Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De chanteurs gechanteerd

Amberly schrok wakker van het zachte klopje op de deur. Even keek ze verward om zich heen, nog half in slaap. Toen schoot ze overeind, een blik op het bed naast zich werpend. Maar Lisa, die gelukkig een echte slaapkop was, was nog steeds diep in slaap. Amberly gleed snel uit haar bed en gekleed in enkel een lang shirt en haar slipje sloop ze zachtjes op haar tenen naar de deur en opende die op een kier.
?Ik kom er zo aan.?, fluisterde ze tegen juffrouw Judith die buiten op de gang stond. ?Ik moet me alleen nog even aankleden.?
?Okee, ik wacht beneden op je.?, fluisterde de jonge vrouw terug.
Amberly schoot snel in het donkergroene jurkje dat Annie haar had geleend en trok haar gympjes aan. Ze vroeg zich even af wat Lisa zou denken wanneer ze eindelijk wakker werd en zij er niet was. Maar daar zou ze zich wel zorgen om maken wanneer ze weer terug waren. Stilletjes verliet ze hun kamer en daalde de trap af. Juffrouw Judith wachtte bij de voordeur op haar, de videocamera in haar hand. Samen liepen ze naar buiten en richting de parkeerplaats. Het was al begonnen te schemeren. Judith keek naar de ramen omhoog, maar die waren allemaal nog donker. Ze was blij dat Bruce niet op de kostschool verbleef, maar ergens in het dorp een appartement had. Ze hoefden dus niet bang te zijn dat hij hen zou zien. Zolang ze maar weer op tijd terug waren, bedacht ze. Ze keek op haar horloge en zag dat het net half zes was. Als ze een beetje doorreed zou ze voor half acht terug zijn, ruim op tijd.
Even later zaten ze in haar kever en waren onderweg naar de kinderboerderij. Amberly had de videocamera op haar schoot en controleerde of ze nog wist hoe ze die moest bedienen. Ondanks haar bravoure was ze toch wel zenuwachtig, bang dat ze iets verkeerd zou doen waardoor het plannetje van juffrouw Judith zou mislukken. Haar juf merkte dat en klopte haar bemoedigend op haar dij.
?Maak je maar geen zorgen. Het zal echt wel goed gaan. Zo moeilijk is die camera niet te bedienen.?
Amberly keek haar met een zwak glimlachje aan en vroeg: ?Ben jij dan niet zenuwachtig??
?Een beetje wel.?, bekende Judith. ?Wie weet wat we nu weer voor die kerels moeten doen! Maar ik moet bekennen dat ik er toch ook wel een beetje naar uitkijk! Het is vreemd, maar gisteren was toch wel ??n van de meest opwindende dagen van mijn leven!?
Daar moest Amberly even om giechelen en samen met haar juf begon ze te fantaseren over wat zij en de meisjes allemaal zouden moeten doen, waarbij Judith uit haar geheugen opdiepte wat voor soort dieren er allemaal op de kinderboerderij waren. Zo ging de tijd snel voorbij en voor ze het goed en wel wisten waren ze al op de plaats van bestemming.
De oprit was gelukkig leeg, wat Judith wel verwacht had. De kinderboerderij was helemaal stil en verlaten. Alleen het gekraai van een haan verstoorde de stilte toen ze uitstapten. Samen liepen ze langs het hek van de boerderij, tot ze de plaats bereikten die ze de dag ervoor hadden uitgezocht. Amberly schoof met de videocamera onder de struiken, waar ze in een ondiepe kuil kwam te liggen. Vanaf die plek had ze alle zicht op het terrein van de kinderboerderij, maar was ze zelf niet te zien.
?Tsja, nu is het een kwestie van wachten voor jou.?, zei Judith. ?Probeer maar niet in slaap te vallen!?
Amberly glimlachte even, terwijl ze een hand in de zak van haar jurkje liet glijden en een pocketboekje opdiepte. ?Hier kom ik de tijd wel mee door, hoor!?
?Goed van je dat je daar aan gedacht hebt.?, vond haar juf. ?Okee, ik moet nu snel terug, maar je zult ons over een uur of twee weer zien verschijnen.?
Ze zwaaide naar het meisje en liep terug langs het hek. Halverwege keek ze nog even om, maar hoewel ze wist waar Amberly ongeveer moest liggen kon ze haar toch niet ontwaren. Tevredengesteld liep ze weer door. Even later reed ze in haar kever terug naar de kostschool. Het was bijna half acht toen ze de parkeerplaats weer opreed en snel liep ze naar de school en haar vertrekken. Daar wachtten Wendy, Annie en George haar al op.
?Nou, jullie zijn vroeg!?, vond hun juf. Aan hun opgewonden gezichtjes te zien stonden de drie meisjes gewoon te popelen om weer met de pornofilm door te gaan. Ze begreep hen wel, want zij voelde precies hetzelfde.
?Is alles goed gegaan??, vroeg Annie nieuwsgierig en haar juf knikte.
?Ja, Amberly ligt nu op ons te wachten. Kom, dan gaan we alvast naar de poort. Ik heb liever niet dat Bruce ons hier op komt halen.?
De meisjes volgden hun juf samen met Timmy en Benno naar de voorkant van de school waar ze langs de weg gingen staan wachten. Judith vroeg zich ongewild even af wat mensen wel niet van hen zou denken als ze hen zo zagen staan. Ze leken net op hoertjes die stonden te wachten op een klant. Alleen de twee honden verstoorden dat beeld. Gelukkig kwam er zo vroeg op zondagochtend niemand langs.
Een kwartiertje later klonk het geluid van een naderende automoter en toen kwam Bruce?s bestelwagen de bocht om. De man stopte naast hen en stapte uit.
Met een brede grijns zei hij: ?Zo, jullie zijn mooi op tijd. Hebben jullie er zoveel zin in? Nou, ik ook. Ga maar achterin zitten. Nee, jij niet Wendy. Jij mag voorin komen zitten. Dan kun je me pijpen met dat lekkere kinderbekkie van je! Vooruit, instappen allemaal!?
Judith, Annie en George stapten samen met Timmy en Benno in de laadruimte van het busje, waarbij de jonge vrouw een bezorgde blik op Wendy wierp die voorin ging zitten. Ze zag opgelucht dat het jonge meisje er niet echt mee leek te zitten.
Bruce zat nog niet achter het stuur of hij had zijn broek al losgeknoopt. Wendy zag zijn grote, indrukwekkende penis recht overeind staan, de bolle eikel bijna paars gekleurd. Zonder dat de man haar iets hoefde te vertellen boog het meisje zich al naar hem toe en hapte die grote pikkekop op. Bruce gromde tevreden terwijl hij het busje in de versnelling zette en wegreed.
De rit naar de kinderboerderij duurde weer bijna een uur, een uur waarin Wendy ervoor zorgde dat Bruce niet klaarkwam, af en toe een blik door de voorruit werpend om te kunnen bepalen waar ze zich ongeveer bevonden. Pas toen ze de oprit opreden versnelde ze het tempo van haar op- en neergaande hoofdje en pompende handjes en met een genotsvol gekreun loosde de man zijn zaad in haar keeltje. Zijn orgasme was zo hevig dat hij bijna met zijn bestelbusje op de personenauto met daarachter een veewagen botste die al op de oprit geparkeerd stonden.
?Jezus, dat deed je lekker!?, bracht de man uit, terwijl hij de handrem aantrok en de motor afzette. Hij deed zijn nog steeds halfstijve lul terug in zijn broek en stapte samen met het meisje uit. ?Op de terugweg mag je weer voorin komen zitten!?
Wendy likte het zaad van haar lichtrode lippen. Dat was toch wel een vreemd ontbijt, bedacht ze zich giechelend terwijl Bruce naar de achterkant van het busje liep om de deur voor de anderen te openen. Het viertal keek nieuwsgierig naar de veewagen die achter de personenauto hing, zich onwillekeurig afvragend welk dier de mannen daarmee vervoerd hadden. Even later liep het groepje het terrein van de kinderboerderij op waar Nick en Kevin hen al stond op te wachten in het weilandje waar ze de vorige dag gestopt waren met filmen. Terwijl ze naar de beide mannen toeliepen kon Annie het niet nalaten om een blik te werpen naar de plek waar Amberly moest liggen. Maar hoe goed ze ook keek, ze kon het meisje niet ontdekken.
Amberly zag hen verschijnen en zette de videocamera weer aan, inzoemend op het groepje. Ze had Kevin en Nick een half uurtje daarvoor zien aankomen en had al gefilmd hoe zij hun voorbereidingen troffen. Gezamelijk hadden de twee mannen een paar hooibalen naar het midden van het kleine weilandje gebracht en daarna de apparatuur uitgepakt, waarna ze met elkaar hadden staan overleggen. Maar daar had ze niets van kunnen opvangen, hoe goed de videocamera van juffrouw Judith ook was. Gelukkig was de zoemfunktie wel goed. Door de zoeker van de camera kon ze haar juf en de meisjes duidelijk herkennen terwijl ze naar de twee mannen in het weilandje liepen. En ook Bruce, een man waar ze altijd al bang voor was geweest. En blijkbaar terecht.
?Zo, daar zijn jullie dan.?, zei Nick, met een duidelijk wellustige blik naar de jonge vrouw en de drie tienermeisjes kijkend. Ze hadden zich gekleed zoals hij van hen verlangd had. Judith zag er op en top uit als de onderwijzeres die ze was, met haar bloes en rok die tot vlak boven haar knieen reikte. De meisjes hadden hun schooljurkjes aan waardoor ze er nog jonger uitzagen dan ze al waren. ?Kom mee.?
Hij leidde hen naar de hooibalen en Kevin die daar stond te wachten met een pony.
?Jullie gaan je vermaken met Bruintje hier, de lievelingspony hier op de kinderboerderij. Kinderen vinden het heerlijk om op hem te rijden. En dat gaan jullie ook doen, maar dan anders!?
De mannen moesten daar hartelijk om lachen.
?Ik weet zeker dat jullie je wel met hem zullen kunnen vermaken! Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, want dat weten jullie volgens mij beter dan ik! Nee, laat je kleren voorlopig maar aan! Ik wil dat jullie er echt uitzien als een onderwijzeres die haar leerlingetjes een bijzonder lesje leert!?
Weer moesten de mannen lachen. Juffrouw Judith keek de meisjes even aan en haalde toen haar schouders op. Ze hadden toch geen keuze en als hun plannetje wilde werken moesten ze juist meewerken met de mannen. Ze keek naar Bruintje en kon heel goed begrijpen dat kinderen dol op het dier waren. Hij was een stuk kleiner dan Dancer, nauwelijks reikend tot haar middel, zodat hij echt op een minipaardje leek. Haar blik ging als vanzelf naar zijn onderlichaam, waar een uitstulping bewees dat de pony echt een mannetje was. Ze kon zich niet voorstellen dat hij zo groot geschapen was als Dancer, maar zijn ballen waren in ieder geval indrukwekkend genoeg. Ze vroeg zich af of?
Kevin zag haar kijken en grijnsde breed naar haar. ?Maak je maar geen zorgen, liefje, hij is niet geholpen! Alles werkt nog bij hem zoals het hoort! Dat zullen jullie wel merken!?
Nick had de camera al opgepakt en richtte hem nu op de jonge vrouw, terwijl Kevin zich bezig ging houden met de microfoon. De hint was duidelijk genoeg. De jonge vrouw glimlachte ongewild opgewonden en zei: ?Nou, laten we dat beest dan maar lekker verwennen en hem de tijd van zijn leven geven!?
Ze begon de kleine hengst te strelen, al gauw bijgestaan door de meisjes. Bruintje liet het gewillig toe, gewend als hij was aan liefkozende kinderhandjes. Hij leek het juist prettig te vinden en duwde zijn lichaam regelmatig tegen de meisjes en de jonge vrouw aan.
?Oh, wat ben je lief!?, zei Judith oprecht. ?Kom, laten we kijken of hij op zijn rug wil gaan liggen, dan kunnen we hem gezamelijk pijpen!?
?Goed, juf!?, giechelde Annie meisjesachtig, geheel opgaand in haar rol van nieuwsgierig en leergierig leerlingetje.
Het kostte hen de nodige duw- en trekwerk, maar uiteindelijk wisten ze de pony ertoe te bewegen om te gaan liggen. Daarna kostte het hen weinig moeite om ervoor te zorgen dat de pony zich voor hen op zijn rug liet rollen. Met zijn benen potsierlijk in de lucht gestoken lag hij tussen hen in, wachtend op de dingen die gebeuren gingen.
Judith knielde naast de kleine hengst in het gras en Annie knielde naast haar neer. Wendy en George knielden tegenover hen aan de andere kant van het dier neer. ?Zo, laten we hem eerst eens een erektie geven!?
Nick filmde hoe de jonge vrouw haar hand rond de uitstulping sloeg en zachtjes begon te pompen. De meisjes keken aandachtig toe, echt als leerlingetjes die toekeken hoe hun juf iets voordeed. Hij voelde zich meteen opgewonden worden toen hij zag hoe Bruintje?s eikel uit de beschermende uitstulping van zijn onderbuik begon te glijden, al snel gevold door meer van zijn hengstenlul. Hij zoemde de camera iets in om het allemaal goed in beeld te krijgen.
?Oh ja, hij wordt al stijf!?, zuchtte Judith, eveneens opgaand in haar rol van juf. ?Kijk meisjes, nu kan ik mijn hand rond zijn lul slaan en hem aftrekken. Lekker zachtjes en langzaam. Zien jullie hoe ik even knijp wanneer ik mijn hand omhoog beweeg? Net alsof ik hem melk, nietwaar? Nu jij, Annie. Laat maar eens zien of je goed opgelet hebt!?
Annie deed alsof ze even aarzelde, maar stak toen haar hand uit en sloeg haar vingers rond de halfstijve penis. Langzaam begon ze haar handje op en neer te bewegen, schijnbaar een beetje onwennig. ?Doe ik het zo goed, juffrouw Judith??, vroeg ze met haar liefste stemmetje.
?Ja hoor, liefje! Heel goed!?, verzekerde haar juf haar. ?Kijk maar, hij wordt nu nog stijver! Trek hem nu maar iets sneller af, Annie!?
Annie voelde Bruintje?s ponylul in haar pompende vuistje groeien terwijl ze haar hand wat sneller op en neer liet gaan. ?Oh, wat wordt hij groot!?, riep ze enthousiast uit. ?Veel groter dan ik had gedacht!?
Juffrouw Judith zag dat ze gelijk had. Natuurlijk was Bruintje?s hengstenpik een stuk kleiner dan die van Dancer, maar voor een pony moest het dier toch groot geschapen zijn. Nu al was zijn pik dertig centimeter lang, terwijl hij nog niet eens helemaal stijf was. En hoewel hij lang niet zo dik was als Dancers hengstenlul, was hij toch flink wat dikker dan de pik van een man, hoewel Annie haar vingers er vrij makkelijk omheen kon slaan.
?Hhmm, ja! Hij wordt lekker lang! Nu kunnen jullie Annie wel helpen!?, zei Judith tegen de twee andere meisjes. Opgewonden giechelend staken George en Wendy nu ook een hand uit en sloegen hun vingers rond Bruintje?s al indrukwekkende lul. Samen begonnen de drie jonge meisjes de kleine hengst af te trekken, het dier in een mum van tijd een volledige erektie bezorgend. Tot hun verbazing was Bruintje?s pik toen bijna veertig centimeter lang en zo dik dat ze hem nog maar net met hun hand konden omvatten.
?Oh, wat is dat??, vroeg Wendy.
Juffrouw Judith glimlachte even, haar wangen al blosjes vertonend van opwinding. ?Dat is zijn voorzaad!?, legde ze uit. ?Dat betekent dat hij al opgewonden begint te worden! Blijf hem maar lekker aftrekken, dan zal ik jullie laten zien hoe je hem pijpt!?
Terwijl drie meisjeshandjes langs de licht schokkende ponylul op en neer bleven gaan, boog de jonge vrouw zich over Bruintje?s onderlichaam heen. Ze opende haar mond en sloot haar zachtje, volle lippen rond de bolle, gladde eikel. Met haar tong likte ze het voorgeil uit het half opengesperde pisgaatje, meteen een huivering bij het kleine paard opwekkend. Ze begon haar hoofd langzaam op en neer te bewegen, waardoor haar lippen rond de grote eikel op en neer gleden. Nog meer voorzaad sijpelde uit de pikkekop en ze slikte het met smaak door.
?Getsie! Dat is toch vies??, riep George uit, terwijl ze een vies gezichtje zette.
Judith liet ze pikkekop langzaam uit haar mond glijden en keek haar leerlingetje met een glimlachje aan. ?Nee hoor, helemaal niet! Probeer het zelf maar eens!?
?Nou?ik weet het niet, hoor!?, zei het meisje, met een gespeeld achterdochtige blik naar de schokkende hengstenpik kijkend.
?H?, toe nou, George!?, moedigde haar blonde nichtje haar aan. ?Of durf je soms niet??
Dat was duidelijk tegen het zere been van het zwartharige meisje want ze boog zich nu op haar beurt over Bruintje?s onderlichaam heen. Even later had ze zijn forse eikel in haar mondje zitten en bewoog ze haar hoofdje dapper op en neer, daarbij stevig zuigend. Haar hand zat nog steeds rond de paardelul en pompte op en neer, samen met Wendy?s en Annie?s hand. Het meisje hapte meer van Bruintje?s lul op dan juffrouw Judith had gedaan en het duurde niet lang voor de pony in de ban begon te raken van haar liefkozende mond en tong.
?Oh, dat doe je goed!?, bracht Judith enthousiast uit. ?Kijk maar, hij begint al naar je omhoog te stoten!?
Inderdaad begon de kleine pony moeizaam met zijn onderlichaam te zwoegen, zijn spieren spannend en ontspannend. Het dier was kleiner dan Dancer en had daardoor minder moeite om in deze houding te stoten. Die stoten waren dan ook sneller en feller, tot verrukking van de meisjes en de jonge vrouw. George liet de kleine hengst haar in haar mond neuken, daarbij moeiteloos de op- en neergaande beweging van haar hoofdje bij zijn bewegingen aanpassend.
Nick filmde het gebeuren met een gevoel van verrukking. Weer stond hij er versteld van dat de meisjes en hun beeldschone lerares voldoende hadden gehad aan een half woord van hem. Ze deden precies wat hij gehoopt had, een rol spelend die de film alleen maar opwindender zou maken. Hij had al voor zichzelf besloten dat hij de film met deze sc?ne zou laten beginnen, waarna hij de sc?nes die ze gisteren hadden opgenomen er eenvoudig achter zou kunnen plakken.
?Laat nu ??n van de andere meisjes hem pijpen, George!?, stelde Judith haar leerlingetje voor. ?Toe maar, Wendy, nu is het jouw beurt!?
?Oh ja, ik wil hem ook pijpen!?, zei het blonde meisje meteen enthousiast. ?Toe nou, George! Laat hem uit je mond glijden! Je hoorde juffrouw Judith toch? Het is mijn beurt!?
George deed alsof ze Bruintje?s paardepik maar met tegenzin uit haar mond liet glijden en meteen boog Wendy zich over het dier heen. Ze hapte de grote eikel op en begon meteen druk met haar hoofdje op en neer te bewegen, de kleine hengst vol overgave pijpend. Judith moest erom lachen.
?Niet zo snel, meisje! Zo komt hij veel te gauw klaar!?
Terwijl Wendy haar tempo iets vertraagde, keek Annie haar juf vragend aan. ?Klaarkomen? Wat is dat, juf??
?Dan loost hij zijn sperma!?, legde de jonge vrouw geduldig uit. ?Ik heb jullie toch op school uitgelegd wat sperma is? Weet je het nog??
?Oh ja, daarmee kun je baby?s maken! Kom dat uit zijn pik??
?Penis, Annie! En ja, daarmee kun je inderdaad baby?s maken. Maar niet als hij in je mond klaarkomt, hoor! Daarvoor moet hij in je vagina klaarkomen. En een pony kan soieso geen baby?s maken bij een meisje!?
?Oh, gelukkig maar!?, zuchtte Annie. ?Mag ik hem nu pijpen??
Wendy liet Bruintje?s lul uit haar mond glijden, zonder dat ze ophield hem af te trekken. ?Oh, toe nou! Eventjes nog!?
Snel hapte ze de schokkende paardelul weer op, om het dier sensueel te gaan pijpen. Annie zette even een teleurgesteld gezichtje op, met pruilend mondje, maar keek toen weer nieuwsgierig toe, zelf ook druk pompend met haar handje.
?Speel anders maar met zijn ballen, Annie!?, stelde haar juf voor. ?Daar tussen zijn achterbenen, ja! Sla je vingers er maar omheen, maar voorzichtig hoor! Ze zijn heel gevoelig! Ja, streel ze maar en knijp er zachtjes in! Dat vindt hij vast heerlijk!?
Terwijl Annie haar ene hand gebruikte om het dier af te trekken, streelde en masseerde ze met haar andere hand zijn ballen. ?Oh, die zijn ook al zo groot! Zit hier zijn sperma nu in??
?Ja, inderdaad! Voel je hoe hard ze zijn? Net grote keien, h?? Oh, ze moeten boordevol zaad zitten!?
?Laat mij ook eens voelen!?
George liet nu eveneens een hand tussen de achterbenen van de pony glijden en samen met haar nichtje begon ze de geweldige kloten te stimuleren. Inderdaad waren ze keihard en erg groot voor een zo klein paard.
Wendy liet Bruintje?s hengstenpik uit haar mond glijden en smakte even met haar lippen. ?Goh, dat voorzaad is best lekker, juf! Nu mag jij, Annie!?
Annie hapte op haar beurt de paardelul snel op en begon het dier vol wellust te pijpen. Bruintje wist duidelijk nauwelijks meer hoe hij het had. Drie meisjeshandjes trokken op een verrukkelijke manier aan zijn op springen staande lul, twee andere handjes speelden met zijn ballen en rond de bovenste tien centimeter van zijn penis schoof Annie?s warme en vochtige mond dapper op en neer, stevig zuigend. Haar speelse tongetje kietelde hem, hem prikkelend zoals het jonge dier nog nooit geprikkeld was. Zijn rug krommend wierp hij zijn onderlichaam keer op keer naar het blonde meisje omhoog, pogend om steeds meer van zijn schokkende hengstenpik in haar mond en keeltje te drijven.
?Hhhmmm, dat doen jullie goed, meisjes!?, vertelde juffrouw Judith hen, tevreden en genietend toekijkend. ?Pas op, Annie! Ik denk dat hij zo klaar gaat komen!?
Het blonde meisje liet de hevig schokkende hengstenlul even uit haar mond glijden en zei: ?Ja! Ja, ik wil dat hij klaarkomt! Oh, in mijn mond! Toe maar, paardje! Kom maar lekker in mijn mond klaar, hoor!?
Ze hapte de pikkekop snel weer op en begon driftig met haar handje te pompen, evenals haar vriendinnetjes. Bruintje liet een luid gebries horen en leek even tussen hen in te steigeren. Schokkend met zijn onderlichaam begon het dier klaar te komen, zijn sperma in Annie?s mond en keel lozend.
?Oh ja! Goed zo!?, riep Judith verrukt uit toen ze het vele zaad uit de mond van het meisje zag gutsen. ?Jullie hebben hem klaargemaakt!?
Annie zag Nick met de camera tussen Bruintje?s achterbenen inknielen en liet snel de spuitende hengstenlul uit haar mond glijden. Terwijl het zaad langs haar kin gutste begon ze het dier met beide handen af te trekken, geholpen door Wendy en George. Weer brieste de pony en ditmaal spoot zijn zaad met een ongelooflijke straal recht omhoog. Het sperma regende met klodders tegelijk op de hoofdjes van de meisjes en op het schokkende lichaam van het dier.
?Lekker!?, glunderde Annie nadat ze het zaad dat nog in haar mond zat had doorgeslikt.
Toen moesten Wendy en George natuurlijk ook van het overvloedige sperma proeven. Wendy was de eerste die zich over de recht overeind staande ponylul boog, precies op het moment waarop het dier weer ejaculeerde. Nick was er zeker van dat het jonge tienermeisje dat expres zo had uitgekiend. Hij huiverde toen hij het vele zaad precies in haar gezichtje zag spatten, zodat ze er meteen helemaal mee onder zat. Toen had ze Bruintje?s indrukwekkende eikel tussen haar lippen zitten en deed ze zich tegoed aan zijn sperma.
Even later volgde George haar voorbeeld op, er ook voor zorgend dat het zaad in haar gezichtje spoot. Daarna was het Annie?s beurt weer. Bruintje lag schokkend en regelmatig luid hinnikend tussen hen in terwijl ze om de beurt zijn wild heen en weer zwaaiende pik in hun mond namen. Het dier was welliswaar lang niet zo enorm geschapen als Dancer, maar hij had wel minstens zoveel sperma in zijn grote ballen. Keek op keer spatte het zaad met een geweldige straal uit het opengesperde pisgaatje van de bolle eikel, soms in de mond van ??n van de meisjes, maar vaker in hun verrukt gezichtje. Toen de kleine hengst eindelijk tot rust kwam en zijn hevige zaadlozing zijn einde naderde, zaten ze alle drie onder zijn sperma. Het droop van hun gezichtjes en zat in hun haar dat kleverig tegen hun schedel plakte, terwijl ook hun schooljurkjes onder het geil zaten.
Annie hapte voor de laatste maal de geweldige eikel op. Het sperma gutste nog steeds uit het pisgaatje en gulzig slikkend begon het meisje haar hoofdje in een snel tempo op en neer te bewegen. Wendy en George rukten de pony nog steeds af, terwijl ze plagend met zijn grote, keiharde ballen speelden.
?Goed zo, meisjes! Hou hem lekker stijf!?, zei juffrouw Judith, terwijl ze opstond. Ze reikte onder haar rokje en trok snel haar slipje uit. ?Ik denk dat het nu wel tijd wordt dat ik jullie laat zien wat neuken is!?
De jonge vrouw schoof wat met ??n van de hooibalen die Nick en Kevin eerder naar het weilandje hadden gebracht. Ze ging op de rand zitten en liet zich achterover zakken, tot ze in de lengterichting op haar rug op de baal lag. Ze schortte haar rokje op, haar onderlichaam ontblotend, en spreidde verlangend haar benen. ?Toe maar, breng hem maar naar mij toe!?, zei ze met hese stem.
Annie liet Bruintje?s ponylul uit haar mond glijden. Moeizaam hijgend bleef het dier even op zijn rug liggen, maar toen rolde hij om en kwam overeind. De meisjes stond ook op en leidden het kleine paard naar hun wachtende juf, hem ondertussen geruststellend strelend. Annie voelde een opgewonden siddering door zich heen gaan toen ze besefte hoe Judith zich door het dier wilde laten dekken. De hooibaal had precies de juiste hoogte en voorzichtig leidden de meisjes de kleine pony verder naar voren toe, tot hij over de jonge vrouw heen stond, met zijn achterbenen tussen haar gespreidde benen in en zijn onderlijf bijna ter hoogte van haar onderlichaam.
?Oh! Oh ja! Ik wil dat hij me neukt!?, kermde Judith, haar onderlichaam richting de pony duwend. ?Duw zijn lul in mijn kut, liefjes!?
?Juf toch!?, vermaande Wendy haar quasi verontwaardigd. ?Het was toch penis en vagina??
?Oh, plaag me nou niet!?
Annie glimlachte even. Ze begreep dat juffrouw Judith dit helemaal niet meer speelde, maar dat ze er echt naar verlangde om door de kleine pony geneukt te worden. Ze reikte onder het dier en nam zijn nog geheel stijve penis in haar handen. Groot en dik stond hij recht vooruit, de bolle eikel al gericht op Judiths kut.
?Je moet iets naar voren toe, Bruintje.?, zei het blonde meisje. ?Ja, help hem maar even!?
Wendy en George stonden aan weerskanten van de pony en leidden hem met zachte drang verder naar voren toe. Judith kermde het uit toen ze voelde hoe haar kut geopend werd en de grote eikel van de pony in haar drong. Weer deed het dier een stapje naar voren toe en nog meer van zijn lul gleed in haar. Met zijn pik tot halverwege in het lichaam van de jonge vrouw bleef Bruintje even roerloos over haar heen staan.
?Oh! Oh god! Wat ben je heerlijk groot!?, hijgde Judith. Het was geen moment gespeeld. Ze meende het, want hoewel de pony niet zo groot geschapen was als Dancer of Rocky was zijn lul toch een stuk groter en dikker dan die van een man of van Timmy en Benno. Schokkend met haar heupen begon ze naar de pony toe te rijden, sensueel met haar onderlichaam bewegend. Bruintje?s ponylul gleed op een heerlijke manier in en uit haar kut, waarbij haar kutspieren hem molken.
?Oh, wat zit hij diep in je!?, zei Annie. Het blonde meisje had Bruintje?s lul losgelaten en was naast de jonge vrouw neergeknield. Van dichtbij keek ze toe hoe de ponylul in en uit Judiths kut gleed. Ze kon een glimlachje niet onderdrukken toen ze zag hoe Nick tegenover haar knielde, van dichtbij filmend hoe Judith door de pony geneukt werd. Of eigenlijk hoe de jonge vrouw het dier neukte, want Bruintje stond nog steeds zonder te bewegen over haar heen.
Het meisje reikte weer met een handje onder de buik van het dier en sloot haar vingers rond het gedeelte van zijn ponypik dat uit Judiths kut stak. Ze begon het dier af te trekken, terwijl hij in en uit de jonge vrouw gleed. Ze zag dat Wendy schuin achter Bruintje was gaan zitten en een handje tussen zijn achterbenen had gestoken. Het blonde meisje speelde met de ballen van het dier, hem nog meer prikkelend.
Met een opgewonden glimlachje kwam George naast haar nichtje zitten. Ook zij stak een hand uit en begon de pony af te trekken. ?Jeetje, wat geil, zeg!?, bracht ze uit, met schitterende ogen. ?Oh, kijk eens. Hij begint helemaal te stoten! Goed zo! Neuk haar, Bruintje! Neuk juf met die grote pik van je!?
De pony liet als antwoord een briesend geluid horen, terwijl zijn onderlichaam naar voren schokte. Judiths onderlichaam veerde even omhoog toen zijn forse ponylul diep in haar drong en de bolle eikel een flinke lading voorzaad in haar schede loosde. Ze kermde het uit toen Bruintje zich weer uit haar terugtrok en meteen weer diep in haar stootte. Na de eerste wat onwennige stoten werden zijn bewegingen steeds soepeler. Het dier bevond zich in precies de juiste houding om Judith goed te kunnen neuken. Zijn onderlichaam zwoegde op en neer en naar voren en achteren terwijl hij zijn hengstenlul in en uit haar kut dreef.
?Neuk me! Neuk me!?, riep de jonge vrouw vol van verrukking uit. Liggend op de hooibaal bewoog ze dapper met haar onderlichaam op en neer, rijdend naar de stotende pony. Ze had haar handen op zijn brede borst liggen die zich vlak boven haar bevond en streelde het dier terwijl hij haar neukte. Ze vond het heerlijk. Het was veel anders dan gisteren met Dancer. Die had zich meer door haar laten neuken. Maar Bruintje kon haar dekken zoals hij anders een merrie zou hebben gedekt.
Het dier ademde zwaar terwijl hij zich in en uit de jonge vrouw bewoog. Haar kut klemde zich strak rond zijn licht schokkende ponylul, hem op een verrukkelijke manier melkend. Twee meisjeshanden pompten daarbij ook nog eens driftig aan zijn indrukwekkende erektie, terwijl een ander paar meisjeshanden druk met zijn grote ballen aan het spelen was. En hij had nog maar juist zijn sperma in de gezichtjes van de meisjes gespoten, waardoor hij veel gevoeliger was dan normaal. Logisch dat de kleine pony steeds opgehitster raakte. Zijn sterke spieren spanden en ontspanden zich terwijl hij zijn grote lul steeds feller in en uit de kut van het vreemde wezen onder zich stootte. Hij werd daarbij aangemoedigd door Judith, die pompend met haar onderlichaam onder hem lag.
?JA! GOD JA!?, riep de jonge vrouw uit. Zweet parelde al op haar mooie lichaam terwijl ze zwoegend en kronkelend onder de neukende pony lag. Haar onderlichaam leek steeds sneller op en neer te gaan, een duidelijk teken van haar naderende orgasme. Haar rokje was nu ver omhoog geschoven, terwijl de onderste knopen van haar bloesje losgeraakt waren waardoor een flink stuk van haar strakke buik bloot was. Ze vormde een heerlijk opwindende verschijning zoals ze met de kleine pony meebewoog en het werd steeds minder duidelijk wie nu eigenlijk wie neukte.
Nick was weer iets naar achteren gegaan met de camera zodat hij het geheel goed kon filmen. Hij voelde zijn lul hard en stijf in zijn broek kloppen. Na gisteren had hij gedacht dat het vandaag allemaal wat makkelijk zou zijn, maar niets was minder waar. Hij was zo opgewonden dat hij soms het gevoel had dat hij spontaan klaar zou komen en zijn sperma in zijn broek zou spuiten. Weer had hij moeite om de camera stil te houden en hij vroeg zich even af waarom hij in godsnaam geen statief meegenomen had. Maar dan zou hij weer veel te beperkt zijn geweest in zijn bewegingen.
Kevin had hetzelfde probleem als zijn maat. Hij moest de neiging onderdrukken om de microfoon maar de microfoon te laten, zijn broek los te knopen en achter ??n van de meisjes neer te knielen. Vol ontzag keek hij toe hoe de drie meisjes en hun juf de kleine pony haast gek maakten van genot. Hij wist dat Bruintje het gewend was om geliefkoosd te worden door kinderhandjes. Maar dit was toch helemaal nieuw voor de kleine hengst. Maar hij gaf zich er vol overgave aan over, steeds wilder zijn forse pik in en uit het schokkende lichaam van de vrouw onder hem rammend. Het kon niet lang meer duren voor hij zijn zaad in haar kut zou spuiten als ultieme hoogtepunt van hun perverse paring.
Bruce had het iets makkelijker. De man had zijn broek losgeknoopt en geleund tegen het hek staand trok hij zich af, onderwijl Nick vervloekend omdat die het zo geregeld had dat hij geen meisje meer tot zijn beschikking had. Toch moest hij bekennen dat hij dit geen moment had willen missen. Het was een onbeschrijfelijk opwindend en geil gezicht om te zien hoe de drie meisjes en de jonge, mooie vrouw met de kleine pony bezig waren en hem in alle staten brachten. En hij was onderweg hierheen toch al door Wendy gepijpt, zodat het voor hem allemaal wat beter te verdragen was. Toch kon hij niet wachten tot de sc?ne voorbij was en hij zich op ??n van de geile meisjes zou kunnen storten.
Aan de rand van het terrein, vlak achter het hek, lag Amberly in de bosjes te filmen. Ze probeerde zich zo min mogelijk te bewegen en liet de camera al het werk doen, wetend dat bewegingen het meest zouden opvallen. Ze had de camera zo ver mogelijk ingezoemd en daardoor was het zelfs van deze afstand voor haar duidelijk te zien hoe haar juf door de kleine pony werd geneukt. Het jonge meisje kon haar ogen nauwelijks geloven, ondanks de dingen die zij zelf al had gedaan en de verhalen die ze van de anderen had gehoord. Haar juf werd echt door de pony geneukt! Ze werd gedekt alsof ze een merrie was! Ze kon zien hoe groot zijn hengstenpik was, veel groter nog dan die van de bastaardhond waarmee zij het de vorige dag had gedaan. Maar hij stootte als een wilde in en uit juffrouw Judiths kut en de jonge vrouw ontving hem elke keer met kreetjes van genot die ze zelfs van deze afstand kon horen.
Amberly moest zich dwingen om haar aandacht bij de drie mannen te houden. Tenslotte was het de bedoeling dat zij hen zou filmen terwijl ze de extreem perverse pornofilm maakten. Ze richtte de videocamera afwisselend op Bruce, Kevin en Nick, de drie mannen zo filmend dat ze duidelijk herkenbaar waren. Dan zoemde ze weer uit om het tafereeltje helemaal in beeld te nemen, zodat te zien was waar ze precies mee bezig waren. Ze hoefde niet bang te zijn dat ze niet genoeg videoband zou hebben. De band die in de camera zat was er ??n van maar liefst vier uur en juffrouw Judith had haar voor de zekerheid nog een tweede lege band meegegeven. Zelfs als de mannen besloten om de hele dag te filmen, zou zij dat allemaal op kunnen nemen.
Juffrouw Judith kromde haar rug, haar genot luidkeels uitschreeuwend. De jonge vrouw kwam knallend klaar onder de neukende pony. Geheel willoos lag ze onder de kleine hengst terwijl die haar maar bleef neuken met zijn grote, dikke lul. Haar kutspieren sloten zich strak rond de pompende hengstenlul, het voorzaad uit de ballen van het schokkende dier melkend. Even lag de jonge vrouw als verkrampt onder het zwoegende dier. Toen begon ze haast spastisch weer naar hem omhoog te rijden, kronkelend van een verrukkelijke genot. Meteen versnelde Bruintje zijn stoten, wild met zijn hengstenlul in en uit haar klaarkomende kut pompend. Het was duidelijk dat het dier zich onverbiddelijk naar zijn eigen orgasme stootte.
Annie voelde zijn indrukwekkende penis in haar pompende handje schokken, als een spier die zich beurtelings spande en ontspande.
?Ja! Ja!?, riep ze vol overgave uit, de pony nog steviger afrukkend. ?Kom klaar! Kom in haar geile kut klaar! Toe nou! Toe nou!?
?Oh, wat geil!?, riep George op haar beurt uit, eveneens nog sneller aan de keiharde hengstenpik rukkend. Hij was nu nog groter en dikker dan in het begin en voelde aan als een kleine boomstam. Onvermoeibaar pompte hij in en uit Judiths kut, als een niet te stuiten zuiger. Geil droop uit de kut van haar juf. Haar strakke billen glommen er al van. Het was niet alleen Bruintje?s voorzaad, maar ook juffrouw Judiths kutsappen vloeiden rijkelijk.
Wendy had beide handen tussen de achterbenen van het kleine paard gestoken, Bruintje?s ballen omvattend met haar vingers. Ze voelden keihard aan en gaven nauwelijks mee toen ze er voorzichtig in kneep. Ze huiverde bij de gedachte aan al het zaad dat erin zat en dat het dier op het punt stond om in juffrouw Judiths kut te spuiten.
?Oh, hij komt! Hij komt klaar! Ja, ik voel zijn ballen al samentrekken! Oh, juffrouw Judith, hij gaat zijn zaad in je kut spuiten!?
?OH GOD! GOD!?, riep de jonge vrouw uit, haar mooie, lenige lichaam gespannen als een boog. Haar ogen en mond sperden zich open toen de eerste lading heet sperma in haar schede spatte, direkt gevolgd door een tweede en een derde. Even lag ze sidderend op de hooibaal onder de klaarkomende pony, enkel op de baal rustend met haar billen en schouders en met haar handen op zijn flanken. Toen schokte haar onderlichaam omhoog en spietste ze zich zover als ze kon aan de grote ponylul. Haar onderlichaam zakte terug op de hooibaal en vloog toen weer omhoog. Terwijl Bruintje weer in haar ejaculeerde begon ze als dolgeworden met haar heupen te pompen, zichzelf keer op keer penetrerend met de ponylul.
Bruintje liet een half hinnikend en half briesend geluid horen terwijl hij schokkend in Judiths kut klaarkwam. Het was voor de tweede keer in korte tijd dat hij zijn sperma loosde, maar dat was aan niets te merken. Het zaad spoot met krachtige, dikke stralen in Judiths kut en de jonge vrouw jammerde het uit van genot, extase en wellust. De kleine hengst bleef haar neuken terwijl hij zijn zaad in haar loosde, tot verrukking van de jonge lerares. Ze had even het gevoel alsof ze door ??n van de honden werd geneukt, alleen was deze raggende penis nog groter en dikker. Ze kwam direkt na de kleine pony klaar, zich haast vastklampend aan zijn schokkende, sidderende en zwoegende lichaam.
Nick zag het sperma uit Judiths kut gutsen, door de zoeker van de camera. De pompende ponylul perste het geil net zo snel weer naar buiten als het dier het in haar spoot en het golfde letterlijk uit haar opengesperde kut, druipend langs haar billen en haar donkerblonde schaamhaar doordrenkend. Terwijl het dier in de kut van hun juf klaarkwam, bleven Annie en George hem aftrekken, het zaad uit zijn ballen melkend. Beiden zagen er echt uit als de leerlingetjes die ze ook daadwerkelijk waren, gekleed in hun schooluniform. In gedachten moedigde hij beide meisjes aan.
Zelfs vanaf de plek waar zij zich bevond kon Amberly duidelijk zien hoe de kleine pony klaarkwam en zijn zaad in juffrouw Judiths kut spoot. Ze voelde zich opgewonden als nooit tevoren en vroeg zich even af of ze dit wel vol zou kunnen houden zonder helemaal gek te worden van opwinding en verlangen. Ze voelde zich bijna jaloers op haar vriendinnetjes die dit allemaal toch van dichtbij mee mochten maken en straks ongetwijfeld ook een geile rol in de film zouden krijgen. Toen bedacht ze zich weer wat de drie mannen met de film van plan waren. Ze dacht even aan de film die juffrouw Judith de vorige dag van haar en Benno gemaakt had en hoopte maar dat niemand anders die film zou zien. Toch wond ook die gedachte haar op. Ongewild vroeg ze zich af wat haar ouders wel niet van haar zouden denken als ze wisten wat ze de afgelopen week allemaal had gedaan. Ze kon alleen maar hopen dat zij er nooit achter zouden komen.
In het kleine weiland vertraagde Bruintje zijn stoten, het einde van zijn langdurige zaadlozing bereikend. Het dier sidderde van kop tot staart terwijl hij zijn laatste restje sperma in juffrouw Judiths schokkende lichaam loosde. De jonge vrouw reed nog steeds wellustig naar hem toe, haar kut rond zijn schokkende lul op en neer bewegend in een ultieme poging om zijn orgasme nog even te verlengen. Annie en George hielpen haar door het dier wild af te rukken, terwijl Wendy schuin achter de pony met zijn grote ballen in de weer was, bijna letterlijk het sperma eruit knijpend.
?Ja, goed zo! Spuit al je zaad maar in de kut van juf!?, giechelde Annie, weer helemaal in haar rol van leerlingetje. ?Hhhmmm, wat een zaad, zeg! Raken die ballen dan nooit leeg??
?Oh! Oh god! Wat heerlijk!?, hijgde de jonge vrouw, eindelijk ook tot rust komend onder de kleine hengst. ?Wat geil allemaal! Oh, wat heb je me heerlijk geneukt, Bruintje! Wat ben je toch lief! Hhhmmm, wil je uit me? Vooruit maar! Oh, wat ben je nog lekker groot!?
De meisjes zagen hoe Bruintje zich langzaam uit de kut van hun juf terugtrok. Judiths kut werd even ver geopend toen de bolle eikel uit haar gleed. Toen viel de hengstenlul zwaar omlaag en gutste het sperma uit de kut van de jonge vrouw. Het leek wel een waterval van zaad. Met stroompjes tegelijk droop het tussen haar nog steeds gespreidde dijen door en langs de rand van de hooibaal. Meteen werkte Annie haar hoofdje tussen de licht naschokkende lichamen van haar juf en de pony in en slokte de eikel van het dier op. Zuigend en slikkend verwerkte ze het zaad dat nog steeds naar buiten droop, zichtbaar genietend. George voegde zich bij haar nichtje en begon met een flitsend tongetje het sperma van haar jufs dijen en onderlichaam te likken, waarna ze haar mondje op juffrouw Judiths kut drukte en daar het zaad begon uit te zuigen.
Nick filmde de twee meisjes een poosje, tot hij er zeker van was dat Bruintje?s zaadlozing echt voorbij was. Hij schakelde de camera uit en legde hem in het gras. Snel maakte hij zijn broek los en haalde zijn op springen staande pik tevoorschijn. Annie en George waren nog druk bezig met hun juf en de pony, dus hij knielde achter Wendy neer. Het blonde meisje keek met zoveel verlangen naar hem achterom dat hij bijna al klaarkwam. Snel schoof hij haar jurkje over haar billen omhoog, terwijl Wendy haar kontje al uitnodigend voor hem in de lucht stak. Ze liet zich voorover zakken tot ze op haar ellebogen rustte, nog steeds naar de man achterom kijkend.
Nick kon nauwelijks geloven hoezeer het mooie, veertienjarige meisje ernaar verlangde om door hem geneukt te worden. Gejaagd stak hij zijn vingers onder het elastische bandje van haar witte slipje en rukte het broekje omlaag tot hij rond haar knieen hing. Toen was het nog maar een kwestie van seconden voor hij zijn op springen staande lul van achteren in haar nauwe kutje had gestoken en haar met gejaagde stoten begon te neuken.
?Oh! Oh, shit!?, riep hij uit toen hij al na een paar stoten zijn zaad in het gewillige lijfje van het meisje begon te lozen, veel te vroeg naar zijn zin. Het was ook veel te vroeg naar Wendy?s zin, aan haar teleurgesteld kreetje te horen. Maar Nick greep haar stevig bij haar heupen beet en bleef zijn pik in en uit haar kutje stoten, ook toen hij al zijn zaad al in haar schede had geloosd. Al gauw lag het tienermeisje luidkeels kermend van genot voor hem, even later ook klaarkomend. Nog geen halve minuut later spoot de man voor de tweede keer een flinke lading zaad in haar spleetje. Hij kon zich niet herinneren dat hij ooit eerder twee keer zo snel achter elkaar klaar had kunnen komen.
Ondertussen hadden Annie en George Bruintje bij hun juf weggeleid. Juffrouw Judith bleef op haar rug op de hooibaal liggen, nog helemaal vol van wat haar zojuist was overkomen. Ze glimlachte verlangend toen ze Kevin op zich af zag komen, zijn stijve lul al in zijn hand. De man knielde tussen haar nog steeds gespreidde benen in. Het zaad van de pony droop nog uit haar openstaande kut, maar dat leek de man niet te deren. Met een grom van genot dreef hij zijn forse lul in haar vagina en begon haar in een snel tempo te neuken.
Annie en George bleven over, maar niet voor lang. Voor ze het goed en wel wisten zaten ze op hun knieen voor Bruce en pijpten de man gezamelijk. Het kostte hen niet veel moeite om hem een orgasme te bezorgen en grommend spoot hij zijn zaad in hun gezichtjes, waar het zich mengde met het sperma van Bruintje.
Vanuit de bosjes filmde Amberly hoe de drie mannen zich aan de meisjes en de jonge vrouw vergrepen. Zoals juffrouw Judith de vorige dag al had opgemerkt filmden de mannen dat zelf niet. Amberly hoopte maar dat dat was omdat ze zelf niet op de film wilden. In dat geval zouden ze later een heel vervelende verrassing krijgen, bedacht ze met een glimlach.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen