunen, kreunen en de kruidige geur van hete dierlijke seks. Ik pakte haar op, sloeg mijn arm onder haar knieholtes en al zoenend droeg ik haar naar de slaapkamer. Toen ik haar los liet gilde ze even, maar haar val werd gebroken door het waterbed. Ze deinde licht, glimlachte en strekte zich toen wellustig uit. Het blazende katje van vanmiddag was een geile tijger geworden. Elke vorm van schaamte was haar vreemd. Op haar rug liggend spreidde ze haar benen en gaf mij een onbelemmerd uitzicht op haar natte kutje. Iets verder verborgen zag ik haar maagdelijke en mooi roze kontgaatje. Ze keek me aan, en met haar hand gleed ze plagend langs haar tepels en buik. Daarna werd haar blik geiler en liet ze een vinger in haar kutje glijden.

“Bevalt het wat je ziet Werner?” vroeg ze hees. Ze wachtte het antwoord niet af en begon uitgebreid met zichzelf te spelen. Ze sloot haar ogen. Met twee vingers van haar ene hand opende ze haar lipjes nog meer en met haar andere middelvinger streelde ze haar gezwollen clit. Het knopje glinsterde als een diamantje. Haar onderbuik kronkelde en draaide ritmisch mee op haar vingerende bewegingen. Ohhhhh's en ahhhhhhh's kwamen diep uit haar keel, haar tong likte haar lippen. Ik leunde tegen een kast en kon mijn ogen niet van dit geile schouwspel afhouden. Mijn lul leek van staal bij deze aanblik. Plotseling schokte haar onderlichaam en kreunend kwam Els klaar. Een minuut of wat lag ze roerloos bij te komen van haar eerste orgasme die avond. Toen draaide ze zich loom om, trok haar knieën onder zich en duwde haar kontje omhoog. Met haar hoofd rustend op haar ene arm, liet ze haar andere hand tussen haar natte dijen doorglijden en begon weer te spelen met haar kutje en kontje. Met haar hoofd op het bed hoorde ik haar gedempt zeggen “Lik me Werner, steek je tong in me.” Ik nam achter haar plaats en boog naar voren. Met mijn handen op haar heupen begon ik met mijn tong te spelen op haar rug. Langzaam likte ik mij een weg door haar bilspleet. Mijn rechterhand zocht de achterkant van haar dijbeen en door een nat spoor van geil gleed ik omhoog. Plots liet ik mijn vlakke hand op haar strakke ronde bil terechtkomen. Ze gromde van welbehagen. Mijn vingers kneedde haar vlees verder en dieper. Op het moment dat mijn tong haar strakke kontgaatje aanraakte gleed mijn vinger haar kut in. Ze kreunde diep toen ik haar traag begon te vingeren. Mijn middelvinger diep in haar smachtende gleuf, mijn duim strelend langs haar clit en mijn tong die plagend aanduwde tegen haar kontje. Els werd helemaal gek. En ze zou nog gekker worden.

Ik kwam rechtop en draaide haar abrupt op haar rug, ging over haar heen zitten en greep met mijn handen haar dijen en spreidde die en trok ze naar me toe. Wederom begroef ik mijn hoofd tussen haar benen. Nu likte ik haar snel langs haar gezwollen genotsknop en mijn vingers speelden in haar doorweekte bilspleet. Haar kringspier ontspande en ik gleed eenvoudig een vinger helemaal naar binnen. Ik hoorde haar gillen van genot, haar onderlijf bewegend als een exotische danseres. Toen voelde ik haar handen op mijn heupen en haar mond kwam dichterbij mijn billen. Woest en wild likte ze alles dat maar voor haar bereikbaar was. Ik gromde toen haar tong mijn kont masseerde, en mijn oogballen draaide weg toen zij haar vinger in mij duwde. We waren bezig elkaar tot hoogtepunten te brengen waarvan we niet wisten dat we die konden bereiken.

“Neuk me, neuk me, ohhhh god NEUK ME”! gilde ze uit de verte. Plots verplaatste ik mezelf en nam plaats tussen haar benen. Haar kut stond helemaal open en was als een wellustig rode roos. Ik duwde twee vingers bij haar naar binnen, ze kronkelde toen ik met mijn mond haar clit beetnam en naar binnen zoog. Toen schoof ik een derde vinger haar smachtende neukgleuf in. Met diepe slagen neukte ik haar met mijn vingers en ik voelde haar meer en meer ontspannen. Het zou niet lang meer duren tot een volledige overgave aan het oerinstinct. Ik draaide en pompte met mijn hand en niet veel later zaten mijn vier vingers in haar zuigende kut. De kamer vulde zich met de lucht van broeierige zweet, en de kruidige dampen uit haar opengesperde neukgrot. Ze gromde, gilde en kreunde en huilde van een diep intens genot. Toen voelde ik haar totale overgave en gleed ook mijn duim bij haar naar binnen. Haar onderlijf schokte op en neer, reed en gleed zichzelf over mijn hand heen, haar hoofd draaiend van links naar rechts. Er was geen besef meer van tijd en ruimte. Els van de Water, de pinnige juf van eerder op de middag was bezig met een reis naar het diepste en meest intense orgasme dat ze ooit zou hebben. Ze zou kennismaken met haar meest innerlijke zelf. Los van elk houvast. Ik bewoog mijn hand nauwelijks, haar eigen verlangen naar dat ultieme orgasme liet haar bewegen. Ze schokte, ze ramde, ze draaide, ze kneep. Haar lijf nat van transpiratie, haar benen glimmend van ons speeksel en ander vocht. Toen kwam de ontlading en het leek alsof ze explodeerde. Haar vingers klauwend in het bed, woeste wilde kreunen, gillen, diepe ademstoten was al dat ze nog kon. Andere communicatie was er niet. Haar orgasme begon te rollen door haar lijf en met elke golf van klaarkomen rolde er een achteraan, en nog een. Er was geen enkele beheersing meer. Als een vulkaan die jaren in ruste is geweest begon haar pulserende kut te spuiten. Stralen heet en helder vocht plensden haar lichaam uit. Mijn arm, mijn borst, haar onderlijf, alles drijfnat van haar spuitende sappen. Alles spande en ontspande, het was een wilde branding van grote en heel grote orgasmes. Els van de Water zou de wereld nooit meer hetzelfde bekijken. Ik bewoog nog nauwelijks, en liet haar langzaam terug op de wereld komen. Bij elke zucht liet ik voorzichtig een vinger uit haar glijden. Toen liet ik haar liggen en dekte haar toe met een deken. Uitgeput viel ze in een diepe slaap.

De telefoon in mijn auto ging om half elf. Ik glimlachte weer. Ze was laat. “Werner” begon ze. “ik denk dat we het eens geworden zijn over die opdracht, maar ik stel als voorwaarde dat we wekelijks een voortgangsoverleg 'en petit comité' hebben.” Ik wachtte heel even met mijn antwoord en keek om heen, het was een prachtige dag. Ik was tevreden met mezelf als mens en man. Ik was tevreden met mijn bedrijf en de manier waarop ik zaken doe. Ik was en ben een professional en ik ben onafhankelijk. “Werner, ben je er nog?” hoorde ik door de handsfree-set. Ik antwoordde: “Mevrouw Van de Water, mijn naam is Boswinckel. Ik heb nog eens nagedacht over uw opdracht en ik wil die niet. Mijn bedrijf trekt zich met onmiddellijke ingang terug als uw adviseur.” Zonder op antwoord te wachten verbrak ik de verbinding. Vanaf nu was het weer 'business as usual'. Ik glimlachte en gaf gas. Ik heb een mooi leven, maar wat een wereld!!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen