Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

De hele wijk was er, zo leek het wel. Het was dan ook een groots opgezet feest voor de wijk om te vieren dat die vijfentwintig jaar bestond. Aangezien het mooi weer was, kon het feest alleen maar slagen.
Het was erg gezellig. Mijn vriendin en ik waren bijna de hele tijd in het gezelschap van onze buren. Mijn vriendin en de buurman kwamen uit de wijk en kenden talloze mensen. Voor de buurvrouw en mij was het alleen een feest om mensen te leren kennen, want wij beiden komen uit een andere plaats. Dat is ook goed te merken. De buurt is namelijk een echte ‘ons kent ons’-buurt.
Na een tijdje hadden we al flink wat op. Mijn vriendin stond bij haar klasgenoten van vroeger, terwijl ik bij de buren stond. Die hadden wat aanspraak van wat onbekenden. Later zou blijken dat die mensen helemaal niet zo ver weg woonden, maar ze waren wel saai. De buurman werd gered door een paar collega’s die hem wenkten.
Ondanks dat de mensen waar we mee stonden te praten erg saai waren, ging het qua drinken nog best hard. Het ene naar het andere biertje had ik in mijn hand. Zolang ik stil bleef staan ging het goed. Ik wist ook dat ik als ik nu iets geks zou gaan doen of ik zou gaan dansen, dan werd het vast een drama. Mijn benen voelden namelijk al wel wat wankel. Dat wilde ik echter niet laten merken.
Het bier bleef maar komen.
Na een poosje, zonder dat mijn vriendin en ook de buurman waren terug gekomen, kon ik het niet meer houden. Mijn blaas zat zo overvol dat ik wel moest gaan plassen. Van binnen baalde ik als een stekker. Ik wist dat op zulke feesten de wc’s vaak overbezet waren, waardoor ik het nog langer zou moeten ophouden. Dat zou gewoon echt niet gaan. Ik had gewoon al eerder moeten gaan. Nu stond ik hier zo met een te volle blaas. Daarom besloot ik maar even buiten mijn behoefte te gaan doen. Ik kende de wijk immers goed en wist wel een straatje achter de feestgelegenheid waar ik vast ongemerkt mijn overtollig vocht kon lozen. Daarom meldde ik de mensen waar we bij stonden en de buurvrouw dat ik even voor een boodschap weg moest.
Ik had me net omgedraaid en een paar passen gedaan, de drukte in, toen ik een hand op mijn schouder voelde. Verbaasd keek ik om. Ik keek in de blauwe ogen van mijn buurvrouw. Ze excuseerde zich want ze wilde niet alleen bij die saaie groep blijven. Daarom liep ze even met me mee. Ze had er eigenlijk onopgemerkt tussenuit geknepen. Ik zei de buurvrouw wel dat ik naar buiten ging voor mijn boodschap. Dat vond ze niet erg, gelukkig. Ze zei dat het wel lekker zou zijn, even van de drukte weg.
We liepen samen richting het steegje wat ik in mijn gedachtes had. Het lag er precies achter. We hoorden de muziek en het geroezemoes van alle pratende en feestende mensen duidelijk. Wij hadden echter rust. Ik zei, een beetje beschamend, dat ik wilde gaan plassen. De buurvrouw stemde er mee in en bleef staan. Ik ging het steegje in. Een goed plekje was zo gevonden. Wat zou dit gaan opluchten, dacht ik bij mezelf. Ik opende mijn broek. Het gevoel had ik dat het niet snel genoeg ging. Ik haalde mijn slappe leuter uit zijn beknelde positie en hield hem in de hand, klaar om te gaan plassen in de donkerte. Toen zei een lieve stem achter me dat ze me wilde helpen bij het plassen. Ik wist stond perplex.
Ik had nog niet eens geantwoord toen ik haar lichaam tegen me aan voelde. Ze stond dicht tegen me aan. Met haar ene hand gleed ze over mijn borstkas, terwijl haar andere hand zonder het te vragen mijn pik vast pakte. De aanraking van mijn pik deed al mijn bloed naar mijn leuter stromen, in plaats van al mijn urine. Gelukkig stond mijn blaas zo op knappen dat ik ook de urine voelde komen. Ik wist niet wat me overkwam.
Mijn buurvrouw is zo’n zeven jaar jonger dan ik ben. Voor haar vijfendertig zag ze er nog erg goed uit. Haar blonde lokken waren modieus tot net onder haar oren geknipt. De bruine ogen die ze had straalden altijd. Het was daarbij ook een slanke dame met een mooi figuur. Door al het trainen, ze liep hard voor de fun, had ze mooie strakke, ronde billen. Haar voorgevel was naar schatting een cup C. Het was dat we elkaar al zo lang kenden, anders was ik spontaan verliefd geworden op de vrouw die nu totaal onverwacht met mijn pik in haar hand stond.
Mijn pik was nu volledig op sterkte. Haar hand voelde heerlijk om de schacht. Ik kon me nu moeilijk concentreren op het plassen. Toch voelde ik het komen. De buurvrouw was zo slim om niet te trekken en geen druk uit te oefenen. Hierdoor kwam de urine al richting de uitgang. Ik voelde de opluchting al komen. Het gekletter leek harder dan normaal. Mijn pis spetterde tegen het muurtje voor me. Dit luchtte zo op!
Terwijl de plas maar bleef komen, begon mijn schat van ene buurvrouw nu zachtjes te trekken. Mijn buurvrouw was echt een geile donder. De laatste straaltjes plas kwamen er nu uit. Terwijl mijn pik nog aan het nadruppen was, draaide ze me om. Vlug knielde ze voor me en nam mijn nadruppende pik voor haar mond. Ze likte langs mijn eikel. Blijkbaar vond ze de smaak van plas niet erg. Snel nam ze hem helemaal in haar mondje. De geile meid begon mijn pik lekker te zuigen. Wat genoot ik van dit geile spel van de buurvrouw.
Ik voelde dat er niet alleen voorvocht naar buiten kwam. Ook nog wat druppels pis kwamen in de mond van de buurvrouw, die mijn hele schacht in haar mondje had. Ze begon me sneller en gulziger te pijpen. Dit was een supermeid!
Ik pakte haar nu bij haar hoofd. Spoedig zou er iets anders uit mijn pik vloeien. Mijn sperma was al onderweg! Ze merkte dat ik ging komen. Daarom duwde ze zich wat van me af, zodat ik met mijn pik op haar geile mondje richtte. Ze trok me lekker. Sneller en sneller ging haar handje langs mijn harde pik. Ik hield het niet meer. Mijn sperma vloog zo rechtstreeks haar mondje in. Ze genoot zichtbaar. Het voelde zo goed, zo geil. Ze slikte alles door. Dit was heerlijk. De combinatie van het onverwachte en het spannende maakte dit orgasme tot eentje van de uitmuntende kwaliteit. Dit zou ik nooit vergeten.
We snelden, na ons gefatsoeneerd te hebben, weer naar het feest. Niemand had gemerkt dat we een kwartiertje weg waren geweest. Het bier vloeide weer rijkelijk. De avond zou nog lang zijn. Toen ik weer een volle blaas kreeg, keek de buurvrouw me aan. Met een knipoog gingen we weer naar het steegje, en je kunt wel raden waarom!
Reacties/MSN: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen