Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Weet je wat mijn vriend wel eens doet als hij naar college gaat? Hij laat mij vastgebonden achter op zijn studentenkamer. De eerste keer dat hij dat deed was een paar weken geleden op een middag, ik had gespijbeld van school die dag en we hadden op zijn kamertje in het studentenhuis een fles wijn leeggedronken samen en ook wat aan elkaar zitten friemelen. We hadden nog geen echte sex want daar kenden we elkaar nog niet goed genoeg voor vond ik. Toen kwam er door de straat een politiewagen langsrijden met gillende sirene en Frank, zo heet mijn vriend dus, deed alsof hij een agent was die mij kwam inrekenen. Met de stropdas die naast het bed over een stoel hing bond hij mijn handen vast , dat was wel een opwindend gevoel, zo overgeleverd te zijn.
Tienermeisje vastgebondenTiediediedie; zijn mobieltje ging , een van Frank?s vrienden die hem vroeg mee te gaan om een auto te bekijken die die jongen wilde kopen. Frank zei dat hij over tien minuten bij hem zou zijn. Tegen mij zei hij;? Ik denk dat ik jou maar eventjes hier laat? en uit zijn uitpuilende kledingkast trok hij nog een paar stropdassen tevoorschijn. Hij legde mij languit op zijn bed en bond mijn voeten ook samen. Ik durfde niet te protesteren, raar he maar Frank is een paar jaar ouder dan mij en ik ben altijd nogal verlegen als ik bij hem ben, bij andere mensen heb ik dat niet zo maar goed, ik liet hem dus zijn gang gaan en Frank trok het dekbed over me heen, aaide me over mijn haar en zei;?Ik blijf niet lang weg liefje.?

Tienermeisje vastgebonden
Daar lag ik dan, vastgebonden en wel. Ik hoorde Frank de trap aflopen en toen de voordeur dichtslaan. Ik luisterde naar de andere geluiden in het huis, er woonden daar namelijk nog meer jongens, had Frank zijn eigen deur afgesloten, volgens mij niet. Die keer kwam hij na een minuut of dertig weer thuis en hij bevrijdde mij uit mijn gevangenschap, hij zoende me en daarna moest ik naar huis want mijn moeder wachtte met het eten op mij. De tweede keer dat het gebeurde duurde het heel lang voor Frank terugkwam en ik was in slaap gevallen. Toen ik nog slaapdronken mijn ogen opende zag ik Frank naast het bed staan, hij had zijn geval uit zijn broek hangen en hij bevredigde zichzelf terwijl hij naar mij stond te kijken. Toen hij zag dat ik wakker was en naar hem keek draaide hij me om op mijn buik, schoof mijn rok omhoog tot over mijn billen en kwam klaar op mij. Met een papieren doekje veegde hij mijn blote benen schoon en maakte me los. Nu lig ik hier weer, in Frank zijn bed, mijn mond heeft hij ook dichtgeplakt. Ah, ik hoor hem de trap weer opkomen. Er wordt geklopt! O nee, straks komt er iemand binnen! De deur gaat op een kier open en een gezicht loert om de hoek. ?He wat is dit, wie ben jij?? vraagt de jongen ?Waar is Frank?? Vanzelfsprekend kan ik niets terug zeggen met de tape op mijn lippen en de jongen loopt naar het bed, hij tilt het dekbed op en ziet mij liggen, ditmaal met alleen mijn onderbroek en behaatje aan. ?Zo, dus jij bent een speeltje van Frank? zegt hij goedkeurend. ?Wat van Frank is is ook van mij, we zijn goede vrinden, practisch broers eigenlijk? en hij gaat er uitgebreid voor zitten. Wat zijn die korpsjongens toch wreed nietwaar, hij kijkt zo verlekkerd naar mijn lijf als een hongerige kat naar een sardientje.
Tienermeisje vastgebondenZijn handen glijden over mijn buik en billen, blijven rusten tussen het stukje stof tussen mijn benen en trekken dan mijn onderbroekje naar beneden zodat ik nu met mijn poes bloot voor hem lig. De jongen begint hoorbaar adem te halen, hij raakt beslist erg opgewonden en haalt nu mijn borsten uit de cups van mijn behaatje. Hij buigt zich verder naar me toe en ik zie van dichtbij dat zijn pupillen zich vergroten, dan zuigt hij eerst voorzichtig en dan begerig aan mijn tepels die hard worden onder zijn aanraking. ?Jee, wat een geluk dat ik jou zo vind meisje? murmelt hij voor zich uit en rommelt aan de knopen van zijn broek om zijn erecte lul eruit te halen. De vingers van zijn andere hand verdwijnen tussen mijn schaamlippen die hij voorzichtig opent door een vinger eerst in mijn nu vochtig geworden kutje te dopen en daarna tussen mijn lippen door naar mijn klitje te bewegen. Ik kronkel in zijn armen maar kan niets doen en alleen maar wat kreunen door de prop in mijn mond. De jongen trekt nu zijn broek uit en legt mij over zijn knie heen als iemand die voor straf een pak op zijn billen krijgt. In deze positie vingert hij me en bewondert mijn kont tot ik werkelijk heel nat geworden ben. Dan legt hij me voorover op de grond en duwt zijn stijve lul bij mij naar binnen. Hij neukt me en dit is dan de eerste keer voor mij, mijn ontmaagding maar wat kan ik er aan doen? Als hij zich terugtrekt uit mijn kutje komt er een beetje bloed mee maar hij schijnt het niet te zien, hij trekt zich af op mijn borsten. Voorzichtig legt hij me weer terug op het bed en kust me op mijn voorhoofd. ?Dank je wel liefje? mompelt hij in mijn haar ?Dat was geweldig lekker.? Met zijn mobieltje maakt hij een paar foto?s van mij voordat hij mijn ondergoed weer fatsoeneert en me zo neerlegt als hij me aangetroffen heeft, dan vertrekt hij, ik hoor hem de trap aflopen en de deur achter zich sluiten
.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen