Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik zat een paar dagen in het huis van mijn vriendin. zij was weg voor een dagje en de ouders waren al een week weg op wintersport in Oostenrijk. het was mega saai in het huis en naar buiten ging ik niet want het was steenkoud, ik denk zo'n 5 graden onder nul zelfs. gelukkig had mijn vriendin een vet mooi huis en in hun woonkamer stond een grote open haard. die mocht ik aanzetten en hij moest gestookt worden met houtblokken, lekker knus dus.

 

Ik was in een best wel geile bui en keek 's avonds laat op de tv. er was een supergeile pornofilm bezig en ik keek ernaar. ik voelde me opgewonden en voelde het al klam worden in mijn slipje. ik had een kort rokje aan, en een topje erboven, waar mijn volle borsten mooi in zaten. Ik ging met mijn hand over mijn kutje heen en werd steeds geiler. Ik deed mijn rokje en string uit en begon mezelf te vingeren. eerst nog maar met een vinger, maar al snel zat er een tweede derde en vierde in. ik ging met mijn flinke kont op de rand van de bank liggen en begon mezelf diep te penetreren met mijn hand. na verloop van tijd kon ik mijn hele hand in mijn kutje kwijt. ik begon te pompen op een snel ritme en voelde een orgasme opkomen. maar in plaats van een orgasme voelde ik iets nats en kouds! het was de hond van mijn vriendin, pico heette hij. ik duwde hem weg en haalde mijn hand uit mijn kut. hij sprong direct op mijn hand af en begon hevig te likken. nadat hij mijn hand gelikt had stopte hij ineens zijn snuit tussen mijn benen en begon snel te likken met zijn grote ruwe tong. het was een deense dog en dus behoorlijk groot. ik duwde hem steeds weg, maar hij bleef terugkomen. hij likte steeds sneller, en eigenlijk wond me dat wel op. ik ontspande en al gauw likte die grote mooie hond me naar een geweldig orgasme. ik schreeuwde moord en brand toen ik klaarkwam. en mijn sappen begonnen rijkelijk te stromen. de hond likte alles op en liet geen druppel vallen.

 

ik keek uitgeput onder de hond door en wat schetste mijn verbazing... een lekkere, dikke, volgeladen spermaspuiter! nou, daar had ik wel zin in eigenlijk. ik vroeg me af of dat de hond ook bereidt was om mij eens flink te neuken. ik ging van de bank en ging met mijn knie?n op de grond en de rest van mijn lijf op de bank liggen en wachtte af. en ja, de hond had de boodschap doorgekregen. hij sprong op de bank met zijn voorpoten en begon tegen mij aan te rijden. zijn dikke hondenlul kwam tegen mijn benen en billen aan, en ineens stootte hij zijn lul diep in mijn nog natte kutje. hij begon te rijden en ik raakte in exstase, zo lekker was het. hij bleef maar doorraggen en kwam steeds dieper in mijn kutje. tot aan zijn ballen zat hij erin. stel je voor: 20 cm penis in mijn kutje! hij begon te janken en te huilen en stootte nog enkele malen diep in mijn kut en toen voelde ik iets wat ik nog nooit had gevoeld: een hondenpenis die klaarkwam in mijn kutje met ongekende kracht. hij bleef doorspuiten en vulde mijn hele kutje. het zaad liep er al weer uit, maar toen voelde ik iets raars, zijn dikke hondenlul zwol op! hij kwam vast te zitten in mijn kut en ik gilde het uit. ik kwam gillend klaar en hij spoot nog meer sperma in mijn kut. ik keek achterom en zag de hond hijgen.

na 5 minuten ging hij van me af en ik dacht dat het over was. maar nee, hij wilde kennelijk meer en begon weer te stoten. ditmaal vond hij mijn kontgat en weer stootte hij in een keer diep door. het deed zeer, maar kon hem niet meer stoppen en hij ragde maar door. gelukkig zat zijn hondenlul nog vol met sperma, want anders was het een nog pijnlijkere ervaring geweest. hij bleef doorpompen alsof zijn leven ervan af hing, en na een paar keer hard te hebben gestoten kwam hij weer klaar, net als ik. weer een golf van hondenzaad in me, ditmaal in mijn strakke kontje. weer zwelde de lul op en weer zat hij vast. na verloop van tijd kwam hij weer los, en een golf van hondenzaad volge. na dit zoog ik nog een keer op zijn dikke pik en weer kwam hij klaar. in de loop van de avond neukte hij mij nog een paar keer en steeds kwam ik klaar. net toen ik besloten had dat hij voor de laatste keer over me heen zou gaan hoorde ik de deur open gaan. ik wilde me snel ontdoen van de hond, maar juist op dat moment kwam hij klaar en kwam hij weer vast te zitten in mijn kutje. ditmaal was er geen ontsnappen aan en de ouders van mijn vriendin kwamen binnen terwijl ik vastgenageld was aan de dikke lul van een deense dog...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen