Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 


Verkracht in het bosHaar lange haren waren kletsnat van het zweten. Ze had lang niet zo hard en ver gefietst en haar conditie was buitensporig slecht. Ze besloot even te stoppen bij een bankje in het bos. Daar kwam een man aanfietsen. Zijn fiets glom in de zomerzon en door de zweetdruppels glommen zijn spieren nog harder als de fiets. Ze zag hoe hij enkele meters doorfietste en even stopte om te kijken wie er allemaal in de buurt waren maar er was niemand. Hij schoot ineens een zijweggetje van het bos in en was verdwenen. Plotseling voelde ze een sterke arm om haar nek en een hand over haar mond. Voor ze het wist werd ze de bossen ingesleurd. Het was de man van daarnet. Hij sleurde haar mee naar een donkere plek ergens achter in het bos, waar geen paden liepen en zelfs geen eekhoorn of konijntje scheen te lopen.
Verkracht in het bosHij bond een soort van doek om haar mond en zei tegen haar dat hij het alleen verwijderen zou, als ze niet begon te schreeuwen. Ze stemde knikkend toe, maar zodra de man het doek verwijderd had, begon ze te gillen als een meisje in nood dat hoort te doen. Nu sloeg hij haar met zijn vuist recht in haar gezicht en werd alles pikzwart voor haar ogen. Ze was bewusteloos. De man trok haar topje van haar lijf en kwijlde op haar ferme tieten. Ze waren flink bezweet, net als de rest van haar een beetje met vet bedekte lichaam. Ze was niet mollig of vet of zo, maar je kon zien dat ze fietste om weer in vorm te geraken. Hij trok nu met enige moeite haar broekje uit en zag tot zijn verrassing dat ze geen slipje droeg. Het meisje was een geil ding, had hij besloten. Hij zou haar eens lekker gaan verwennen. Ze was nog steeds bewusteloos. Even dacht hij dat ze zou zijn overleden. Hij controleerde haar pols en nek. Gelukkig. Ze leefde nog. Hij duwde zijn hand tussen haar benen en liet handig zijn middelvinger in haar kutje glijden, terwijl hij met zijn andere hand heerlijk haar tietjes masseerde.

Verkracht in het bos
Hij had een stijve pik gekregen en die moest vrij gelaten worden. Zijn harde pik moest glimmen in de zon door het vocht uit haar dampende kut. Onmiddellijk trok hij zijn broek uit en daar stond zijn wapen, zijn harde pik. Hij glom nog niet, dus drukte hij hem zonder pardon in het een beetje natte kutje van het meisje. Nou ja,. Meisje, ze was zeker 21, 22 jaar oud. Maar hijzelf was 35, dus technisch gezien vond hij dat hij haar een meisje noemen mocht. Zijn harde leuter ramde diep in haar nauwe kutje en het gevoel was overheerlijk. Hij zag nu dat het meisje helemaal klaarwakker was geworden en ook zag hij, hoe ze met grote ogen naar hem lag te kijken, te bang om te schreeuwen. Hij genoot hier erg van. Voor de zekerheid hield hij zijn hand voor haar mond, zodat het gillen niet door kon gaan, mocht ze toch het lef verzamelen ondertussen.
Verkracht in het bosDe man voelde nu hoe hij klaar ging komen, maar in haar kutje spuiten leek hem niets. Hij sloeg haar met een vlakke hand in haar gezicht, al wist hij niet waarom. Hij kickte er wel erg op, dus dat zal zijn reden wel geweest zijn, dacht hij later. Het meisje liet haar tranen lopen, maar gillen durfde ze niet, al ontsnapte er wel een zacht snikkend geluid uit haar mond. In ieder geval zou hij haar geweldig mooie gezicht onderspuiten met zijn zaad. Hij trok zijn pik uit haar kut en hij glom nu in de zon van haar kutvocht. Met zijn vrije hand pakte hij de hand van het meisje en beval haar hem af te rukken. Het meisje rukte hem af en haar handen kleefden van het geil uit haar eigen kut. Klodders zaad schoten in haar haren en over haar gezicht. Meteen nadat hij klaar was gekomen, sloeg de man haar wederom bewusteloos en kleedde hij haar weer aan en legde haar op het bankje bij haar fiets neer. De klodders zaad liet hij lekker achter. Er kwam een hond aan, een paar minuten later, die haar gezicht aflikte. Het baasje van de hond wilde ook wel ergens aan likken, maar niet haar gezicht.
.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen