Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Timmy

Een uurtje later lagen de kinderen naakt bij de rand van het kleine meertje, loom genietend van de warme zon.
Julian moest onverwachts even lachen en toen de anderen hem vragend aankeken zei hij: ?Ik zei gisteren toch dat we deze vakantie spannende avonturen zouden beleven! Nou, ik denk dat dit toch wel het heerlijkste avontuur is dat we ooit hebben beleefd!?
Daar waren de anderen het hartgrondig mee eens.
?Alleen Timmy valt een beetje buiten de boot.?, lachte Dick, terwijl hij naar de grote hond keek die luid puffend naast hem in het gras lag. ?H?, grote jongen!? De hond keek hem met zijn goeiige ogen kwispelend aan.
?Nou, hij heeft mij vannacht anders heerlijk gelikt!?, flapte Annie er uit. Het was er uit voor ze er erg in had en haar gezichtje kleurde zich meteen rood toen ze besefte wat ze had gezegd. Ze wist even niet waar ze moest kijken toen haar broers haar met grote ogen aan keken. ?Nou ja, het gebeurde zomaar.?, probeerde ze zich te verdedigen. ?Ik kon er eigenlijk niets aan doen.?
George moest lachen om de stomverbaasde gezichten van haar neven en schoot haar nichtje te hulp: ?Hij heeft mij de nacht daarvoor ook gelikt! En het was heel lekker! Hij heeft een heerlijk lange tong!?
De jongens wisten niet of de meisjes hen nu voor de gek hielden of niet en keken hen beurtelings vol ongeloof aan. George grijnsde even naar hen en strekte zich toen op haar rug uit, haar benen verlangend spreidend.
?Timmy, kom eens hier!?, riep ze haar hond. ?Laat eens zien wat voor geweldige likker jij bent!?
De hond krabbelde gehoorzaam overeind en liep naar zijn bazinnetje. George spreidde met beide handen haar kutlipjes al voor hem, terwijl ze zich plotseling erg opgewonden en heet voelde. Ze gierde het uit toen haar hond vrijwel onmiddelijk zijn snuit tussen haar gespreidde dijen duwde en haar daar enthousiast begon te likken. Al snel lag ze hevig schokkend voor hem, met grote, donkere ogen van wellust naar haar hond kijkend.
Dick en Julian keken stomverbaasd naar het tafereeltje, helemaal overvallen door George?s spontane daad. Ze konden het nauwelijks geloven dat hun jonge, mooie nichtje zich zomaar door haar hond liet likken. Annie keek op haar beurt met een dromerige glimlach toe, onverwachts opgewonden door het gebeuren. Ze had al besloten dat ook zij zich door de hond zou laten likken als hij met George klaar was.
?Oh! Oh ja!?, hijgde George, onbeheerst schokkend met haar heupen. ?Lik me, Timmy! Lik me met die heerlijke tong van je!?
De jongens moesten bekennen dat het toch wel een geil gezicht was om te zien hoe het meisje door haar hond werd gelikt. Nu ook helemaal opgewonden keken ze vol aandacht toe hoe het dier zijn bazinnetje naar een onvermijdelijk orgasme likte. Even later zagen ze hun nichtje onbedaarlijk schokkend en sidderend onder de ruw likkende hondetong klaarkomen, met een onverwachtse hevigheid.
Annie trok Timmy vol verlangen tussen de gespreidde benen van haar nichtje vandaan en strekte zich op haar beurt voor de hond op haar rug uit. Al gauw stond de hond weer vol enthousiasme te likken en te slobberen, nu het blonde meisje in een snel tempo naar een heerlijk orgasme voerend.
Maar ditmaal nam het dier geen genoegen met alleen maar likken. Terwijl Annie nog steeds onbedaarlijk schokkend voor hem lag en luidkeels genoot van haar intense orgasme, schoof de hond opeens verder op haar. Tot stomme verbazing van zowel de jongens als George nam het dier het tengere meisje in zijn sterke voorpoten en tilde haar schijnbaar moeiteloos van de grond. Meteen begon hij wild met zijn onderlijf te raggen en nu zagen de kinderen allemaal een grote, rode pik heen en weer zwaaien en tegen Annie?s buik slaan.
?Jeetje!?, bracht George uit. ?Wat? wat doe je nu, Timmy??
Maar dat was duidelijk. Bijna dansend op zijn achterpoten zocht het dier naar het kutje van het jonge meisje en opeens had hij die gevonden. Annie kermde het uit toen zijn grote, dikke hondelul haar in ??n keer helemaal penetreerde en de hond haar meteen als een razende begon te neuken. Haar orgasme, eerder opgewekt door de liefkozende tong van de hond, raasde nog steeds door haar sidderende lichaam en de fel stotende hondepik wakkerde die nu onverbiddelijk weer aan. Golven van genot trokken door haar lichaam, terwijl ze een zwakke poging deed om de hond van zich af te duwen.
?Oh? oh god!?, hijgde ze, met grote, donkere ogen en open mond naar de stotende hond omhoog starend. ?Hij? hij neukt me! Timmy neukt me! Oh, wat heeft hij een grote pik!?
George was dodelijk geschrokken naar haar nichtje toe gekropen en zat nu verwoed aan de halsband van haar hond te trekken in een poging hem van het meisje te laten gaan. Maar het was al te laat. Fel stotend had het dier zich al naar een zaadlozing gebeukt en nu begon hij zijn zaad in het kutje van het blonde meisje te spuiten. Annie schreeuwde het uit toen ze zijn hete en dikke zaad in haar schede voelde spatten, maar het was een schreeuw van pure verrukking en genot. Ze bleef maar klaarkomen onder de onvermoeibaar raggende hond en ontving zijn sperma met luide kreetjes van genot en hartstocht.
Nu kwamen ook Julian en Dick eindelijk tot zichzelf en ze schoten hun nichtje te hulp. Eindelijk wisten ze de hond met vereende krachten van het meisje te trekken en alle drie zagen ze zijn grote, nog steeds helemaal stijve lul uit haar kutje floepen, gevolgd door een verrassend grote hoeveelheid melkwit sperma.
Hijgend en nog steeds kreunend zakte Annie terug in het gras, met grote ogen van ongeloof afwisselend naar Timmy en het sperma kijkend dat nog steeds uit haar kutje droop. Nu haar orgasme eindelijk was weggeebd besefte ze pas ten volle wat er was gebeurd, dat de hond haar echt geneukt had en zijn zaad in haar kutje gespoten.
?Stoute hond!?, riep George boos tegen het dier en even leek het erop alsof ze hem zelfs zou slaan, iets wat ze nog nooit in haar leven had gedaan. Timmy keek haar met een verwarde, bijna schuldige blik aan, duidelijk niet begrijpend wat hij nu verkeerd had gedaan.
?Laat hem nou!?, riep Annie tot verrassing van haar nichtje uit. ?Toe! Hij? hij heeft me toch geen pijn gedaan. Integendeel! Ik? ik vond het juist lekker om door hem geneukt te worden! Oh? oh god! Ik vond het lekker om door een hond geneukt te worden!? Het leek nu pas tot haar door te dringen wat ze net gezegd had en ze keek met een blik vol ongeloof naar de hond.
?Meen je dat nou!??, vroeg George haar stomverbaasd. Annie glimlachte zwakjes, helemaal in de war door het gebeuren en haar gevoelens. Ze zag haar broers met blikken vol ongeloof naar haar kijken en voelde haar gezichtje rood worden. Ze wist niet waar ze moest kijken en keek maar naar haar kutje en het sperma van de hond.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen