Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik heet Margreet en woon in een groot huis met een zwembad op de Veluwe. Mijn man werkt voor een buitenlands bedrijf en is veel van huis. Omdat ik een antiekzaak in het dorp heb, hebben we een kindermeisje als oppas voor ons zoontje van 11. Ze heet Elsje en is 23 jaar. Zelf ben ik twee maanden geleden 35 jaar geworden. Mijn antiekzaak is erg bekend en ik krijg veel rijke mensen op bezoek. Voor gewone mensen zijn mijn antiquiteiten veel te duur. Toen op een woensdagochtend de duur van de winkel openging en er twee sjofele mannen van ongeveer 25 jaar binnenkwamen dacht ik gelijk "daar heb je weer van die kijkers die nooit iets kopen". Ik liep op de mannen af en zei "Gaan jullie maar, want deze spullen kunnen jullie toch niet betalen". "Hoe weet jij dat, trut" zei de grootste. Ik ergerde me behoorlijk aan deze kerels en zei giftig "Omdat een blinde kan zien dat jullie achterbuurtvolk zijn met die versleten kleren aan. Als jullie niet gauw weg gaan bel ik de politie". Ze verlieten al scheldend de zaak.

Die avond had ik een vergadering en omdat mijn man in het buitenland zat belde ik Elsje om te vragen of zij voor mijn zoontje wilde koken en s'avonds wilde blijven. Zo als gewoonlijk vond Elsje dat goed. Ik kwam die avond om 10 uur thuis. Terwijl ik mijn jas ophing riep ik "Elsje ik ben thuis". Ik hoorde echter geen antwoord en toen ik de woonkamer in liep schrok ik me een ongeluk. Er zaten twee mannen in de kamer die de fles whisky van mijn man al half hadden leeg gedronken. Een van de mannen herkende ik van vanochtend. "Als je je kindermeisje zoekt dan zou ik maar in de slaapkamer kijken" zei hij "ze is even op bed gaan liggen". Vlug liep ik de slaapkamer in. Wat ik zag deed het bloed uit m'n hoofd trekken en bijna viel ik flauw. Op de grond lagen de kleren van Elsje. Haar mooie jurk was gescheurd en haar zwarte BH'tje lag er in twee stukken gescheurd boven op. Elsje lag op haar knieën op het bed. Haar slipje hing op haar knieën en achter haar zat een man met zijn broek omlaag.

Er was weinig fantasie voor nodig om te begrijpen dat hij haar aan het verkrachten was. Voor Elsje zat een tweede man. Ook hem herkende ik van vanochtend. Zijn broek stond open en Elsje haar hoofd zat tegen zijn kruis aan. Met twee handen hield hij haar hoofd vast en tussen de blonde haren van Elsje door zag ik dat haar mond ver open gesperd was. Deze man moest een formidabel dikke pik hebben en Elsje had hem diep in haar keel gekregen. De mannen bewogen hun heupen gelijktijdig en ik hoorde Elsje kreunen toen ze met kracht naar voren stoten en Elsje van twee kanten doorboord werd. Ik had niet gemerkt dat de andere twee mannen ook de slaapkamer binnen was gekomen.

"Schieten jullie op" zei een van hen tegen de twee mannen op bed.



De deftige dame is thuis gekomen. We gaan wat met haar drinken in de woonkamer en haar de spelregels voor vanavond leren. Jullie willen daar vast bij zijn". Langzaam duwde hij me naar de kamer en schonk een groot glas whisky voor me in. "Drink maar vast. Je zal het vanavond nodig hebben. We willen dat je precies doet wat we zeggen. Als je niet gehoorzaam bent loopt het niet goed af met je zoontje. Hij ligt nu nog rustig te slapen en als jij naar ons luistert wordt hij geen eens wakker.". Inmiddels waren de andere twee mannen ook de kamer binnen gekomen. "Dat was een lekker jong ding" zei de man die Elsje van achteren had genomen. Ze had nog een heerlijk nauw kutje. Voor alle zekerheid heb ik haar maar vast gebonden aan het bed. Dan kunnen wij ons concentreren op deze deftige dame".

Hij liep naar de CD-speler en zocht een CD uit. "Je begrijpt zeker wel waarom ik deze muziek opzet " zei hij "je begint de avond met een striptease. En ik raad je aan om het verdomd goed te doen anders weet je wat we met dat jochie van je doen". Ik begreep dat er geen uitweg was en langzaam stond ik op. In het midden van de kamer begon ik langzaam op de maat van de muziek te dansen. Na een paar danspasjes gedaan te hebben deed ik de rits van mijn jurk naar beneden en liet mijn jurk zakken. Toen hij op de grond viel stapte ik er uit. Die dag had ik mijn zwarte zijden ondergoed aan met zwarte netkousen met kant aan de boorden. Samen met mijn zwarte lak schoenen met super hoge hakken kwamen mijn benen en billen goed uit. Ik zag de mannen geil naar me kijken. Toen ik aarzelde om verder te gaan zei een van de mannen...

"Doorgaan, maak die stevige tieten van je maar bloot".

Ik gehoorzaamde en schaamde me diep toen ik met mijn blote borsten voor de mannen danste. Mijn grote borsten schudden heen en weer. Maar de mannen wilden meer. "Zo deftige dame laat maar eens zien wat voor een scheur deftige dames hebben. Uit die broek en bloot met die kut". Toen ik mijn slipje liet zakken en er uit stapte stond ik met alleen nog mijn kousen en mijn hoge hakken aan voor de vier mannen. Die hadden inmiddels de glazen salontafel voor de twee banken gezet. "Nou gaan we verder met een geile liveshow" zei een van de mannen van vanochtend "Op je rug liggen op die tafel en met beide handen je kut open trekken". Ik deed wat ze vroegen en trok mijn kutje ver open. Ik zag ze kijken naar mijn mollige schaamlippen die van binnen zacht rose zijn. Mijn kittelaar krulde parmantig naar voren en toen ze dat vroegen trok ik mijn benen ver omhoog zodat ze ook mijn kontje konden zien. Zo lag ik dan met mijn benen wijd gestrekt omhoog in mijn eigen huis met vier mannen om mij heen die kwijlend naar mijn kutje en kontje keken. "Zo en nu gaat deze deftige dame zich klaar maken onder de ogen van dit achterbuurtvolk" zeiden ze "Begin die kut en die kittelaar van je maar te strelen dan gebeurt er niets met je zoontje". Ik had de tranen in mijn ogen. Wat een schoften om me zo te vernederen. Maar ik moest wel...

Langzaam wreef ik over mijn kittelaar. Hoewel ik het afschuwelijk vond wat ik moest doen reageerde mijn lichaam toch op het zachte strelen. Langzaam kreeg ik een warm gevoel in mijn buik en even later voelde ik dat mijn kutje nat werd. Het wond de mannen bijzonder op en een van hen stond op en liep naar de slaapkamer. Hij kwam terug met de naakte Elsje die ongelovig naar me keek. "Oh mevrouw" fluisterde ze "hebben ze U ook al te pakken". De man ging weer zitten trok Elsje op de bank. Terwijl ze naar mij keken trokken ze met z'n tweeën de benen van Elsje wijd en graaiden in haar kutje. Terwijl ik mezelf lag te bevredigen zag ik hoe de mannen Elsje zaten te vingeren. Haar gezicht was nog nat van het huilen en op haar dijen verschenen de eerste blauwe plekken. "Laat jij die deftige mevrouw maar eens zien hoe je met je tieten kan spelen" zeiden ze tegen Elsje die vervolgens haar borsten begon te strelen.

Toen ik Elsje zo zag spelen wreef ik nog steviger over mijn kittelaar. Inmiddels was ik kletsnat geworden en voelde hoe het kutgeil tussen mijn billen door op de glazen tafel liep. Het werd doodstil in de kamer en ik realiseerde me dat het enige geluid dat ik hoorde mijn eigen gekreun was. Ik deed mijn ogen dicht en probeerde me voor te stellen dat ik alleen thuis was en heerlijk lag te strelen. Ik deed dat wel vaker als mijn man van huis was. Het gutste nu uit mijn kut en mijn schaamlippen glipten haast uit mijn handen. Met een diepe zucht kwam ik klaar. De mannen applaudisseerden luid en zeiden dat ze nog nooit een vrouw zichzelf zo hadden zien klaar maken. Ik schaamde me diep en hoopte dat het voorbij was. Maar dat was niet zo. Mijn show was nog maar het begin geweest. Ze stonden met z'n vieren op en dreven me naar de slaapkamer. Daar moest in op m'n hoge hakken op het bed gaan staan. "Maak je striptease nu maar af..." hijgde er een, "we willen je spiernaakt zien zonder ook maar iets aan je lijf".

Langzaam trok ik mijn schoenen uit en trok een voor een mijn kousen uit. Toen ik spiernaakt op bed stond zag ik dat ook de mannen zich hadden uitgekleed. Ze klommen in het bed en trokken me tussen zich in. Toen begon wat ik al gevreesd had maar wat veel erger was dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Met mijn armen en mijn benen wijd hielden ze me vast. Een voor een klommen ze op me en binnen 10 minuten waren ze alle vier over me heen geweest. De eerste kroop al tussen mijn benen toen ik nauwelijks naar beneden getrokken was. Ik lag op mijn rug met mijn armen boven mijn hoofd toen ik zijn pik mijn kut in voelde schuiven. Omdat mijn kutje nog nat was schoof hij hem er in een keer diep in. Zijn maten lagen naast mij en keken toe hoe hij woest in en uit mij stootte. Een van hen trok mijn hoofd opzij en legde zijn pik tegen mijn lippen aan.

"Proef maar wat er dadelijk in je kut binnen dringt".

Toen ik mijn mond stijf dicht hield sloeg hij me op mijn kin en half bewusteloos opende ik mijn mond en liet hem er in. Toen de boef tussen mijn benen klaar kwam, dook een ander tussen mijn benen. Met twee handen trok hij mijn benen zo wijd mogelijk en ramde zijn pik met mijn speeksel er nog op tussen mijn schaamlippen. Toen ze alle vier hun zaad in mijn buik hadden gespoten keken ze me lachend aan. "Zo deftige mevrouw", zei een van de mannen van vanochtend..." ik denk dat je nu niet meer zo deftig bent nu wij met z'n vieren over je heen zijn geweest.

Weet je nog hoe je ons noemde vanochtend? "Achterbuurtvolk", wist ik nog uit te brengen "en dat zijn jullie ook". De mannen lachten weer en zeiden dat ik gelijk had met dat achterbuurtvolk. "Laten we maar beginnen met jouw achterbuurt" lachten ze. Toen ze me met z'n vieren op mijn buik draaiden en er twee m'n benen ver uit een trokken begreep ik wat ze bedoelden. Deze keer werd mijn kontje het doelwit. Ik probeerde weg te komen maar ik had geen schijn van kans. De twee die mijn benen wijd hielden drukte me tegen het bed en een derde duwde mijn hoofd in het kussen zodat ik haast geen lucht kreeg en geen geluid meer kon voortbrengen.

Toen voelde ik dat de vierde man op mij kroop. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn kontgaatje. Nog nooit was ik in mijn kont genaaid. Mijn man had het wel eens willen doen maar het leek mij vies en pijnlijk. En nu zou een van die schoften mijn kont binnen dringen. Het kostte hem moeite mijn nauwe kontje te openen. Centimeter voor centimeter gleed hij naar binnen. Toen hij halverwege was schoof hij zijn handen onder mij en greep mijn tieten. Met een geweldige ruk dook hij diep in me en mijn kont brandde. De andere mannen lieten mij los. Ik kon geen kant meer op met deze lul in mijn kont. Nu liet hij mijn tieten los en trok mijn hoofd omhoog. Terwijl hij mij stevig in mijn kont neukte werd ik gedwongen de meest smerige dingen te zeggen.

De andere mannen genoten ervan om te zien hoe hij mij tegen het bed aan ramde en ik hard op riep dat ik het zo lekker vond. Toen ze allemaal weer hun zaad in mijn kutje geloosd hadden schopten ze me uit bed,. Op m'n knieën moest ik het bed uit kruipen en op mijn knieën en met mijn komt omhoog naar de woonkamer gaan. Daar lag Elsje op dezelfde tafel als waarop ik 2 uur geleden lag. Haar kutje was kaal geschoren en terwijl de boeven diep in haar kutje keken lag Elsje zichzelf te vingeren. "Bef haar maar lekker" bevolen de mannen me en ik kroop tussen de benen van Elsje. Met mijn tong gleed ik over haar kale kutje maar dat was de mannen niet genoeg. Ze wilden dat ik mijn tong diep in haar spleetje stak. Toen ik dat deed proefde ik het zaad van de mannen.

Na een paar minuten merkte ik dat Elsje er opgewonden door raakte. Ze kreunde zachtjes en begon langzaam haar tieten te strelen. Dat wond de mannen erg op en hun pikken steigerden weer. Toen de eerste achter me kroop wist ik dat ik weer verkracht zou worden. Terwijl ik door ging met Elsje te beffen schoof hij zijn pik in mijn kut en greep me bij mijn tieten. Hij was nauwelijks binnen toen ik voelde dat Elsje klaar kwam. Een tweede man greep haar beet en terwijl ze nog lag na te hijgen draaide hij haar om zodat ook zij op haar knieën en met haar kont omhoog lag. Net als ik werd ook zij bij haar tieten gepakt toen hij zijn pik naar binnen schoof. Samen werden we zo naast elkaar geneukt. Een halfuur lang werden we door de mannen afwisselend in onze kut en onze kont geneukt. Toen de mannen niet meer konden dacht ik dat het afgelopen was maar het ergste van die avond moest nog komen.

"We zullen je nu nog iets laten mee maken dat je voor altijd doet vergeten dat je een deftige dame was" riepen ze tegen me. Met ze vieren pakten ze me op en droegen me naar de salontafel midden in de kamer. Met men bovenlichaam legden ze me op de tafel en bonden mijn handen aan de poten vast. Toen trokken ze mijn benen uit elkaar en bonden m'n dijen aan de andere twee poten vast. Ik kon mij niet meer verroeren en ik voelde dat mijn kut wagenwijd open lag. Daarna pakten ze Elsje en bonden haar op dezelfde manier vast. Uit de keuken haalden ze een potje honing en daar wreven ze mijn kutje mee in. Een van de mannen ging weg en kwam terug met een van onze honden. Hij duwde zijn snuit tussen mijn benen en de hond begon gelijk de honing van mijn schaamlippen te likken. Ik voelde zijn tong met grote halen door mijn kut aan. Soms trilde mijn kittelaar een beetje en de hond hield niet op. Soms ging zijn lange tong wel 15 centimeter diep mijn kutje in.

Een van de mannen stond op en hielp de hond op mij te kruipen.

Ik voelde zijn poten op mijn schouders en terwijl de man met een hand mijn kut open maakte schoof hij met zijn andere hand de pik van de hond naar binnen. Ik voelde de grote hondenpik diep in mij en toen de hond begon te stoten ging er een rilling door mijn lijf. Een minuut later was ik kletsnat en wist ik dat ik klaar ging komen. Ook de mannen merkten dat en gingen voor mij zitten. Ze tilden mijn hoofd op en zeiden "kijk ons maar aan deftige dame als je door een hond wordt klaargemaakt. De hond was door het dolle heen en ging zo met zijn poten op mijn rug te keer dat ik het bloed voelde stromen. Een van de mannen maakte foto's en een andere man had een tweede hond uit de kennel gehaald.

Ook Elsje moest mee maken hoe het is om door een hond geneukt te worden. Samen lagen we op de tafel terwijl de honden ons een beurt gaven. De mannen zaten geil naar ons te kijken. Toen hoorde ik Elsje gillen en ik wist dat ze klaar kwam. Nauwelijks een minuut later voelde ik dat ik ook ging komen en terwijl ik gedwongen werd om naar mijn verkrachters te kijken kwam ik klaar. De mannen lachten wreed en zeiden tegen mij "Zo deftige dame, zo deftig ben je niet meer als je het zelfs met je hond doet" Toen kleedden ze zich aan, grepen ons nog een keer stevig bij onze tieten en vertrokken.

Elsje en ik bleven vast gebonden achter terwijl het zaad van de honden uit onze kutjes op de grond drupte. We schaamden ons diep en huilden zachtjes. Nauwelijks een kwartier nadat onze verkrachters vertrokken waren voelde ik weer iets tussen mijn benen. De twee honden hadden weer zin in een stevige partij en deze keer wisten ze de weg. Ik voelde een stijve pik zich tussen mijn schaamlippen wringen en zag dat ook Elsje weer bereden werd. Die nacht kregen Elsje en ik geen rust. De honden waren door het dolle heen en neukten ons wel tien keer die avond. Ik schaam me om te vertellen dat ik nog een paar keer klaar kwam. Toen mijn man de volgende ochtend thuis kwam wist hij niet wat hij zag. Onze kutjes waren knalrood en onze dijen waren kletsnat van het zaad van de honden. Huilend vertelden Elsje en ik wat ons die nacht was overkomen. De mannen die ons dat aangedaan hebben zijn nooit gevonden. Soms word ik 's nachts nog wel een gillend wakker als ik gedroomd heb dat ik door een hond geneukt word.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen