Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Paula was op visite bij haar nieuwe buren. Ze had gezien dat het een man en een vrouw waren en dus dacht ze dar het wel veilig zou zijn voor een vrouw alleen om daar even op bezoek te komen. Ze kon het niet meer mis hebben dan dat. Ze kwam op bezoek en de man deed open. Hij liet haar binnen. Toen Paula vroeg waar zijn vrouw was, moest hij lachen en hij vertelde haar dat de meid die hem hielp niet zijn vrouw was, maar zijn zusje, die hem regelmatig hielp, omdat hij vaak verhuisde in verband met zijn werk. Ze voelde zich niet erg op haar gemak, dronk een kopje thee en wilde huiswaarts gaan. Hij hield haar echter tegen. “Je bent best wel een lekker ding, buurvrouw, waarom ben jij nog alleenstaand?” vroeg hij haar met een grimas op zijn gezicht, die ze zag als teken van onheil. Ze wist niet goed wat te antwoorden en probeerde langs hem heen te lopen. Niets dan dit huis uit, zo dacht ze. Maar wederom werd ze tegengehouden.

“Ik denk dat jij maar even hier moet blijven, lekkertje van me.” Ze wist nu al wat er ging gebeuren en zette het op een gillen. Meteen drukte hij zijn enorme hand op haar mond, haalde een doek uit zijn achterzak en deed deze om haar mond. Vervolgens greep hij haar handen en sleurde haar achter hem aan.  In een ander vertrek deed hij touwen om haar polsen met haar handen achter haar rug, zodat ze geen kant meer op kon gaan. Hij drukte haar op de vloer en daar lag ze, met als enige wapen nog haar benen, maar die hadden geen kans tegen zijn brute kracht. Hij zou haar gaan verkrachten, dat wist ze vanaf het moment dat hij haar tegenhield en die ongemakkelijke vraag stelde. Paula probeerde los te wrikken maar niets hielp. Hij hield haar benen vast, deed haar schoenen en broek uit en daarna haar onderbroek. Meteen drukte hij haar bene uit elkaar, begon aan haar kutje te zitten en likte voorzichtig aan haar klitje.

Hij likte aan haar schaamlippen en zorgde ervoor dat haar kut goed nat werd. Ze was niet opgewonden maar het ging gewoon automatisch, ze had geen keuze, haar kut werd vanzelf vochtig. Hij stond op, maakte zijn broek los en deed zijn kleren hier niet eens voor uit. Gewoon zijn broek op zijn knieën en zo kroop hij op haar, drukte zijn pik diep in haar kut en pompte zich een ongeluk. Hij hield haar benen stevig vast en zo kon ze niets doen tegen het neukende geweld van de nieuwe buurman, die heerlijk aan het genieten was van die strakke kut waar zijn pik in aan het rammen was. Hij haalde zijn dikke pik uit haar nauwe spleet en pakte haar hoofd vast, trok haar omhoog op haar knieën en drukte zijn pik tegen haar mond. Ze hield haar lippen stijf op elkaar en daarom drukte hij haar neus dicht zodat ze op een gegeven moment haar mond wel open moest doen om te ademen.

Meteen toen haar lippen en tanden van elkaar gingen omdat ze in ademnood was, drukte hij zijn keiharde pik in har mond. Ze voelde hoe hij haar in de keel begon te neuken. Ze stikte bijna, maar hij af niet op. “Zuigen of ik doe je wat!” bulderde hij tegen haar. Ze had tranen die over haar wangen rolden. Niet van die pik die in haar keel zat, maar door pure verdriet en angst, vooral angst. Ze zoog aan zijn lul en proefde haar eigen kut. Ze moest nog harder zuigen terwijl hij in en uit haar mond aan het bewegen was. Ze kon zich niet meer inhouden en wilde bijten, maar ze had daar de kracht gewoon niet meer voor. Uiteindelijk kwam hij klaar, diep in haar keel werd het zaad gespoten dat uit zijn lul schoot. Kreunend van genot kam hij klaar, dwong haar door te zuigen en daarna trok hij zijn lul terug, smeerde deze vernederend in haar gezicht en liet haar daar liggen, maakte haar na een aantal minuten los en zette haar naakt op straat. Ze wist niet wat ze nu moest doen en vluchtte daarom snel naar huis, om daar urenlang te douchen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen