Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een koude novemberdag, Marlies een slank en rank meisje, blauwe ogen, brutale blik pruilde met haar mooie sensuele lippen. Haar vriend had haar net aangekondigd dat hij haar sexueel welliswaar spannend vond maar de relatie wilde beëindigen. Ze voelde zich verdrietig en alleen, maar was vooral boos.
Ze was gewend om veel sex te hebben met haar partner en de laatste dagen was dit niet echt spannend meer geweest. Marlies dacht terug aan het samen internetten en het fantaseren over het paren met een hond, dit leken Marlies en haar vriend echt geil en ze hadden al heel wat geile heftige vrijpartijen gehad naar aanleiding van deze fantasie.

Marlies zocht de filmpjes hierover op internet en weldra zag ze een meisje van haar leeftijd het heftig met een hond doen, ze begon haar vinger in haar slipje te steken en voelde dat ze nat werd, ze pakte haar vibrator en liet deze lekker over haar klitje trillen. Ze fantaseerde over een dog met een enorme pik, welke haar hard van achteren nam. Marlies liet zich gaan, heftig met korte gilletjes kwam ze klaar en riep; Neuk me hond, neuk me….


Marlies was nog steeds niet helemaal bevredigd en zocht op contactsites en vond:
“Baas biedt ter groot geschapen reu ter dekking aan voor vrouwen.”
Het telefoonnummer stond er bij, zou ze durven? Met de gedacht aan de laatste definitieve ruzie met haar vriend besloot Marlies de man te bellen.
Aan de andere kant van de lijn hoorde ze opnemen met Robert, Marlies aarzelde even.. ‘Hallo, spreek maar als je belt voor de advertentie”. “Dag meneer u spreekt met Marlies, ik bel inderdaad voor de advertentie en het is de eerste keer dat ik dit doe, wat voor hond heeft u? Ik heb een mooie deense dog en hij staat nog steeds ter dekking, maar wel op een voorwaarde ik wil er ook bij zijn. Marlies twijfelde, ze zei en als ik nu vanmiddag meteen wil? Robert zei dat dit geen probleem zou zijn.

Marlies was met de auto onderweg naar een dorpje wat niet zo heel ver weg bij haar woonplaats was. Het huis van Robert lag midden in de bossen, ze bedacht dat ze niemand had verteld dat ze een soort van blind-date had, maar het kon haar niet schelen. Daar deed Robert de deur al open, het was een wat oudere knappe man met half lang bruin krullend haar, hij had een sportief gespierd lichaam en zijn spijkerbroek verborgen zijn strakke billen niet.
Mmm, dacht Marlies, dat ziet er ook lekker uit. De man gaf haar een hand en streek langs haar arm, er ging een rilling door haar heen. Robert vroeg aan haar; Wil je een wijntje? Dan laat ik je daarna kennis maken met Joep.
Even later zat ze met Robert op de bank en ze vertelde hem al haar fantasieën over sex met een hond. Robert kreeg een spannend lachje op zijn mond en zei; zo dus jij bent een ontdeugend sletje? Ineens greep hij haar borsten vast en begon haar hard te zoenen. Marlies schrok, maar voelde zich tegelijkertijd opgewonden. Robert kleedde haar geheel uit. Ze moest een pak aantrekken van Robert. Het bleek een hondenpak waarin haar kontje en kutje bloot bleven. Ze werd aangeriemd en moest kruipen naar de keuken.
Daar was Joep, een enorme deense dog, de hond begon meteen aan haar kontje te snuffelen en te likken. Ow, dit had ze niet verwacht, ze had nooit gedacht dat ze het lekker vond om vernederd te worden. Robert sprak; Zo geile hondenslet, dus jij wil gepakt worden door een hond? De vingers van Robert voelden aan haar kutje, het geil droop langs haar benen. Eerst ga je zijn pik likken en Marlies werd gedwongen om onder de hond te gaan liggen en de pik werd steeds groter, het smaakte best lekker, het maakte haar nog meer opgewonden.
Marlies moest hierna op haar knieën, Robert riep Joep, de hond likte haar kutje en begon tegen haar op te rijden. Ow, dit was zo geil, de hondentong likte ruw en hard grotje leeg. Ze voelde dat ze klaar ging komen. Nee sletje nog niet riep Robert. Hij pakte zijn harde pik uit zijn broek en liet zijn pik hard en diep in Marlies haar keel glijden, ze kokhalsde en het slijm kwam uit haar mondje.. Dit leek Robert nog geiler te maken. “Joep neuk haar” Joep werd op haar getild en zijn dikke lul ging met moeite in haar kutje. Het deed eerst pijn, maar zijn lul raakte plekjes welke haar compleet gek maakten. De hond begon haar steeds harder te neuken en ze voelde dat hij hard zijn hondenzaad in haar spoot, terwijl Robert buiten zinnen was en riep Joep neuk haar! Neuk haar! En zuig mij vieze slet. Marlies hield het niet meer, ze kwam gillend en exploderend klaar, haar kutsap spoot over de vloer! Ze voelde hoe de hondenpik nog dikker en opgezwollen vast zat in haar kutje, ze wilde gillen van genot maar Robert had zijn dikke pik weer in haar mondje gestopt en ze pijpte al kokhalsend door. Robert pakte zijn pik uit haar mond en spoot over haar gezicht, hij riep; Voor jou hondenslet….
Hierna liet ze zich heerlijk door de hond likken, terwijl Robert toe keek.

Toen Marlies was aangekleed, zei Robert; Ik moet je iets bekennen, ook voor mij was dit de eerste keer met een hond en een vreemd meisje, ik heb een vriendin maar kon mijn fantasie nooit delen met haar; we hadden ruzie en uit baldadigheid heb ik een advertentie gezet. Ik had nooit gedacht dat zo,n mooi geil ding als jou zou reageren.
Ze spraken af dat dit hun geheim zou zijn, morgen zouden ze samen met Joep in het bos gaan wandelen.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen