Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Al enkele jaren fiets ik een vaste route. Je moet wat doen om de tand destijds te bestrijden, niet waar. Ik kom ook regelmatig dezelfde mensen tegen. Eén van de vaste ontmoetingen is een vrouw van rond de 40 jaar, die haar hond uitlaat. En 's zomers als ze wat luchtiger gekleed is zie ik dat een prima figuur heeft, met volle borsten. Ons contact bestond tot nu toe uit een vriendelijke begroeting en soms een opmerking over het regenachtige weer. De keer dat ze een ander kapsel had riep in enthousiast, 'dat haar staat je goed! waarop ze met een enthousiast, dankjewel antwoordde. Ik vermoed dat zij ergens langs de route woont, in één van de boerderijen, maar heb haar nooit bij een woning of boerderij vandaan zien komen. 

 

Op een regenachtige dag kreeg ik een lekke band. En net toen ik zou beginnen dit euvel te verhelpen, zei een stem, Je hebt geluk ik kom net terug van mijn wandeling, als je even meeloopt over de brug, kun je de band lappen in mijn schuur. Hallo, fantastisch dan sta ik lekker droog, was mijn reactie. Ik wil zelfs wel koffie voor je zetten. Dat klinkt verleidelijk,’ zei ik. Oh, maar, ik verleid graag, zei mijn vriendin, die Agnes heette, met een schalkse lach en een vette knipoog. 

 

En zo stond even later in de schuur naast de woonboerderij mijn band te plakken. En onder droge omstandigheden was het klusje snel geklaard. Toen ik de kamer binnen kwam zag ik dat mijn vriendin zich had verkleed. Een T-shirtje met open hals zonder BH en een strak rokje, waaronder ik de contouren van een slipje niet kon ontdekken. Wel liep de hond steeds om haar heen te drentelen. Zo dat ziet er beter als het regenpak, was mijn reactie. Ik zei toch dat ik graag verleid! Dat lukt je in deze outfit uitstekend. 

Toen ze de koffie voor me neerzette boog ze voorover, haar T-shirt viel open en had ik een geweldig zicht op haar prachtige borsten met grote tepelhoven. Mijn jongeheer begon zich onmiddellijk te roeren, maar had helaas weinig ruimte in mijn fietsbroek. Ze was inderdaad verleidelijk, want toen ze het kopje neerzetten schudde ze even heel licht met haar bovenlichaam, zodat haar borsten zacht heen en weer schudden. Ik zuchtte diep en zij knipoogde verleidelijk naar mij. 

 

De hond bleef maar om haar heen drentelen en legde telkens zijn kop op haar bovenbeen. Is die hond altijd zo onrustig, of heb ik een slechte invloed op haar? Nee, er is wat anders aan de hand, zei Agnes blozend. O, en wat mag dat dan wel zijn? Als ik thuiskom van het wandelen, dan fris ik mij altijd even op en dan mag Sara, mijn hond, mij klaar likken. Maar vandaag is dat niet gebeurd omdat ik koffie wilde zetten voor jou. Ik was sprakeloos en keek haar met stomme verbazing aan. Klaar laten likken. Ongelooflijk. Je ziet er tamelijk preuts en degelijk uit dus dat was wel het laatste wat ik achter je zou hebben gezocht. Ik kleed mij preutser dan ik in werkelijkheid ben. Maar dat met Sara is bij toeval ontstaan. Honden likken graag en zo kwam je ook een keer tussen mijn dijen terecht en likte mijn klitje, dat was een zalig gevoel en ik moedigde haar aan om door te gaan totdat ik heftig klaar kwam. De volgende dag herhaalde zich dit. Ik vond het heerlijk en genoot ervan. En honden houden van vaste rituelen, dus voor je het weet, gaat een hond ervan uit dat het zo hoort, een spelletje is. Ik ben single maar heb wel regelmatig seksuele contacten. Maar Sara vult de tussen liggende tijd lekker op. 

Dus als ze je nu likt wordt ze rustiger. 

Ja, daarna gaat ze in haar mand liggen. Wat hou

d je tegen om Sara haar zin te geven? Ja eigenlijk niets tenzij, jij er niet tegen kunt. Het lijkt me geweldig, om dat eens mee te maken. Agnes stond op, deed haar rokje omhoog en inderdaad ze had geen slipje aan, maar wel prachtige ronde billen. Ze boog voorover op de tafel. Wat heb je geweldig lekkere billen, zei ik boog voorover en kuste en likt ze. Agnes zuchtte diep. Mijn lul stond inmiddels als paal in mijn krappe fietsbroek. 

 

Sara ging achter haar staan en ging met haar tong tussen de dijen van Agnes door. Jaahh Sara, heerlijk. Ze spreidde haar benen. Ik zag haar kale lippen met daar tussen de naar buitenhangende kleine schaamlippen. Wat een heerlijk kutje heb je. Dankjehhhhhhh. Sara likte uit volle kracht. Haar kutje begon te glimmen van het vocht. Jaahhhh, jahhhh heerlijk, ja goed zo Sara, ga door, ga doorrrr jaaahhhh heerlijk ooohh. Triann kom naast me staan. Ik ging naast Agnes staan en sloeg mijn arm om haar heen. Mijn andere hand schoof ik bij heer T-shirt naar binnen en begon haar tieten te masseren. Sara likte als een bezetene, terwijl Agnes haar aanmoedigde en diep zuchtte en hijgde. Mijn paal zocht een uitweg uit de fietsbroek. Uit met dat ding was mijn reactie. Agnes opende haar mond en ik schoof mijn harde pik haar wellustige mond. Ze zoog en likte mijn eikel. Ik voelde hem tintelen.

Agnes kreunde zakte door haar knieën en kwam heftig klaar ze zette haar tanden in mijn pik. Auwauw, jaahh dat is lekker, Jaahhh. Agnes lag slap over de tafel. Jaaahhhhhh ooohhhh, heeeerrrrrlijk jaahhhhh. Ik zag haar kutsappen rijkelijk langs haar dijen vloeien. Ze zuchtte diep en zoog aan mijn harde pik ik schoof langzaam tussen haar lippen heen en weer en even later spott ik een geweldige straal zaad achter ik haar keel. Jaaahhhh ik kommmm ik kommmm jaahhh ik spuit ooooaaaaahhhh. . . . . En uit haar geile bekkie kwam liep een straal zaad. Wow, dat is snel klaar komen! 

 

Ja, Sara mijn hond is beter dan welke vibrator ook. 

Maar jij was ook wel aan een grote beurt toe, wat een schot heerlijk . . . . . Sara liep naar haar man in de hoek van de kamer. Ik boog mij over Agnes en kuste haar billen en masseerde haar rug. 

Ik ging achter Agnes staan legde mijn handen op haar schouders en met een felle beweging duwde ik mijn stijve lul diep in haar natte kutje. Auw auw oohh jaaahhh heerlijk kom diep in mij, kom diep in mij, jaahhhhh.. neuk mehhhh. Ik bleef voor over liggen op haar leunen en nam haar tieten in mijn handen, Deed ik je pijn? Neen, maar ik schrok. Ik had niet op deze dolkstoot gerekend. Ik genoot nog na van de beurt van Sara en het pijpen. Blijf even lekker liggen dan kan ik je stijve lul diep in mij voelen. Voorzichtig trok ik haar T-shirt uit zodat ik haar lekkere tieten kon masseren. Ik voelde haar tepels hard worden. 

Ik begon langzaam te bewegen. 

 

Een klein eindje terug en dan weer fel naar binnen steeds verder naar buiten en dan weer met een felle stoot diep in haar natte kutje. Bij elke stoot kreunde en hijgde Agnes van genot. Na een paar bewegingen liet ik alleen mijn eikel tussen haar natte gezwollen schaamlippen. Oohh Remco kom diep in mij kom diep in mij ik wil je helemaal voelen, neuk me neuk me . . . Ik wachtte nog even en toen schoof ik mijn dikke pik weer langzaam in haar warme natte kutje. Oohh jahhh ik voel ik, voel je, wat heerlijk, wat heerlijk wat is hij lekker dik. Stoot tegen mijn baarmoeder ik wil je helemaal voelen, neuk me, neuk me . . . Ik bleef langzaam diep naar binnen stoten ik duwde mijn onderlichaam stijf tegen haar warme billen. Ik voelde enige tegenstand, was dat haar baarmoeder, ik weet het niet, maar ik neukte heerlijk ik voelde hoe de spanning in mijn kloten en mijn pik zich weer opbouwde. 

 

Als ik stootte duwde Agnes haar billen naar achteren, waardoor het voelde of ik in een eindeloos diepe en natte kut weg zakte. Ohhh wat heerlijk, wat neuk je lekker wat zalig ik voel hoe je mijn kutje opvult, het lijkt wel of mijn kutje barst. Ik kom klaar ik kom klaaarrrr, jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa kom diep in mij kom diep in mij spuit me vol spuit me vol neuk me neuk me... Ik voelde hoe haar kutspieren zich spanden. Ik ging door met stoten. Agnes ik ga zo spuiten. Ja spuit maar spuit maar lekkere geile pik van me, ik wil je warme zaad voelen.

En met een laatste felle beweging stootte ik diep in haar natte kut. Jaaahhhh, ik kommmm, ik kommmm. Jaaahhh ik voel je warme zaaaaad, jaaahhh ik voel je, ooohhh jahhh, ik kommm, ik kommmm!! Ik boog mij over haar heen. Ik voelde hoe haar kutsappen en mijn sperma uit haar kutje vloeiden. Ik kuste haar rug en masseerde haar tieten. Agnes dat was heerlijk dat was echt lekker, dank je wel.

Oohh Remco, je hebt me heerlijk geneukt, daar was ik echt aan toe, ook bedankt. En zo bleven we nog even aan elkaar geklonken staan. 

 

Ik ben bang dat de koffie koud geworden is, verbrak Agnes de stilte. Maar hete seks is beter dan koude koffie, was mijn reactie. Ik hoop nog eens vaker een lekke band te krijgen fluisterde ik haar oor. Ik zal punaises strooien, lachte ze!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen