Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Onze wegen kruisten elkaar op kantoor. Ik werk in een ICT functie binnen een groot bedrijf en kwam daar in contact met Inge. Inge, een dame van begin veertig, donker haar, mooie ogen en leuke lag. Ikzelf, Tom begin 30 ben een sportieve gezonde jongeman.
Inge en ik hadden tegenstrijdige belangen, ik pleite voor en nieuw software systeem en Inge wilde juist kosten reduceren. Zo kwam het ook dat we in eerste instantie geen hoge pet van elkaar op hadden. Natuurlijk, ik ben ook niet gek en had echt wel gezien dat het een leuke dame om te zien was. Leuke kop en een mooi gevormd lichaam. De juiste kledingstijl maakte het plaatje compleet.

Nadat ons gezamenlijk project voorbij was spraken we elkaar nog af en toe. We werkten op dezelfde etage en aangezien mijn kantoor op de route naar de koffiehoek zit zag ik haar regelmatig. Naarmate de tijd verstreek bleek ze best leuk te zijn. Ze moet hetzelfde gedacht hebben over mij. We spraken elkaar vaker en het contact dat we hadden veranderde. Eerst was het zakelijke nu ontspannen en los. We begonnen en beetje te flirten en een tijdje terug kreeg ik een eerste hint van haar. Tijdens onze gesprek ging ze speels met haar hand achter haar BH bandje langs. Gewoon een beetje heen en weer en liet me zo zien dat ze een mooie kanten ivoorkleurig bh droeg. Ik wist niet hoe ik had. Het uitdagen ging verder en als we elkaar zagen kruisten onze blikken altijd. Ik liet dan mijn ogen over haar lichaam glijden, Inge lachte dan altijd lief en instemmend.

Voordat ik verder ga moet ik eerst even bekennen dat we beide een gezond huwelijk hebben, en juist dat maakte het waarschijnlijk nog spannender. Het spel duurde voort maar verder dan wat blikken en blozen ging het niet. Totdat we een borrel hadden bij ons op kantoor. Het was gezellig en stonden beide aan een tafel met collega's te kletsen, onze blikken kruisten elkaar met regelmaat. Toen een aantal van mijn collega's weg ging besloot ik haar kant op te gaan. Iedereen had het gezellig en daardoor waarschijnlijk ook niet in de gaten dat Inge en ik steeds dichter tegen elkaar aan gingen staan en elkaar probeerden aan te raken. Wat eerst begon met een beetje voetje vrijen ging over in heel stiekem strelen. Mijn handen op haar dijbeen. Strelend op zoek naar een plek die ergens verscholen was.

Het aanraken ging door en werd gewaagder. Ik wilde meer maar waar we waren ging dat niet lukken. Ik vroeg haar mee naar mijn kantoor. De smoes dat ik haar het nieuwe systeem kon laten zien klonk zeer geloofwaardig voor de paar collega's die er nog waren.

Eenmaal aangekomen op mijn kantoor gingen de remmen los. Ik nam het initiatief en pakte haar vast, draaide haar met der rug tegen de deur en kuste haar lippen. Ze naam mijn hoofd in haar handen en beantwoorde mijn kust door haar mond te openen en haar tong tegen mijn lippen te drukken. Een sec. later stonden we intens te tongen en streelde ik haar rug en heerlijk billen. Intens en vurig stonden we, voor mijn gevoel, minuten lang te zoenen. Haar handen streelden mijn getrainde lichaam en ik streelde haar heerlijk zachte billen waarbij ik mijn vingertoppen zo diep mogelijk naar onder liet glijden en zo ook haar vagina probeerde te bereiken. Ik stopte met zoenen, keek haar in haar ogen en vroeg of ze ook zeker wist dat ze dit wilde doen. Gelukkig knikte ze ja.
Ik opende haar blouse knoop voor knoop. Achter het witte satijn kwam een prachtige blauwe, goed gevulde BH naar voren. Wat een mooie vrouw was die dame die ik tot een paar weken terug wel kon schieten. Ik kuste haar lippen en ondertussen gleden mijn handen over het kant van haar BH. De tepels van Inge drukten door het stof van de cups heen en ik kon het dan ook niet laten er zacht in te knijpen. Ik nam keek Inge diep in haar ogen en nam een van haar tepels tussen duim en wijsvinger. Inge keek verlangend en ik kneep zacht in haar tepel. Telkens als ik dat deed beet Inge zacht in mijn lip en keek me dan weer aan met haar geile blik. Ze deed zelf haar blouse uit , liet een bandje van haar BH over haar schouder zakken en nam haar mooie zware borst uit de cup. "Kus me daar Tom". Een opdracht die ik maar wat graag uitvoerde. Ik kuste, likte en beet op haar mooie donkere tepels, welke omhuld werd door een even donker tepelhof. Ik kneedde haar andere borst en deed mijn uiterste best haar te behagen. Inge nam steeds meer de leiding, iets dat me zeker wel beviel.

Ze duwde me in de stoel die achter mijn bureau stond en bevrijde me eindelijk van de enorme bobbel in mijn broek door die te openen. Inge knielde voor me neer. Ik wipte mijn billen op en handig ontdeed ze mij van mijn broek en boxer. Nog een keer keek ze me aan en begon aan haar missie, welke dat was werd al heel snel duidelijk. De wijze waarop ze mijn lul met haar mond behandelde was sensationeel. Wij mannen denken al snel dat pijpen alleen lekker is als een vrouw de lul diep in haar mond neemt maar Inge bewees mij het tegendeel. Ze maakte mijn lul nat met haar mond door eerst mijn geschoren zak te kussen en mijn ballen in haar mond te nemen. Vervolgens gleed ze met haar tong langs mijn paal omhoog en nam haar hand het over van haar mond. Inge begon mijn af te treken in een rustig tempo. Doordat mijn lul goed nat was gemaakt gleed haar hand soepel over mijn lul. Terwijl ze dat deed likte ze geil aan mijn eikel. Ze likte en draaide rondjes met haar tong rond mijn flink met bloed doorlopen eikel. Af en toe liet ze mijn harde paal verder in haar mond glijden en gaf een een geile blik.
Het aftrekken wisselde ze af met zacht trekken en het kneden van ballen in mijn zak.

"oho Inge, dit ga ik niet lang volhouden!' was een van de weinige dingen die ik kon zeggen terwijl ik in mijn eigen kantoor heerlijk gepijpt werd door mijn mooie hete collega.

Ze stopte even "waarom zou je het willen volhouden dan?" was haar antwoord. Tja, ik had eigenlijk ook geen idee. Ze ging verder. Nam mijn lul weer iets in haar mond en bewerkte mijn lul zo heerlijk dat ik me schrap moest gaan zetten voor wat ging komen. Ik voelde mijn orgasme komen en gaf me over.
Ontspande me en dacht nergens anders meer aan dan alleen maar aan hoe heerlijk dit was. Ik keek naar mijn kruis en zag een prachtige vrouw mij heerlijk verwennen. Ze keek even op en maakte een heel subtiel gebaar waarmee ze wilde zeggen dat ze er klaar voor was. Niet dat ik ook maar enige controle over mijn eigen lul had gaf het me toch een gevoel van zekerheid en liet me gaan. Ik pakte haar hoofd beet. Niet om haar verder over mijn paal te drukken maar om zelf toch een gevoel van enige controle te hebben. Ik had haar haren vast achter mijn handen, ik wilde niks missen van dit geile schouwspel. Mijn lul begon harder te kloppen en wist dat er niks was dat nu kon stoppen wat er ging komen. Vanuit mijn onderbuik voelde ik het zaad komen en na een eerste vloedgolf warm zaad schoot ik nog een paar stralen zaad in haar mond. Ondanks dat ze de hele orale sessie behoorlijk zelfverzekerd te werk ging kwam dit toch enigszins onverwachts en moest ze haar best doen alles binnen te houden. Ze leek zelfs even te schrikken van de hoeveelheid.

Ondanks de grote hoeveelheid lukte het haar mijn zaad weg te slikken en ging ze onverschrokken door met het afzuigen en likken van mijn lul. Nu moest ze toch echt gaan stoppen, het werd met echt te gevoelig en ik maande haar tot rust. Inge kwam bij me op schoot zitten en kuste me. Vreemd, maar wel geil om mijn eigen zaad een beetje te proeven bij haar. We zoenden en ik had eindelijk weer de kracht en en de gelegenheid haar heerlijke borsten te masseren. Ik wilde wel verder, ik wilde de rest van heerlijke lichaam gaan ontdekken en bewijzen dat ik ook bepaalde vaardigheden bezat en haar minstens net zo lekken zou kunnen laten klaar komen.

Mijn handen gleden via haar rug haar broek in. Ik streelde nu haar billen en probeerde ook haar voorkant te bereiken. Inge stopte met zoenen, "sorry Tom, het blijft vandaag bij dit. Ik wil wel verder maar het is beter van niet".
Ik snapte er helemaal niks van een drong nog even aan dat het wel kon, niemand zou ons zien, horen of er ook maar achter komen wat wij aan het uitspoken waren. "Nee" was nogmaals het antwoord. Enigszins teleurgesteld besloot ik het er dan ook maar bij te laten. Het had geen zin, ze wilde niet verder, in ieder geval niet nu.

Na onze eerste hevige vrijpartij gingen we beiden naar huis. In de lift kusten we elkaar nog snel en spraken af dat we snel vervolg zouden geven aan de heerlijke seks die we hadden. Inge en ik zagen elkaar pas na een lang weekend weer op het werk. Toen ze langs mijn kantoor liep lachte ze weer even lief en uitdagend naar me als altijd. Toch durfde ik niet de eerste stap te zetten. De dag ging voorbij en ik besloot iets langer op het werk te blijven. Eens kijken of Inge hetzelfde idee had. Tegen 17.30 uur liep ik naar haar toe, het was al rustig bij haar op de afdeling en we konden rustig praten over hoe we wat gingen doen.
"Mijn ouders hebben een huisje iets verder op in het Bos. Ik kan een sleutel regelen." Vertelde ze. Dat was dan alvast mooi geregeld. Inge en ik spraken eind van die week af. Vrijdags zouden we elkaar treffen bij het huisje van haar ouders.

De week kroop voorbij. Af en toe hadden we de gelegenheid elkaar te kussen, als we even ergens alleen waren laaide de passie op en waren we binnen de kortste keren weer verwikkeld in een hevige zoenpartij waarbij ik steevast haar heerlijk billen goed in mijn handen hield.

Eindelijk was het vrijdag. We spraken af om eerst naar kantoor te gaan om vervolgens beide naar een afspraak buiten de deur te gaan. Inge ging eerst weg, zo kon ze het huisje nog een beetje fatsoeneren. Een klein uurtje later ging ook naar mijn zogenaamde afspraak.
Het was half elf toen ik aankwam bij het leuke huisje, verscholen in een klein bos. Ik parkeerde mijn auto naast die van haar, klopte uit fatsoen aan maar liep wel meteen door. Inge stond al me op te wachten in haar mooie kleding. Ze ziet er altijd mooi zakelijk maar toch een tikkeltje sexy uit. Zo ook vandaag. Ze droeg een broekpak met een een strak shirt onder het jasje, staande op elegante pumps maakte dat het plaatje compleet.
"ben je daar eindelijk stuk, ik was al bijna alleen begonnen" opende Inge en meteen was het ijs gebroken. Ik stapte op haar af en kuste haar heerlijke lippen. Ik liet er geen gras over groeien, opende haar jasje en liet die van haar schouders glijden en opende daarna mijn eigen blouse. Ik had nu wel lang genoeg gewacht en wilde verder dan waar we de vorige keer gestopt waren. Ik wilde meteen haar broek losknopen maar dat feest ging mooi niet door. Inge had al eerder laten merken dat ze heel goed in staat is om de touwtjes in handen nemen en zo gebeurde dat ook nu weer.

Inge drukte me weg en nam me mee naar de slaapkamer. Een oud maar prima bed stond in het midden van de kleine kamer. Er lagen geen dekens op, enkel een wit laken. Inge drukte me op het bed. "zullen we eerst eens lekker ontspannen?" vroeg ze me. Ik vond het best, het was nog vroeg en we hadden nog de hele dag om te genieten. Inge kroop op me en deed mijn blouse verder uit. Mijn shit volgde snel en voor ik het wist lag ik op het bed met alleen een boxer aan. Inge ging rechtop mij zitten. ontdeed zich van haar shirt. Haar borsten waren weer mooi verstop achter een prachtige BH. Ivoorwit en vol met kant. Ik zag haar tepels er heel subtiel doorheen. Dit wond me enorm op wat zo zijn uitwerking had op mijn lul in de krappe boxer.
Inge had het in de gaten en hielp me deze uit doen. "draai je om en geniet" was de opdracht die ik kreeg. Wat zou er gaan gebeuren. Ik had geen zicht meer op haar en was zenuwachtig voor wat er ging gebeuren. Ik spitste mijn oren en hoorde duidelijk dat Inge zich ook aan het uitkleden was. Ik probeerde te kijken. "liggen jij! ontspan en geniet van wat er gaat komen".
Ik ging weer liggen en probeerde te ontspannen.

Opeens voelde ik hete olie op mijn rug druppen. Hmmm dit bevalt me. Inge liet haar handen over mijn rug en schouders glijden en liet me genieten van een heerlijke massage. "geniet Tom, je krijgt een heerlijke massage, we hebben alle tijd, laten we het extra bijzonder maken" fluisterde Inge in mijn oor terwijl ze me masseerde.
Haar handen gleden naar beneden. Over mijn billen naar mijn benen en weer omhoog. ze liet haar handen door mijn bilnaad glijden. Ik voelde dat ze een beetje extra olie liet lekken op mijn lichaam. Mijn rug kreeg steeds minder aandacht en ze concentreerde zich naarmate de tijd vorderde steeds meer op mijn billen en ballen die daar strak gespannen hingen. "ik zal je bevrijden" Inge plaatste haar warme hand op mijn balzak, masseerde die heerlijk en ging verder naar onder, of eigenlijk boven aangezien ik nog steeds op mijn buik lag. Ze haalde mijn half stijve lul naar achteren en bevrijde mijn lul van zijn krappe positie. Met haar vingertoppen masseerde ze mijn eikel, wat was dat lekker. Na een tijdje mocht ik me omdraaien. Gelukkig! Het was heerlijk wat ze deed maar ik wilde naar haar kijken, ik wilde haar mooie lichaam bewonderen en het liefst ook strelen. Ik draaide me om en kreeg nu voor het eerst ook een blik op haar lichaam. Ze zag er heerlijk uit. Haar borsten met mooie donkere tepels had ik al eerder gezien maar kon mijn ogen er haast niet vanaf houden. Whow wat een lekker lichaam. Prachtig en eerlijk zoals ik dat altijd noem, geen porno ster met maatje 36 en cup E maar een echt vrouwenlichaam met mooie rondingen en mooi zacht buikje. Haar lippen had ze geschoren, daarboven had ze een klein beetje schaamhaar. Prachtig!

Inge kroop op me. ze nam nog wat olie in haar handen ging daarmee tussen haar benen. ze nam mijn lul in haar handen, liet die door haar hand glijden en zette hem tegen haar warme lippen. Ze plaagde mij en waarschijnlijk ook haarzelf door mijn lul niet naar binnen te laten glijden maar alleen heen en weer tussen haar warme lippen. Ondertussen kusten we en gleden haar harde tepels over mijn borst. Mijn handen gleden over haar billen en door haar bilnaad. "Ben je er klaar voor Tom?"
Ik was nergens meer klaar voor dan eindelijk bij haar naar binnen te gaan. Ze haalde haar hand weg, bewoog heel iets naar voren en zo kwam het dat ik heel soepel in haar warme kutje gleed. Ohhh wat een heerlijkheid. Inge begon zacht te rijden op mijn lul. Ze ging rechtop zitten en liet mijn genieten van haar heerlijke lichaam. Ze streelde zelfverzekerd haar eigen borsten terwijl ze me diep in de ogen keek. Ze voerde het ritme op en voel voorover. Wipte haar billen zo omhoog dat ik nu goed het ritme kon bepalen. Ik begon met lange diepe stoten haar warme natte kutje te neuken. Ik voerde het tempo op, Inge lag met haar hoofd naast me, ze hijgde hoe heerlijk ze het vond en dat ze zo ging komen. Trots als een pauw dat ik haar ging klaar neuken voerde ik het tempo nog verder op. Ik hield haar billen vast om zo nog beter in en uit haar te kunnen glijden. "Ik kom Tom, ik ga komen" hijgde ze in mijn oor. Wilder en wilder bewoog ze op me. Ik ging dit ook niet lang meer volhouden " Ik kom ook Inge, ik ga in je spuiten". Na die woorden was het in tegen stelling tot wat ik verwachte Inge die als eerste begon te spuiten. Eerst voelde ik een grotere hoeveelheid vocht langs mijn lul haar kutje uit lopen, iets dat ik nog nooit had meegemaakt. Mijn ballen werden nat en Inge wipte van mijn lul af en liet haar hele kutje leeglopen. Ongelofelijk wat een sensatie was dat. Nog nooit had ik een vrouw gehad die zo intens klaar kwam. Ze spoot haar kutje leeg over mijn lul en ballen. Alles was nu nat, heel vreemd maar ook heel lekker. Nadat ze weer een beetje bijkwam van haar hevige orgasme liet ze haar lichaam weer over mijn stijve natte lul zakken. Er werd niet meer "gewipt" Inge bleef op mijn lul zitten en begon haar onderlichaam bewegen. Mijn eikel werd super gevoelig doordat die binnenin haar warme kutje langs de wanden gleed. " snap je nu waarom we op kantoor niet verder konden" vroeg ze me terwijl ze mij naar het orgasme neukte. "ik begrijp het, schat maar verlos me van mijn volle zak, alsjeblieft, alsjeblieft!!!!!" smeekte ik haar.
Ze beantwoorde mijn smeken door rechtop mij te gaan zitten, haar hand naar achteren te plaatsen en terwijl ze mijn lul naar het orgasme aan het rijden was kneed ze mijn ballen. Whow wat was die vrouw goed. "Ik kom, ik ga komen, diep in je, ohhh inge......" ik ging dit niet meer volhouden. Ik liet het gaan en spoot mijn zaad diep in haar. Ik voelde dat het veel was, het leek niet te stoppen. Het plagen en stimuleren van Inge had zijn uitwerking gehad en ik had zojuist mijn meest heftige orgasme gehad. Samen stortten we in en vielen in elkaars armen.

"Heerlijk Inge, wat een sensatie! Heb je nog meer verassingen voor me?"

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen