Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hallo ik zal even voorstellen ik ben Robert, Antiliaan, kaal goed gezet onder de tatoo’s en ongeveer een meter tachtig hoog. Ik werk in een kringloopwinkel in Almkerk. Net na de vakantie was het wat drukker dan normaal dus werd er zoals bij de meeste werkgevers een blik uitzendkrachten en werkstrafpatienten open getrokken. Een van die medewerkers heette Missy, ze had blond haar was even lang als ik en had een paar heerlijke tieten, met op haar rechterborst een tatoeage van een hommel, ik kon mijn oger er niet af houden, en dan dat onwijs lekker kontje waar bijna elke dag dezelfde strakke spijkerbroek omheen zat. Sinds Missy bij ons werkte kwam ik met plezier naar mijn werk, en ik was niet de enigste, want menig collega liep op ook deze dame te geilen.

 

Milf Missy pijpt graag

Zoals ik al zei er moest gewerkt worden. Mijn chef kwam naar me toe en vroeg wil jij bij Missy gaan helpen met oude kleding inpakken. Goed ik liep naar de plek waar ze stond te werken. Hee Missy ik hoor dat er bij jouw wat gevuld moest worden riep ik naar haar boven de herrie van de muziek uit, ja die dozen daar lachte ze, blijkbaar begreep ze de dubbelzinnige opmerking. Ik ging aan de slag en Missy riep rond de inpaktafel de kledingstukken uit te zoeken. Ik moest de gevulde dozen dichttapen en op een pallet zetten.

De tieten van MIssy

Plots een klap en alle lichten vielen uit, en een ijzige stilte, storing. Missy trok de deur van de stoppenkast open en boog voorover in de opening om te kijken wat er aan de hand was, ze begon wat te rommelen en ik ging achter haar staan om te genieten van haar mooie billen, shit zei ze dat is niet goed. Hé riep ze sta niet zo naar mijn kont te kijken en bel de technische dienst, is er niet die zijn wegens vakantie vrij. Missy stapte achteruit en kwam uit de meterkast, wat nu vroeg ze? Neuken? Vroeg ik, het was er uit voor ik het wist, Hé wat zei je ? Sorry ja we hebben niks meer te doen, ik wou eens weten hoe ver ik kon gaan dacht ik, ik had wel eens gehoord dat haar halve woonplaats al in haar kutje had gezeten.

Ze werd gered door de telefoon, en het was koffie pauze dus al telefonerend liep Missy naar de kantine. En ik als een slaafs hondje naar haar kontje kijkend er achteraan. Er waren nog drie man aanwezig maar die werkte op een heel andere locatie van de kringloop, in de buitendienst. Na een bak koffie en een paar peuken ging iedereen weer aan het werk, Missy en ik bleven achter. Zo zei ze dus jij wil me neuken, ja zei ik brutaal,een snelle wip lijkt me wel wat. Dan heb je geluk want ik ben beregeil, waar wil je dat dan doen vroeg ze. Dat het zo makkelijk zou gaan had ik niet verwacht, in de garderobe zei ik die kan op slot en er is toch bijna niemand, ik voelde mijn lul al groeien wie had dit verwacht, voor ze van gedachte zou veranderen nam ik ze snel mee en deed de deur achter me op slot.

In de garderobe stond een bankje Missy ging zitten Ze trok mijn lul uit mijn broek, met grote ogen lachte ze: zo dat is een flinke jongen, zonder moeite nam ze mijn enorme pik in haar mond en begon me af te zuigen. Ze likte geil aan m'n pik en ze maakte rondjes met haar tong onder mijn eikel rand en met haar hand speelde ze met mijn ballen mmm ben je geil? Wat een vraag ik stond op het punt om erop los te schieten, jaaa kreunde ik als je niet op houd schiet ik zo je bek vol zei ik geil, ze trok nog een paar keer aan mijn pik en stond op, ze maakte haar broek los en trok hem tot haar knieën naar beneden kom zei ze even een snelle wip en ze draaide zich om, bukte voorover en hield zich vast aan het bankje.

Kom met je grote geile dikke lul, ram hem erin, ik richtte mijn kloppende eikel op haar natte kut en schoof de hele 22 centimeter er in een keer in, heerlijk wat een lekker warm kutje, zo te voelen had er wel eens meer een in gehad ze. was al behoorlijk ruim daar binnen, kan ik mijn geil in je spuiten vroeg ik, jaaaa hijgde ze vraag niet zoveel neuk me met die harde pik, ik hield haar prachtige billen vast en begon steeds sneller tegen haar kont te duwen iedere keer dat ik er helemaal in zat voelde ik haar zachte billen tegen mijn buik, ze stak haar hand tussen haar benen en kneep in mijn zak, dat was teveel van het goede, briesend als een hengst spoot ik mijn zaad diep in haar kut.

Met knikkende knieën trok ik mijn verslappende lul uit haar kut. Ze nam nog even snel mijn pik in haar mond en zoog de restjes sperma uit mijn lul. Zo dat was dat, zei ze terwijl ze haar broek omhoog trok, met kont wiegend liep ze alsof er niks gebeurt was de garderobe weer uit.

De rest van de dag keken we elkaar af en toe geil en knipogend aan, maar de spanning was van mijn lul af dus de schunnige opmerkingen liet ik achterwege. Tegen half 5 ging ik naar de wasruimte en waste snel mijn handen en liep richting de uitgang. Maar die werdt verspert door Missy. Ze glimlachte en vroeg me met een geil hees stemmetje: Hé Robert ga je mee met mij om een afzakkertje te halen. Waar? Vroeg ik. Bij mij thuis, want nu heb je me wel even snel in de garderobe geneukt maar ik wil die enorme lul van je nog een keer in m'n kut, maar dan wat uitgebreider! Ik heb nog steeds een natte doos, ik wil je nog een keer voelen, en ze draaide met haar billen.

Weet je het zeker vroeg ik? En je man dan? Vroeg ik..

Lul niet man, zei ze die wil mij haast nooit meer neuken, en ik heb zaad nodig, kom op! Ik kon dat aanbod niet weigeren, gelukkig ben ik vrijgezel en heb alle tijd aan mezelf. Ik volgde haar op de motor, naar haar huis, ze woonde ergens in Geertruidenberg in een leuke goed onderhouden hoekwoning.

Zo zei ze toen we binnen stapten, let niet op de rommel ik heb weinig tijd om hier op te ruimen, gooi die kleren maar op die stoel, ik maakte plaats op de bank en ging zitten. Poeh zei Missy eindelijk thuis, ze deed haar gympen uit en schopte ze in de hoek van de kamer, maak jij wat te roken? En ze gaf me een zakje met wat geestverruimende kruiden, dan schenk ik wat te drinken in, ze zette een fles whisky op tafel en pakte twee glazen. Voor ze ging zitten trok ze haar jeans en haar slipje uit. Zo even relaxen. Ze pakte haar glas en ging achterover in een leunstoel zitten met haar benen over de leuningen. Ik zit altijd zo hoor! Benen wijd, en lekker met m'n kut bloot. Ik gaf haar de joint die ik gemaakt had en ze nam een trekje. Zit je ook zo als je visite hebt? Ligt eraan wie er is. Hoezo vind je het vervelend? Ik heb toch best wel een lekkere kut? Ze trok haar schaamlippen uit elkaar. De binnenkant van haar roze vlees was helemaal nat van het geil. Waar wacht je nog op, sukkel lik m'n spleet, ik ben hardstikke geil.

Ik schonk nog wat te drinken in, en bleef zitten. Ik vond het wel een geil gezicht en wilde er nog even van genieten voor ik aan de slag ging. Teleurgesteld zei ze, wil je mijn slette kut niet likken? Ik wil dat je, je tong in mijn spleet stopt. Nee nog niet ik wil eerst van het uitzicht genieten! Dan moet je het zelf maar weten, ze rommelde wat tussen de kussens van de stoel waar ze in zat en haalde er waarachtig een grootte dildo van tussen. Als jij me dan niet neukt moet ik het zelf doen. Ze duwde de dildo in haar kut en begon dat ding in haar gleuf op en neer te pompen. Doe je dat wel meer vroeg ik? Als ik niks beters heb wel hijgde ze. Ik kon dit niet langer aanzien en trok de dildo uit haar kut. Ik begroef mijn gezicht in haar natte kut en begon haar te likken met lange halen haalde ik mijn tong door haar warme natte gleuf, wat was die meid geil, ooo jaaah kreunde ze steek je vinger in m'n kontgat, dan is het nog geiler. Ik wist iets beters, die dildo was nu toch nat, en ik perste het ding in haar reet, o ja schreeuwde Missy, ik neukte haar kont met de dildo en likte haar kut.

Missy even pijpen 001Ze explodeerde in een orgasme, schokkend en trillend kwam ze klaar, na haar orgasme zakte ze in mekaar in de stoel. Nu ik, trek je truitje uit ik wil je tieten zien! Ze had een paar geweldige tieten, haar fel rode tepels waren keihard. Ik trok mijn kleren uit en haar mijn stijve lul zien, kijk eens lekker hoertje, deze is helemaal voor jouw! Kom hier zei ze, ze nam mijn pik in haar hand en begon me te pijpen. Ze lag nog steeds met haar benen wijd in de stoel, ik bestaste haar kut en kneep in haar tepels, dat vind je lekker hé? Een stijve lul in je mond. Ik begon neuk bewegingen te maken in haar mond en ze zoog of haar leven er van af hing, ze kneep zacht in m'n ballen. Oooo ik ging bijna spuiten. Snel trok mijn pik terug, ik wilde niet in haar mond spuiten, nee ik spoot mijn zaad in haar gezicht, mijn witte geil droop van haar kin, ze likte haar lippen schoon, mmm dat smaakt lachte ze geil.

Ik schonk nog een whisky in en ging zitten, ze wreef met de rug van haar hand het sperma uit haar gezicht. Is dat alles wat je hebt? Zei ze uitdagend, rustig aan hij moet even uitrusten! Er komt zo méér. Draai eens om, ze ging andersom zitten in de stoel met haar kont naar achteren. Ik ging achter haar staan en gaf haar een tikje op haar stevige billen. Ben je wel eens in je kont geneukt? Nee, maar jij mag het wel proberen als je het rustig aan doet. Ik maakte haar sterretje nat en duwde er twee vingers in. Ze slaakte een kreet, het was best nauw daar binnen. Ooo kreunde ze, alléé douw je pik naar binnen. Ik maakte haar kontgaatje nog wat natter met haar eigen kutgeil, en duwde m'n harde lul in haar reet. In één keer liet ik m'n pik tussen haar billen verdwijnen.

Missy schreeuwde, voorzichtig zei ik toch! Hou je kop geile slet riep ik, ik hield haar stevig vast en begon haar hard te neuken, ze kon geen kant meer op. Ze kreunde van pijn, aaargh niet doen, ik heb het niet meer, zei ze nog, niet klagen, je wil toch meer? Ik heb liever dat je me in m'n kut neukt zei ze nog, maar het was al te laat ik begon te komen, ik spoot mijn lading diep in haar kont. Zo meid, en ik gaf haar een tik op haar billen, het was geweldig!

Ik kleedde me aan en maakte dat ik weg kwam. Ik zie je morgen wel op het werk, haar achterlatend met een pijnlijk kontje.

Toen ik Missy na het huisbezoek s'morgens weer op het werk zag liep ze een beetje moeilijk. Hey Missy vroeg ik, hoe gaat het, we waren voor het werk aanving nog even in de kantine om koffie te drinken. Gaat wel, ik heb nog een beetje last van m,n kont, zei ze. Ha dat dacht ik wel, je loopt erbij alsof er nog een stukje in zit!! Stomme lul zei ze kwaad. De toeter ging en we gingen aan het werk. Op een gegeven moment kwam mijn chef bij me en die vroeg of ik even het werk van Missy over kon nemen, het zou niet zo lang duren. Hij nam Missy mee naar zijn kantoor, En ik nam Missy haar werk over. Na een kwartiertje kwam ze weer terug, en schreeuwde ik boven de herrie van de radio uit, ben je eindelijk ontslagen? Haaa nee, dat zou jij wil willen he?, en ze gaf me een speels duwtje, nee zie je dat niet? Ik heb een aanbod gekregen van Herman voor een vast contract! Wat meen je dat nou? wat heb je daarvoor gedaan? heb je Herman soms gepijpt? Ze lachte geil, tja zijn paal is net zo groot als die van jou, en zeker zo dik, die laat ik niet ongebruikt hangen, zei ze uitdagend. Toch wel handig hoor zo'n overall, je kan heel snel aan en uitkleden, ze deed de twee onderste knoopjes open en keek snel in het rond. steek je vingers eens naar binnen ik heb een verrassing zei ze met een wazige blik in haar ogen. Ze ging achter me staan zodat het niet zou opvallen wat we aan het doen waren. O mijn god, zei ik je hebt niks onder die overall aan! Toen ik mijn hand in haar overall stopte voelde ik gelijk haar kletsnatte plakkerige kutje, je loopt gewoon in je blootte kut! Ja zei ze, geil he. Het zaad van Herman loopt er nu langzaam uit, voelde je dat? Mijn pik werd gelijk keihard. Heb je, je tieten soms ook zo voor het grijpen? Ja zuchtte ze, het word vandaag een warme dag, Ja dat zie ik, de ruwe stof van de werkkleding schuurde blijkbaar tegen haar tepels, je kon bijna haar harde tepels zien zitten in de overall.

Maar voor jij hier weg gaat kan je nog even iets langer invallen ik moet effe naar de WC, even het zaad uit mijn kutje persen en pissen, Ze liep weg richting toiletten. Toen ze terug kwam zei ze, nauw zeg, dat lucht op! Moet je mijn vingers ruiken! ze duwde haar vingers onders mijn neus en ik rook de lucht van haar kut en het zaad van Herman, wat een geile slet, heb jij soms je zelf klaar staan vingeren in die WC? Ze lachte. ja riep ze dat moest ook nog even gebeuren, even de spanning eraf!!

Jij bent ook stom he, hoezo? Het was de boedoeling dat je mij achterna kwam en me in de WC zou neuken. Stom van mij, ik had wel even wat kunnen bedenken om je een handje te helpen maar daar is het nu te laat voor! We gingen weer aan het werk, Missy had me behoorlijk geil gemaakt met haar capriolen, Ik stond een eindje verder te werken, en zag haar af en toe uitdagend naar me kijken.

Ik liep naar het magazijn met een pompwagen om een pallet inpakmatriaal op te halen. Ik was net achetin het magazijn aan het zoeken waar die dozen stonden, Hee Robert hoorde ik achter me, wat zoek je? Daar was Missy. Dozen, riep ik, en ze hebben die krengen weer eens op een verkeerde lokatie gezet, ik kan ze niet vinden. Moet jij niet bij de inpak blijven? Storing zei ze, je weet toch ook wel dat die ouwe troep hier om de haverklap niet werkt, Harry van de td is de heftruck aan het repareren, en het zal nog wel even duren voor dat ding het weer doet. Kom zei ze, we hebben niet veel tijd en ik heb wel zin in wat warms, Ze duwde me in een hoek en trok in een ruk haar overall open zodat ik haar tieten kon zien, Ze drukte haar lippen op mijn mond en gaf me een geile tongzoen, Doe je broek open zei ze, ik deed mijn rits open en voor ik het wist had ze m'n lul al uit mijn broek getrokken. Ooo hijgde ze, wat heb je toch een lekkere pik, ze ging door haar knieeen en nam mijn stijve lul in haar mond, en ze begon me gelijk te pijpen. Wat ben je toch een geil wijf, kreunde ik. Ik hield haar hoofd vast en bewoog het over mijn lul heen en weer, Missy maakt een vreemd gorgelend geluid toen ik toe stootte, mijn pik verdween diep in haar keelgat, ik gaf ze geen kans om te ontsnappen, toen ik riep dat ik ging spuiten kneep ze hard in mijn ballen, AAahg kreunde ik, ik voelde dat ik ging klaarkomen en spoot mijn vrachtje diep in haar strot, ze stikte bijna toen ik haar los liet. Ze hoestte en spoog m'n kwakje op de grond. Ik knoopte mijn broek weer dicht, Bedankt he, zei ik. Kom dan gaan we weer aan het werk, ik denk dat Harry dat machien wel weer aan de praat heeft gekregen! Ze keek me wat ongelovig aan, en ik dan zei ze kwaad, vinger je mijn kut niet? Ik ben nog steeds zo geil als de pest, Ze liet haar overall zakken, ze stond half naakt met die overall op haar knieeen te wachten. Kom op zeg! zei ze, steek je vingers in m'n kut en knijp in me tieten, je kan me zo niet laten staan! Ik nam de pompwagen en zei, nu even niet, het is bijna koffietijd. Hevig teleurgesteld kleedde Missy zich weer aan, god zei ze, wat ben jij toch een lul!, onbevredigd liep ze kwaad de loods weer in.

Het was inmiddels tien uur en de toeter ging af, he he eindelijk koffietijd. Het was hartje zomer dus konden we buiten zitten, bij het fietsenhok stonden er een paar bankjes. toen ik daar aankwam met m'n bekertje koffie zat Missy al onderuit van de zon te genieten. Aaaah riep ik overdreven, wat een weer he! Eigenlijk zonde om te werken, het is echt weer om aan de zeedijk te liggen met een lekkere jonge geile meid. Missy nam een diepe haal van der sigaret, mijn kut kom jij niet meer in zei ze sjagerijnig, die kans heb je gehad! Ja maar, denk toch eens na, we kunnen toch niet in dat magazijn gaan staan neuken? Stel je voor dat er iemand aan komt! Dan krijgen we allebei de zak! Kom wees neit zo kwaad, ik probeerde haar kwade bui een beetje te sussen, Zullen we vanmiddag vrij nemen? Het is toch niet zo druk op het moment. Haa zei ze, denk jij dat ze me vrij geven? Ik heb net een vast contract gekregen!

Als je wilt praat ik wel even met Herman, als het je een een beetje goed aanpakt lukt dat wel, het is de beroerste niet! Ok zei Missy na de koffie ga ik even naar hem toe.

Herman zat in zijn kantoor, Een brave huisvader die een streng geloof beleidde' liet er af en toe wel eens een krachtterm uit schieten maar dat gaf niet vond hij, dat kwam op zondag best wel weer goed, als hij drie keer naar de kerk was geweest. Herman had dan ook braaf gedaan wat de geestelijke leider elke keer dat hij in de kerk kwam van de kansel bulderde, als de dienst was afgelopen. Gaat heen en vermenigvuldig U!! Die boodschap werd over het algemeen ter harte genomen dus ook bij hem in het gezin met z'n 12 koters. En Marie spuugde er ook niet op, die vond alles best. En toch zou hij na twintig jaar huwelijk best wel eens een van de tien geboden willen schenden, Hij was zo'n mannetje die als hij zo'n jonge meid zag, best wel zondige gedachten kreeg. Hai Herman, zei Missy toen ze zijn kantoor binnen stapte, alles goed? Warm he?

Ze ging naast hem staan en Herman kreeg de kans niet meer om de computer op een andere pagina te zetten. Goh zei Missy, ben je stiekum geile verhaaltjes aan het lezen op Colanid.nl? Wat kan ik voor je doen vroeg Herman met een rooie kop. Geeft niet hoor zei Missy, zo heeft iedereen wel z'n behoefte, zal ik even? Ze greep hem in z'n kruis en kneep in z'n pik, verschrikt duwde Herman haar hand weg, ben je gek of zo vroeg hij, ze kunnen ons hier zien, het is nu veel te druk. Maar baas zei Missy, je bent toch niet bang voor die glurende vrouwen? Ik weet dat je hen ook neukt, dus die zeggen niets.

Missy klaar voor gebruikZe knoopte haar overall een beetje los en boog voorover kijk eens heb ik geen lekkere tieten? Je mag ze best wel even aanraken hoor! Herman keek geil naar de mooie ronde borsten van Missy, en voelde zijn paal groeien tot ongekende grote. Kom maar spoorde Missy hem aan. Voorzichtig stak hij zijn hand uit en wreef over de stevige tieten van Missy' hij begon ze zachtjes te masseren, het voelde een stuk beter aan dan die uitgezakte tieten van Marie! Mmm kirde Missy, wat heb jij een zachte grootte handen zeg! Herman stond op en liet de luxaflex voor de ramen van zijn kantoor zakken en deed de deur opslot. We hebben een half uur, ik heb om elf uur overleg met de direktie. Oo dan hebben we tijd zat zei Missy, die gelijk haar overall uittrok. Tot Herman's verbazing stond ze gelijk met alleen haar werkschoenen nog aan in haar blote kont in zijn kantoor. Zal ik maar gaan liggen? Ze schoof al zijn papieren aan de kant en ging wijdbeens op het buro liggen, kom zei ze wil je eerst mijn kut even likken voor je hem erin douwt? Herman liet zijn broek zakken en ging voor haar staan, een andere keer zei hij, zoals ik al zei we hebben weinig tijd! Z'n pik was keihard, wauw dacht hij, die blonde slet is zo geil als maar wat, ze deed hem denken aan z'n roodharige nicht die hij vroeger regelmatig neukte in de boerenschuur van zijn Oom. Herman ging voor haar staan en duwde in een keer zijn dikke lul in Missy haar kut. Missy gilde het uit, die 22 centimeter en dan zeker 6 centimeter dik rekte haar flink op. Hij neukte haar als een razende, hee Hee riep Missy niet zo snel, laat mij ook meegenieten, straks spuit je me vol en dan ben ik niet klaargekomen! Ze vond die dikke pik van Herman been heerlijk gevoel, lekker dik schuurde hij langs haar G-spot, en beukte bij elke stoot keihard op haar baarmoedermond, eindelijk even neuken dacht ze, die stomme Robert heeft me wel bloedgeil gemaakt. Herman greep naar haar tieten terwijl hij stevig doorneukte, aan het verzoek om rustig aan te doen voldeed hij niet, hij dacht alleen aan z'n eigen genot. Aaaaagh kreunde hij jaaaaah met een langgerekte kreet spoot hij Missy haar kut vol. die afwezig naar het plafond lag te staren, weer zo'n zelfzuchtige eikel dacht ze! Zo zei Herman toen hij zijn broek omhoog trok, dat zit erin. Wat kwam je eigenlijk doen? Ik wil vanmiddag vrij zei Missy, en ik wil dat je m'n kut klaarbeft anders ga ik niet weg, stomme egoist!! Waarom denken alle mannen alleen aan zichzelf? Herman keek naar Missy haar kut waar zijn zaad nog uitstroomde, eigenlijk had hij er weinig trek in om z'n eigen kwakje van tussen haar schaamlippen op te slurpen. Euh die vrije middag kan je wel krijgen maar de rest kan je wel vergeten, en nu weg wezen aan het werk. Missy trok met tegenzin haar overall weer aan en verliet met de woorden "stomme lul" kwaad en onbevredigd het kantoor. Shit dacht Missy' heb ik er twee klaargemaakt en wat heb ik? Een natte kut, ik hoop maar dat, dat vanmiddag nog goed komt!!!

Op de gang kwam ik Robert tegen, ik keek hem teleurgesteld aan, maar hij beloofde mij om het vanmiddag goed te maken en nodigde me uit naar zijn huis te komen voor een geile middag. Hij gaf zijn adres en pakte zijn telefom om wat te regelen zei hij. Ik snelde me naar huis om me snel te douchen en wat geile kleding uit te zoeken. Even later reedt ik naar het huis van Robert.

Toen ik aanbelde ging bijna meteen de deur open, ik liep snel de gang in een gooide mijn lange jas in Robert zijn handen. Hij keek zijn ogen uit. Ik draaide een rondje voor hem, in volledig glanzend satijn gekleed. Een korte strakke witte blouse met een glanzende rok tot op de knie. Met een mooie split, mijn benen waren zichtbaar door het gaas van de netkousen. Een paarr glanzende zwarte pumps met een riempje waren toren hoog, sloerie hoog zouden ze in Volendam zeggen. Mijn lippen glanzend rood gestift en mijn onderarmen gestoken in een paar glanzende handschoenen. Robert lachte, en zei: ik heb ook een verrassing voor jou, loop maar mee naar de woonkamer.

In de woonkamer aangekomen schok ik wel even, nu had Robert de controle weer overgenomen. Voor me stonden een 4 tal negers. Naakt en zeer machtig geschapen. Ik voelde dat mijn kutje krampte en vocht begon te produceren bij de aanblik van zoveel speelgoed. Robert boog zich naar mij toe en zei: “Je moet dit doen, dit is de deal alles of niets, aan jou de keuze, dus geniet maar”.

Robert draaide zich van mij af en ging voor de mannen staan. Hij gaf een teken en de negers kwamen in actie.

(vanaf hier verteld Robert verder)

Ze pakten Missy zonder moeite op en duwde haar op haar knieën. Goed zichtbaar voor het allemaal  moest ze pijpen. Om en om opende ze haar rode lippen. Zwart vlees schoof naar binnen en naar buiten. Missy pijpte vol overgave en de mannen genoten. De negers kleedde na enige tijd Missy helemaal uit. Alleen een korset onder haar zware borsten en een 4 tal jarretelles hielden haar enigszins gekleed. Nu kwam het neuken dacht ik en ja hoor. Een voor een mochten de negers haar kut neuken. Op haar knieën ontving ze het vlees zonder gene. Ze genoot zichtbaar van hun harde palen. Ik gaf weer een teken.

Nu begonnen de mannen twee aan twee haar mondje en kut te neuken. Na enige tijd ging een neger liggen en stapte Missy over hem heen en nam plaats op zijn paal. Een ander met de grootste pik kwam achter haar bukken. Zijn paal glom van het glijmiddel en toen hij zijn lul tegen haar aarsje plaatste duwde Missy haar kont naar achter en ontving hem met graagte. Twee lullen voor haar mond en de vier mannen kwamen allemaal aan hun plezier. De negers in haar kut en kontje beukte hun lullen nu hard naar binnen. Haar borsten wipte tegen de brede borstkas aan en haar tepels streelde zijn borstharen. Lang kon het niet duren en terwijl ik met een enorme stijve toe keek, brulde de Missy de mannen toe. Iets onverstaanbaars maar wat waarschijnlijk spuiten betekende want de palen werden voor haar mond geplaatst en al trekkend dwongen ze haar mondje te openen voor de grote golf die ongetwijfeld zou komen. De mannen kwamen nagenoeg tegelijkertijd klaar en grote dikke klodders vlogen op haar gezicht. Haar mond ontving het leeuwendeel maar ook haar haren werden bevlekt. Een zaadslet kwam in mij op en terwijl ze de zaadresten van hun lullen aflikte en doorslikte kwam ik in actie, ik zette mijn keiharde paal tegen haar kontje en ramde hem in een stoot tot aan de wortel erin, Missy kreunde, ik voelde mijn eikel voorbij haar 2e kringspier schieten bij elke penetratie, diep in haar darmen wilde ik mijn zaad kwijt, dat zou haar leren die hoer.

Steeds verder duwde ik mijn harde lul haar nauwe gaatje in terwijl ik haar ongemakkelijk hoorde piepen van de pijn die mijn harde pik deed in haar strakke aarsje. De laatste paar centimeter drukte ik in 1x door en ik hoorde een gilletje uit haar mond komen. Rustig begon ik haar in haar strakke kontje te neuken. Haar kontje was nog strakker dan haar kutje en bij elke slag die ik maakte voelde ik haar 2e sluitspier zich spannen om mijn dikke eikel. Steeds sneller begon ik haar te nemen en al snel voelde ik mijn orgasme opkomen. Ik spoot mijn 2e lading zaad vandaag diep haar darmen in.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen