Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Juffrouw Judith

Juffrouw Judith was de jongste leerkracht van de kostschool. Met haar vijfentwintig jaar kwam ze zelf nog maar net van school. Dit was dan ook haar eerste aanstelling. Ze genoot van haar baan. Haar collega?s waren aardig en beleefd. Ze hadden haar direkt in de groep opgenomen en haar tips gegeven over hoe ze het beste de orde in de klas kon houden. Eerlijk gezegd had ze dat niet eens nodig gehad. In de eerste weken van dit schooljaar had ze al gemerkt dat ze een natuurlijke aanleg had om met haar leerlingen overweg te kunnen.
Die middag had ze geen lessen gehad. De school bood haar leerkrachten woongelegenheid aan, waar ze dankbaar gebruik van had gemaakt. Als beginnende lerares verdiende ze nog niet veel en ze kon elke cent gebruiken die ze uit kon sparen. Maar in plaats van naar haar vertrekken te gaan was ze op haar kantoortje gebleven om wat administratief werk te doen en haar lessen van de volgende dag voor te bereiden. Omdat dat allemaal nog nieuw voor haar was had haar dat enige uren gekost. Halverwege de middag had ze haar kantoortje verlaten en was langs de gang gelopen, op weg naar haar vertrekken.
Opeens had ze een geluid gehoord, komend uit een van de kamers van de leerlingen. Ze had het meteen herkend. Het was het hartstochtelijk gekreun van een meisje. Onmiddelijk moest ze denken aan de jaren dat zijzelf op kostschool had doorgebracht. Ze had een kamer met haar beste vriendin gedeeld. Hoewel ze geen van beiden lesbisch waren, waren ze wel allebei heel nieuwsgierig naar sex geweest. Het was begonnen met onschuldig zoenen en strelen, maar later hadden ze menige onstuimige nacht met elkaar doorgebracht.
Juffrouw Judith had gevoeld hoe ze begon te blozen bij die herinneringen. Tegelijk had ze haar tepels stijf voelen worden, terwijl een wee gevoel zich in haar onderbuik nestelde. Een nieuw genotsvol gekreun uit de kamer had haar opwinding nog meer vergroot. Steels had ze de gang op en af gekeken en toen ze niemand had gezien had ze heel voorzichtig de deur van de kamer op een kiertje geopend om een blik naar binnen te kunnen werpen.
Nu zat ze weer op haar kantoortje, trillend van top tot teen en niet in staat om zich te bevrijden van de beelden die ze had gezien. Ze had het meisje op het bed meteen herkend, hoewel ze op haar rug had geleden en met haar hoofd naar haar toe. Ze kon zich niet herinneren dat ze ooit eerder zo?n schok had gevoeld. Even had ze nog gedacht dat het blonde meisje met de hond lag te stoeien. Maar toen had ze de onmiskenbaar stotende bewegingen van de hond gezien, stoten die vol hartstocht en passie door het jonge meisje werden opgevangen.
Ze kon zich niet herinneren hoelang ze naar de paring tussen het jonge meisje en de grote hond had staan kijken, voor een geluid op de trap haar tot de werkelijkheid terug had gebracht. Snel had ze de deur weer gesloten en zich in de badkamer aan de overkant van de gang teruggetrokken. Door een kier had ze George de gang op zien komen. Ze wist dat het meisje een nichtje van Annie was en dat de beide meisjes de kamer deelden. Ze had de schrik op het gezichtje van het meisje gezien toen ze de deur van haar kamer opende en zag wat zich daar afspeelde. Maar aan de reactie daarna had ze kunnen zien dat haar schrik om een andere reden was geweest dan de hare. Het zwartharige meisje was snel de kamer binnen gegaan en had de deur achter zich gesloten. Met een duidelijk hoorbare klik had ze de deur op slot gedaan.
Juffrouw Judith kon later niet meer vertellen waarom ze de gang weer over was gestoken om aan de deur van de meisjes te staan luisteren. Hoewel het geluid gedemd was geweest had ze toch alles redelijk kunnen volgen.
Ze begreep niet waarom de geluiden uit de kamer haar zo hadden opgewonden of waarom ze nu nog steeds zo opgewonden was. Ze wist dat de hond, ze geloofde dat hij Timmy heette en de hond van George was, in Annie?s kutje klaar was gekomen. En daarna had het dier zijn bazinnetje geneukt en was zelfs tweemaal in haar klaargekomen! Ze voelde hoe ze begon te blozen toen ze eraan terugdacht hoe ze daarop gereageerd had. Ze was daar voor de deur van de meisjes bijna spontaan klaargekomen. Ze had haar dijen stevig tegen elkaar geduwd in een vruchteloze poging om het vuur in haar onderbuik te blussen en had zich moeten bedwingen om niet een hand onder haar rok te laten glijden om zich wild klaar te vingeren.
Ze schaamde zich. Maar tegelijkertijd voelde ze zich opgewonden en heet. En voelde ze zich jaloers op de twee jonge meisjes. Ze zag weer voor zich hoe Annie op haar rug op haar bed had gelegen, met de grote hond op zich. Het dier had wild en in een nauwelijks te volgen tempo stotend tussen de ver gespreidde dijen van het meisje ingestaan en ze wist dat hij zijn hondepik bij elke raggende stoot tot aan de wortel in het nauwe, jonge kutje van het meisje had gedreven. Ze kon zich er geen voorstelling van maken hoe dat aan moest voelen. Want ondanks haar onstuimige jaren met haar vriendin op de kostschool was juffrouw Judith nog steeds maagd.
Haar tepels waren nog stijf en haar hart klopte wild in haar borst. En het vuur in haar lendenen bleek steeds moeilijker te negeren. Als vanzelf gleden haar handen naar haar volle, stevige borsten. Ze omvatte ze en begon ze sensueel te strelen. Haar vingers vonden haar stijve, dik opgezwollen tepels en knepen er door het stof van haar bloesje heen zachtjes in, een kreetje van genot aan haar halfgeopende lippen ontlokkend. Haar tepels zwollen onmiddelijk nog verder op.
Met gejaagde bewegingen knoopte ze haar bloesje van boven tot onder los en omdat ze geen beha droeg streken haar handen even later over de blote en verhitte huid van haar tieten. Haar tepels waren altijd al heel gevoelig geweest en ze snakte even naar adem toen ze er weer zachtjes in kneep en de knoppen tussen haar duim en wijsvinger begon te rollen. Ze merkte dat ze uitdagende en vooral verlangende bewegingen met haar onderlichaam maakte, naar voren en achteren schuivend op haar bureaustoel. Toegevend aan haar verlangen trok ze haar benen op en wurmde haar slipje langs haar stevige, ronde heupen en lange, slanke benen omlaag, tot ze hem van haar voeten kon schoppen.
Haar dijen spreidend bracht ze een hand omlaag onder haar korte rok, terwijl ze met haar andere hand haar borsten bleef liefkozen. Ze beet op haar onderlip toen ze haar vingers langs haar kutlippen liet strelen, verrast vaststellend hoe vochtig ze daar was. Met trillende vingers begon ze haar klit te masseren. Haar onderlichaam schokte meteen onbeheerst naar voren toe en een genotsvol gekreun ontsnapte aan haar lippen. Ze kon zich niet langer meer beheersen en dreef haar wijs- en middelvinger in haar hunkerende kut. Wild begon ze zich te vingeren en terwijl ze haar vingers in en uit haar schede stootte stelde ze zich voor dat Timmy op haar lag, dat de hond zijn voorpoten stevig rond haar middel sloeg en als dolgeworden zijn hondepik in en uit haar vagina dreef.
Met een luide genotskreet kwam de jonge vrouw klaar en hevig sidderend lag ze een langgerekt moment half op haar stoel, haar hoofd in haar nek, haar ogen gesloten en haar mond halfopen. Haar borsten zwoegden op en neer onder haar gejaagde ademhaling, terwijl haar vingers nog steeds snel in en uit haar kut vlogen. Met haar andere hand kneep ze hard in ??n van haar tepels.
Met een schok kwam ze weer tot zichzelf, hevig geschrokken. Ze besefte opeens hoe ze eruit moest zien, zo halfnaakt in haar stoel liggend terwijl ze zich wild lag te vingeren. Ze wist niet eens of ze de deur van haar kantoortje wel had gesloten. Nu haar orgasme voorbij was en haar ergste opwinding had geblust voelde ze een golf van schaamte door zich heen gaan. Ze had zich klaargevingerd terwijl ze fantaseerde dat ze door een hond werd geneukt!
Met een rood gezicht kwam ze in haar stoel overeind en knoopte snel haar bloesje weer dicht. Ze zag dat haar nog steeds stijve tepels kegels vormden in het dunne stof en schaamde zich nog meer. Waarom had ze die ochtend ook geen beha aangetrokken? Snel stond ze op, trok haar slipje aan en fatsoeneerde haar rokje. Met een nog steeds wild kloppend hart liep ze naar de deur van haar kantoortje. Die was inderdaad niet op slot. Ze wierp een blik in de spiegel naast de deur. Hoewel haar wangen nog opvallend rood waren, bood ze verder een normale aanblik. Ze pakte haar tas en verliet haar kantoortje. Met haar tas tegen haar borsten gedrukt liep ze snel naar haar vertrekken, met erg verwarde gedachten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen