Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Ik ben Danny. Ongeveer 2 weken terug was ik jarig en heb ik mijn verjaardag gevierd met 4 vrienden samen. Het zou een gezellige avond worden en we zouden gezellig de stad in gaan en lekker gek gaan doen. Gek doen! Dat hebben we zeker gedaan. Ik zal je alvast verklappen dat we veel meiden zijn tegengekomen, wat er allemaal is voorgevallen vertel ik je hieronder:

Het is vandaag mijn verjaardag, mijn vrienden komen vanavond om samen wat te gaan doen met zijn allen. Vanmiddag komt eerst mijn familie nog even langs, deze heb ik lang niet gezien. Uiteraard verheug ik mij hier ook op, maar vanavond zal het wel het gezelligst worden!
Rond 12:00 verwacht ik mijn familie en om kwart voor 12 heb ik alles klaarstaan en wacht tot het bezoek verschijnt. Om kwart over twaalf bellen de eersten aan. Ik doe open en zie dat mijn nichtjes voor de deur staan. “He meiden! Alles goed?” “Hoi Danny! Ja goed, gefeliciteerd met je verjaardag!” Zegt Emily en kust mij 3 keer op mijn wangen. Het zijn 3 mooie nichtjes en ik geniet van de kussen die ik van ze krijg. Ik heb ze lang niet gezien en ze zijn nog knapper geworden dan dat ik ze mij herinner! Ook de andere 2 geef ik 3 zoenen en ik zeg dat ze een plaats uit kunnen zoeken. Ik pak wat te drinken voor mijn nichtjes en ga bij ze zitten. Mijn nichtjes zijn allemaal 19 jaar oud, 3 jaar jonger als mij. We praten en lachen met elkaar en ik vertel ze over vanavond. De meiden willen dolgraag mee en ik zeg ze dat als ze met mij uit willen ze wel bij mij kunnen eten. Ze wonen 40 km verderop, dan is dit allemaal een stuk makkelijker. Ik hoop natuurlijk dat ze ook blijven slapen, maar stel dit niet voor. Dit lijkt zo opdringerig en het zijn mijn nichtjes, dat kan ik natuurlijk niet maken!Rond 13:00 word er aangebeld en er staan een aantal ooms en tantes voor de deur die ik ook uitgenodigd heb. Ze zijn met z'n allen tegelijk gekomen, omdat ze allemaal bij elkaar in de buurt wonen ook zo'n 40 km verderop. De vader en moeder van mijn nichtjes zijn er ook bij. Iedereen feliciteert mij en ik neem de cadeaus die ik krijg hartelijk in ontvangst. Er zitten veel enveloppen bij die ik waarschijnlijk vanavond goed gebruiken kan! Na iedereen wat te drinken en een taartje gegeven te hebben ga ik ook bij mijn familie zitten. Het is super gezellig. Ik praat het merendeel met mijn ooms over zaken en over mijn werk. Mijn ooms zijn allemaal goed opgeleid en ik kan zeker nog genoeg van hen leren. Ik zit wat voor me uit te staren en hoor dat mijn nichtjes aan hun vader vragen of ze vanavond met mij uit mogen de stad in om wat te drinken. Mijn oom kijkt me aan en zegt:”Vind jij het goed als zij met jou mee uit gaan? En hoe komen de meiden thuis? Kunnen ze anders bij jou overnachten Danny dat ik ze morgen weer ophaal?” “Ja natuurlijk mogen de meiden mee, het is familie he! En ze kunnen hier wel blijven slapen ik heb genoeg kamers!” Ik spreek met mijn oom af dat ik een beetje op zijn dochters let en we praten nog wat over andere dingen.

Rond half 5 zegt 1 van mijn tantes dat ze graag naar huis toe wil, omdat ze nog langs de winkel moet en de honden moet uitlaten. Het hele gezelschap besluit om weg te gaan en ik neem afscheid van mijn familie. Ik bedank iedereen voor het komen en de gezellige middag. Mijn 3 nichtjes blijven zitten terwijl ik afscheid neem en ik hoor achter mij in de kamer dat ze zich al thuis voelen. Wanneer ik de voordeur dichtdoe hoor ik opeens een bult lawaai. Ik loop de kamer in en zie mijn nichtjes dansen in de woonkamer. Ze draaien met hun billen en strelen elkaars haren. Wanneer ze mij zien schrikken ze zich rot en gaan snel zitten. Ik zeg niets en draai de muziek heel iets zachter. “Goeie smaak meiden!” “Dankje Danny, houdt jij ook van dit soort muziek?” “Ja zeker! Dit is super muziek, op hardcore ga ik helemaal los!” De meiden kijken me aan en lachen. Ik vraag ze of ze nog wat te drinken lusten en alledrie kiezen ze voor een glas wijn. Zelf neem ik een glaasje cola om zo de meiden wat in de gaten te houden vanavond. Ik ben liever nuchter als ik verantwoordelijk ben voor anderen! Ik geef de meiden hun glazen wijn en geef ze gelijk de fles, zodat ze zelf een volgend glas in kunnen schenken! De meiden drinken super snel hun glazen leeg en al snel zie ik dat de meiden aangeschoten zijn. Ik zeg de meiden dat ik nog wat moet doen voor mijn werk en dat ik boven even in mijn kantoor ga zitten. Ik beloof er over een uurtje weer te zijn. Ik vertel de meiden dat ze net mogen doen zoals thuis. Wanneer ik boven in mijn kantoor de computer opstart hoor ik dat ze de cd-speler al voluit hebben gezet. De muziek galmt door het huis heen, maar ik besluit om er niks op uit te doen. Ik heb zelf gezegd dat ze alles mogen, het is dus me eigen schuld, bedenk ik me! Nadat ik een kwartiertje achter de computer zit te werken komt 1 van mijn nichtjes mijn werkkamer inlopen. Ze heeft een glas wijn in haar hand. Ze doet de deur achter haar dicht en lacht naar me. “He! Alles goed? Ik ben nog even aan het werk hoor!” Vertel ik mijn nichtje. Mijn nichtje glimlacht en loopt op me af en zegt dan:” Ik kom je werk wat aangenamer maken!”
Ik kijk haar aan en vraag dan:”Kom je me helpen? Dat is lief!” Mijn nichtje knikt ja en gaat op haar knieën naast me zitten. Ze pakt me ineens snel bij mijn broek en knoopt deze open. Ze neemt mijn pik beet en neemt deze in haar mond. Voordat ik iets kan zeggen is ze al aan het zuigen. “Aaah! Wat doe je nu! Je bent me nichtje! Aaah! Toch!” Me nichtje stopt even en kijkt me met geile oogjes aan en knipoogt. Ze zuigt verder en pijpt me 5 minuten lang door tot ik begin te schudden op mijn bureaustoel. Ineens stopt ze even en mijn pik word iets wat slap. Ik baal dat ze niet door zuigt en zeg:”Ik moet verder met mijn werk!” Mijn nichtje kijkt me nu met een arrogante blik aan en zegt:”Een bedankje kan er niet eens af!” En ze loopt met een boos gezicht weg. Ik doe snel mijn broek dicht en denk even na. “Ik hoop niet dat ze het haar zussen verteld! Nouja, ik kan er niets aan veranderen!” Ik tobber er een tijdje over en besluit om dan toch snel verder te werken. Ik heb super honger en hoe eerder ik mijn werk af heb hoe eerder ik wat te eten kan maken voor mijn nichtjes. Ik ga snel verder en berg me werk op in mijn archiefkast. Even ga ik op mijn stoel zitten en probeer me te herinneren hoe mijn nichtje mij zonet even heel geil aan het pijpen was en toen ineens stopte.

Wanneer ik beneden kom liggen mijn nichtjes allemaal op de bank tv te kijken. Ik pak snel een biertje uit de koelkast en neem nog wat wijn voor de meiden mee. “Hier alsjeblieft! Dan kunnen jullie weer even vooruit!” “He! Dankjewel, die zochten we al!” Ik lach en geef 1 van mijn nichtjes de fles aan. Het is het nichtje dat me net boven even snel een pijp beurt gegeven heeft in mijn kantoor. Ze pakt de fles aan en likt met haar tong langs haar lippen heen en kijkt me aan met een geile blik. Ik voel direct het gezuig van zo net boven in mijn kantoor weer aan mijn pik. Ik geef haar een knipoog terug en ga achterover zitten in mijn stoel. We zitten gezellig een tijdje tv te kijken met zijn 4en en rond 23:00 roep ik:”Meiden! We gaan een feestje bouwen in de stad! Ik betaal!” De meiden springen gelijk op en ik pak nog even mijn geld bij elkaar uit de enveloppen. Ik woon direct naast het station en we houden een taxi aan die voor mijn huis op de taxi parkeerplaats staat geparkeerd en laten ons naar het centrum brengen. Aangekomen in de stad betaal ik de taxi chauffeur en spreek af op dezelfde plek om 03:00 vannacht. Ik loop richting 1 van mijn favoriete cafés toe en zeg me nichtjes mee te komen. Ik weet dat ze van hardcore houden en in de kroeg waar ik heen loop word dit veel gedraaid.
We hebben het gezellig en de meiden kunnen mij aardig bijhouden met het drinken. Ze zijn wel al behoorlijk dronken, ik zelf ben een beetje aangeschoten maar meer niet.
Rond kwart voor drie gaat het licht uit in de zaal en moeten we naar buiten. We hangen nog wat voor de kroeg en praten wat met bekenden.
Om 03:00 worden we opgehaald door de taxi chauffeur van eerder deze avond en hij brengt ons gelijk naar huis toe.

Aangekomen thuis doe ik de lichten aan en vraag de meiden of ze nog even wat willen eten of drinken. “Ja! Wijn!” Roept er 1. De andere 2 roepen:”Wat drinken en eten!” Ik pak wat lekkere koude hapjes die ik over heb gehouden van die middag. Ook pak ik 2 flessen wijn en 2 biertjes voor mezelf. Onderweg naar de kamer zet ik wat muziek op en loop dansend naar de meiden toe. 1 van mij nichtjes komt er aan gehuppeld en pakt een fles uit mijn hand en zet deze aan haar mond. Ze slaat ¼ fles zo achterover! Ik kijk haar even aan en schud dan met een lach mijn hoofd. Ze lacht terug en pakt me gelijk nadat ik de spullen op tafel gezet heb aan mijn arm en begint met me te dansen. Ze omarmt mij en ik schuifel een tijdje met haar door de kamer.

Opeens voel ik een hand bij mijn pik en en me nichtje begint me rustig en lief over mijn pik te wrijven. Ik omarm mijn nichtje steviger en ze begint direct meer druk te zetten. Ik krijg al snel een stijve paal in mijn broek en ook mijn nichtje voelt dit. Even kijk wel nichtje ik voor mij heb en ik zie dat het niet het nichtje uit het kantoor is, maar 1 van mijn andere geile nichtjes. “He nichtjes van me! Hebben jullie alle 3 zin in sex?” Roep ik de kamer rond. De meiden kijken mij aan en alle 3 zeggen ze ''ja!”. Ik ga op de bank liggen en trek het nichtje dat ik omarm met me mee. Deze trekt al gelijk mijn broek tot op mijn enkels en een ander nichtje trekt me spijkerbroek verder uit. Ze pakt nu mijn stijve pik beet en begint er rustig aan te trekken. Ik voel mijn voorhuid van mijn eikel glijden en heb het gevoel door engelen omringt te zijn! Ook voel ik dat ze met haar andere hand die nog vrij was mijn zak ineens in haar hand heeft en mijn ballen begint te masseren. Ik vind het super geil en trek snel mijn shirt uit. Ik lig naakt op de bank met mijn 1e been op de grond en de andere op de bank leuning, met 1 van mijn super geile blonde nichtjes tussen mijn benen in. Ze neemt nu mijn pik diep in haar mond en zuigt er hard aan. Ik voel het tintelen tot aan mijn eikel en ze neemt een lik zoals je zou likken aan een ijsje. Ze pijpt me en roept haar zusjes. Haar zussen komen beiden naakt aanlopen, 1 duikt op de bank en gaat met haar kontje voor mijn hoofd liggen. De andere knielt naast de bank en begint haar zus te helpen mijn pik klaar te maken. Ik begin snel aan het klitje van mijn jongste nichtje van 18 te likken en zij begint het uit te hijgen waarom ik nog meer op gewonden raak. “Oeewww Haaa!” Kreunt ze het wild uit en schud haar strakke kontje heen en weer. Ik voel nu de 2 zachte tongen over mijn natte pik heen glijden en voel dat ik komen ga. Ik stop met likken en terwijl ik bijna kom zie ik het geile kutje voor me dansen! “AAAAAh! Ik kom!” Hijg ik hard! Al snel voel ik dat het zaad mijn pik uitspuit en hoor de meiden slikken. 1 van mijn nichtjes komt omhoog met het sperma aan haar wang en zoent me vol op mijn mond. Ik tong met haar terwijl mijn andere nichtje verder pijpt en al mijn sperma helemaal doorslikt.

De bel gaat opeens en binnen 10 seconden zijn we allemaal aangekleed. Ik probeer mijn stijve pik te verbergen en doe de deur snel open. Daar recht voor me neus staat opeens mijn oom. De vader van mijn nichtjes. “He! Ik was ook in de stad en neem ze gelijk wel mee naar huis! Dan hoef ik morgen dat eind niet te rijden!” “Eumm...Ja is goed, ze zitten in de kamer! Ik zal ze snel roepen!” Mijn oom zegt dat hij vast in de auto gaat zitten en groet me. Ik groet terug en loop snel de kamer in. “Jullie vader is er! Snel jullie moeten gaan, hij wacht in de auto! Niets zeggen he! Ik heb genoten hoe jullie mij hebben gepijpt! Ik wist niet dat pijpen zo lekker kon zijn!”
De meiden geven me allemaal een kus op mijn mond en hollen dan snel naar de auto toe.

Ik loop naar boven en ga in bed liggen. Ik denk nog even aan de geile avond met mijn nichtjes en neem mezelf voor om volgend jaar mijn geile nichtjes mee uit te vragen!

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen