Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik woon in een studentenflat. Natuurlijk wonen er ook volop mooie vrouwen bij mij in de flat. Hoewel: sommigen kun je beter "meisje" noemen. Ik geilde altijd al een beetje op Elvira. Zij woont bij mij op de gang, 2 deuren verderop. Ze heeft een stevig figuur, lekkere volle borsten en mooie lange blonde haren. Ik had haar ook weleens in een zatte bui verteld dat ik haar wilde neuken, maar daar ging ze toen niet op in. Op een avond kwam ik dronken terug uit de kroeg. Ik trok al mijn kleren uit en wilde mijn bed in stuiteren. Op het laatste moment zag ik dat pas dat er iemand in mijn bed lag! Het was Elvira die in een diepe slaap was. Waarschijnlijk kwam zij ook uit de kroeg en had zij zich een deur of twee vergist. Ik wist me geen raad. Het was tenslotte mijn bed, dus ik mocht er slapen.
Blondje in verkeerde bedMaar om zomaar in mijn nakie tegen haar aan te kruipen, dat kon eigenlijk niet zomaar. Ik sloeg het dekbed een stukje terug. Toen zag ik dat Elvira naakt lag te slapen. De aanblik op haar geile naakte lichaam wond me flink op en al gauw zat ik op de rand van het bed met een enorme paal. Ik kon het niet laten en haalde het dekbed helemaal weg. Nu had ik volledig uitzicht op haar mooie lichaam. Op haar mooie stevige dijen, op haar strakke buikje en op haar mooie kutje. Ik werd zo geil van deze aanblik dat er een paar druppels voorvocht uit mijn pik kwamen.

Blondje in verkeerde bed
Ik was nieuwsgierig naar haar lijf en wilde haar niet alleen bekijken maar ook bevoelen. Mijn handen gleden over haar borsten heen en ik nam haar tepels tussen mijn vingers. Ze sliep door! Ik voelde voorzichtig tussen haar benen en kwam tot de conclusie dat haar kutje lekker nat was, net zoals mijn beddengoed. Waarschijnlijk had ze zichzelf nog even lekker klaar gevingerd voor ze was gaan slapen. Om deze hypothese te onderzoeken rook ik even aan haar rechter middelvinger. Deze rook naar vagina, dus het was waar.
Blondje in verkeerde bedIk besloot om datgene wat zij gedaan had even dunnetjes over te doen. Met mijn middelvinger ging ik haar kutje in en uit, terwijl ik met mijn duim rondjes draaide over haar klitje. Ze begon zachtjes te kreunen. Het kon toch niet zo zijn dat ze nu nog aan het slapen was?! Ik kuste haar op haar mond en met mijn tong drong ik haar mond binnen. Toen begon ze me terug te zoenen. Ze was wakker! Ik hield het niet meer van geilheid. Ik kroop bovenop haar en begon haar als een wilde te neuken in haar geile kutje. Terwijl ze het uitschreeuwde van genot spoot ik haar vol

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen