Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Rollen andersom

Petra stond stokstijf en staarde wezenloos in de loop van het pistool. Zo juffie, nu gaan we de rollen eens een poosje omkeren, jij dacht dat je de baas was, nou dat heb je goed trut, je WAS het, maar nu zijn wij het, snauwde het meisje. En luister maar heel goed naar ons, want anders zou je het wel eens heel erg zwaar kunnen krijgen. Ik ben nu jouw meesteres en je noemt me dus ook Meesteres Cindy, en denk erom, altijd met twee woorden spreken!

 

Ondertussen kropen Jack, Nel en Els voorzichtig overeind en sloegen de vlijmscherpe kiezelsteentjes van zich af. John stond een eindje verder met angst en beven naar de ontwikkelingen te kijken, zouden ze hem ook aanvallen? Zo meiden, vervolgde Cindy, gaan jullie maar naar binnen en zoek maar wat kleren uit, dit grietje zal in haar huis best wat hebben wat jullie past. Jack keek haar vragend aan. Ja knul, jij moet natuurlijk ook wat aan, gelijk heb je. Meiden, zo sprak Cindy tegen de groep die klaar stond om haar te helpen, pakken jullie deze nep- meesteres maar even stevig beet, ik heb even wat anders te doen. 
De meiden grepen Petra hardhandig beet en ze slaakte een gil van pijn. Ach, riep Cindy, het meesteressje kan zelf geen pijn hebben? Das dan jammer voor jou trutje, maar wel erg fijn voor mij want ik geil op gillende dametjes. 
Ze stapte met haar pistool nog in de hand op John af en sprak heb aan. Zo knulletje, jij dacht zeker buiten schot te blijven he? Niks ervan, we hebben je kleertjes nodig klootzak! Alles uit! Snauwde Cindy tegen John die zich steeds ellendiger ging voelen. Kijkend naar het pistool begon hij langzaam en met weinig zin, zich te ontdoen van zijn kleren. Na korte tijd stond John geheel naakt op het grasveld en lagen zijn kleren op een hoopje. Jack, riep Cindy, pak de kleren van dit stuk ongeluk en doe ze maar aan. Jack liet dit zich geen twee keer zeggen en raapte de kleding op.

De rollen werden omgedraaid.

Zo stuk ongeluk snauwde Cindy verder tegen John, nu zie je er een stuk beter uit, slaafjes dragen geen kleren, jij hebt ze dus ook niet meer nodig. Het groepje andere mannen bleef op een afstandje staan kijken, ze zagen hoe John daar met, ondanks de afkeer en schrik, een half stijve lul bleef staan en angstig naar het pistool keek. Jongens, sprak Cindy, voor wie gaan jullie kiezen, voor ons of voor deze twee sadisten die de hele dag niets anders hebben gedaan dan weerloze slachtoffers pijnigen? Het groepje mompelde wat met elkaar en al snel bleek dat ook zij eigenlijk tegen de zin in naar de pijpen van Petra hadden gedanst en best zin hadden in wraak.

Goed dan, jullie krijgen de kans dit teefje een lesje te leren, maar ook dit ventje zal zijn straf moeten krijgen. Goed Cindy, riepen enkele jongens. Cindy liep naar het busje van Petra en rommelde wat in de bagageruimte. Na enkele minuten kwam ze terug met flink wat stukken touw. Zo, kom maar eens even hier teef, snauwde ze tegen Petra. Langzaam kwam ze op haar rivaal toegelopen. Omdraaien snol! Cindy greep Petra ruw beet en draaide haar om. Met een paar slagen sloeg ze de beide polsen van Petra op haar rug vast in een lasso, zodat ze weerloos bleef staan. 
Cindy bukte en knoopte eveneens de enkels van Petra stevig aan elkaar. Zo, zei Cindy op cynische toon, nu kan het meesteressje niks meer doen he, alleen nog maar vallen, ach, wat zal dat pijn doen! Ruw duwde Cindy tegen de schouder van Petra die ogenblikkelijk haar evenwicht verloor en in het scherpe grind smakte. Gillend van pijn kronkelde Petra in het scherpe gesteente en Cindy lachte bulderend om dit schouwspel. Ja teefje, dan voel je eens wat je anderen hebt aangedaan. 
Cindy liet haar slachtoffer voor wat het was en stapte op John af die met angst en beven stond toe te kijken. Zo knaapje, ook jij krijgt touwtjes om je armen en ook jij zal voelen hoe het is een slaaf te zijn. Met rap tempo werd ook John geboeid met de snerpende touwen en ook hij lag weldra in de scherpe kiezels. Hij hield zich groot, hij kronkelde wel maar liet geen geluid horen. Kom op jongens en meiden, laat deze twee maar eens voelen hoe het is om als afval te worden gezien. Cindy gaf het voorbeeld door keihard tegen de romp van John te schoppen zodat deze omrolde in het grind. Al snel begrepen de anderen wat de bedoeling was en vooral Petra werd door de jongens stevig over het grindpad geschopt, ze gilde het uit van pijn! John onderging een zelfde behandeling maar dan hoofdzakelijk door de meiden.

Eindelijk liet de groep de twee slachtoffers met rust en deze bleven kermend liggen op het grindpad.

Ondertussen kwamen de Nel en Els weer terug uit het grote huis. Nel had een lederen jurkje gevonden in de slaapkamerkast van Petra en Nel had een minirokje en een zwart leren topje aangetrokken. Petra keek kermend op naar de twee en snikte; nee, jullie hebben in mijn kasten gezeten, dat wil ik niet! Cindy schaterlachte, ach, het teefje denkt dat ze nog iets voor zichzelf heeft? Welnee trut, alles is van ons, zelf jou geile sadistische lijf is nu van ons. 
Petra liet zich weer voorover in het grind vallen en kermde verder. Hebben jullie haar martelkelder al gevonden, vroeg Cindy aan de twee meiden. Nee Cin, antwoordde Nel, daar hebben we nog niet naar gekeken, maar die zal wel gemakkelijk te vinden zijn. Dan gaan we maar naar binnen, want deze twee hebben hard een lesje nodig. Cindy gebaarde aan de groep dat ze Petra en John rechtop konden zetten en de voeten los mochten maken.

Het begin van het einde

Struikelend en ondersteund door de jongens en de meiden werden de twee slachtoffers mee getroond het bordes op.

Wat onwennig stapte de hele meute de gang van het huis binnen. Cindy keek rond en zag dat het hier aan niets ontbrak, de rijkdom kwam je tegemoet. Een grote antieke spiegel markeerde de rechterzijde van de brede gang en aan de andere kant hingen moderne erotische kunstwerken. Voor de spiegel hield Cindy haar prooi even stevig vast en draaide Petra met het gezicht naar de spiegel. Zo teef, zie je nu hoe je er uitziet? Petra keek in de spiegel en zag hoe haar naakte lichaam overal kleine wondjes bevatte, haar borsten waren bont en blauw van de schoppen die de jongens haar hadden gegeven en haar gezicht zag er verwilderd en beschadigd uit, ze snikte van ellende, maar Cindy had geen meelijden. Waar is je folterkelder snol, schreeuwde Cindy naar haar slachtoffer. Zonder aarzelen, want het zou weinig zin hebben het niet te doen, vertelde Petra waar de kelder was.

De hele groep liep naar de deur die Petra had aangegeven. Daar aangekomen werd deze geopend en een zware lucht van hout en leer steeg op vanuit de duisternis van de kelder.

Zo snolletje, waar doen we het licht aan? O, ik zie het al, ik heb je hulp niet nodig, zei Cindy en bediende het knopje aan de rechterzijkant van de deur. De lichten floepten aan en in de diepte zag Cindy een tegelvloer onderaan de trap. Lopen snol, ga maar voor, val niet want we kunnen je niet tegenhouden! Petra liep voorzichtig de trap af, gevolgd door de groep die ook John meetroonden naar het gewelf waar pijn de hoofdattractie zou worden.

De foterkamer.

Non du ju! Riep Cindy dat noem ik nog eens een complete martelkamer, hier kunnen we ons eens lekker op dit snolletje uitleven! 
De martelkelder was inderdaad zeer uitgebreid ingericht, vrijwel alles wat je maar kunt verzinnen was er. Wanden vol met hulpmiddelen, kettingen, touwen, riemen, zwepen, klemmen en allerhande pijnprikkelende spullen. 
In het midden stond een bok, met leder bekleedt en eveneens was er een wand vol met mooie bondage mogelijkheden. Een andreaskruis ontbrak niet, maar ook een draaischijf dat niet alleen draaibaar maar ook kantelbaar was nam een prominente plaats in. Aan het plafond waren vele hijs mogelijkheden, haken en kettingen hingen roerloos naar beneden en minstens vier takels waren prominent aanwezig. Aan een grote paal in een van de hoeken hingen enorme rollen touw en zelfs een vuurhaard met allerlei middeleeuwse ijzeren tangen en brandmerk stempels ontbrak niet.

Het gezicht van Petra vertrok toen ze de voor haar zo bekende ruimte in werd geduwd. Wat had ze hier wat meegemaakt, hoeveel slavinnen en slaven had ze hier wel niet een behandeling gegeven? Ze had ze tot het uiterste gedreven, ze had geen meelij gehad, nooit accepteerde ze een genade- of hulproep. Ze had slavinnen gebrandmerkt, gepierced en soms zelf ernstig verwond. Ze dacht terug aan die keer dat ze een slavin op de spies zette, die nu vlak voor haar stond, ze had haar langzaam met de takel laten zakken op de glimmende stalen kegel en haar het doen uitschreeuwen van pijn. Ze had slaven mishandeld door ze met elektra urenlang klaar te maken totdat deze in bewusteloze toestand kwamen. Meelij had ze niet want met brandende peuken had ze ze weer bij gebracht. Ze dacht daar nu met angst aan terug want nu was ze zelf slachtoffer en zou zeker geen genade vinden bij haar superieuren die ze zo had gepijnigd. Petra had van veel sessie in deze kelder foto's gemaakt, plaatjes waar op te zien is hoe ze haar prooien verslond. Die foto's had ze keurig in een album geplakt, dat op het tafeltje in de rechter hoek van de kelder lag. Ze hoopte dat Cindy, Nel, Jack en Els dit niet zouden vinden want ze vreesde dat haar dan nog meer leed zou worden aangedaan.

De martelingen gaan beginnen.

Hee slet, wat staan we daar te treuzelen? Met deze woorden kwam Petra weer uit haar gedachten en realiseerde ze zich weer de harde wekelijkheid. 
Ze stapte nog een paar passen de kelder in en bleef daar afwachtend staan. 
Cindy keek om zich heen en zei: 'Zo, het teefje heeft het aardig voor elkaar he, heel wat speeltjes hier. Heb jij even geluk zeg, mag je er straks een paar voor ons demonstreren, wij willen ook wel eens wat opwinding.'
Petra kreeg het er warm van, dit werd voor haar echt een vuurdoop, nu moest ze slachtoffer zijn terwijl ze altijd de dominant was geweest! Nel en Jack liepen door de kelder en bekeken nauwgezet de vele mogelijkheden. Els was degene die uiteindelijk toch het fotoboek vond, tot grote schrik van Petra die het hoofd afwende en niet durfde te kijken hoe Els het boek opende. 
Hee kijk nou, riep Els, hier staan wrede plaatjes in zeg, moet je zien wat die teef allemaal heeft uitgevreten met haar slachtoffers! 
Cindy,Nel en Jack kwamen naar haar toe en keken vol verbazing naar de serie plaatjes waarop goed te zien was hoe Petra haar onderdanen mishandelde en schade toebracht. Op een van de foto's was te zien hoe een slavin aan haar bebloede borsten werd opgetakeld en het uitgilde van de pijn. Op een andere stond een slaaf die met een gloeiende ijzeren staaf werd gebrandmerkt op zijn penis. 
"Zo slet, dus dit doe je hier allemaal? En je dacht dat dit zonder gevolgen zou blijven?" Nel sprak deze woorden met een wraaklustige klank tot haar en het voorspelde niet veel goeds voor Petra. Ondertussen stond ook John tegen een paal geparkeerd, hij was inmiddels door de anderen met zijn rug tegen een ruwe staande balk gebonden, zijn handen achterom langs de paal en zijn voeten waren met touwen aan de ogen in de grond gefixeerd. Een aantal van de aanwezige jongens hadden de meiden geholpen met het vastzetten van John want deze had aardig tegengewerkt. Ze hadden hem speels aan de lul getrokken en een van de mannen had hem een enorme trap in het kruis gegeven waardoor hij uiteindelijk rustiger werd. 
Een van de meiden, uit het groepje van acht, stapte op John toe en streek door zijn haar; "ach knulletje zit je nou vast? Zal dit meisje eens lekker verwennen?" zonder waarschuwing zette het meisje, (Ria), haar nagels van haar tien vingers op zijn borstkas en trok deze genadeloos hierlangs naar beneden. John gilde van pijn en meteen waren bloeddoorlopen krassen op zijn naakte lichaam het gevolg. Tieft op kermde hij uit. "Wat zegt dit mannetje nou tegen zijn meesters", snauwde Ria hem toe. "Zal ik dit gore slaafje eens een beetje leren hoe hij tegen een meesters hoort te zijn? Ria, die kennelijk goed de weg wist in de martelkelder, liep naar een kastje met laden en haalde daar een tweetal "Pinwheels" uit. (Een soort radeer wieltje zoals in de naaiwereld word gebruikt om patronen te maken) 
Grijnzend kwam ze op John toegelopen met in beide handen een Wheel of pain. 
Met een venijnige beweging duwde ze de beide marteltuigen keihard tegen zijn toch al getergde lichaam en trok ze hard duwend de scherpe kartelwielen hierlangs naar beneden. 
Meteen ontstond er een spoor van bloederige gaatjes in zijn huis en John gilde het uit van pijn. De nog steeds aanwezige mannen en meiden lachten om zijn gekerm en moedigden Ria aan door te gaan. "Maak hem af schat", riep een van de meiden die stond te trappelen van ongeduld om hem ook een lesje te leren. Ria ging plagerig door met haar pinwheels en ook de ballen en lul van John werden niet ontzien. Ze duwde het radertje venijnig over de slappe piemel van hem en sprak hem cynisch toe: "ach doet je kleine jongen het nu niet? Wil het niet zo erg, zielig he, je bent natuurlijk nog niet geil genoeg, je steekt liever je jongeheer ergens anders in natuurlijk." 
John schudde met zijn hoofd, hij kon de pijn maar ook vooral de vernedering niet aan. Om beurten begonnen de meiden nu met het pinwheel te spelen en steeds meer sporen verschenen er op zijn lichaam en ledematen. Zelfs zijn gezicht werd doortrokken met de venijnige puntjes van het wiel. 
Ondertussen hadden Jack en els, samen met Cindy en Nel hun slachtoffer op haar rug op een soort pijnbank gelegd. Stevig vastgebonden aan handen en voeten lag Petra daar als willoze prooi voor haar gieren. De grote brede tafel was van verschillende lieren voorzien. De polsen van Petra waren boven haar hoofd gebonden aan een touw dat naar twee lieren liep aan de punt van de tafel. Haar enkels waren op dezelfde wijze bevestigd en zodanig dat haar benen ver uiteen getrokken waren, zodat haar kut een prachtige aanblik voor de omstanders was. 
Petra sprak niet, ze lag slechts doodstil in deze weerloze spreidstand en wist dat ze zo haar hele lichaam konden bezitten. 
Nel keek om zich heen en zocht naar iets om revanche te nemen op deze vastgebonden teef die haar zo had mishandeld.

John krijgt er van langs.

Ria bleef ondertussen John steeds fanatieker behandelen met de pinwheels en zijn lichaam werd steeds roder en overal ontstonden bloedparels. Ze keek hem recht in de ogen en grijnsde. 'Zo knulletje, er blijft niet veel over zo van dit lulletje he?' Ria spuwde in zijn gezicht en ze zakte door haar knieën om zo ter hoogte van zijn geslachtsdelen te stoppen en deze met argus ogen te bekijken. 'Zo, dat ziet er aardig geteisterd uit mannetje, je piemeltje lijkt wel een garnaaltje.' Ria pakte het verfomfaaide lulletje beet en stak het in haar mond. Met een enorme kracht beet ze op het kleinood, zodat John het uitgilde van pijn en hij het gevoel had dat hij op wrede wijze zo zou worden ontdaan van zijn trots. Ria herhaalde het bijten diverse malen en het leek er inderdaad op dat ze van plan was het piemeltje er af te bijten. Terwijl ze keer op keer hard kauwend op zijn lul beet kneedde ze zijn ballen bijna tot moes, ze kneep er hard in en aan de ogen van John was te zien dat dit voor hem de ultieme pijngrens benaderde. Plotseling staakte Ria haar activiteiten en stond recht voor hem. Ze spuwde diverse malen in zijn gezicht waarbij ze hem het commando gaf zijn mond zo ver mogelijk open te houden. Meerdere keren spuugde ze zo in zijn mond en aan John was te merken dat hij bijna moest kokhalzen.

Ria liep weg van hem en pakte uit een kastje een tweetal dikke kaarsen. Terwijl ze hiermee weer naar hem toeliep en onderwijl de kaarsen aanstak sprak ze tot John: 'Zo knulletje, jij vindt het zo leuk om meisje te pijnigen, nou laat dan maar eens zien wat je zelf kunt verdragen. Ik heb wat leuke ideeën die je vast zullen bevallen. Ik denk dat je na deze behandeling wel anders zult gaan denken over martelen, want dat ik je zal martelen op een heel gemene manier zal je wel duidelijk zijn lijkt me.' 
John keek met afschuw naar de dikke vette kaarsen waarvan de vlam steeds maar groter werd en het kaarsvet om de lont smolt zienderogen. Ria knielde wederom en bracht langzaam de vlammen van de kaarsen onder zijn geslachtsdelen. Een knetterend geluid klonk op vanwege de laatste resten van zijn schaamhaar die rokkend verschrompelden in het vuur. John gilde het uit en riep om genade. Ria: 'Genade? Sinds wanneer is dat woord voor jou van belang? Jou slachtoffers gilden ook om genade maar jij kende het niet, nu is het mijn beurt om jou kreten te negeren!' 
Ria verhitte zijn hele handel, zijn ballen sisten en zijn lul vertoonde zwarte roetvlekken van de vlammen die Ria er keer op keer onderdoor haalde. 
Toen ze het wel genoeg vond stond ze rechtop en keek wederom haar prooi minachtend aan. Ria kantelde de kaarsen schuin en een straaltje vloeibaar vet liep over de rand en kwam neer op zijn lul en zak, weer gilde John om genade en weer negeerde Ria dat volkomen. 
Langzaam streelde Ria met de brandende en gloeiend hete kaars langs het naakte lijf van John en telkens knetterden de brandende lichaamshaartjes van haar weerloze prooi. Zijn borstharen verschroeiden en daarvoor in de plaats kwamen grote druppels heet kaarsvet dat zich al stollend omzette in eilandjes omringd door een steeds roder wordende huid. Ria kreeg er maar geen genoeg van haar slachtoffer te pijnigen en het zag er naar uit dat ze door zou gaan tot John in zwijm zou vallen.

Petra krijg de gangbang van haar leven.

Ondertussen lag Petra zwaar vastgeketend op de marteltafel die haar lichaan in volle lengte uiteentrok. Haar armen en benen spanden zich aan de touwen die door de lieren aan de tafel ongekend strak waren aangespannen. Haar lijf toonde de ribben die door het uitrekken en de spanning op de huid goed te zien waren. De borsten van Petra staken ferm omhoog en zelfs haar tepels stonden stijf ondanks de pijn die ze had. Nel kneep venijnig in een van de tepels en trok er hard aan, en grinnikte toen haar slachtoffer begon te kermen. Ach, heeft het sletje zo'n pijn? Nel vervolgde: ' Dus dit geile trutje dacht dat ze zelf wel buiten schot zou blijven he? Nou mooi mis trut, we gaan je gewoon verschrikkelijk vies en vuil misbruiken, net zoals je met ons hebt gedaan, maar dan nog wat erger!' Nel stapte door middel van een kruje op de marteltafel, met aan beide zijden van Petra een been. Zo over haar slachtoffer heen staand had ze een mooi gezicht op haar weerloze prooi. Nel zakte langzaam door haar knieën en bewoog zich naar het gezicht van Petra. 'Zo, dus dit teefje houd zo van lekker beffen he, nou je zal beffen kreng, ik zal me door je laten beffen tot je stikt in mijn geil!' 
Nel duwde haar kruis in het gezicht van Petra en zo dat haar geopende kutje precies op de mond van haar slachtoffer neer kwam. Bek open teef! Schreeuwde Nel toen bleek dat Petra haar mond gesloten hield. Petra gehoorzaamde want ze wist donders goed dat weerstand slechts hardere maatregelen ten gevolge zou hebben. Nel voelde haar natte kutje neerdalen op de zachtheid van de geopende mond van haar slachtoffer. Likken en zuigen teef, riep Nel haar prooi toe. Petra deed haar best om haar belager te behagen en begon met het belikken van de schaamlipjes en klit van Nel. Nel voelde het genot en stimuleerde dit nog eens extra door zichzelf wild te vingeren, hierbij raakte ze soms de likkende tong van Petra maar ze kreeg al snel het ritme te pakken en voelde zich steeds geiler worden. Cindy kreeg ondertussen ook de smaak te pakken en speelde met haar vingers door de wijdgeopende kut van Petra. 
Ze beroerde aanvankelijk slechts de buitenzijde van haar schaamlippen maar al ras maakte de opwinding zich van haar meester en begon ze haar vingers meer en meer in het grotje van haar prooi wurmen. Gut Nel, dit teefje is nog nat ook, ze lijkt opgewonden, en dat in zo'n situatie, sprak Cindy tot haar vriendin. Nel antwoordde wat mompelend want zij genoot ondertussen van de ferme masturbatie van zichzelf en het gelik van Petra. Nel werd steeds wilder en begon op het gezicht van Petra te rijden, steeds wilder en steeds heftiger. Ze duwde haar kruis steeds vaster op het gezicht van haar slachtoffer en haar genot werd met de seconde groter. Petra kreunde paniekerig, alsof ze iets wilde zeggen, maar geen van de meisjes bestede er aandacht aan. Plotseling gooide Nel haar hoofd achterover en vervolgens wild heen en weer en riep ze de meest grove woorden in het rond. Haar hoofd werd knalrood en haar onderbuik ragde over het gezicht van Petra dat zo nu en dan volledig verdween in het opgewonden kruis van Nel. Met een oergil en het geluid van een brullende leeuw kwam Nel spuitend klaar op het geteisterde gezicht van Petra. Het gutste uit haar kutje, harde stralen geil werden naar buiten geperst en kwamen deels in de mond van Petra terecht maar overgoten haar hele hoofd, Nel kwam kletsnat en spuitend tot een enorm orgasme. 
Het geil van Nel liep langs de wangen van Petra en maakte donkere vlekken op het ruwe hout van de marteltafel, maar Nel maakte het even niet meer uit. Met een gelukzalige blik in haar ogen stapte ze van haar slachtoffer af en ging naast de tafel nog even wat navingeren, want wat is er lekkerder dan nog een keer klaar te komen?

Cindy had even opgekeken toen Nel zo enorm klaar kwam maar was zelf ondertussen begonnen met het beffen van haar slachtoffer. Ze likte haar klit, haar lippen maar beroerde ook soms de zachte binnenkant van haar dijen. Cindy genoot er van, ze hield ook van een lekker vrouwenlijf, natuurlijk want wat is daar mis mee? 
Terwijl Cindy voorover gebukt Petra stond te beffen vroeg Nel of ze misschien niet ook een beetje behoefte had aan een lekkere paal, want de jongens hadden nog niet echt veel te doen gehad. Cindy keek op: 'Nou nee Nel, ik heb daar even niet zoveel behoefte aan, ik mijn kutje is wel even genoeg gerommeld. Maar, zo vervolgde ze, misschien kunnen die jongen wel even dit sletje naar de haaien neuken, dat lijkt me een tof gezicht en dit snolletje geniet er vast wel van.

Goed plan zei Nel, kom jongens, zin ik een lekker neukpartijtje?
De tien jongens die almaar hadden gewacht keken elkaar grinnikend aan. Een van de jongens nam het woord: 'Nou meiden, dat laten we ons niet ontnemen, ik heb er wel zin in. Mogen we ons ook laten pijpen? Natuurlijk joh, zei Nel, ze moet jullie pijpen, en doorslikken zal ze ook want anders zal ze het merken. Neuk ze maar kapot, dat heeft ze nog tegoed. Eerst hier op de tafel en dan maken we ze voor de tweede ronde wel even los zodat ook haar andere gaatje eens goed kan worden uitgeragd.
Dat lieten de knapen zich geen twee keer zeggen en de eerste haalde reeds zijn knuppel tevoorschijn. Terwijl inmiddels een tweede jongen op de tafel klom en met zijn geslachtsdeel neerzakte tot voor het gezicht van Petra, was de eerste knaap inmiddels in de aanval gegaan bij het opengesperde kutje van het slachtoffer.
Hij penetreerde haar onmiddellijk en zijn grote lid pompte er meteen op los. 
De knaap die bovenop de borsten van Petra had plaats genomen trok haar hoofd naar zich toe en dwong haar hem te pijpen. Petra kon niet anders en liet het enorme lid in haar geopende mond toe. 'Zuigen teef!' riep hij haar smalend toe terwijl hij haar een oorvijg gaf. Petra deed met haar mond het werk terwijl ze tussen haar benen het lid van de andere jongen heftig in en uit voelde gaan. Heel haar lichaam, dat nog steeds uitgerekt door de lieren op de tafel lag gefixeerd, trilde van spanning en angst. 

Ria gaat door het lint

Ondertussen was Ria opgehouden met haar kaarsen te laten afbranden tegen de huid van John. Niet dat ze de martelingen wilde staken maar ze zocht naar iets zwaardere middelen. Ze liep naar het rek met zwepen en ander meptuig. Ze keek langs de rij gebruikelijke zwepen en zag er toen een die duidelijk wat ongebruikelijk was van afmeting. Een zweep die het midden hield tussen een dressuurzweep uit de paardenwereld en die van een leeuwentemmer. 
Een handvat van pakweg 60 centimeter en daaraan een achttal leren riemen van zeker anderhalve meter lang. 'Kan iemand me even helpen', riep ze naar de anderen. Er kwamen wat jongens naar haar toe die toch nog niet aan de beurt waren om Petra te verkrachten. Op aanwijzingen van Ria maakten de knapen John los en maakten zijn gebonden handen vast aan een takelhaak. John werd opgetakeld en zijn polsen werden ingekerfd door de harde rand van de boeien, maar dat deerde niemand. Toen hij zo'n dertig centimeter vrij van de grond was gekomen riep Ria stop. Ze pakte een spreidstok van ongeveer een meter en maakte de beide voeten van haar slachtoffer met twee touwen vast aan de musketons die aan de stok waren bevestigd. Ze trok de touwen om de enkels van John flink strak aan zodat deze kermde van pijn. En zo hing hij daar dan, los van de grond en zijn benen gespreid door de stok. 
Zo, sprak Ria, het knulletje hangt er lekker bij zo, vindt je wel wat he? John gaf geen antwoord, hij kon slechts denken aan wat zou komen. Jij was toch zo'n lekkere anaal liefhebber? Nou knul dan zal ik je eens lekker verwennen. Ria liep naar een kastje en rommelde er wat in. Na een paar seconden kwam ze terug met een enorme anaalplug. Ze liep er mee naar de andere groep die nog steeds bezig was Petra massaal te verkrachten. Hee mensen, zo riep ze, mag ik even deze lekkere knoert wat glibberig maken? De anderen begrepen haar direct en de jongen die juist bezig was Petra te neuken stopte even met zijn bezigheid. Ria duwde zonder omhaal de anaalplug in de kut van Petra en bewoog die even in en uit. Door het vele geil was de kut van haar een soort vetpot geworden, zodat de plug droop van de smurrie en wellicht glad genoeg was om zijn werk goed te doen. 
Ga maar weer verder lui, sprak Ria terwijl ze met de druipende dildo naar John liep.

Zo jochie nu krijg je iets lekkers in je kontje, hij is al lekker glibberig dus niet zeuren. Met haar hand duwde ze de billen wat van elkaar en duwde met grote kracht de anaalplug in de kont van John. Ze perste hem zover mogelijk naar binnen, en de verdikkingen zorgden er voor dat hij onwrikbaar vast kwam te zitten in de anus van haar prooi.

Ze stapte een stukje achteruit en bekeek spottend het naakte bengelende lijf van John. 'Mooi gezicht zo, je ziet er echt lekker uit zo, je kleine pikkie nog helemaal in de war van het vet en het vuur, je kontje gevuld met een lekkere dikke vette beloning en ik zie dat je handjes ook al aardig aan het rood worden zijn, je bent er echt klaar voor.'zo sprak Ria haar prooi vrolijk toe.

Toen pakte ze de grote zweep en ging op de juiste afstand staan. Ze haalde uit en liet met een enorme kracht de leren stroken ongenadig om de billen van John neerdalen. Onmiddellijk ontstonden er felrode striemen en aan het gegil van John te horen was het niet echt lekker aangekomen. Zijn lichaam tolde door de klap in het rond en Ria haalde opnieuw uit, dit keer om haar zweep met een klap neer te laten komen over zijn onderbuik. Ook hier verschenen meteen striemen die niet horen bij een normaal zweepslagje, dit waren diepgekerfde bloeddoorlopen verwondingen die waarschijnlijk maanden van herstel zouden vergen. Maar Ria ging maar door, ze behandelde heel zijn lijf en het deerde haar niet dat soms een sliert van de zweep een deel van zijn hoofd raakte. Langzaam veranderde het lijf van John in een knalrode bonk vlees die slechts zo nu en dan nog wat schokte op de slagen. John was bezig langzaam in de pijn weg te zakken, weg te zakken in een roes of een bewusteloosheid. 
Hee meid, stop nou eens even, riep Nel. Hij hoeft niet dood hoor, even stoppen nu, je gaat te ver.

Ria keen Nel even verstoord aan maar stopte wel met slaan. 'Je hebt gelijk' sprak Ria, ik liet me even gaan, maar ik ben ook zo boos op dit stuk varken. 
Geeft niet joh, vervolgde Nel, ik begrijp je wel, maar we moeten hem wel in leven laten he, zijn straf krijgt hij toch wel.

Petra zit bomvol

Petra werd ondertussen behoorlijk te pakken genomen. Menige knaap had zijn lading in haar mondje of kutje gespoten en ze droop aan alle kanten. Sommige jongens hadden haar meerdere malen verkracht en volgespoten met hun hitsige geil. Een van de knapen was aan het proberen om zijn vuist in haar kutje te proppen. Hij maakte zijn hand zo smal mogelijk en al draaiende en manipulerend kwam hij steeds dieper. Petra kon nauwelijks gillen omdat haar mond permanent was gevuld met de penis van een van de mannen. Maar uiteindelijk lukte het de knaap toch om zijn hele hand bij Petra in haar grotje te duwen. Hij speelde met haar inwendige delen en Petra voelde zich opgepompt en zwaar misbruikt door deze grove behandeling. Lachend trok de knaap uiteindelijk zijn hand terug en een golf sperma volgde ogenblikkelijk, want er was heel wat van het mannelijk zaad in haar kutje beland. Gekscherend ving de knaap een grote hoeveelheid van de geile sappen bijeen en met zijn gevulde hand liep hij naar de andere kant van de tafel. Hij sommeerde de knaap die zich juist liep pijpen door Petra om daar even mee te stoppen. Nadat deze zijn pik uit haar mond had getrokken liet de knaap met de hand smurrie zijn hand op het gezicht van Petra neerdalen waardoor heel haar gezicht bedekt werd met een dikke brei van geil. 
Haar gezicht droop van het mengsel van haar eigen vocht en dat van meer dan tien mannelijke orgasmen. 
De tien knapen hadden inmiddels meerdere keren Petra misbruikt, verkracht en bespoten. Ze begonnen wat minder actief te worden want stuk voor stuk hadden ze meerdere keren hun lusten kunnen botvieren op het weerloze lichaam van hun prooi. 
Een van de mannen pakte echter een zweep van de muur en had er zin in gekregen het meisje eens wat op een andere manier te martelen.

De laatste jongen was inmiddels van Petra afgestapt en deze bleef huilend van ellende op de tafel liggen, ze kon ook niet anders natuurlijk. 
Met een sadistische grijns stond de knaap met de zweep te kijken naar het naakte en vastgebonden lijf van het meerdere keren verkrachte meisje. 
Hij haalde ferm uit en liet de zweep met een ontzettende klap neerdalen over de borsten van Petra. Ze gilde het uit van pijn maar kreeg nauwelijks de gelegenheid zich te herstellen want de volgende klap was alweer onderweg. Zijn actie ging niet ongemerkt voorbij aan de ogen van de andere mannen en weldra hadden drie andere knapen ook een zweep gepakt. De vier knapen stonden daarna allen op Petra in te slaan en keer na keer daalde er een zweep op het lichaam van de weerloze vrouw neer. Van haar voeten tot aan haar hals werd ze flink gekastijd door de loltrappende maar hard slaande mannen. Heel haar lichaam begon rode diepe striemen te vertonen en na een paar minuten was er van de mooie blanke huid niet veel meer te zien. 
Een van de jongens duwde het handvat van de zweep in haar opengesperde kutje en porde er lustig op los. Haar lichaam kon geen kant op maar toch probeerde ze met haar onderlijf de ruwe stoten op te vangen.

Even bijkomen

Terwijl Petra de zware straf onderging hadden anderen inmiddels de in zwijm geraakte John losgemaakt en op de grond neer gelegd. Zo op zijn rug liggend was het maar een zielig hoopje mens. Vooral zijn kruis was er erg aan toe. Een mengeling van rode en paarse striemen en andere verwondingen omringden zijn kruis en van de trotse penis was niet veel meer over.
Een emmer water kwam er aan te pas om John uit zijn roes te halen en hij sidderde van de pijn die het koude water aanrichtte op zijn wonden.
Omdat het van geen de aanwezigen de bedoeling was om John uit de weg te ruimen werd hij in een stoel gehesen en kreeg hij wat te drinken. Uit voorzorg werden daarna wel zijn handen en voeten vast gezet aan de stoel. Nadat ook bij Petra de zweepslagen waren verstomd begon Ria de lieren een voor een te laten vieren waarmee ze op de marteltafel was geketend. Petra reageerde nauwelijks, haar armen en benen konden zich niet ontspannen, ze waren te lang onder spanning geweest, Petra was slechts stram en stijf en kon haar ledematen niet meer bewegen. Door een paar knapen werd ze omzichtig van de tafel getild en er werd een stoel naast die van John geschoven. Petra werd er voorzichtig in gezet en wezenloos staarde ze de ruimte in. Ook zij werd aan handen en voeten vast gezet in de stoel. Ze kreeg, net als John wat te drinken en ze kwam langzaam weer een beetje in haar gewone doen. Haar gezicht en lichaam waren nog besmeurd met de resten van de massale verkrachting en ze zag er zodoende nog erg troosteloos uit. Maar ook zij kreeg te maken met een emmer koud water zodat de ergste vervuiling verdween, maar helemaal schoon werd ze zeker niet want de kleverige sperma was inmiddels vast aan haar lichaam gehecht.

De anderen namen van de gelegenheid gebruik om de koelkast te plunderen en een koel drankje tot zich te nemen. 
De tien mannen en acht vrouwen namen samen met Cindy, Els, Nel en Jack even een pauze om hun verdere plannen door te nemen.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen