Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik werk op een makelaars kantoor. Ik werk als assistente/secretaresse van een van de makelaars Chris. Ik ben Eva, 39 jaar, 1. 70 en een stevige cup C80 ben getrouwd met Henk die ik al bijna 20 jaar ken.

Die ochtend was ik al vroeg wakker omdat ik een drukke dag verwachtte en ging onder de douche en keek in de kast naar iets om aan te trekken, een string met kanten bh. Een kort rokje met een topje daarboven met v-hals en daaroverheen een kort open jasje, stapte gauw in m’n pumps en stapte in de auto om vervolgens naar m’n werk te rijden.

Mijn makelaar kwam met een stapel werk aanzetten wat nog afgehandeld moest worden en ik vroeg wanneer dat af moest zijn, hij glimlachte en zei dat dat voor morgen af moest zijn en of ik wilde overwerken, meteen zei hij dat hij ook door zou werken. Ik keek naar het werk en pakte de telefoon om Henk te bellen of hij er een probleem mee had dat ik later thuis zou komen, er lag werk wat echt af moest, gelukkig antwoordde hij dat hij zich wel zou vermaken. Chris keek me vol ongeduld aan en ik glimlachte naar hem en zei dat Henk het niet echt leuk vond, hij antwoorde dat hij me goed zou belonen als ik bleef. Toen ik even later opkeek zag ik dat hij in de deuropening naar me stond te kijken om dan naar binnen te komen en de deur achter zich te sluiten.

Hij kwam naar me toe en zei dat hij deze drukte had gebruikt om met me alleen te zijn om met me te praten over zijn verlangen naar mij en streelde m’n blote arm wat een rilling door me joeg. Ik keek op en hij nam van de gelegen gebruik om plotseling zijn warme lippen op de mijne te persen en met enige druk kwam zijn tong bij me binnen en zocht de mijne. Chris is een mooie man van 41 jaar en ziet er goed gebouwd en altijd verzorgt uit, dus liet ik me gaan zonder aan Henk te denken en we begonnen elkaar heftig te tongzoenen.

Hij liet zijn handen langs m’n schouders glijden zo m’n topje in en omvatte m’n gevoelige
Tepels tussen duim en wijsvinger en liet deze rollen wat me nog geiler maakte en ik wilde meer, meer en nog meer. Hij deed m’n topje uit en daarna m’n bh los zodat m’n inmiddels van opwinding zwoegende borsten hem tegemoet sprongen. Daarna liet hij m’n tepels om beurten tussen zijn lippen en beet er teder maar stevig in terwijl zijn handen ervaren m’n billen omvatten en deze kneden terwijl een duim van hem tussen m’n schaamlippen verdween en me vingerde al zuigend aan m’n stijve tepels. Daarna hield hij me op afstand en zei, wauw wat ben jij naakt een lekker geil wijf zeg.

Ik maakte zijn hemd los en liet deze over zijn schouders van hem afzakken. Hij had mooi zwart borsthaar waar ik m’n vingers in begroef. Daarna maakte ik zijn riem en broek los en liet deze van zijn heupen glijden en betaste zijn stijve lul die fier overeind stond, licht gebogen en met een vuurrode knop erop die glom als een spiegel. Hij tilde me op en liet me langzaam zakken over zijn dikke knop en ik gooide m’n benen om zijn heupen en liet me stevig diep neuken door hem terwijl hij me tegen de muur drukte en zijn dikke knuppel diep in me stootte tot ik luid kreunend klaar kwam. Daarna tilde hij me van zijn stijve en liet me op m’n knieën zakken zodat ik vlak voor zijn stijve zat en hij begeleide zijn knuppel naar m’n mond die ik opende om hem te ontvangen en liet m’n tong over zijn gladde kleverige eikel gaan en likte zijn hele lul schoon om dan langzaam af te zakken naar zijn zak en nam een bal in m’n mond en begon er op te zuigen tot hij diep kreunde om meer.

Ik nam zijn stijve in m’n handen en begon hem af te trekken met heerlijke draaiende bewegingen wat hem gek maakte terwijl m’n tong onder zijn zak speelde met zijn gevoelige plekje daar en hij gromde dat hij me overal wilde neuken en zijn sperma over en in me wilde spuiten. Ik voelde hoe zijn lul harder werd en bewoog hem richting m’n mond maar toen zag ik hoe een dikke straal sperma uit zijn opening me recht in het gezicht kletste en de volgende spoot me m’n linkeroog dicht en deels in m’n haren, de daaropvolgende kwam in m’n mond terecht en ik nam hem gauw in de mond en liet hem de rest m’n slokdarm inspuiten en dat gebeurde met nogal wat geweld waarbij ik trachtte alles zoveel mogelijk weg te slikken, hmmmm.

Toen hij klaar was met zijn spuit likte ik zijn gevoelige eikel nog eens flink en hij sloeg me in m’n gezicht met zijn knuppel om te doen stoppen met plagen.

 

Daarna kwam ik omhoog en liet hij zijn handen over m’n hete lichaam gaan en ze waren overal om dan weer naar beneden te zakken en met een geoefend gebaar gleden zijn vingers tussen m’n schaamlippen naar binnen en streelde hij daarbinnen m’n erozone wat me tot een heerlijke ontlading liet komen.

Hij zette me op het bureau en ging tussen m’n benen zitten en beminde m’n dijen en kuiten terwijl hij met zijn vingers m’n beide voeten masseerde, ik genoot van dit alles en ging op m’n rug liggen en liet hem begaan. Hij legde m’n benen over zijn schouders en drukte zijn tong tussen m’n hete vochtige schaamlippen en beroerde m’n clitoris met snelle bewegingen van de punt van zijn tong en ik gilde het uit en voelde me slap worden toen ik voor de zoveelste keer klaar kwam waardoor m’n kutsappen langs zijn kin liep. Hij kwam overeind en nam in de beweging m’n benen mee omhoog waardoor ik helemaal open stond en zijn knuppel m’n kut streelde om vervolgens langzaam helemaal naar binnen te glijden en hij pompte me diep en stevig op een rustig ritme en ik kermde onder zijn zware hijgen en we kwamen tegelijkertijd explosief klaar waarbij hij al zijn sperma wat hij nog niet had verschoten in m’n gezicht diep in m’n geile grot spoot om daarna even lekker in me te blijven hangen. We hadden even rust nodig en gingen op een stoel zitten waarbij ik bij hem op schoot kroop en zijn lul half stijf tegen m’n buik lag na te kloppen.

Onze monden vonden elkaar en we beminden elkaar teder en rustig om lekker bij te komen voor de volgende rit. Zijn lippen beminde me teder en de punt van zijn tong streelde mijn lippen om langzaam naar binnen te dringen en mijn tong op te zoeken om een heet gevecht hiermee aan te gaan, wie won weet ik niet maar wel dat we daardoor ontzettend geil werden en ik zijn stijve die nu hard tegen m’n buik aan drukte in m’n drijfnatte kut wilde voelen en kwam omhoog om me over zijn flinke stijve te laten zakken tot hij er helemaal inzat en begon hem te bereiden door m’n handen achter zijn nek te verstrengelen en zo heen en weer te schuiven en tot een waanzinnig hoogtepunt te komen en voelde hoe onze sappen naar buiten liep langs zijn lul.

Chris had zijn handen vrij en begon m’n zwaar zwoegende tieten te masseren ondertussen m’n harde tepels om beurten in zijn mond nemend en deze te bijten wat me iedere keer als hij dat deed omhoog deed komen om vervolgens weer naar beneden te vallen op zijn heerlijke stijve neukpaal. Hij pakte zijn telefoon en voordat ik het goed en wel in de gaten had knipte hij een paar foto’s van me in al m’n geile naaktheid. Ik keek hem aan en hij zei dat hij me zo geil eruit vond zien dat hij dat wilde vastleggen om op momenten dat ik niet in de buurt was lekker op me te kunnen trekken. Ik vond het allemaal best als ik zijn lul maar in me voelde. Toen, kreunde hij “oooh Eva, Eva. Ik ga weer koooomen, ik gaaa je volspuiten en terwijl zijn laatste woorden wegebden spoot hij met kracht zijn zak in me leeg.

Toen hij wat was bijgekomen kwam ik overeind en liet me tussen zijn benen op m’n knieën zakken en nam zijn inmiddels slap geworden kleverige lul in de mond om hem af te likken en proefde onze geilheid vermengd met elkaar en genoot hier intens van en begon mezelf nog even na te vingeren terwijl zijn laatste druppels met veel minder kracht m’n keel in spoot.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen