Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Haar natte kut leek te druipen van geilheid. De zoveelste pik werd tussen haar rode schaamlippen gedrukt. Rood van het tegen haar kut aanrammen van vreemde mannenlichamen. Het zaad droop bij het uittrekken van iedere lul uit haar kutje. Ze was vrijwillig hier aan begonnen en wist niet meer zo goed waarom. In het begin was het super lekker maar een aantal mannen verder ging alles zeer doen. Nu werd en weer een enorme dikke lul in haar mond geduwd, terwijl haar kut en anus werden opgerekt door een intens zwetend stel mannen. Hun pikken glommen nog van de vorige neukbeurt. Sommige mannen wilden gewoon nog een keer in haar spuiten, maar dan in een ander gat. Anderen wilden gewoon over haar heen spuiten en weer anderen hadden alleen maar de gedachte aan neuken, of ze nu zouden spuiten of niet. Alleen het gevoel van dat tienerkutje om hun lul heen was al genoeg. Ze was immers pas 18 jaar oud en erg gewillig. Niemand protesteerde dan ook, toen ze zichzelf had aangemeld voor deze geweldige orgie. Alles werd gefilmd en waarschijnlijk op internet, dvd en wat al niet meer gezet. Maar dat kon haar helemaal niets schelen, ze wilde gewoon bekend worden, waar het ook maar werd uitgezonden. Het kon haar dus helemaal niets schelen en dat hadden de mannen ook door. Ze maakten dankbaar gebruik van haar jonge, haast onaangeraakte lichaam. Haast onaangeraakt, want maagd was ze niet meer. Ze was op haar 14e ontmaagd door de buurjongen. Dat wilde ze ook, dus het was geen verkrachting of iets dergelijks, terwijl een heleboel mensen dat wel dachten. Maar goed, die ene keer was erg lekker. En sindsdien wilde ze alleen maar meer seks, mar op een of andere manier lukte het haar niet om dat voor elkaar te krijgen, hoe gek dat ook mocht klinken, want als je haar zag, wilde je haar vast ook wel neuken.
Tienermeisje door veel mannen geneukt en verkrachtIn ieder geval was haar geweldige lichaam nu helemaal afgeneukt, althans, zo voelde het. Haar lekkere tieten voelden nat en plakkerig van allerlei verschillende zaadresten. Er zaten wel erg smerige kerels tussen. Als eentje over haar tieten had gespoten, vlak nadat hij haar kutje had klaar geneukt, dan kwam de volgende, zo'n viespeuk, en die likte het zaad van die ander op. Soms moest ze dan zelf al dat zaad opslikken, want sommigen hielden van swappen van het zaad, iets wat voor haar compleet vreemd was geweest. De gedachte eraan was erg goor, maar ze deed net of ze het helemaal geweldig vond. Op een gegeven moment waren alle mannen op. Ze konden gewoon niet meer. ?Eindelijk? had ze gedacht. Ze ging languit achterover liggen en ontspande haar lichaam. Net toen alles een beetje relaxt was geworden, kwam er een nieuwe man uit de kleedkamers van de sporthal waar alles zich afspeelde lopen. Het was een gigant van een kerel, een bonk spieren gewoon. Hij had een handdoek om en toen hij deze verwijderde, kwam het geheime wapen tevoorschijn. Zo'n grote lul had ze nog nooit gezien! Hoe moest ze dit in hemelsnaam nog in haar kutje krijgen, helemaal na zo'n ongelooflijk lange orgie van ruim vier uur. Paniek sloeg bij haar toe. Ze wilde op gaan staan en hard gillend wegrennen, maar de mannen die haar net hadden onder- en volgespoten hielden haar tegen. Ze wist niet wat haar overkwam. Ze zou gaan worden verkracht! En waarschijnlijk zouden ze al deze beelden mooi weg editten voor op de dvd. Op het internet zou men dan mooi alles kunnen bekijken misschien, via een rape site.

Tienermeisje door veel mannen geneukt en verkrachtAl vechtende werd ze op het bed gegooid en twee mannen hielden haar handen vast. De uiterst zwaar geschapen kerel trok met veel geweld haar benen uit elkaar en ramde zijn enorme lul diep in haar tienerkutje. Het arme meisje gilde het uit van de pijn en ze had het gevoel dat ze aan het uitscheuren was. De tranen liepen over haar wangen en ze wilde zich losrukken, maar de grip van de andere mannen was gewoon te sterk. Hij begon haar nu keihard te neuken. Harder en harder, terwijl het meisje alleen maar pijn voelde van binnen. Maakte hij nu alles kapot van binnen bij haar? Wat moest ze doen? Ze probeerde nog harder te gillen, maar wat had het voor zin? Iedereen in die zaal was het eens met de verkrachting. Mannen van het productieteam hadden zelfs hun leuters uit de broek gehaald om zichzelf heerlijk te bevredigen. Het meisje had geen medestanders hier. Nu werd ze met veel geweld omgedraaid en trok de spierbundel zijn harde lul uit haar kut en ramde hij hem zonder schroom keihard in haar nauwe poepgaatje. Dit deed zo'n enorme pijn, dat schreeuwen niet eens meer lukte. Een klein beetje bloed stroomde uit haar anus omdat ze daar wel echt een beetje uitscheurde, zo zwaar geschapen was die klootzak.
Tienermeisje door veel mannen geneukt en verkrachtZe wist niet meer hoe ze het had. Het deed alleen maar pijn en de andere twee mannen drukten hun lullen tegen haar mond en wisten het voor elkaar te krijgen dat beide lullen tegelijk in haar mondje konden, terwijl ze dit eigenlijk niet kon. Ze zoog ze maar af, zodat ze zo snel mogelijk hun lullen weer terug trokken. Maar zuigen ging moeilijk, dus sloegen ze haar in haar gezicht. Daarna trokken ze hun lullen toch terug, als twee verwende jochies die geen soep kregen dropen ze af. De reus neukte haar kontje bond en blauw. Zijn zaad spoot nu diep in haar darmen en ook spoot hij een beetje over haar rug, waarna hij het met zijn lul uit begon te smeren. Eenmaal klaar trokken alle mannen zich terug en werd het meisje onder gesmeten met handdoeken en haar eigen kleren. Huilend kleedde ze zich aan, nadat ze had gedoucht en zich had afgedroogd. Schoon voelde ze zich niet. Ze was benieuwd en bang, wanneer ze zichzelf op internet of dvd zou zien
.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen