Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Maandag 08.30 uur

Met een typisch maandagochtend-gevoel neem ik de lift naar de 9e verdieping. “Ping…”, zegt de lift, en stopt al op de 2e verdieping. Er stapt een jonge vrouw in, de vrolijke glimlach is voor mij bestemd neem ik aan, want er is verder niemand aanwezig. Afwezig lach ik kort terug, en bekijk haar eens wat beter. Hmm, een mooie dame, beetje mollig, knalrode krullend haar, geweldig vrolijke sproeten, strakke spijkerbroek waarin haar flinke billen prachtig verpakt zitten.

“Ping…”, en ik stap uit, lach weer naar haar en krijg een heerlijk “doei, tot later?” terug.

Pff, hier word ik niet echt rustiger van; tot later…wat bedoelt ze daarmee?

Dinsdag 11.00 uur

Ik wacht op de lift om naar boven te gaan…”ping”, deur open, ik stap in en ja hoor…Daar staat diezelfde roodharige van gisteren weer. Dezelfde spijkerbroek, ruim vallende sweater, haren in een strakke staart; heerlijk! Van de weeromstuit vergeet ik het knopje in te drukken, en ze vraagt “ga je ook nog ergens uitstappen? Dan moet je wel wat kiezen!”. Oef, wat een heerlijke zachte stem….”euh, oh ik ga ook wel naar de 16e”. We praten wat over het weer, ondertussen denk ik aan heel andere dingen: wat een heerlijk diertje, kijk die grote tieten nou toch, daar helpt geen ruime sweater tegen, die rode krullen, zachte hese stem, je maakt me geil met die blik in je ogen…

“Ping…” Ze zegt: “we zijn er”, “Ja, dag…tot later?” En ze antwoordt “zeker, tot later!”.

Woensdag 08.40 uur

Ik loop naar de centrale hal, zie mensen wachten op de lift, en ontdek meteen 'mijn'rode vlam…”Goeiemorgen”, en ze voegt op zachtere toon toe: “zie je wel, dat we elkaar weer zien?”. We schuifelen met z'n allen de lift in, en ik sta recht tegenover haar. Vlak tegen elkaar aan. Eigenlijk te dicht op elkaar. Dit gaat niet goed. Ik vraag me af of het niet opvalt dat we zo dicht bij elkaar staan, maar de lift is zo vol dat niemand het vreemd lijkt te vinden.

Verbeeld ik het me nou, of schuift ze heel langzaam naar voren? In ieder geval raken haar borsten net mijn lijf…ik voel de warmte door haar en mijn bloes. Twee hete punten die mij geheel in verwarring brengen, geil maken. Ik kijk quasi nonchalant naar beneden, en zie toch echt dat haar tepels opzwellen, hard worden. Ik kijk weer omhoog, vang haar blik, en zo staren we elkaar zwijgend aan.

“Ping…” op de 10e verdieping stapt iedereen uit, wij twee gaan voor de vorm iets verder van elkaar af staan….maar zodra de deuren sluiten lopen we weer naar elkaar, en schurken onze bovenlichamen tegen elkaar. Een zoen volgt. Natuurlijk, alsof het normaal is, alsof we elkaar al lang kennen en niet in de lift op ons werk staan. Een onschuldige zoen op de lippen, gevolgd door een wilde tongzoen.

“Ping….” Ze stapt uit en fluistert: “tot morgen, twee uur, op de 16e ?”.

“Ik ben er…”antwoord ik, en druk op de knop om weer omlaag te gaan naar de 9e .

Donderdag 14.05 uur

Vijf minuten geleden heb ik haar 'opgepikt' op de 16e. Ze ziet er uit om op te vreten: haren los, kort rokje, witte openhangende bloes met een topje eronder, haar tieten puilen er bijna uit…

Zwijgend zijn we naar de kelder gegaan, zwijgend maar wel zwaar tongend. Aangekomen op -1 heeft ze haar pumps uitgetrapt, en tussen de liftdeur gezet. Slim, heel slim….vanuit de lift kan je de lange gang goed overzien die naar de parkeergarage leidt, en die is deze week gesloten in verband met lekkage. De kans dat iemand hier komt is zeer klein, de lift is geblokkeerd door de schoenen; we hebben de mogelijkheid om te doen waar we beiden naar verlangen….pure lust.

Ze ritst behendig mijn broek open terwijl onze tongen om elkaar heen kronkelen. Zakt door haar knieen, en hapt in een keer mijn kloppende lul in haar mond. Ik graai door de rode bos haar, geef het ritme aan. Ze slurpt en smakt luidruchtig, draait met haar hele hoofd om mijn lul heen. Ze zet haar lippen krachtig om mijn stam, en zuigt zich helemaal vast, ze knelt mijn tamp af en houdt hem stevig in haar mond. Ik voel mijn ballen krampen als ze er een hand onder legt en zachtjes begint te kneden.

Dan geeft ze mijn lul weer wat ruimte door haar mond te openen; ze gaat nu met lange halen van haar tong rondjes draaien over mijn gevoelige eikel. Dat ik op barsten sta moet ze ook voelen, maar blijkbaar wil ze niet dat ik ga komen want ze richt zich langzaam op en lijkt even de aandacht voor mijn kloppende paal te verliezen.

Ze laat de bloes van haar schouders glijden, en pakt met beide handen de onderrand van het topje vast. “Wil je mijn tieten zien? Wil je ze voelen..vastpakken? Kom maar, kneed mijn tepels, geil me op…” fluistert ze met hese stem. Langzaam rolt ze het topje naar boven, een heerlijke melkwit buikje wordt zichtbaar. Ze rolt het topje over haar tieten, die nog witter lijken te zijn dan haar buik. Grote tepels priemen naar voren, en ik pak ze tussen duim en wijsvinger, en knijp er zacht en hard in. Deze stimulans maakt haar wild, ik zie haar ogen wegdraaien, ze trilt op haar benen, gooit haar hoofd in haar nek. “Jaaah, pak die spenen maar goed vast, kneed ze keihard…jaah, ik wordt zeiknat van je..”.

Alsof ze dat laatste wil bewijzen, trekt ze haar rokje omhoog en laat het rond haar middel zitten; ze beweegt haar linkerbeen omhoog en laat dat rusten op de leuning die aan de liftwand zit. Ik doe even een stap naar achteren maar hou de tepels nog even vast. Pas als haar tieten helemaal zijn uitgerekt laat ik los. Een diepe zucht ontsnapt uit haar mond, “kom, neuk me nou, pak me in mijn rode doos…naai me asjeblieft…ik wil je in me, NU”. Ik zie hoe schaamteloos ze erbij hangt tegen de wand, steunend op een been, het andere gestrekt over de leuning, haar handen knijpen hard rond de leuning. Met een ruk trek ik het slipje van haar af; het scheurt aan de zijkant. Ik laat het achteloos op de grond vallen,en stap naar voren, mijn pik wijst hard omhoog. Ze staat precies goed om mij te ontvangen, ik ga licht door mijn knieen, manouvreer mijn eikel tussen haar natte schaamlippen en richt me op. Met een soppend geluid glij ik in haar diepe hete kut. Zij laat zich iets zakken, zodat ik tot aan de wortel in haar schuif.

“Kom op, pak me, naai me door de lift…schiet op..jaaah”, kraamt ze verwezen uit. Steeds harder pak ik haar nu, stoot fel in op haar brandende lijf. Ik hou haar vast om haar middel, zie de tieten wild op en neer schudden. Ze maakt een hand los van de reling, en brengt die naar haar gloeiende kruis. Zwaar ademend laat ze twee vingers over haar klitje schieten. “Hmmm…euuuhm….kom op, kom op, ik ga zo komen….” gilt ze. Ik buig wat naar voren en vang haar rechtertepel in mijn mond. Ik sabbel en bijt zachtjes op die harde knop….”harder, harder verdomme…huhuhu…” commandeert ze. Ik voer het tempo voor zover mogelijk verder op, bijt nu hard in haar tepel. Ik hoor mijn lul soppen in haar, haar kutwanden voelen als een strakke handschoen als ze begint te krampen. Haar vingers bewegen hard en wild op haar klit…..ik voel mijn zaad nu onherroepelijk opstomen, en met een krachtige explosie spuit ik haar helemaal vol. Bij mijn tweede straal zaad voel ik haar kut krachtig krampen…”jaaaah” schreeuwt ze, “ik koooom….aaah”.

We hangen nog even tegen elkaar aan, dan pakt ze haar slip van de grond, haalt hem door haar spleet om ons vocht weg te vegen, en stopt het drijfnatte lapje in mijn zak. “Voor jou…” glimlacht ze, fatsoeneert haar kleren, ritst mijn gulp dicht en pakt haar schoenen.

“Ping…” op de 9e stap ik uit, “tot later?”vraag ik met een glimlach. “Wie weet…denk het wel” lacht ze terug, nog steeds met een verhit hoofd, en de deur sluit.

Ik weet niet eens haar naam…bedenk ik als ik naar de koffie automaat loop.

Vrijdag 9.30 uur

“Heeft iemand soms een sleutelbos gevonden?” vraag ik aan het grietje van de receptie. Ze kijkt me voor mijn gevoel langer aan dan noodzakelijk, en antwoordt dan met een vette glimlach: “ben je ze soms gisteren in de kelder verloren?”. Oeps…wat weet dit meisje allemaal?

Dan volg ik haar blik, en zie dat ze haar ogen heeft gericht op een van de monitors onder de balie. Overduidelijk zie ik daarop de lange gang van de parkeergarage naar de lift….”Zag er goed uit hoor, best wel opwindend…..” zegt ze met zachte stem. “Ik de opname van gisteren nog op band staan….zal ik die aan het management doorspelen….of kom je hem morgenavond bij mij ophalen?”. Zwijgend staar ik haar aan…wat wil die trut van me? Ik heb niet echt een keus bedenk ik me…

“Euh, ja dat is goed, schrijf je adres maar op, dan kom ik morgenavond naar je toe…” antwoord ik gelaten. Verdomme, ze heeft me in de tang, dit wordt chantage…en echt knap is ze geloof ik niet.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen