Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Jeroen en ik ben 45 jaar, 1,86m en sportief gebouwd.

Zoals je in het eerste verhaal hebt kunnen lezen, had ik een erotische ontmoeting met mijn collega Yvonne. Vooral het feit dat zij met haar man aan het bellen was terwijl ik haar lag te neuken was zeer opwindend.

Dit verhaal is een paar maanden later gebeurd. We moesten voor ons werk op een 3-daagse beurs staan in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Yvonne en ik hadden natuurlijk regelmatig mail en telefonisch contact gehad en natuurlijk zorgde we ervoor dat we in hetzelfde hotel zaten. Want die 2 nachten wilde we ons niet laten afnemen. We hadden wel ieder een eigen kamer gereserveerd, omdat het anders wel zou opvallen.

De eerste dag in de auto naar Utrecht. Om 10.00 uur ging de beurs open en dus weer vroeg op pad vanuit Drenthe. Vanaf het moment dat ik wakker was geworden die morgen had ik al kriebels in mijn onderbuik en schaamstreek. Tijdens het rijden fantaseerde ik wat er deze dagen allemaal zou gebeuren en ik zat met een stijve achter het stuur. Dat het allemaal nog anders zou worden en zelf mijn fantasieën zou overtreffen kon ik toen nog niet weten.

Omdat er bijna geen files waren was ik op tijd bij de jaarbeurs aangekomen parkeerde ik mijn auto op de grote parkeerplaats en liep naar binnen. We hadden een grote stand in de Margriethal. De stand was al helemaal ingericht door een standbouwer en we hoefden niet zoveel meer te doen. Dus maar begonnen met koffie. Even later kwam Yvonne ook binnen. Ze zag er weer strak uit in een mantelpakje met een rokje net boven haar knie met hooggehakte pumps daaronder. We begroeten elkaar met 3 zoenen en gingen in een groep met een aantal collega’s staan praten. Om 9.30 uur hadden we de laatste briefing van de Sales manager en om 10.00 uur stonden we klaar om de eerste gasten te ontvangen. Het was nog niet druk en we liepen een beetje heen en weer over de stand. Yvonne en ik liepen af en toe langs elkaar en knipoogden of glimlachten naar elkaar of raakten elkaar voorzichtig aan. Zo ging de ochtend voorbij en om 13.00 uur gingen we lunchen. We liepen met een aantal collega’s naar het restaurant en Yvonne zij dat ze nog even naar het toilet moest. Wij gingen vast zitten en even later kwam Yvonne aanlopen. Terwijl zij naast me ging zitten drukte ze iets zachts in mijn hand. Ik wilde het net uitgebreid gaan bekijken, maar gelukkig net op tijd ontdekte ik dat het haar slipje was. Ik keek haar even aan en ze glimlachte naar mij. Ik kreeg spontaan een stijve en keek even naar mijn collega’s. Niemand had het volgens mij gezien, want niemand reageerde. ’s Middags op de stand was het vrij druk en moesten we veel klanten te woord staan. Af en toe ving ik een glimp op van Yvonne en dan glimlachte ze naar mij. Het idee dat ze daar met de klanten stond te praten in haar blote kont, bezorgde mij weer de kriebels en dan had ik moeite om mijn aandacht bij het gesprek met klanten te houden. Op een gegeven moment werd het wat rustiger en liep ik naar het keukentje om even een glas water te pakken stond Yvonne net voorover voor de koelkast. Ze zag mij binnen komen en deed haar rokje even over haar billen heen, zodat ik recht in haar kutje keek. Ze haalde haar vinger even door haar sleetje heen en pakte haar drinken, streek haar rok recht en liep weer de stand op. Ik pakte een flesje water uit de koelkast en moest even in de keuken blijven staan, want zo kon ik toch echt de stand niet op. Na 10 minuten ging het wel weer, maar ik moest niet teveel aan dit tafereel denken, want dan ging het weer mis. Gelukkig duurde het niet te lang meer en werd de beurs om 18.00 uur gesloten.

Yvonne en ik reden achter elkaar aan naar het hotel en checkte in. We hadden ieder ons eigen kamer, maar besloten om maar van 1 kamer gebruik te maken. Toen we in de kamer waren zei Yvonne dat ze in het bad ging. Ik zei:”Zullen we zo samen gaan?”, wat haar heerlijk leek. Ik zei:”Ik kom er zo aan, ik moet nog even naar huis bellen”. “Dat is goed” zei ze en verdween in de badkamer. Net toen ik mijn vrouw aan de lijn had kwam ze weer de kamer inlopen. Ze begon mijn broek los te maken en greep in mijn slip. Ze pakte mijn piemel eruit en begon me te pijpen. Ik moest ondertussen een gewoon telefoongesprek houden met mijn vrouw, wat natuurlijk steeds moeilijker werd. Net toen ik tegen mijn hoogtepunt aan was, kon ik gelukkig het telefoongesprek afronden. En net toen ik had opgelegd, kwam ik luid kreunend klaar en spoot mijn sperma in Yvonne haar mond. Omdat ik al de hele middag zo verschrikkelijk geil was geweest, was het een behoorlijke hoeveelheid. Yvonne kon dan ook niet alles binnenhouden. Terwijl het sperma nog langs haar mondhoeken liep zei ze: “Zo die had je nog tegoed van de vorige keer”.

Daarna hebben we ons uitgekleed en zijn we samen in het bad gegaan. Ik zat achter Yvonne kon heerlijk met haar borsten spelen. Ik deed badschuim op mijn handen en speelde met haar borsten en tepels die heerlijk stijf werden. Hierdoor werd mijn penis ook alweer stijf en prikte Yvonne in haar rug. Ze zei: “Oh meneer is nog niet klaar?”. “Nee nog lang niet” zei ik en ik liet mijn hand naar beneden glijden. Ik streelde zachtjes over haar schaamlippen waardoor ze langzaam open gingen. Ik liet mijn vinger door haar spleet gaan en voelde dat deze niet alleen nat was van het badwater. Zachtjes streelde ik over haar klitje en er kwam een ze kreunde binnensmonds als een spinnende kater. Zo ging ik nog even door en drukte toen 2 vingers bij haar naar binnen. Nu kon ze zich niet meer inhouden en begon ze op mijn vingers te rijden. Ik deed er nog een derde vinger bij en bracht haar zo naar haar hoogtepunt. Loom liet ze zich tegen mij aanvallen. Zo bleven we zitten totdat het badwater koud was geworden. Ik ging uit het bad, hielp Yvonne ook uit het bad en we droogden elkaar af. Tijdens het afdrogen begonnen we elkaar alweer te zoenen en belanden we op de badkamervloer op de uitgespreide handdoeken. “Kom ik wil je in me voelen” zei Yvonne. Ik ging op mijn rug op de grond liggen en Yvonne ging met aan iedere kant een been op haar knieën op mij zitten. Even ging ze nog omhoog en leidde mijn penis naar haar grotje. Langzaam liet ze zich zakken en liet mijn penis tot aan de wortel in haar verdwijnen. Een heerlijk gevoel was dat. Even bleef ze zitten om van het gevoel te genieten en begon daarna rustig te bewegen. Ik vond het een heerlijk gezicht, maar mooie lichaam, haar mooie borsten, haar mooie ogen die mijn recht aankeken. Ik lag echt te genieten. Doordat we allebei al een keer waren klaargekomen duurde het ook lekker lang. Na zo een tijdje te zijn doorgegaan zei Yvonne:” Ik wil dat je me hard neemt op z’n hondjes”. Ze ging van me af en ging op handen en knieën zitten. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten, pakte haar heupen vast en stootte in één keer bij haar naar binnen. Daarna begon ik als een gek te pompen. Steeds sneller pompte ik mij penis diep in haar en ze schreeuwde het uit van genot. Het duurde ook niet lang of ik voelde het zaad weer in mijn ballen opborrelen. Ik was niet meer te houden en terwijl haar kut krampbewegingen maakte, spoot ik mijn zaad diep in haar. Yvonne kwam daarna met een oerschreeuw klaar. Oooh wat was dit lang geleden dat ik zo had geneukt. Dit was er een waar de vonken vanaf spatten.

Uitgeput zijn we nog even blijven liggen. Daarna hebben we ons snel nog afgespoeld onder de douche en hebben we ons aangekleed. Toen zijn we naar het restaurant gelopen om te gaan eten om nieuwe krachten op te doen voor de rest van de avond. Maar daarover later meer...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen