Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit verhaal speelt in september 1998 na de laatste verkiezingen in Bosnie. Er is weer een burgeroorlog uitgebroken en de nederlandse regering heeft een squadron F-14's naar het oorlogsgebied gestuurd. Luitenant Janneke de Boer keek voor de honderste keer naar haar commandante Wilma Verburg, die kalm een tijdschrift zat te lezen. Ze vroeg zich af hoe ze zo kalm kon blijven. In het squadron stond Wilma bekend als de Stoot. Janneke was een beetje jaloers op haar. Ze was groot, had veel zelfvertrouwen en hoorde echt bij de voor het grootste deel mannelijke piloten. Op een zondagmorgen zaten de beide vrouwen in de briefingroom tussen tientallen mannelijke collega's uit vele landen te wachten op de operations officer van het squadron. "Goede morgen, heren.....en dames. Er is een Opdracht!' In haar hart was Janneke blij dat het eindeloze wachten over was. Maar aan de andere kant, wat zou haar te wachten staan? "Jullie gaan lage fotoverkenningsvluchten uitvoeren boven het vorige week ontstane front. De Serviers beschikken over SA-7 guns, die van de schouder gevuurd kunnen worden en een paar 20 mm kanonnen. Al te gevaarlijk zal het dus niet worden! Luitenant Verburg zal de missie leiden. Good luck!" Janneke en Wilma stonden op. Het was de taak van Janneke de radar en foto- apparatuur in de F14 te bedienen. Verder zou ze niets te doen hebben in de achterste stoel van de straaljager.

Twee uur later zaten ze samen in de veiligheidsriemen van de F14. Janneke was altijd weer verbaasd over de kwaliteiten van het vliegtuig, dat even oud was als zijzelf, 23 jaar. Ze was nu een halfjaar in het squdron. Wilma en zij waren de enige twee vrouwen in de mannengemeenschap. Janneke moest tijdens de start opeens denken aan een nacht, toen ze pas was aangekomen. Wilma en zij deelden een kamer en toen ze onverwacht laat thuis kwam had ze Wilma met een man in bed overvallen.

Ze waren zo bezig, dat ze Janneke niet eens opmerkten. Ze was ervan geschrokken maar kon toch niet weglopen en zo zag ze hoe Wilma schrijlings over de mannelijke piloot zal en hem met al haar kracht bereed. Haar gespierde lichaam zweette en de piloot hield haar zware borsten in zijn handen tijdens het bedrijven van de liefde. Tijdens het berijden wapperde haar haar op en neer en maakte ze kreunende geluiden. Natuurlijk had Janneke zelf ook wel wat ervaring, maar een dergelijk intensieve neukpartij had ze nog nooit meegemaakt. "Janneke, hoor je me?" Janneke schrok op en antwoordde in de intercom. Wilma vertelde haar dat ze het doel naderden en dat ze de apparatuur moest instellen. In de vallei hobbelden Arkan en zijn acht mannen in een oude Russiche vrachtwagen over een landweg.

 

Ze waren gekleed in oude gescheurde legerkleding en hadden een baard van drie dagen. De bedoeling was een van de dorpen in de vallei te overvallen, maar daar zou niets van terecht komen. Arkan nam net een slok slivowitz toen hij in de verte lichtflitsen in de lucht zag. Vlak daarop zag hij een rode vuurbal in de verte en een kantelende Amerikaanse F14, waaruit twee kleine parachutes zich losmaakten. Hij riep naar zijn mannen: "Erop af! We moeten die piloten grijpen!" Janneke was vrijwel tegelijk met Wilma door de schietstoelen gelanceerd, maar de wind dreef haar af van Wilma; richting vallei. Toen ze snel omlaag dreef aan haar parachute zag ze een oude vrachtwagen over een weggetje hobbelen. Ze landde gelukkig op een stukje braak liggend terrein zonder bomen. Snel rolde ze haar parachute op, verborg hem en keek om zich heen. Ze was doodsbang en keek of ze Wilma zag. Die was in geen velden of wegen te zien. Tot haar afgrijzen merkte ze dat ze in haar broek had geplast tijdens het ontploffen van de schietstoel. Haar natte slipje plakte overal onder haar vliegpak. Plotseling hoorde ze de vrachtwagen aankomen en stemmen van mannen. Ze trok haar kleine pistool maar realiseerde zich, dat vechten geen zin had. Ze gokte op haar vrouwzijn. Ze zag de haveloze figuren aan komen lopen. Ze stak haar handen omhoog en riep in het engels: "Help! Ik ben een Nederlanse piloot! Kunnen jullie me helpen?"

 

De man die voorop liep bracht zijn geweer omhoog maar schoot niet. Binnen een seconde was ze omringd door vier mannen, terwijl de andere vier wat achter bleven. De mannen praatten snel in een taal die ze niet verstond. Ze zette haar helm af, waardoor haar lange blonde haar in de wind wapperde en zei een paar keer met een glimlach terwijl ze op zich zelf wees: "Dutch!" Dat had een onmiddellijk gevolg, maar wel wat anders dan waarop ze gehoopt had. De man brulde een bevel en in een ogenblik hadden de mannen haar pistool uit haar holster getrokken en haar armen op haar rug gebonden met een stuk touw. De man met het geweer liep naar haar toe en greep haar bij haar haar. "Great Satan!" verstond Janneke terwijl hij haar een klap met zijn vlakke hand op haar gezicht gaf. Veel meer kon ze niet verstaan, behalve dan "Allah Ahkbar". Jesus, dacht Janneke. Dat zijn fundamentalisten. Die hebben allemaal een ingekankerde haat tegen westerlingen. Ze probeerde sussend op het stel in te praatten maar het enige wat ze bereikte was weer een klap in haar gezicht. 

Ze zag hoe een paar mannen hongerig naar haar borsten onder de vlieg-overall keken. Omdat haar armen op haar rug gesnoerd waren staken haar borsten nogal geprononceerd naar voren. Ze voelde zich erg te kijk staan. Ze voelde zich hulpeloos en begon bang te worden dat de mannen haar zouden iets aan zouden doen. "Please, please, no!" jammerde ze toen een van de mannen met zijn hand over haar blonde haar streek en zijn vingers over haar wang liet glijden. Een van de andere mannen liep weg met nog twee anderen. Janneke besefte dat ze op zich zelf was aangewezen en dat ze niets kon doen om de situatie te veranderen. De mannen pakten haar bij haar armen en sleepten haar over de grond naar de rand van het verwilderde akkertje, waar een grote boom stond.

 

De mannen lachten toen Janneke begon te huilen en hen smeekte haar geen pijn te doen. Bij de boom gekomen drukten ze Janneke tegen de grond. Twee mannen hielden haar vast en drie anderen begonnen haar kleren uit te trekken. Haar survival vest ging zonder moeilijkheden uit. Maar het rubberen G-suit bleek een probleem te zijn, ook al omdat de nu gillende Janneke zich hevig verzette. Twee mannen pakten hun messen en sneden de overall kapot terwijl ze nog steeds gillend tegen de grond werd gedrukt. Toen de restanten van de G-suit verwijderd waren bleek de vlieg-overall een peuleschilletje. Ze trokken de ritssluitingen los zodat het vechtende blondje nu in haar lange ondergoed en vlieglaarzen op de grond lag. "Nee, niet doen! Laat me los! NEEEEEE!" De grijnzende mannen sneden met hun messen het lange ondergoed kapot.

 

Janneke was doodsbang dat haar huid geraakt zou worden. Haar bh verdween met het ondergoed, zodat ze nu in haar natte slipje en vlieglaarzen voor alle mannen te kijk lag. Door de kou kreeg ze kippevel en haar tepels werden hard. Een van de mannen zag dat en begon met zijn vuile handen in haar borsten te knijpen en haar tepels tussen zijn vingers door te rollen. "Help! Help! Nee, alsjeblieft!! NEEEEEEEE!" De leider gaf enkele aanwijzingen en een van de mannen bond haar armen weer achter haar rug. Een andere man begon stukken roestig prikkeldraad uit een oud hek te knippen. Janneke verstijfde van angst toen de man haar naderde met de stukken prikkeldraad. Misschien zouden ze haar wel ophangen! Maar in plaats daarvan hielden twee man haar voeten omhoog. De man met het prikkeldraad draaide een stuk om iedere vlieglaars en bond het andere eind van ieder stuk aan een zware, laaghangende tak van de boom. Janneke hing nu met ver gespreidde benen in een V-vorm aan de boom. Haar billen waren een kleine halve meter van de grond getrokken en ze rustte op haar schouders en samengebonden armen.

 

Plotseling begreep ze de bedoeling. Ze zouden haar gaan verkrachten! Janneke was geen maagd meer, maar al te veel ervaring had ze ook niet. Op haar drienentwintigste had ze alleen nog maar met haar vriendje geneukt, waarmee ze later hoopte te trouwen. De gedachte dat ze door al die mannen tegen haar wil seksueel gebruikt zou worden verlamde de jonge luitenant van schrik. Nog nooit in haar leven had iemand haar pijn gedaan! De mannen bonden een vuile lap om haar mond. Hysterisch schudde ze met haar hoofd en probeerde te gillen vanachter de lap. De leider van de mannen stond tussen haar benen en liet zijn handen over haar buik glijden. Hij glimlachte kwaadaardig toen hij haar natte slipje wegscheurde. Janneke had zich nog nooit zo exposed en hulpeloos gevoeld.

 

Met een verbazingwekkende voorzichtigheid voelde hij met een vinger door haar schaamhaar. Met zijn andere hand streelde hij haar gevoelige schaamlippen. Janneke zou geamuseerd zijn door zijn gefascineerde gezicht als ze niet half buiten zinnen van angst zou zijn geweest. Hij werd nu wat ruwer en trok op een pijnlijke manier haar schaamlippen uit elkaar. Hij zei zachtjes iets tot de anderen, die hard begonnen te lachen. Opeens stak hij twee vingers tegelijk in Janneke's onervaren kutje. Hoewel ze zoiets verwacht had was het toch een schok voor haar, vooral omdat het zo veel pijn deed. Janneke probeerde dapper te zijn toen hij met zijn vingers met haar kutje speelde maar kon een zacht gekreun van pijn niet onderdrukken. Hij glimlachte en Janneke besefte hoe hij er van genoot haar pijn te doen.

 

Toen stak hij nog een vinger naar binnen en drukte door in haar droge kut. Hij trok zijn vingers terug en begon zijn broekriem los te maken. Terwijl zijn mannen lachten en klapten kwam zijn grote pik die naar Janneke wees, naar buiten. Hij knielde tussen haar benen en zonder enige voorbereiding begon hij zijn pik naar binnen te drukken. Janneke voelde zich alsof ze uit elkaar gescheurd werd toen hij verder drukte in haar veel te droge kutje. Ze keek wanhopig om zich heen om hulp maar zag alleen maar de grijnzende gezichten van de fundamentalisten. De pijn brandde zich vanuit haar onderlichaam naar haar hersenen, terwijl ze hulpeloos aan de boomtak hing. Gedempt door de lap gilde ze van de pijn en het gevoel hulpeloos te zijn. Nog nooit was haar vagina zo uitgerekt. Ze keek smekend naar het baardige gezicht boven haar, maar dat maakte geen indruk. De tranen rolden uit haar ogen. 

Hij was nu zo ver mogelijk naar binnen; zijn zwarte schaamhaar raakte het blonde van Janneke. Ze kon nauwelijks meer ademen. Ze mompelde iets onverstaanbaars toen hij haar benen pakte en haar hard begon te neuken. Bij iedere stoot werd haar lichaam omhoog gegooid en trok hij haar bij haar heupen weer terug op zijn pik. Haar schouders deden pijn van het heen en weer schuiven op de grond. Een van de andere mannen zat naast haar en speelde met haar zwaaiende borsten. Iedere keer dat ze weer een stoot van de leider te verduren had draaide die man hard haar tepels met zijn vingers in de rondte.

 

Even kreeg Janneke de indruk dat hij probeerde haar op te tillen aan haar tepels, zo hard ging het. De tranen stroomden uit haar ogen terwijl de twee fundamentalisten plezier maakten met haar lichaam. De leider ging door met haar keihard te neuken met haar benen omhoog gebonden aan de boom. Door die gedwongen houding kreeg hij alle kans zijn pik zo ver mogelijk door te stoten. Al gauw ramde zijn eikel tegen haar baarmoedermond. Janneke had dit natuurlijk nog nooit meegemaakt. Haar vriendje had haar altijd heel voorzichtig bemind en was altijd bezorgd dat hij haar pijn zou doen. Nu voelde ze zich alsof ze uit elkaar werd gescheurd door de doorrammende moslim. Hulpeloos hing ze met haar gespreide benen omhoog en voelde zijn pik haar baarmoeder binnendringen. Het leek wel of ze op een spiets gepaald werd en had het gevoel dat zijn eikel in haar mond naar buiten zou komen.

 

Ze kon nauwelijks meer ademhalen. De bebaarde terrorist kon nauwelijks geloven hoe lekker nauw het kutje van de blonde vrouw was. Het leek wel of dat doosje zijn pik masseerde met een sterke vuist. Al neukend staarde hij naar haar slanke lichaam en genoot van de hulpeloze bewegingen waarmee ze hem probeerde tegen te werken. Hij genoot van de manier waarop hij zijn welverdiende beloning kreeg. Voor hem was ze gewoon een westerse hoer, zoals alle vrouwen die hij in die landen gezien had. Ze hadden er geen idee van, hoe vrouwen zich moesten gedragen en vroegen er om door een echte man geneukt te worden. Hoeren waren het, allemaal! Ze verdiende het en hij zou haar wil breken, hij wilde haar horen schreeuwen om genade. Hij greep haar dijen en voelde de geoefende spieren onder de gladde huid.

 

Hij trok haar kut nog verder op zijn pik. Gillen zou ze, haar gejammer was niet genoeg! De mannen om hen heen hadden nu allemaal hun pik uit hun broek gehaald en juichten hun leider toe. Een van de mannen trok de lap voor haar mond weg. De anderen stonden zich af te trekken bij het gezicht van die blonde vrouw, die door hun leider bijna de grond ingeneukt werd. Eindelijk lukte het hem Janneke te laten gillen: "NEEEE, HOU OP ALSJEBLIEFT! AU, AU!!!!!!" Door het gillen en de tranen die uit haar ogen stroomden kwam hij klaar. Hij pakte haar billen en trok haar zo dicht mogelijk tegen zich aan, terwijl zijn pik haar vulde met zijn sperma. Toen deed hij een stap terug en maakte plaats voor de volgende man tussen de omhoog gebonden benen van Janneke. Hij voelde zich geweldig door het overheersen van deze westerse, blonde vrouw. 

Hij verheugde zich erop te zien hoe zijn mannen haar een voor een zouden verkrachten. Janneke voelde het sperma diep in zich branden. Toen hij terugtrok voelde ze even een leegte, die onmiddellijk opgevuld werd door de pik van de volgende man. De pijn was nu minder; het sperma werkte als een glijmiddel. Ze keek omhoog en zag een ander grinnikend bebaard gezicht boven zich. Langzaam begon ze in een shock te raken. Deze man neukte haar minstens zo hard als de eerste. Ze kon het niet langer verdragen en draaide haar gezicht in de modder om haar gillen te dempen. Toen de tweede man zich in haar leeggespoten had kwam er een andere man, en toen weer een.

 

Een voor een neukten ze haar en haar kut werd steeds verder gevuld met sperma. Het liep langs haar billen en drupte op de grond beneden haar. Ondanks de kou was het naakte lichaam van Janneke bedekt met zweet door haar aanhoudende gevecht de mannen tegen te houden. Ze haalde met korte stootjes adem. Toen alle mannen een beurt gehad hadden wist Janneke nauwelijks meer waar ze was. Maar de leider was nog steeds niet tevreden, Hij brak een soepele, jonge tak af van een boom en beval twee mannen hun riemen uit hun broek te halen. Hij liet de zwiepende tak op de borsten van Janneke neer komen en de twee mannen lieten hun riemen neerfluiten op haar billen en buik. Bij de eerste zwiep van de tak over haar tepels kreeg het gillen van Janneke een andere, hogere klank. Haar witte borsten, die afstaken tegen het bruin van haar buik, werden versierd door lange, rode striemen.

Haar billen waren al vuurrood geworden door de broekriemen. Door het slaan begonnen de pikken van de mannen zich weer op te richten, ook omdat het gegil van Janneke steeds hoger werd. De leider sloeg met zijn tak steeds lager, totdat hij een zwiepende klap tussen haar benen gaf. De tak raakte precies het rauwgeneukte kutje van Janneke. Ze dacht even dat ze gek zou worden van de pijn. Haar lichaam trok samen omdat ze tevergeefs probeerde haar benen te sluiten.

 

Na zes verschrikkelijke slagen ging hij weer terug naar haar borsten. Toen hield hij op en ook de slagen op haar billen stopte. Ze voelde hoe een van de mannen haar kont pakte en een vinger in haar kontgaatje boorde. Een nieuwe, felle pijn schoot door haar onderlichaam. De leider knielde tussen haar benen en smeerde zijn harde pik in met het druipende sperma uit haar kutje. Hij zette zijn eikel tegen haar gaatje en begon te drukken. Hij keer naar haar gezicht en genoot van de pijn, terwijl hij verder naar binnen drukte. Het hoge gillen van Janneke had plaats gemaakt voor een zacht jammeren. Met haar laatste krachten vocht ze met haar bilspieren tegen de binnendringende pik, maar het hielp haar niets.

Dieper en dieper ging hij naar binnen terwijl de andere mannen toekeken. Zo nu en dan kreeg ze nog een klap over haar borsten met een riem. De leider begon haar nu echt te neuken. Iedere stoot was een marteling voor Janneke.

 

De pijn en de vernedering waren verschrikkelijk. Na de leider namen ook de andere mannen weer ieder hun plaats in tussen haar benen. Janneke begon het bewustzijn te verliezen. Toen iedereen voor de tweede keer was klaar gekomen maakten ze het prikkeldraad om haar laarzen los en vertrokken. Versuft bleef Janneke liggen, tot de kou haar dwong op te staan.

 

Alleen gekleed in haar vliegenierslaarzen strompelde ze het landweggetje af. Ze werd gevonden door een oude boerin, die haar uit medelijden meenam en verzorgde. Enkele dagen later was ze terug op de vliegbasis. Een week later was ze terug in Nederland. Na drie maanden liet ze zich aborteren. Na enkele jaren bij haar ouders te hebben gewoond kreeg Janneke een baan als lerares Engels in Friesland. Ze heeft nooit meer een man aangekeken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen