Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Kirsten. Ik ben een 18-jarig studentje, halflange blonde haren en een niet onaardig figuurtje. Op een warme zomerdag half augustus lag ik in onze tuin te zonnen met een boek. Ik had me in een tuinstoel geïnstalleerd langs het zwembad. Ik droeg een kort wit sport-topje, waaronder je mijn strak, gebruind buikje kon zien. Ik droeg geen bhtje zodat de bruine tepeltjes, die mijn strakke, ronde borstjes sierden, door mijn t-shirtje priemden. Daaronder droeg ik een zeer kort blauw tennisrokje, dat net lang genoeg was om het hoogstnodige te bedekken. Het hing nu losjes over mijn bruine dijen. Ik had het onder me uitgetrokken zodat mijn lekkere strakke billetjes een beetje verkoeling vonden op de frisse stoel. Mijn ouders waren naar kennissen vertrokken voor de rest van de dag, en mijn klein zusje Liesbeth (16) was bij een vriendin verderop in de straat.

Ik lag achterover, met mijn zonnebrilletje op, van de zon te genieten toen ik Max door de achterdeur hoorde komen. Max is een Deense dog die al 5 jaar bij ons woont. Hij is zeker een volwaardig lid van de familie, met een schouderhoogte van ruim meer dan 1 meter en een lichaamslengte die, wanneer hij zich uitrekte, ongeveer overeenkwam met de mijne. Ik hoorde hem achterlangs me komen en zo liep hij voor me langs het zwembad. Direct viel me zijn machtige neukstaaf en zalige kloten op die tussen zijn achterbenen bungelden. Ze waren mij al dikwijls opgevallen, alleen al omdat ze zoveel groter waren dan bij al mijn vriendjes en mannen die ik ooit al van zo dicht bij had mogen aanschouwen.

Max slenterde een beetje langs het zwembad en keek even om, net of hij me maar juist had opgemerkt. Hij slenterde tot aan mijn stoel en ging naast me liggen, met zijn kop aan mijn voeten. Ik zag even langs de leuning naar beneden en zag zijn zalige lul nu naast mijn stoel liggen. Ik kon het niet laten en liet mijn hand naar beneden gaan en masseerde zacht zijn kloten. Blijkbaar geschrokken nam Max het tafereel in zich op, maar liet zich dan terug neer. Ik bleef zijn machtige kloten masseren en liet mijn hand eens over zijn lekkere lat glijden. Die werd op slag lang en hard, ik nam zijn volle 20 cm in mijn handje en trok er enkele keren aan.

Mmmm, wat een beestachtig stuk vlees!!!



Ik ging terug achterover liggen en speelde met een paar fantasietjes, over hoe ik Max een pleziertje kon doen … Max stond op en ging voor me staan en keek me schijnbaar onderzoekend aan. Hij likte een keer aan de binnenkant van mijn onderbeen en deed een stapje dichterbij. Er ging een tinteling door mijn benen en zo naar mijn poesje, dat al zeer heet en nat was geworden in mijn witte string. Max likte nu langs mijn knietjes de binnenkant van mijn dijen en met zijn warme adem schoof mijn rokje verder naar achter. Max ging nog dieper met zijn kop en begon mijn stringetje te likken, dat helemaal doorweekt werd van zijn speeksel en mijn geil, dat gretig door hem werd opgelikt. Ik aaide zijn kop en duwde hem nog wat dichterbij, dit aanbod nam hij gretig aan en sprong met zijn voorpoten op de ligstoel.

Zijn machtige neukstaaf bungelde tussen zijn achterpoten en glom in het zonlicht. Hij ging door met likken terwijl ik mijn stringetje naar beneden drukte. Zijn tong ging nu met het volle geweld langs mijn klitje en drong mijn schaamlipjes binnen, in mijn poesje. Ik kwam in extase en begon mijn borstjes wild te kneden door mijn topje heen. Toen kwam ik klaar in een geweldig orgasme, dat bleef duren terwijl Max ongestoord bleef doorgaan met mijn poesje binnen te dringen met zijn machtige toch. Mijn geil was nu verspreid over mijn ganse poesje en Max begon het helemaal schoon te likken. Ik knoopte mijn rokje los zodat ik duidelijk kon zien hoe hij mij verwende. Met mijn kutsap over mijn poesje en aan zijn machtige tong likte hij mijn strakke navelbuikje. Mmmm, dat was lekker, die hete tong over mijn strakke buikje.

Toen begon Max als een bezetene mijn borstjes te likken, dwars door mijn topje heen, mijn lekkere bruine tepels verhardden meteen onder zijn lekkere warme tong. Zijn lekkere enorme neukstaaf kwam net binnen mijn bereik en ik nam hem vast en begon als een bezetene eraan te rukken. Max ging ondertussen door en mijn topje was al helemaal doorweekt door de mengeling van mijn geil en zijn speeksel.Ik stroopte snel met mijn vrij handje mijn topje van mijn volle borsten en Max begon ze nog heftiger te likken, zodat ze op het ritme op en neer dansten, ik werd ongelooflijk geil en mijn kutsap stroomde uit mijn poesje.

Terwijl Max mijn lekkere borsten deed dansen onder zijn hete kwijl bleef ik rukken aan zijn lange dikke neukstaaf. Toen begon hij te schokken en ik voelde zijn warme sap door zijn lekkere lange pik naar boven komen. Toen spoot mijn buikje helemaal onder met zijn sap terwijl hij bleef door likken. Het warme sap bleef maar komen, ik kon het bijna niet geloven, maar ik bleef dapper doorrukken. Heel mijn buikje was nu bedekt met zijn sap en het liep langs mijn navelbuikje naar mijn kutje Toen de laatste druppel neuksap door mij uit zijn lul was gerukt, ging Max van me af en legde zich terug op het gras. Ik bleef lekker nagenietend in de ligstoel liggen en wreef mijn buik en mijn borstjes in met zijn sap. Ik masseerde mijn borstjes tot ze lekker glad en plakkerig waren. Ik keek naast me en zag Max op het gras liggen met zijn halfstijve pik naast zijn buik liggen. Zijn pik en zijn ballen waren lekker nat. Ik stond op en trok mijn topje helemaal uit en stond daar in mijn drijfnatte string naar Max te kijken. Ik werd weer helemaal geil en masseerde mijn warme gladde borstjes die nog steeds met zijn sap ingesmeerd waren. Ik zakte op mijn knietjes naast hem, met mijn kontje naar zijn kop, en nam zijn machtige halfstijve neukstaaf in mijn handje. Ik trok er eens aan, en nam het puntje van zijn eikel in mijn mondje.

Daarop werd hij onmiddellijk weer stijf in zijn volle glorie. Ik begon hem stevig af te zuigen en trachtte zijn lange beestige lul helemaal in mijn mondje te persen, tot mijn grootste geile verbazing geraakte ik amper halverwege. Ik verwende hem zo voor een tweetal minuten terwijl hij mijn kontje en mijn kontgaatje glad likte.

Toen voelde ik zijn grote hondenlul schokken.

Ik pijpte nog krachtiger door waarop hij mijn mondje helemaal vol spoot, ik begon spontaan te slikken omdat hij mijn mondje bleef vullen. Met een krachtige straal spoot hij zijn sap diep en mijn keeltje, het smaakte zoeter dan bij mijn vriendje, die er toch ook wel weg mee wist de avond ervoor. Het sap liep van zijn dikke, lange lul af , zo over zijn machtige kloten. Ik nam ze een voor een in mijn mondje en zoog ze tergend traag helemaal schoon. Nagenietend ging ik op mijn zij liggen en stroopte mijn reeds kletsnatte string af.

Ik rook er eens aan en ving de zoete geur op van mijn kutsap en het geile sperma van Max. Ik werd er helemaal nat van. Ik wierp het geile stukje textiel in een boogje op het gras. Spontaan sprong Max recht en holde erachteraan. Ik draaide me ondertussen op mijn buikje, steunend op mijn ellebogen, en keek geamuseerd toe. Max speelde even met het stukje textiel dat even daarvoor nog mijn natte kutsap opving, en kreeg er blijkbaar niet genoeg van. Toen kwam hij naar me toe en liet mijn string voor me vallen. Hij liep rond me en bleef achter me stilstaan. Ik lag nog steeds op mijn buikje en speelde wat met mijn voetjes tegen de buik van Max. Hij ging ondertussen met zijn natte tong over mijn dijen en zo naar mijn kontje.Weer ging er een huivering van genot door me heen. Max liet zijn warme tong over mijn schaamlipjes en mijn kontgaatje gaan. Zo ging hij over mijn rug tot hij met zijn lekkere hete tong in mijn halsje sabbelde. Ik voelde ineens hoe zijn lange hete lul over mijn billetjes gleed en zo langs mijn kontgaatje en mijn kutlipjes.

Zijn lekkere neukstaaf was nog steeds nat en stijf.

Ik werd opeens heel heet en vroeg me af of hij mij wou nemen. Al lachend dacht ik dat dit dan de eerste keer was dat ik het ECHT op zijn hondjes zou doen. Ik ging meer op mijn knietjes steunen en bracht zo mijn kontje dichter naar zijn lid. Zijn lekkere stijve lul zat nu tussen mijn billetjes. Ik kneep ze eens samen en bewoog langzaam enkele keren op en neer. Toen steunde ik op handen en knieën en spreidde mijn benen zo ver als ik kon tussen de poten van Max. Hij liet dit zich geen twee keer doen en ik voelde zijn warme, lange, dikke pik langs mijn kontgaatje naar mijn poesje afdalen. Ik nam zijn lid in mijn handje en trok er enkele keren aan, maar dit kon ik niet lang volhouden omdat ik dan op één hand moest steunen, en Max oefende veel gewicht op mij uit. Voordat ik het mij helemaal realiseerde, boorde hij zijn lange pik diep in mijn neukgaatje, ik voelde hem doordringen tot aan mijn baarmoederhalsje. Ik begon onbeheerst te kreunen en Max versnelde het tempo.

Telkens wanneer hij in me stootte, duwde ik mijn kontje tegen zijn ballen, zodat hij nog dieper in mij ging. Ik voelde hem ik elk hoekje van mijn neukgrotje stoten met zijn massale neukstaaf. Ik kon bijna niet meer, maar Max bleef onvermoeid doorstoten. Ik stond op het punt om een zalig orgasme te krijgen toen ik zijn pik voelde trillen. Ik wreef mijn klitje en kwam met een geweldige schreeuw klaar, terwijl Max zijn zaad in mijn kutje begon te pompen. Mijn nauw neukgrotje genoot met volle teugen en ik kwam twee keer na mekaar onbeheerst klaar. Max bleef spuiten terwijl ik mijn klitje bleef wrijven. Al snel liep mijn kutje over van Max zijn geile sap, ik ving het op in mijn handje en begon mijn klitje, mijn kutje en zijn pompende neukstaaf ermee in te smeren en te masseren. Zalig gewoon.

Ik ging verder over mijn buikje en masseerde mijn borsten tot ze terug lekker nat en plakkerig waren. Max ging nu uit me, terwijl ik op mijn rug ging liggen. Max likte mijn kutje en mijn borstjes op mijn verzoek helemaal schoon. Terwijl we naast elkaar in het gras lagen vroeg ik me af of Max er zo veel van genoten had als mij, als dat zo was, dan heeft hij zijn dagje wel gehad. Net op het moment dat ik terug bij mijn positieven was,hoorde ik gerucht aan de achterdeur. Ik herkende onmiddellijk de stem van mijn zus, die blijkbaar haar vriendin had meegebracht. Voor ik heb besefte, stonden ze in de tuin, met hun zwemgerief in de hand. Ze waren blijkbaar van plan een frisse duik te nemen. Ik had me ondertussen terug op mijn buikje gedraaid en keek mijn zusje met een lachje aan.

Ze keek even verdwaasd terug maar leek toen te besluiten dat ik gewoon even naakt lag te zonnen. Haar vriendinnetje leek minder goed te weten wat te moeten beginnen toen ze me vertwijfeld aankeek. Ze zag er eigenlijk wel leuk uit voor een 16-jarig meisje. Ze had bruin halflang haar, een zeer knap gezichtje en voor haar leeftijd volle ronde borstjes op een lekker slank lijntje. Ze droeg een kort shortje en een strak t-shirtje, net als mijn zusje. Ze liepen langs me heen naar het zwembad en maakten aanstalten om zich klaar te maken om te zwemmen. Toch merkte ik dat Kathleen (zo noemde ze haar vriendinnetje) haar ogen niet van me af kon houden. Ze bewonderde me van kop tot teen, mijn lekkere lange benen en mijn warme dijen. Haar ogen bleven mijn kontje bewonderen, dat naar haar was gekeerd. Ik zag dat ze genoot van het lekkere uitzicht. Ik keek haar met een geil lachje aan om haar duidelijk te maken dat ik haar gretige blik had opgemerkt, en ze draaide zich ietwat geschrokken terug naar het zwembad. Ze bukte zich naar haar tas, die op de grond naast het zwembad stond, zodat ik een prachtig zicht kreeg op haar lekkere gebruinde billen.

Enkele plukjes blond schaamhaar kwam onder haar broekje uitsteken en ik voelde dat ik nat werd tussen mijn dijen. Mijn zusje begon zich toen spontaan uit te kleden, blijkbaar tot genoegen van Kathleen, die misschien een beetje té gretig van opzij toekeek. Eerst stroopte ze haar spannende t-shirtje op, en trok het in één vlotte beweging over haar hoofdje. Haar lange blonde haren schudde ze verleidelijk terug over haar schouders terwijl haar strakke mooie borstjes mee dansten op het ritme. Eigenlijk had ik wel een lekker zusje. Daarna schoof ze tergend traag haar korte broekje over haar volle strakke billen naar beneden en stapte eruit. Ze stond nu met enkel een sexy wit slipje aan, dat spijtig genoeg al het lekkers verborg, aan de rand van het zwembad en keek Kathleen nu aan. Uit haar roes ontwakend begon ze zich ook van haar kleren te ontdoen.

Zij begon met haar broekje, dat ze vlot naar beneden liet glijden, haar lekker strak t-shirtje bedekte spijtig genoeg net iets te veel, ik wachtte vol ongeduld. Toen stroopte ze haar shirtje over haar lekkere bruine borstjes en ontdeed zich ervan in een vloeiende beweging. Tot mijn grootste verbazing én genoegen zag ik dat ze geen slipje aanhad. Ze stond nu helemaal naakt naast mijn zusje, die blij verrast haar lekker vriendinnetje volledig in haar opnam. Haar sexy bikinietje, dat ze al ter hand had genomen, liet ze daarop prompt vallen en ze stapte uit haar slipje. Ze begonnen beiden spontaan te lachen en sprongen samen in het zwembad. Ik had mij ondertussen omgedraaid met mijn gezichtje naar het water en lag te genieten van het uitzicht. Ik deed alsof ik sliep en keek stiekem toe. De beide meisjes dachten dat blijkbaar ook dus mijn opzet was geslaagd. Ze bleven eerst wat ronddollen in het water.

Kathleen kon het duidelijk niet laten van mijn zusje af en toe onschuldig aan te raken. Die vond dat blijkbaar niet erg, want ze liet haar vriendinnetje haar gang gaan. Kathleen's aanrakingen werden duidelijker en intenser. Het water werd opeens heel rustig en ik zag de twee meisjes in het midden van het bad staan. Ik kon duidelijk zien dat Kathleen met haar rechterhand over de borstjes van mijn zusje ging, die genietend haar ogen sloot en van de zon genoot. Haar linkerhand dwaalde over haar Liesbeth's navelbuikje en verkende duidelijk haar lipjes. Liesbeth deed daarop haar ogen open en trok Kathleen dichterbij. Voor ik het goed en wel besefte waren ze verwikkeld in een diepe, warme tongkus. Ik keek verbaasd toe, amper beseffend dat mijn kleine zusje tot zo iets lekkers in staat was. Kathleentje zag de kans even mijn richting uit te kijken en ik besefte dat ik hun lag aan te gapen. Ze keek eerst even geschrokken maar knipoogde dan warm naar me, zonder mijn zusje één moment rust te gunnen.

Ik stond op en liet me van de kant in het water glijden.

Max stond onverschillig op en ging langs het zwembad liggen, waarschijnlijk nog nagenietend van onze neukpartij. Liesbeth merkte de deining die ik veroorzaakte op en loste even de innige omhelzing met Kathleen. Ze bewonderden merkbaar samen mijn lekkere lichaam terwijl ik me verder in het water liet glijden. Ik liet me even ondergaan en wreef mijn borsten en mijn kutje, zodat niets meer te voelen was van het plakkerige geile sap van Max. Kathleen kwam me tegemoet en gaf me spontaan een diepe, warme tongzoen. Haar lekkere tong worstelde met die van mij en verkende mijn gehemelte. Die meid wist zeker wat ze deed! Ik streelde haar rug en greep haar kontje terwijl ik haar dichter naar me toe trok. Ze was ongeveer even groot als mij, net als mijn zusje. Toen onze poesjes elkaar vonden ik het lekkere lauwe water, namen we elkaar in stevige omhelzing. Mijn zusje keek een beetje verbaasd toe en kwam op ons toegelopen in het lome water.

Terwijl ik met Kathleen's hete tong worstelde, kwam mijn zusje achter me staan. Ze drukte haar lekkere poesje tegen mijn strakke billetjes en duwde haar beide handen tussen onze zwoegende lichamen in. Ze bracht met haar rechterhand twee vingers bij mij naar binnen en met haar linkerhand deed ze bij Kathleen hetzelfde. Ze begon ons zalig te vingeren terwijl ik Kathleen dichter naar me toe bracht, zodat Liesje haar vingertjes diep in onze poesjes werden geduwd. Kathleen en ik gingen elk met één hand naar Liesbeth's poesje, en we worstelden even om als eerste haar poesje binnen te mogen dringen.

Ik wreef haar klitje terwijl Kathleen drie vingers bij mijn zusje naar binnen liet dringen. Zo bleven we enkele zalige minuten voor deining in het water zorgen, terwijl we alle drie onbeheerst ons genot lieten blijken. Ik begon onbeheerst te kreunen, net als mijn zusje, terwijl Kathleen een onverwacht gilletje slaakte van puur genot. Dit tot op het punt dat we alle drie waren gekomen in één geweldig orgasme. Ik kwam eerst, samen met Kathleen, terwijl we mijn zusje bleven verwennen zodat ze kort daarop samen met ons kon genieten. We bleven zo even in het water liggen terwijl we elkaar bedankten met warme tongzoenen. Na een tijdje hesen we ons een voor een uit het water en gingen naast elkaar op onze buikjes dicht bij elkaar elk op een handdoek liggen. We genoten van het warme zonnetje en van elkaar...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen