Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een lang weekend, helemaal alleen thuis !Het was nu weer een tijdje geleden dat Celine het incest-avontuur had meegemaakt met haar nonkel Frans en tante Josianne. Ze had zich toen vrijwillig overgeleverd aan hun fantasie en had er op de koop toe echt intens van genoten. Die nacht was uitgelopen tot een lang, vurig weekend, waarbij de familiebanden nauwer werden aangehaald, als je begrijpt wat ik bedoel.
Maar dat lag nu weer een tijdje achter de rug. Sedertdien lieten ook haar paps en mams haar met rust. Het voorval behoorde duidelijk tot het verleden. Ook Ilse dook niet meer op. Wellicht had ze haar lesje wel geleerd. Ruben en Mario werden verder met rust gelaten en midden in de nacht de straat opgestuurd. Celine was er in geslaagd om alles zorgvuldig op een rijtje te zetten en in haar dagboek neer te pennen. Omdat ze er zelf zo dicht bij betrokken was geweest, vond zij het voor anderen neerschrijven wel het moeilijkste dat er bestond. Hoe kon iemand anders zich inleven in zoveel geile avonturen ? Hoe konden anderen weten wat Celine had gevoeld en gedacht toen ze door Ilse werd misbruikt ?  

 
Sinds de dag dat Celine met haar dagboek was begonnen, was er zoveel veranderd. Eens was zij het toonbeeld van onschuld geweest, preuts en verlegen en sloot ze zich gemakkelijk af van de buitenwereld Veel vriendinnen had ze destijds niet en ze had er echt ook geen behoefte aan. In de voorbije maanden echter was ze uitgegroeid tot een wulps pubermeisje die niet meer huiverde bij het woord "seks"?. Mede door de chantage die Ilse op haar had toegepast was Celine terecht gekomen in een wereld van gore uitspattingen. Vele dingen had ze nog nooit meegemaakt. Haar lichaam was tot dan toe voor haar onbekend terrein gebleven. Die taboe had ze nu helemaal overwonnen. Nu was haar onschuld verdwenen. De vele vernederingen die ze had moeten ondergaan hadden ervoor gezorgd dat Celine nu kon genieten van haar eigen lichaam. Vaak nog sloot ze zich op in haar kamer en speelde ze bedreven zelf met haar kutje en kon ze hevig trillend nagenieten van de tedere aanrakingen. Haar borstjes bleken voor haar heel gevoelig te zijn. Telkens ze die masseerde, kwamen haar roze tepeltjes recht te staan en had ze zin om haar andere vingertjes diep in haar gaatjes te proppen. Meermaals bekeek ze zichzelf in de grote spiegel, op en neer wippend op haar bureaustoel, terwijl ze zichzelf naar een hoogtepunt zat te vingeren. Telkens weer kreeg ze daarbij vuurrode wangen. De sproetjes om haar neus kleurden feller oranje. Haar lange bruine haren dansten mee op het ritme van haar lichaam.... Kortom Celine genoot ervan om met zichzelf bezig te kunnen zijn.  

 
Tot voor enkele weken terug verliep alles naar wens. De nieuwe school deed haar deugd. Dat internaat was bijlange niet zo erg en de weekends kon ze gemakkelijk vullen met een partijtje tennis en de vioollessen die ze bleef volgen. Op een dag echter veranderde haar vredig bestaan zo plots en onverwachts, dat ik moeite heb om het voor jullie te vertellen. Misschien doe ik er goed aan om dat deel uit haar dagboek te schrappen. Alhoewel... Bij de opstart van haar dagboek had ik me nochtans voorgenomen om geen enkele passage weg te laten. Hoe speciaal en hoe vunzig die ook mocht zijn. Je kunt Celine maar echt goed kennen als je alle avonturen die ze meemaakt ook daadwerkelijk voor de geest kunt halen. Daarom besluit ik om het volgende verhaal toch maar aan jullie toe te vertrouwen. Lees het en geniet er van. En vooral vertel het verder aan jullie vrienden zodat ook zij kennis kunnen maken met het bijzondere avontuur dat Celine onlangs heeft meegemaakt.

 
Zoals gewoonlijk kwam Celine die vrijdagavond met de trein van zes uur aan in het station van haar woonplaats. Daar stond haar mams haar elke keer op te wachten. Ook die vrijdagavond. Met z'n beiden slaagden ze er in om haar tas vol vuile was in de autokoffer te hijsen.  

 
"Hey , lieve meid !, hoe gaat het ?"? en Hel"ne gaf haar dochter de gebruikelijke welkomkusjes.

 
Celine was moe van de voorbije week en liet zich in de lederen zetel van de BMW neervleien. Hel"ne zette de auto in beweging en reed behoedzaam langs de rij wachtende reizigers in de richting van de Ringlaan.

 
Ze bekeek vluchtig haar dochter. Wat zag ze er moe uit ! Een weekend op de boerenbuiten zou haar zeker wel deugd doen.  

 
Celine had haar ogen gesloten terwijl haar mams de auto door het drukke vrijdagavondverkeer loodste. Ze dacht aan de taken die ze nog moest afwerken. Ze dacht ook nog aan het artikel van de schoolkrant die ze moest schrijven....  

 
"Wat heb je wel gedaan deze week ? Is het zo druk op internaat ? Jij ziet er echt doodmoe uit !"?

 
Celine kon haar mams moeilijk zeggen dat ze deze week kennis had gemaakt met een nieuwe vriendin, Lous, die ook op internaat verbleef. Ongemerkt hadden ze enkele nachten naar elkaars' kamer kunnen sluipen en hadden ze meermaals tot in de vroege uurtjes naast elkaar knusjes in bed, liggen giechelen en keuvelen. Ze hadden elkaar immers zoveel te vertellen. Precies daardoor had ze wat uurtjes slaap tekort waardoor ze een vermoeide indruk maakte.

 
Daarom had Celine zich voorgenomen om dit weekend eens speciaal vroeg onder de wol te kruipen en wat slaap in te halen zodat ze na het weekend opnieuw fris en vol energie voor de dag zou komen en in staat zou zijn om de nieuwe week te overleven.

 
Nu verlangde ze naar het moment waarop ze alleen in haar kamer was en onder een warme douche stond. Ook verlangde ze om het schooluniform te vervangen door een wat sportievere outfit.  

 
Gelukkig duurde de rit zoals steeds niet zo lang en kon Celine eventjes later de trap naar haar kamer oprennen. Ze was thuis ! Thuis, hoera !  

 
Ze genoot ervan om haar kamer na elke week opnieuw netjes geboend te betreden. Haar bed was opgemaakt. Enkele knuffels heetten haar welkom en op en onder haar bureau was geen spoor meer te bekennen van de veldslag die ze het voorbije weekend had gevoerd met haar schoolboeken en kladblaadjes. Warempel ook al haar ladekasten waren dichtgeklapt. Toen sloot ze haar deur.

 
Celine draaide zich in het rond en schopte de blauwe schoenen van haar voeten. Ook haar witte kousjes vlogen weldra door de lucht. Daar stond ze vlak voor de spiegel en bekeek zichzelf. Was ze niet opnieuw wat gegroeid ? Ze zag van zichzelf hoe belachelijk dat schooluniform er uitzag : een blauw jurkje dat zedig tot over haar knietjes uitkwam en een wit bloesje met lange mouwen die amper de rondingen van haar lichaam prijsgaf. Wat een preuts juffertje bedacht ze van zichzelf. Daarom besloot ze om zich vlug van dit gehaat schooluniform te ontdoen. Zo gebeurde het dat Celine weldra amper nog gekleed met een miniscuul slipje en een wit bh'tje zichzelf stond gade te slaan voor de spiegel van haar kleerkast. Haar handen liet ze over haar slanke, zachte billen glijden. Door de wekelijkse uurtjes sport toonden die tekenen van prachtig gevormde spieren. Haar kuitbenen stonden halfbol. Haar onderbuikje stond plat. Met haar handen wreef ze omhoog en nam ze de twee helften van haar bh'tje vast. Dat cupje mocht er best wezen. Ze schudde er aan en kneep er in. Kom vlug die douche in.

 
Weldra stond Celine poedelnaakt onder het stromende, warme water en wreef zich overvloedig in met badschuim. Wat genoot ze er van, om hier alleen te zijn en ongestoord te kunnen doen waar ze zin in had : namelijk zichzelf verwennen. Wat ze nu deed kon moeilijk in het internaat. Een week lang had ze zich moeten beheersen maar nu waren alle remmingen verdwenen.  

 
Haar handen gierden over haar jong lichaam. Geen enkel plekje bleef onaangeroerd. Haar vingers vol badschuim stak ze onbeschaamd tegen haar malse schaamlipjes. Het water kletterde op haar lichtbruine huid. De warmte van het water wond haar nog meer op. Haar vingers gleden verder omhoog en hielden toen halt bij haar kittelaartje. Celine hapte naar adem en begon toen eerst langzaam maar met de minuut nog meer gedreven haar natte vingertjes over haar genotsknobbeltje heen en weer te halen. Wow ! wat zalig, wat deed het haar goed ! Ze liet zich volledig gaan. Niemand kon haar immers nu storen. Hier was ze alleen en kon ze ongeremd haar gangetje gaan.  

 
Zo werd het een vast ritueel dat Celine zich klaarvingerde van zodra ze elke vrijdagavond haar kamer opzocht. Ook die vrijdag gaf ze zich totaal over aan het genot en de intense strelingen. Ook haar twee jonge borstjes werden niet gespaard. Daarnet zaten ze nog verscholen en geklemd onder het witte bh'tje, maar nu groeiden ze uit tot twee volwaardige tietjes, twee heerlijke pompoenen waarin haar vingertjes naar hartelust konden knijpen. Haar tepeltjes priemden weldra begerig vooruit en zaten onder het schuim. Celine werd gek van het gevoel.  

 
Het warme water kwam met zoveel lawaai neer op de vloer van de douchecabine zodat Celine ongestoord kon hijgen en kreunen. Krachtig stootte ze haar vingertjes door haar verlangend kutje. Ze zat gehurkt neer. Haar billetjes stonden wijd uiteen. Haar handen vlogen over haar jong maar begerig lichaam.  

 
"Yeach, och, yeach, hmmmmmmmmmmm.... Yeach, och ja, ja, jaaaaaaaaaa....................!"?  

 
Celine kwam vuurrood en dampend klaar.....

 
Alsof er niets was gebeurd, repte Celine zich eventjes later naar beneden. Het avondeten zat er aan te komen.  

 
"Dag paps !"? en ze gaf Mark een dikke knuffel.

 
Celine was nu gekleed in een strakke, blauwe jeans en een beige topje. Zo zag ze er tenminste jeugdig en hips uit. Het jeansbroekje spande om haar bips en terwijl haar paps haar knuffel beantwoordde, maakte hij van de gelegenheid gebruik om even vluchtig haar broekje aan te raken.  

 
"Zeg Celine, wat zou je ervan vinden dat we met ons tweetjes, je mams en ik, naar de jaarlijkse beurs in Hannover gaan, zo kun jij ongestoord dit weekend je schoolwerk afmaken en zondagvoormiddag zijn we terug en dan kunnen we met ons drietjes zondagmiddag gezellig gaan lunchen, wat vind je er van ?"?

 
Celine keek ietwat beteuterd haar paps aan. Weer helemaal alleen. Voor de zoveelste keer al dit schooljaar !  

 
Na wat over en weer gepraat stemden haar ouders er uiteindelijk in dat ze een vriendin mocht uitnodigen. Voor Celine lag het voor de hand dat ze Lous zou opbellen. Die woonde gelukkig in het naburige dorp en had precies dezelfde taken om af te werken. Dat zou de kans zijn om elkaar ook eens tijdens het weekend te ontmoeten en zo zou Celine haar eigen kamer eens kunnen laten zien.

 
Zo gezegd zo gedaan. Een uurtje later stopte de blauwgrijze Mercedes van haar vriendin voor de deur. Lous stond ongeduldig met een sporttas in haar ene hand aan te bellen. Celine vloog naar de voordeur en begroette haar vriendin hartelijk en stelde haar eerst voor.

 
"Mag je tot zondagmorgen blijven ?"? vroeg Hel"ne.
"Ja hoor ! Geen enkel probleem. Mijn mams vond het een schitterend idee en ze was in de wolken toen ze vernam dat ik zo'n toffe vriendin had !"?

 
De pret kon echt niet op.  

 
Eventjes later zaten Celine en Lous op het grote bed in haar kamer. De sporttas hadden ze naast het bureau gezet. Celine vertelde honderduit over de knuffels en de vele snuisterijen die haar kamer versierden. Lous had ogen te kort. Ze was maar al te blij geweest met de plotse uitnodiging en had zich haastig omgekleed.  

 
Lous, ook 16 jaartjes jong, was voorzien van een pak blonde halflange haren die net tot op haar schouders neervielen. Een diadeem zorgde ervoor dat ze mooi op hun plaats bleven. In haar oren schitterden ronde oorringen. Ook zij had haar schooluniform verwisseld voor een jeansbroek. Het was een groene met wijde pijpen. Daar hield ze van. Een T-shirt vervolmaakte haar outfit. Ze leek wat meer gesteld op een deftig voorkomen dan Celine want haar wangetjes waren ietsje gepoederd en het bloesemparfum kon je niet negeren. Op haar wipneusje stond een modieus brilletje van Lacoste met blauwgroene tinten die precies pasten bij de blauwgroene oogjes waarmee Lous was geschapen. Ze was de bravigheid zelve en haalde puike resultaten op school. Jongens interesseerden haar niet. Alleen met de vriendschap van enkele vriendinnen, zoals nu met Celine, kon ze overweg.  

 
Beide meiden waren zo erg in een druk gesprek gewikkeld zodat ze nauwelijks hoorden dat Hel"ne en Mark aanstalten maakten om er vandoor te gaan.

 
"Tot zondagmorgen dan maar ! amuseer jullie he ! De koelkast zit vol lekkers ! Daaaaggg !!!"?

 
De deur sloeg dicht. Celine en Lous keken door het venster en zagen hoe de BMW langzaam uit het zicht verdween. Hier zaten ze nu ! Een weekend lang ! Het huis voor hen alleen.  

 
Celine was in haar nopjes omdat ze Lous had weten te overtuigen het weekend bij haar door te brengen. Zo zou het weekend vlugger passeren en leken de taken niet zo saai.

 
Aangezien ze die vrijdagmiddag lekker warm hadden gegeten op school, volstond een gewone broodmaaltijd voor de avond. Maar eigenlijk was dat blijkbaar niet zo leuk. Celine had een beter idee. Gewapend met enkele zakken chips en een paar blikjes frisdrank stoven de twee meiden eventjes later blootvoets de trappen op. Zo installeerden ze zich op het tapijt voor het televisietoestel in haar kamer. Een avonturenfilm kondigde zich aan. De avond kon al niet meer stuk. Geboeid zaten ze gezellig bijeen. Celine en Lous, twee beste vriendinnen. Celine had voor de gelegenheid het kamerlicht gedempt en de gordijnen dicht geschoven. Terwijl de film op het scherm verscheen, grepen ze af en toe in het zakje chips dat voor hen stond of dronken wat van een blikje.  

 
Wat een gezellig onderonsje! Lous zat onderuitgezakt en leunde tegen het uiteinde van het bed terwijl Celine op haar buik lag. Haar lange benen achteruit geschoven, steunend op een kussensloop.... De film bevatte alle ingredienten voor een ontspannen vrijdagavond : suspens en actie overgoten door een vleugje romantiek. Celine en Lous waren blijkbaar uitgepraat. Alleen het geknabbel en het gewriemel van de zakjes chips verstoorde het geluid dat de televisie voortbracht.

 
Doordat Lous nogal gretig had gedronken, moest ze op een bepaald moment dringend gaan plassen. Ze stond op en rende de kamer uit, gehaast richting het toilet dat zich op de overloop bevond. Ze wilde eigenlijk niets van de film missen. Ze had nochtans reeds een tijdje haar volle blaas weten op te houden maar nu was het echt wel hoogdringend. Celine bleef zitten en keek verder. De film was halverwege en de spanning kon je op haar gezicht aflezen.  

 
Bij het lopen naar het toilet ritste Lous reeds haar jeansbroekje halfopen om zich vlug te kunnen ontlasten van het gespannen gevoel in haar onderbuik. Net toen ze het toilet bereikte, werd ze ruw tegen de grond gesmakt. Een hand klemde zich om haar mond zodat ze alleen maar een gesmoord gilletje kon laten horen, te zwak om Celine te alarmeren.  

 
Door die plotse aanval voelde Lous hoe haar blaas zich ledigde. Ze plaste haar slipje en jeansbroekje volledig onder. Ze kon er niets aan doen. Ze kon het niet verhinderen dat de warme stralen uit haar kutje stroomde. Zo hevig was ze geschrokken. Plat op haar buik voelde ze hoe ze zichzelf onderplaste. Verschrikt keek ze omhoog en ontwaarde in het halfduister een gedaante die een cape over zijn hoofd had. Wie ? Wat ? Lous lag geklemd op de grond terwijl de hete plas zich een weg zocht tussen haar doorweekte broek. Weerloos lag ze te spartelen maar kon niet beletten dat iemand haar handen stevig vastnam en met een touw samenbond.

 
"Een kick en we maken je af !"? beet iemand haar toe.  

 
Lous wist nauwelijks wat haar was overkomen. Wie had het op haar gemunt ? Het huis ademde nochtans stilte en rust uit. Alle toffe plannen voor het weekend vielen nu in duigen. Zo geschrokken als ze was, had ze alle kracht verloren. Doordat ze op een brutale, onverwachte manier werd overmeesterd, kreeg ze een black-out. Alle controle over haar eigen lichaam verdween op slag. Daardoor had ze zich volledig ondergeplast zonder ook maar de moeite te doen om haar urine op te houden.  

 
Ondertussen keek Celine gespannen naar het vervolg van de film en was zich pas na een poosje bewust dat Lous zo lang wegbleef.  

 
"Louss... !"? riep Celine "waar ben je ???...."?

 
Ongerust zette Celine zich recht om Lous te gaan opzoeken. De film interesseerde haar nu niet meer. Lous zat te lang weg. Er moest iets gebeurd zijn. Net toen ze wilde opstaan, ontwaarde ze twee zwarte gedaanten die zich vliegensvlug op haar wierpen. Totaal van streek werd ook Celine overmeesterd. Ze gilde het uit en beet fel van zich af. Maar ze kon niet beletten dat ook haar handen op haar rug werden vastgebonden.  

 
Toen werd ze aan haar haren de kamer uitgesleurd.  

 
"Laat me gerust ! HELP !!!!...."?  

 
Celine snakte naar adem. Ze stond vuurrood en vocht om los te komen. Maar de kerels hadden haar stevig in zijn macht. Een van hen trok snoeihard en vastberaden aan haar haren zodat Celine wel moest volgen.  

 
Zo werd ze ruw door de gang getrokken in de richting van de overloop. Daar zag ze meteen Lous op een hoopje liggen en wilde haar tegemoet snellen. Lous zat nu gehurkt op de grond en had een knevel in haar mond. Verschrikt keek ze toe. Tranen biggelden langs haar wangen. Aan haar voeten kon je een grote, gele plas ontwaren. Daar werd Celine nu naartoe gebracht. Twee donkere gedaanten keken toe terwijl ze op handen en voeten dichterbij werd getrokken door hun derde kompaan.  

 
"Komaan sletje, lik dit hier maar eens braafjes en netjes op ! Je wilt toch niet dat het hier begint te ruiken naar de zeik ?!"?  

 
Celine spartelde nog eventjes tegen. Maar kon niets beginnen tegen zoveel overmacht. Brutaal werd haar gezicht tegen de vloer gedrukt temidden van de grote plas.

 
"Likken teef ! NU !...."?

 
Een zure walm kwam haar tegemoet. Ze rook de plas die tegen haar gezicht aanzat. Ze voelde hoe haar maag ineenkromp. Haar hart sloeg op hol. Wat kon ze beginnen tegen zoveel plots geweld ?!  

 
"Likken hebben we gezegd of anders krijgt je vriendin van ons een afranseling !"?

 
Celine wist nu ook wel dat ze niets anders kon doen dan gedwee haar tongetje in die grote plas te duwen. Haar lippen vielen uiteen en ze begon toen aan de vloer te likken. Haar tongetje proefde het zoute vocht. Hier zat ze nu de urine op te likken die haar vriendin Lous wellicht had verloren. De mannen keken toe en zagen tot hun grote voldoening dat Celine begonnen was om de plas zeik naar binnen te werken. Hm ! dat beloofde voor straks zeg !

 
Eventjes later werd Celine opnieuw aan haar haren getrokken. De meeste plas was eigenlijk al verdwenen maar toch vond een van de kerels het nodig dat haar haardos nog eventjes heen en weer over de vloer werd gewreven om er heel zeker van te zijn dat alle sporen van de felle zeikbeurt verdwenen waren.

 
Toen werd ze recht getrokken. Daar stond ze nu met knikkende knietjes. Ook Lous werd uit haar hurkzit bevrijd. Haar nat jeansbroekje spande om haar bips en was tot halverwege haar billetjes gezakt. Met veel moeite kon ze stappen in de richting waarin ze werd geduwd. De stoet zette zich in beweging. Zo kwamen ze aan in de kamer van Celine. Drie zwarte gedaanten met een cape over hun hoofd en twee bange meisjes.  

 
Meteen werd Lous op bed gegooid. Ze plofte neer op haar rug. Haar handen zaten stevig vastgeknoopt. Ze kon geen kant meer uit en keek schichtig toe wat er met Celine zou gebeuren.

 
Een van de mannen nam het woord.  

 
"Als je precies doet wat wij zeggen, zal haar..."? en hij wees naar Lous "niets overkomen. Maar een aarzeling in jouw ogen of een weigering in wat we vragen en dit weekend wordt voor jullie beiden een heuse beproeving, een ware hel, begrepen doetje ???!"?

 
Celine draaide met haar ogen in de richting van het bed waar Lous languit op lag. Ze hapte naar adem. Ze voelde het hevig bonzen van haar hart. Wat voelde ze zich hulpeloos. Wat kon ze ondernemen om hier een einde aan te maken. Ze wist het echt niet. Dat dit haar nu weer eens moest overkomen ! Vaarwel zalig en rustig weekend ! Hoe waren die kerels er trouwens in geslaagd om haar huis binnen te geraken ?  

 
Veel tijd om verder na te denken kreeg ze niet want meteen kreeg ze te horen wat er van haar werd verlangd. Het leek precies een enge nachtmerrie. Was dit echt wat zich hier afspeelde of beleefde ze een nare droom ? Ze knipperde nog eens met haar ogen maar voelde toen de beklemmende pijn van het touw om haar polsen en ze smaakte het zoute gevoel op haar tong. Neen, ze droomde niet. Hoe zou ze zich deze keer hier weten uit te redden ? Kon ze iemand alarmeren ?  

 
Celine werd nu in de richting van het bed geduwd waar Lous op lag.

 
"Zorg er eerst voor dat die natte jeansbroek van je lieve vriendin verdwijnt want het begint hier echt te stinken !"?

 
Omdat ze haar handen niet kon gebruiken, zat er voor Celine niets anders op dan haar tanden in de pijpen van de groene jeansbroek te zetten. Met heel veel moeite slaagde ze er in om de twee pijpen omlaag te trekken. Beetje bij beetje schoof de natte broek over de slanke billetjes en knokige knietjes van Lous. Celine liet niet los en slaagde er na enkele pogingen in om de jeansbroek helemaal uit te trekken. Zo kregen de kerels een prachtig zicht op de lange, ronde benen van het meisje dat zich daarnet had ondergeplast.  

 
"Nu dat nat slipje nog, haast je of anders nemen wij het van je over en dan ziet het er  
niet zo fraai voor haar uit !"?

 
Het was die kerels blijkbaar bittere ernst want niets liet Celine blijken dat ze op genade mocht rekenen. Om het ergste te voorkomen, wierp Celine zich toen zonder nadenken op het bed. Ze schoof haar knietjes tussen de lange benen van Lous zodat ze gemakkelijk met haar hoofd bij het slipje kon. Bah wat vies ! Even aarzelde Celine nog maar deed toen wat ze te horen had gekregen. Het natte slipje stonk en plakte tussen de billetjes van Lous.  

 
Het kostte Celine heel wat moeite om het kleine slipje tussen haar tandjes te nemen. Lous keek toe en zag hoe haar beste vriendin bezig was om haar slipje omlaag te trekken. Wat een vernedering moest het voor haar betekenen ! Doordat het slipje echt wel doorweekt was van de warme stralen plas, kon Celine niet voorkomen dat het in flarden scheurde. De kerels hadden ogen tekort toen ze het witte kleinood hoorden begeven en omlaag zagen schuiven. Een mooi driehoekje donsharen zag eerst het daglicht. Daarna kwam haar kutje open en bloot te liggen. Wat een lekker gevalletje ! Wat een bekoring ! Zo'n jong kutje lag hier voor het grijpen.

 
Toen Celine klaar was, liet ze wat er nog overbleef van het slipje los. Maar nog waren de kerels niet tevreden.

 
"Lik dat nat spleetje nu helemaal proper want zo kunnen we niet aan de slag. Je krijgt precies een minuut de tijd zoniet staan wij niet meer in voor de gevolgen !"?

 
Celine die er alles voor over had om haar beste vriendin Lous van de ergste beproevingen te sparen, zoog haar mondje toen zonder aarzeling vast aan het kleine kutje dat voor haar lag. Ze wist heel goed tot wat voor vunzige dingen geile kerels in staat waren. Ze had het zelf al ettelijke keren aan den lijve ondervonden wat voor ergs Lous zou kunnen overkomen.

 
De kerels keken benieuwd toe hoe Celine haar tongetje in de natte spleet van haar vriendin probeerde te boren. Boren was eigenlijk veel gezegd want het kutje lag als een verse mossel helemaal dicht en de schaamlippen kleefden vast aan elkaar. Celine proefde het vele zout waarmee de schaamlipjes waren voorzien. Zachtjes begon ze toen haar tongetje heen en weer te wrijven zodat de schaamlipjes langzaam uiteen weken. Hier zat ze nu haar beste vriendin Lous op te geilen. Wat moest die niet van haar denken ?!  

 
Lous kreeg het ontzettend warm. Het vuurrood steeg naar haar wangen. Haar hart bonsde in haar keel. Haar borstjes zwollen op. Haar onderbuikje begon te gloeien. Ze kon niet verhinderen dat haar lichaam de eerste tekenen begon te vertonen van een naderend hitsig gevoel. Een gevoel dat ze zelf tot nu toe nog nooit had meegemaakt. Haar lichaam reageerde wellustig op het gelik van die warme tong die in haar kutje zat te wriemelen. Ze kon het niet tegenhouden. Haar handjes begonnen te zweten.

 
Celine werd gewaar dat haar tongetje hoe langer het duurde, minder weerstand ondervond. Precies een minuut had ze gekregen. Maar duurde die minuut niet te lang?! Ze durfde niet te stoppen uit vrees voor zware represailles en hield zich koest. Haar tongetje kon nu moeiteloos het kutje binnendringen. Ook likte ze aan het donzig driehoekje dat net boven het kutje groeide om meteen weer dieper met haar tongetje tussen de reeds mooi geopende kutlipjes naar binnen te floepen. Het speeksel droop langs haar kinnetje en besproeide het maagdelijk kutje.

 
Even plots als het was begonnen, werd Celine aangemaand om ermee te stoppen en het bed af te komen. De kerels hadden verlangend toegekeken en vastgesteld dat het ogenblik was aangebroken voor een nadere inspectie.

 
Een van hen bond Celine stevig vast aan haar bureaustoel zodat ze geen kant meer op kon. Ook zij kreeg een knevel in haar mond en moest de wet van de sterkste ondergaan. De kerels hadden blijkbaar andere plannen. Celine had verkrampt geprobeerd om nog wat verzet te bieden, maar ze kon niet op tegen zoveel mannelijk overwicht. Angstig wachtte ze af wat er zou gebeuren maar ze kon reeds bedenken waar het die kerels om te doen was.  

 
Lang hoefde ze niet te wachten want een van hen had nu een video aangezet. Een andere kerel draaide toen het gezicht van Lous in de richting van het kleurenscherm. Het volgende ogenblik zag ze verschrikt en nieuwsgierig hoe de eerste beelden verschenen. Het was onmogelijk om haar hoofd weg te draaien. De video begon zijn beelden te spuien. Een man stond helemaal naakt aan de rand van een groot ledikant waarop een meisje lag vastgebonden. Hij had haar lange benen over zijn schouders gelegd en kon zo zijn stijve lul tegen haar kutje duwen. Met een hand wreef hij zijn knokige vingers door de natte spleet waardoor een opening verscheen. Zo kon hij ongestoord zijn hete lul in het toegetakelde kutje van het vastgebonden meisje boren. Beetje bij beetje verdween de grote penis van de man in het gapende holletje van het meisje. Weldra zat hij er voor de helft in en begon toen stevig heen en weer te schuiven..... De beelden volgden elkaar op en het geluid nam alle twijfels weg : dat meisje daar werd op een brutale manier verkracht !  

 
"Wel wat denk je ervan ? Wat een hete brok he ?! Wat zou jij daar van vinden ? Zo veel lekkers voor jou alleen !"?

 
Lous durfde het nauwelijks aan om verder te kijken. Ze wenste het om hier en nu ver weg te zijn. Ze besloot haar ogen dicht te knijpen om het verdere gevolg van die film niet te moeten aankijken. Maar ze kon haar hoofd niet wegdraaien want een van de kerels drukte haar hoofd stevig naar de kant van het toestel.en verbood haar om haar ogen dicht te doen. Wat een bruut was die man op het scherm die dat meisje zo kon verkrachten ! Lous had nog nooit in haar leven zoveel smerigs gezien. Zij was altijd de braafste van de klas geweest. En had nog nooit een jongen weten te versieren. Jongens interesseerden haar eigenlijk niet. Zij was grootgebracht in een veilig en rustig wereldje. En het besef dat daar nu plots een einde aan zou komen, deed haar rillen van angst. Ze hapte naar adem. Haar hoofd begon te tollen. Wat ze ook probeerde, de beelden flitsten voorbij.

 
Maar de kerel die haar in zijn greep hield, kende geen genade.  
Erger zelfs : een van hen trok de knevel uit haar mond en wachtte blijkbaar op een antwoord.

 
"Ik heb je gevraagd wat je er van vindt ?"? en hij zette het geluid van de video op zijn hardst zodat het gekreun van het meisje duidelijk was te horen. Ook het soppende lawaai dat die dikke lul in het natte kutje maakte, drong door in de slaapkamer.  

 
"Wat vind je er van om dat eens te mogen meemaken ?"? herhaalde hij.

 
Lous wist niet wat te antwoorden en beet op haar lippen. Ze sloeg haar ogen dicht en lag compleet uitgeteld op het bed. Daarnet had ze het tongetje van Celine in haar kutje gevoeld en dat was voor haar reeds een serieuze vernedering gebleken. Ook al was het haar beste vriendin. Nee zoiets wou ze absoluut niet meemaken. Geen denken aan ! Ze had zich haar eerste liefdesperikelen helemaal anders voorgesteld.

 
Maar blijkbaar drong het bij haar nog niet helemaal door dat ze weinig keuze had dan te antwoorden. Want daar wachtten die kerels wel op !  

 
Een van hen had zich nu voor haar postgevat en haalde uit. Een kort, zwart zweepje daalde neer op haar blanke billetjes. De schok was voor Lous enorm. Ze voelde meteen een schroeiende pijn. Een brandend gevoel verspreidde zich over gans haar lichaam. Een tweede keer knalde het zweepje neer op de zachte huid van haar benen. Ze slaakte een luide kreet. Ze wilde die man doen stoppen maar haar handen zaten op haar rug vastgebonden. Weerloos lag ze te kronkelen om de hevige pijn te onderdrukken. Maar niets mocht baten. Een nieuwe knal deed haar kermen en roepen.

 
"Wel we wachten op je antwoord : wat vind je er van ?!"?

 
De man maakte geen aanstalten om te stoppen. Haar gehuil maakte geen enkele indruk op hem. Integendeel dat zette hem aan om nog eens stevig uit te halen. Deze keer had hij het op haar kutje gemunt. Het zweepje pletste genadeloos neer op de bleekroze schaamlipjes die weldra bloedrood aanliepen. Het zweet parelde op Lous haar gezicht. Ze hield het niet meer uit.  

 
"Aaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!.... STOPPPPPPPPPPPPPP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"? weerklonk het het nu.  

 
Celine zag hoe de weerstand in Lous wegebde. Ze wist dat het nu niet lang meer zou duren of Lous zou alles toelaten om toch maar verlost te worden van die vreselijke afranseling. En gelijk kreeg ze want toen die ene kerel opnieuw de vraag stelde wat ze vond van die videobeelden hoorde Celine hoe Lous het volgende antwoord gaf :

 
"Wat willen jullie eigenlijk ?"? riep Lous.

 
"Antwoord eerst op mijn vraag, begrepen ?!"?
"Wat vind je van dit filmpje ?"?

 
Lous riep met de schrik in haar ogen dat ze het smerig en vies vond.  

 
Weer knalde het zweepje genadeloos. Haar billetjes kregen het zo hard te verduren dat ze begon te huilen van de pijn. Haar kutje werd ook opnieuw toegetakeld.

 
"Wat vind je er van om ook eens geneukt te worden ?"?

 
Lous rilde over gans haar lichaam en bracht snikkend uit dat ze dat niet zo leuk zou vinden. Ze zou de politie verwittigen en hen aanklagen.

 
Een nieuwe golf van zweepslagen deed Lous opnieuw verstommen en krampachtig op haar lippen bijten. Ze kon het niet meer aan.  

 
"STOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPP !!!!.... alsjeblieftttt !!! sttttttttttoopppppp !!!..."? begon ze luid te jammeren.

 
"Geef toe dat je in vuur en vlam staat om eens lekker geneukt te worden, nietwaar ?!"?
"Komaan zeg het dat je wilt geneukt worden !"?

 
Celine wilde ingrijpen maar zat gekneveld op haar bureaustoel. Ze wilde omhoogkomen en rechtstaan en zich op die kerel met het zweepje storten. Het enige wat gebeurde was dat ze met bureaustoel en al tegen het tapijt viel. Nu lag ze uitgeteld tegen de grond en was er getuige van hoe Lous uiteindelijk bezweek.

 
"Ja doe maar !"? riep Lous nu met knikkende stem.

 
"Wablief ? wat mogen we doen ?"?

 
"Je mag mij neuken !"?

 
"Ik denk niet dat ik het goed heb begrepen"? antwoordde de kerel met het zweepje. Hij keek Lous smalend aan en zag hoe ze dan toch akkoord zou gaan met zijn voorstel.

 
"Komaan ik wil het je heel luid horen roepen !"?

 
"JE MAG MIJ NEUKEN !"? riep Lous nu met luide stem.

 
"Ben je er helemaal zeker van ?!"?

 
"JAAAAAAAAAAA !!!!!...."?  

 
Hoera de kerels waren er eindelijk in geslaagd om dit truttig meisje te doen bezwijken. Om haar woorden nog meer kracht bij te zetten werd ze aangemaand om de video verder te bekijken. Daar was die grote, robuuste kerel nog steeds bezig om het hulpeloze meisje te verwennen met zijn harde pik. Hij schoof zijn dikke gevaarte stevig in en uit haar dampende kutje en kon ongeremd zijn gangetje gaan.

 
Dit was het sein voor de kerels om tot daden over te gaan. Celine zag nu hoe een van de kerels zich tussen de lange benen van Lous had genesteld. Het was een grote, gespierde gestalte. Hij was helemaal naakt. Zijn pik wees krachtig omhoog. Hij nam haar zachte knietjes vast en zette die wijd uit elkaar. Voor hem lag het kutje te blinken van opwinding. Er werd een kussen onder haar kontje geduwd. Lous liet alles gedwee gebeuren. Haar hart klopte honderd in het uur. Wat waren die mannen met haar van plan ? Neuken werd er gezegd, ja neuken.  

 
Toen werd haar bekken opgelicht. Een van de twee overige kerels wreef zijn eeltige vingers langs haar schaamlippen. Die stonden blijkbaar nog te droog. Daarop haalde hij een flesje met een lange hals tevoorschijn. Hij schroefde het dopje er van af en hield het toen ondersteboven. Zo druppelde een geelbruine vloeistof tegen haar schaamlipjes. Opnieuw wreven die dikke vingers tegen haar zachte schaamlipjes. Op die manier slaagde hij er in om haar neukgaatje duidelijk zichtbaar tevoorschijn te toveren. Haar schaamlipjes stonden nu helemaal glimmend open. Maar nog was de kerel niet klaar. Haar kutje moest verder behandeld worden anders zou zijn makker die dikke lul van hem nooit in dat blanke kutje kunnen persen.

 
"Wacht eventjes geduld makker, het zal echt niet zo lang meer duren !"?  

 
Nu duwde hij de smalle hals van het flesje tegen haar kutje. Haar spieren ontspanden zich en dezelfde vloeistof als daarstraks verdween naar binnen. Een paar vingers gleden mee en slaagden er na wat heen en weer gewrijf dat het nauwe kutje zich meer en meer prijsgaf. Het nauwe doorgangetje werd na enkele ogenblikken een dampend grotje waar zich gemakkelijk drie vingers in konden terugvinden. Lous voelde hoe haar lichaam zich schikte naar het gewriemel aan haar kutje. Een hete stroom genot overspoelde die paar graaiende vingers. Dit meisje was klaar om genaaid te worden !

 
"Ok, ga je gang maar ! ze is er helemaal klaar voor !"?

 
Zo kwam de naakte kerel met alleen een zwarte cape over zijn hoofd voor Lous postvatten. Haar kutje stond nu tenminste uitdagend open. Het neukfeest kon beginnen ! Hij nam zijn stijve pik vast in zijn ene hand en drukte met zijn andere hand tegen haar poep zodat hij dichter naar haar kon toeschuiven. Het moment was aangebroken om dit meisje voor de eerste keer van haar leven te laten kennismaken met een verlangende lul vol lekkers.  

 
"Zeg ik zal er aan beginnen he ?! geniet er maar van !"?

 
Bij deze woorden plaatste hij zijn neukstaaf tegen het glimmende holletje en ondervond maar weinig spanning. Zijn eikel zette zich in beweging. Zonder haar gezicht uit het oog te verliezen, zette de man door. Net toen zijn lul naar binnen drong, zag hij hoe het meisje knipperde met haar ogen. Haar bleke, geschrokken wangetjes kleurden lichtroze. Het brilletje op haar neus wipte omhoog. Wat een zalig gevoel had hij nu hij wist dat zijn hete pik langzaam in dat grotje zijn weg kon vinden.  

 
Celine werd nu met haar gezicht naar het bed toe getrokken zodat ze niets zou missen van het schouwspel. Ze zag hoe de gemaskerde kerel zijn dikke lul nu beetje bij beetje verder in het glimmende kutje van Lous schoof. De donshaartjes glommen van het glijmiddel. Haar schaamlipjes weken uiteen. Die lul zat nu reeds centimeters ver in het maagdelijk kutje en boorde zich genadeloos een weg langs het kittelaartje en door het maagdenvlies die meteen begaf. Celine voelde ook in haar onderbuik het gevoel dat Lous nu moest hebben. Ze dacht terug aan het ogenblik dat ook zij hardhandig werd verkracht door Mario....

 
Weldra kreeg de kerel het ritme te pakken en boorde zijn volle penis stevig verder door naar binnen. Wow wat gaat het goed zeg ! Zijn handen gleden over haar kontje en voelden de warmte van dit jong meisje. Haar zachte huid maakte hem knettergek. Eindelijk was het zover. Wekenlang had hij met zijn kompanen de handel en wandel van dit meisje gadegeslaan. En nu hadden ze de kans gezien om deze meiden te verrassen. Hier waren ze nu helemaal alleen met die twee prachtige meiden. Een gans weekend zouden ze naar hartelust kunnen neuken.  

 
Dat wond de kerel meer en meer op en hij voelde dat het niet lang meer zou duren of hij zou zijn zaad krachtig in dat kutje loslaten. Hij voerde het tempo op. Het jong meisjeslichaam van Lous danste mee op het ritme. Een hitsig, heet gevoel kroop door zijn lul. Ja doorgaan tot het einde. Neuken was het wachtwoord. Geen genade. Gewoon neuken en spuiten. Heen en weer met die warme lul van hem. Zijn ballen kletsten tegen haar billetjes. Haar lijfje gaf gewillig mee. Het ogenblik was daar... hij SPOOT!!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen