Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Even voorstellen, Missy, blond, op het moment van dit verhaal "single ;)" en altijd in voor een geile date. Dit speelde zich af in de zomer van 2002, dus al even geleden, maar toch de moeite van het vertellen waard.

-------------------------------

Ik had hem via een dating site leren kennen, een strakke vent van een jaar of veertig aan de foto's te zien, en onze eerste date zou een zeiltochtje op het IJsselmeer of zoals wij zeggen "de zee" worden. Het was een warme dag dus ik had mijn witte bloesje onder mijn stevige borsten geknoopt en mijn korte rokje aangetrokken.

We gingen aan boord en hij stuurde 8 meter lange boot behendig naar open water, gezellig pratend en lachend om kennis te maken met elkaar. We dronken een paar biertjes. Niet dat ik dat lekker vind, maar het was het enige wat aan boord was. Na 3 biertjes moest ik dus al enorm plassen.

Toen ik opmerkte hoe warm ik het vond, gooide hij mij plagerig nat. Mijn bloesje was echter zo dun dat mijn tepels stijf werden van de kou en prompt door mijn dunne bloesje prikten, wat niet onopgemerkt bleef door mijn date, die geil grijnzend naar mijn tieten staarde. Ik bloosde en lachte verlegen. Ik dacht al dat je geen bh aan had, zei hij, volgens mij vind je het wel leuk om me een beetje op te geilen.. dat is gevaarlijk hoor, mannen opgeilen midden op het ijsselmeer... je hebt er geen controle over he... het is een heel eind zwemmen terug naar de kant ... en als ik eenmaal geil ben, maak ik hier toch de dienst uit. Hij grijnsde erbij en gaf me een dikke knipoog.. Geintje... grijnsde hij. Ik was toch wel een beetje opgelucht. Midden op het meer liet hij de zeilen zakken, en we dobberden relaxed wat rond, ver van alles en iedereen en de kant verwijderd.Ik zal je wat zeemansknopen leren, stelde hij voor, terwijl hij naast me kwam zitten. Kijk, platte knoop... oude wijvenknoop... Ik deed hem geduldig na. En dan nu de jonge wijvenknoop. Net toen ik hem vragen wilde aankijken, draaide hij mijn polsen op mijn rug, en bond ze met een noodvaart aan elkaar! Ik was er in getrapt!

Hm... gromde hij... ik ga nu eindelijk met die grote geile tieten van je spelen... Met een ruk trok hij mijn bloesje stuk en mijn tieten vielen naar buiten. Tegen beter in probeerde ik weg te draaien van zijn graaiende handen, maar het gewiebel en geschut wond hem alleen maar meer op.

Ik wil rustig van je genieten... zei hij een beetje dreigend. Hij trok me overeind aan een elleboog en duwde me naar de voorplecht van de boot, en legde me ruw op mijn rug. Wat ga je doen.?? piepte ik bang. Alles waar ik zin in heb, zei hij, en ik heb vooral zin om je enorm te misbruiken, jij geil sletje met je grote tieten... doe maar niet of je het eigenlijk niet wil... ja spartel maar kreng, ik heb je in no time met je geile blote kut wijd open voor me liggen.. Ruw trok hij mijn slipje en rokje uit. Toen ik weigerde mijn benen wijd voor hem te doen, sloeg hij een touw om mijn rechter enkel en bond het andere eind aan een boldertje op de rand van de boot. Hetzelfde deed hij met mijn andere been, zodat ik hulpeloos voor hem lag met mijn kutgaatje open. Hij trok ook zijn broek uit en een grote pik steigerde vooruit.

O kijk, zei hij goedkeurend, je hebt je kut al helemaal kaal voor me geschoren.. je bent echt een sletje he.. Hij begon me uitgebreid te betasten... sloeg met vlakke hand mijn tieten... en tegen mijn dikke kale kutvlees... Hij ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten, en duwde zijn vingers in mijn kut.

Hoe vind je dat nou, om er zo lekker hoerig bij te liggen, met je neukspleet helemaal open? Hijgde hij in mijn oor. Dat is een echte vrouwenfantasie, he... lekker hoerig en sletterig zijn terwijl je er zogenaamd niets aan kunt doen... zogenaamd wild verkracht worden... lekker je zaadspleet laten zien... je benen wijd en de wind die tegen je kutgat waait... ja, je wordt al natter he, sletje... laat je maar gaan...

Hij begon een bierflesje wild in mijn kut op een neer te pompen.

Ik moet plassen! gilde ik wanhopig.

Laat maar eens zien dan...dat geile piskutje van je. Maak maar een mooie straal voor me... kom, pers je pis maar uit je kutje... ja lekker... ik zie je kutje werken... je kutgat open en dicht gaan... god wat maak je me geil.. oh ja, daar komt ie...

Ik was niet meer te stuiten... met een grote boog kwam mijn pis uit mijn kut terwijl hij geil tussen mijn benen staarde... en ik op een gegeven moment in een grote plas lag..

Hij maakte mijn handen los, maar ik lag nog steeds stevig met mijn benen wijd vastgebonden. Ik ga straks lekker over je kut en tieten zeiken...en dan moet jij ondertussen lekker op die dikke tieten en dikke kut van je slaan, dat het lekker spettert.. Hoog stond hij boven me, zich concentrerend om zijn dikke lul iets slapper te laten worden, en toen voelde ik het... een warme dampende straal... tot ik helemaal nat was van het zeik, en mezelf ultiem vernederd had door mezelf hard op mijn klit te slaan... maar god, wat was ik onderhand geil... neuk me.. kreunde ik... verkracht me..

Hij schepte een emmer ijsselmeerwater op en hoosde me helemaal schoon... en koud!

Wil me mijn lul in je? plaagde hij... O ja, neem me neuk me, kon ik alleen maar kreunen.. Alleen als je volgende week weer mee gaat... grijnsde hij...

 

 

XXX Missy

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen