Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Even voorstellen, ik ben Wim 60 jaar, redelijk slank en fit voor mijn leeftijd en werkzaam in de verzorging.
Elk jaar was bij ons in het verzorgingshuis een bedrijfsuitje, zo ook dit jaar, we moesten best ver rijden en mijn vrouwelijk collega Missy zei dat de daar totaal geen zin in had, ze had net een nachtdienst gehad en had er helemaal geen zin in, maar het was zo'n beetje vrijwillig verplicht om er heen te gaan.


Zal ik je mee nemen? Vroeg ik. Kan dat vroeg Missy en ze knipoogde naar me “ik ben vroeger klaar, kom je me dan thuis ophalen?" zei ze. Ik heb een uurtje nodig om me een beetje toonbaar te maken, ik zal het touwtje uit de brievenbus hangen dan kun je jezelf binnenlaten als ik nog boven ben.


Is goed schatje, ik bel je wel even als ik hier klaar ben antwoorde ik. Eh, schatje bloosde ze, en liep snel richting de uitgang.


Een half uurtje later belde ik haar op dat ik klaar was en nu naar haar toe kwam. Het was ongeveer 15 minuten rijden. Ze vertelde dat ze meer tijd nodig had om zich op te maken en aan te kleden, en net uit de douche kwam. Ik lachte en zei " dat ze zich niet aan hoefde te kleden". We waren wel eens vaker ondeugend, hadden al vaker gezoend op het werk, en een beetje gevoeld.


Ben jij de leukste thuis ‘ik kijk wel uit’ had ze geantwoord.


Zo snel ik kon reed ik naar Missy haar huis, trok aan het touwtje en liep de hal in. Ben jij dat Wim? Riep Missy, ze stond boven aan de trap en ik keek naar boven waar haar stem vandaan kwam.
Ze had zich helaas al aangekleed, maar toen ik goed keek zag ik dat geen slipje onder haar korte rokje aanhad, verder had ze een heel strak truitje aan waar haar harde tepels doorheen prikten. Ze verzette een been en ik kreeg vol uitzicht op haar kale kutje, het bloed schoot in mijn lul die gelijk omhoog kwam.


Ik snelde naar boven en zoende haar op de lippen. “Heb je je toch aangekleed? Lachte ik. Onze monden vonden elkaar en al snel waren we weer aan het tongzoenen. Onze lichamen drukten tegen elkaar en ik voelde mijn lul harder en arden worden. Ik perste mijn dikke paal zo hard mogelijk tegen haar aan en voelde hoe haar onderlichaam reageerde.


Snel ging ik met mij hand onder haar truitje en voelde haar naakte huid. Ik kriebelde wat over haar rug en voelde geen BH bandje. Dat dacht ik al. Mijn handen gleden naar voren en omvatten haar enorme lekker dikke stevige tieten. Mijn vingers streelden haar tepels die keihard waren.
Haar vingers frummelden aan mijn shirt en ze deed de knoopjes open en mijn shirt uit. Ze streelde door mijn borsthaar en knabbelde aan mijn tepels.


Ik deed haar truitje ook uit en genoot van de aanblik van haar tieten. Langzaam boog ik voorover en likte en zoog aan haar stijve tepels, ze kreunde zacht. Mijn handen omklemden haar billen en duwde onze lichamen tegen elkaar. Ik gleed onder haar rokje en maskerde haar billen, en voelde even aan haar drijfnatte gladgeschoren kutje. De warmte straalde er vanaf, wat was deze milf heet zeg.

Missy borsten 0032

Ondertussen maakte Missy mijn riem los en kneedde ze mijn lul door de stof. Ik ritste haar rokje los en trok het over haar heupen naar beneden, handig stapte Missy eruit en schopte het opzij, ik ging op mijn knieën zitten, mijn broek had Missy al uitgetrokken, maar mijn slip had ik nog aan.
Missy trok me mee de slaapkamer in, en ging met haar benen wijd op haar rug op het bed liggen. Snel kroop ik op mijn knieën tussen haar goddelijke benen.
Ik bekeek haar kutje, ze was mooi glad geschoren, haar lipjes stonden een beetje open.
Ik streelde ze en ze kreunde zachtjes, likte over haar klitje en bracht mijn tong tussen haar lipjes welke ik ging likken en zoenen. Ondertussen streelde ik haar klitje, en af toe kneep ik er zachtjes in. Haar klitje groeide al en begon harder te worden. Nu stak ik eerst een vinger in haar poesje en voelde dat ze al heerlijk warm en nat was. Snel drukte ik er nog twee vingers bij, Missy kreunde en steunde al.


Mijn tong likte nu haar clitoris en sabbelde en zoog er aan. Ze liet zich een beetje onderuit zakken, zodat ik diepoer kon. Ik vingerde haar diep en snel en likte dat het een lieve lust was. ‘zal ik je pijpen zei ze, dat liet ik me geen twee keer zeggen en wisselden van positie. Missy trok mijn slip uit, riep "Oh mijn god, wat een enorme paal", als ik dat eerder had geweten!

05b
monsterlul" href="http://monsterlul.nl" target="_blank">Missy krijgt een monsterlulZachtjes begon ze aan mijn paal te trekken en te likken, ze nam hem nog niet in haar mond, binnen een minuut was hij op volle sterkte 22 bij 7 centimeter.
We belanden in standje 69 en ik ging door waar ik mee bezig was en befte en vingerde er weer heerlijk op los.


Er zaten nu 4 vingers in haar kutje wat heerlijk sopte en smakte. Missy had wat moeite mijn paal in haar mond te krijgen, maar ze zoog dapper door,  en na een paar minuten was ze me heerlijk aan het pijpen. Tussendoor haalde ze hem even uit haar mond en likte langs de schacht naar mijn ballen om hem vervolgens weer zo diep mogelijk in haar mond te zuigen terwijl ze met haar tong langs mijn eikel likte.
Super geil.
Het zou niet lang meer duren…. Maar…..

msn 044

Ringggggggggg, de telefoon. Nee hè, dacht ik, niet nu. Ze wilde opstaan. Moet dat nu? vroeg ik. Nee laat maar gaan, ze bellen maar en keer terug.


Ik duwde haar terug op bed en zette haar op haar knieën en streelde haar kutje en kontgaatje. Met mijn ander hand vond haar klitje en begon weer te vingeren. Nu was ik niet meer te houden, ik had haar in gedachten al zo vaak op haar knie:en gezet en geneukt. Nu ging het gebeuren.
Met een hand richte ik mijn paal op haar kutje, Missy was door het vingenen door haar armen gezakt en lag op haar dikke tieten. Perfect, zo kon ik er goed en diep in. Zachtjes drukte ik mijn eikel tussen haar natte lipjes, Missy kreunde en bewoog haar kontje naar achteren, ze had er ook zin in!


Mijn eikel drukte haar lipje mee naar binnen, maar hij wilde er nog niet in. Ik zag dat ze pijn had, en ik moest me echt inhouden om mijn paal niet vol in haar kutje te rammen. Missy kreunde, en steunde, langzaam voerde ik de druk op, steeds een beetje in en uit bewegend, terwijl ik doorging met het masseren van haar klitje. Dat had de gewenste uitwerking, Missy gilde ram hem erin, ik wil hem diep in me voelen!


Ik begon wat harden heen en weer te bewegen en zette wat meer druk, mijn eikel kwam telkens tussen haar lipjes en trok dan weer terug. Ze kromde haar rug nog meer, verzette haar knieën iets zodat ik er beter bij kon, en toen ik weer wat druk zette ramde Missy in een keer haar strakke kutje over mijn dikke paal. Ze schreeuwde het uit, of dit van de pijn of van genot was kon ik er niet uit op maken. Toen mijn dikke eikel eenmaal tussen haar lippen was gleed ik soepel bij haar naar binnen. Missy zuchtte en kreunde.

msn 139

Ik stootte dieper door en voerde het tempo op, dieper en dieper schoof mijn paal har buik binnen. Ik trok hem even helemaal eruit, en ramde in een keer weer helemaal naar binnen, ik voelde mijn eikel haar baarmoeder indrukken. Dat was wel gevoelig denk ik, want Missy probeerde naar voren te schuiven. Daar kreeg ze geen kans voor, ik greep haar heupen en trok haar kutje over mijn paal. In een moordend tempo stampte ik die 22 centimeter in en uit haar kutje, erin en er weer eruit en weer naar binnen, opnieuw en opnieuw.
Missy gilde en kreunde aan een stuk door, nu riep ze zelf dat ik harder moest stoten, ze was aan mijn paal gewend, haar baarmoeder was ver genoeg naar binnen gedrukt en opgerekt om de volle lengte van mijn dikke paal te ontvangen.


Ze kreunde en gilde, en om niet de hele straat er bij te roepen beet ze in het kussen.


Ik kom, ik kooomm kreunde ze, een explosie zo leek haar orgasme, ze bleef schokken en kreunen. En ik bleef haar hard en diep doorneuken, elke keer als ik mijn paal uit haar kutje trok spoot het kutsap uit haar kutje, ze bleef maar squirten.
Missy hijde als een werkpaard, maar ik voelde dat ze nog steeds klaarkwam, wat een superlang orgasme.


Ook ik stond op springen, dat begrijp je, en ik begon te versnellen. Ik drong nu ze ontspannen was nog dieper bij haar naar binnen, diep in haar warme grotje.
Missy kon er geen genoeg van krijgen en begon steeds wilder en harder tegen mijn stoten in te bewegen. Haar kutje was nu goed opgerekt, we neukten  harder en dieper. Het duurde niet lang of ik hoorde aan haar ademhaling dat ze weer ging komen. Maar ook voor mij was het punt gekomen. Mag ik in je kutje klaarkomen kreunde ik. Jaaaaa, spuit me vol, neuk me zwanger, ik wil je zaad diep in mijn buik gilde ze. Missy was niet meer te houden, op dit moment kon en mocht alles volgens mij!

missy 3228a

Ik stootte nog een paar keer diep en schokkend en brullend schoot ik mijn hete zaad diep in haar buik en baarmoeder. Mijn paal bleef al een geschenk uit hemel keihard en ik bleef haar in Missy haar kutje pompen, tot Missy nog een keer klaarkwam, snikkend viel ze in het kussen, zo lekker was ze nog nooit geneukt, zei ze schokkend en snikkend. Even later trok ik langzaam mijn paal uit haar mishandelde kutje, een enorme lading zaad stroomde uit haar warme grotje, uitgeteld viel ik over Missy heen en rolde van haar af.

msn 019

Voldaan keek ik haar aan, ze lachte naar me met haar betraande gezichtje en we dreven weer weg in een heerlijke geile tongzoen.


Wat was dat heerlijk, fluisterde Missy even later. Dit wil ik elke week Wim. Dat kan toch schatje antwoorde ik, zolang je man en mijn vrouw er maar niet achter komen.


Weer ging de telefoon, het was Helma of we al op weg waren, Missy loog dat we net naar de auto liepen.


We moeten nu gaan hoor, zei ze.
Ze ging naar het toilet en mijn zaad bleef uit haar kutje stromen. Ik veegde mijn lul schoon en kleedde me aan.


Daarna reden we naar de plaats van bestemming.


In de weken daarna gebeurden er natuurlijk een hoop geile dingen, o.a. een bezoek aan een seksbioscoop, maar dat lees je met de tijd wel in het vervolg.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen