Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

“Kijk daar, op de bovenste plank”, vertel ik Frank en wijs naar de handleiding van “New Interface”, die hij nodig heeft bij de lessen Engels, die hij geeft.
Ik ben trots op hem. Nadat hij ontslag heeft gekregen bij een bedrijf dat failliet ging, heeft hij zich vol verve op een nieuwe carrière gestort. Lesgeven op een scholengemeenschap, het is bepaald geen sinecure, weet ik uit eigen ervaring. Als dertiger heb ik al de nodige trammelant met leerlingen en ouders ervaren. En ook de vuurdoop van Frank verliep niet zonder problemen.
Maar hij blijkt al gauw de juiste balans te vinden tussen meelevendheid met leerlingen en consequent regels handhaven. Leerlingen blijken hem wel te mogen, omdat ze hun verhaal bij hem kwijt kunnen, zonder dat ze een loopje met hem kunnen nemen. Dat er soms meiden om hem heen draaien, benadert hij met humor. Hij weet dat hij een knappe jongen is, maar hij blijft er stoïcijns onder. Kortom Frank komt er wel, daarvan ben ik overtuigd.  

We staan vlak bij elkaar in de nauwe ruimte van het magazijn, als Frank naar de hoge plank grijpt om het lesmateriaal te pakken. Wat is hij lang, zeker nu hij zich uitrekt. Zijn slanke lijf, de mooie billen bollen de zwarte pantalon, schouders die het jasje z'n vorm geven, het is allemaal bijna te mooi om waar te zijn. Zes jaar jonger, dan dat ik ben, maar oh zo heerlijk mannelijk. 
“Pak je 'm even aan Jeanine?”, vraagt hij me, als hij achterom kijkt. Ik bloos toch niet zichtbaar? Oef, is mijn truitje niet te laag? Hij kan met zijn lengte zo naar beneden kijken. Kijkt hij nu echt naar mijn borsten?
Als hij nog wat andere boeken van de stelling heeft gehaald, overhandig ik hem de handleiding terug. Hij loopt langs me. Raakt zijn lichaam mijn borsten? Ik ruik zijn frisse aftershave. Ruikt hij mijn Chanel?

Die nacht lig ik, als altijd, naast John. Hij is mijn grote liefde. Zijn regelmatige ademhaling duidt op een ontspannen slaap. Maar ik lig wakker, want ik sta nog steeds in het magazijn. Met Frank. Hij wil langs me lopen, maar het magazijn is te smal. Hij raakt me daarom aan. De handleiding van de Engelse lesmethode valt op de grond. 
“Oeps”, reageert hij kort en wil zich bukken om het boek op te pakken. 
“Laat maar liggen”, zeg ik impulsief, “ik zag het wel hoe je naar me keek!” 
Het is een gok van me, maar aan het rode hoofd van Frank zie ik hoezeer ik het bij het rechte eind heb. 
“Lieverd, geef er maar aan toe. Ik vind jou ook leuk. Wacht, ik doe de deur even dicht”. 
Zodra ik dat heb gedaan sla ik mijn armen om zijn hals en kus mijn verovering op zijn mond.  

Mijn handen laat ik over het zachte satijn van mijn nachtjurkje glijden. Ik kreeg het een poos geleden van John. Mijn lief, die nu zo heerlijk naast mij slaapt, kent mijn smaak goed. Maar ook dat mijn behoefte aan seks soms groter is dan het zijne. Erg vindt hij het niet. En ik geniet er van dat ik de vrijheid heb te fantaseren, zonder me bezwaard te hoeven voelen daarover. Daarom glijden mijn handen nu over mijn lichaam. Het doet me genieten van mijn vormen. Zachtjes strijk ik over mijn borsten en heel even knijp ik er in. Mijn andere hand glijdt over mijn satijnen buik, die mee veert door de druk van mijn vingers. 

Als Frank zijn lippen op elkaar blijft houden, steek ik mijn tong een beetje uit. Ik lik over zijn mond en maak die nat met mijn speeksel. Pas dan durft ook hij zijn mond te openen. Het is duidelijk dat hij eerst even wennen moet, maar nu dat voorbij is, laat hij zich deze kans op een spannend moment niet meer ontgaan. Zijn tong is heerlijk warm, als die rond de mijne draait, in een loom erotiserend tempo. Tegelijkertijd merk ik dat hij zijn handen om mijn middel heeft geplaatst en mij tegen hem aandruk. Twee lichamen tegen elkaar aan geklemd, voelt alsof we pubers op een klassenavond zijn. Mijn buik drukt tegen zijn broek, waarin onmiskenbaar een penis steeds minder ruimte heeft. 

De rand van mijn slaapjurkje til ik wat op, waardoor ik de blote huid van mijn buik strelen kan. Ik maak een pad over de zachte huid en laat mijn vingertoppen het kuiltje van mijn navel ontdekken. Als mij op mij op de uiteinden van mijn vingers concentreer, lijken ze gevoeliger dan ooit te worden. Reden te meer om ze de randen van mijn slipje te laten vinden, daaronder te kruipen en door de zachte haartjes van mijn poesjes te kroelen. 

“Mmmm Jeanine, je bent lekker”, zucht Frank, als ik mijn handen over zijn shirt laat gaan. 
Ondertussen blijf ik mijn onderlichaam tegen zijn pantalon drukken en ontdek zo dat hij nu een enorme erectie moet hebben. Ik duw Frank iets naar achteren, waardoor hij met zijn lichaam tegen de muur kan rusten. Daarna zak ik door mijn knieën en vinden mijn handen de gesp van zijn ceintuur. Die trek ik los en vervolgens rits ik zijn broek open. Als ik die omlaag trek, zie ik hoe bol de tangaslip staat, die Frank draagt. Er is voor mij geen andere optie, dan hem te bevrijden van de spanning. Als ik de rand van de slip omlaag trek, springt zijn keiharde pik tevoorschijn. Hij wiegt nog na, bij het verkrijgen van zoveel vrijheid. 

Mijn hand gaat verder naar beneden. Mijn wijsvinger vindt het harde bobbeltje, dat mij al zo dikwijls plezier heeft bezorgd. Het staat stijf van opwinding en is glad van het vocht. En dat geldt ook voor mijn schaamlippen, die heerlijk dik zijn geworden. Mijn vingers glibberen over de zachte randjes heen. Ik voel de opwinding in mijn onderbuik als ik mijn vingers over de lipjes heen laat glijden, omlaag en omhoog, dan over mijn klitje en weer terug. Het brengt me zover, dat ik zachtjes naast mijn lief lig te kreunen. 

Ik omklem de penis van Frank met duim en vingers en duw zo de voorhuid over de eikel heen. Die glimt en er komt meer voorvocht uit het kleine gleufje. Teder raak ik het aan met de wijsvinger van mijn andere hand en verspreid het gladde vocht over de kop van zijn lid. Als ik mijn vinger over de randen laat glijden, hoor ik mijn stagiair kreunen. Dat verandert in gegrom, als ik onder de eikel kietel. 
“Ohhhhh Jeanine…”, brengt hij uit, tussen zijn zware ademen door. 
Ik versterk mijn greep op zijn piemel en merk dat die staalhard is geworden. Daarom laat ik los en wat ik verwacht gebeurt; hij blijft recht vooruit staan en beweegt op en neer uit ongeremde geilheid. Met open mond beweeg ik mijn hoofd in zijn richting en dan ligt zijn paal op mijn tong. Ik sluit mijn lippen er om heen en zuig zachtjes. Met veel spuug maakt mijn tong een kletsnat spoor langs de randen van zijn eikel. Het veroorzaakt zoveel begeerte, dat Frank toe begint te stoten. Vanuit zijn heupen duwt hij zijn pik tussen mijn lippen.  

Wat is mijn kutje nat geworden. Mijn vingers hoeven geen weg naar binnen te zoeken, ze glibberen vanzelf het gaatje in. Het gevoel van verrukking wordt sterker, naarmate ik mijn vingers in en uit laat glijden. Het zuchten wordt kreunen, als ik voel hoeveel vocht mijn poesje heeft aangemaakt. Met zoveel glijmiddel kan ik mijn vingers heel ontspannen hun werk laten doen. Ik oefen er zachte druk mee uit op mijn klitje en draai het knopje in lome cirkeltjes rond. Het begint te tintelen in mijn onderlijf en duw dat omhoog van het matras. Nu kan ik met mijn volle hand mijn kutje neuken. Heftiger en heftiger wrijf ik over mijn natte poesje. Mijn kreunen wordt luider, ik kan me niet meer bedwingen.  

Volkomen wild geworden stoot mijn gezel zijn snoeiharde paal mijn mond in. Het is heerlijk te merken hoe zijn opwinding maakt, dat hij zijn controle verliest. Veel meer dan “Ohhhh Jeanine” herhalen lukt niet tijdens zijn opgewonden spel. Een spel dat ik met volle inzet meespeel. Mijn hand masseert zijn staaf, terwijl mijn andere hand de grootte van zijn ballen aan het ontdekken is. Fijngevoelig geef ik kneepjes in zijn zak. Ondertussen sabbel ik hartstochtelijk aan zijn stijve, die op springen staat. En juist als mijn vingertop zijn sterretje raakt, is het ineens daar, de explosie. Op mijn tong voel ik het sproeien van warm zaad, dik en glad. 
“Ahhhh jeeeeeeemig”, hoor ik Frank uitschreeuwen, te midden van zijn gekreun. Mijn mond stroomt vol van zijn opwinding, dat hij mijn mond in schiet. Het is een prachtige ervaring, dat ik hem zo geil heb gemaakt. 

En woeste kreun, een hartgrondige zucht…mijn vagina krimpt ineen en mijn clitoris gloeit, een hoogtepunt waait als een wilde storm over mij heen. Ik hou mijn poesje vast als mijn kostbaarste bezit, als de krampen van genot het hevigst zijn en roep een oerkreet de donkere nacht in. Dan ploft mijn onderlijf terug op het bed.  Ik heb geen andere keus het zwaar ademen vanzelf af te laten nemen. 

“Poeh, liefje, wat ging je lekker”, hoor ik de vriendelijke stem van John zeggen. 
Het heftige geluid, dat ik voortbracht, heeft hem uit zijn slaap gehaald, zoveel is duidelijk. Maar ook dat hij deze wekker als prettig ervaart, getuige zijn hand die onder mijn jurkje is gekropen. Hij masseert mijn borsten, met een tederheid, zoals alleen hij dat kan. Zachtjes en toch voldoende druk. Heerlijke rondgaande bewegingen makend, genietend van de stevigheid. 
“Ik wist niet dat je zo'n zin had”, vervolgt hij, “waarom zei je dat niet?” En dan vertel ik hem over mijn stagiair, die jonge knul, met zijn fantastische lijf. John knipt een bedlampje aan, doet zijn pyjamajasje uit en zegt triomfantelijk, “en wat vind je van dit lijf? Wacht maar schatje, ik kom er aan!”. Hij gaat op zijn rug liggen en in een flits heeft hij ook zijn pyjamabroek uitgetrokken. Ik zie hoe zijn lid stijf naar het plafond wijst. Daarop ontdoe ik mij van mijn slipje. 

“Speel je spel maar verder schat”, zegt mijn lief dan, “denk aan die knul, die hospitant, die nog niks kan”. 
En John weet hoe het moet, want hij schakelt het lampje weer uit, zodat het weer aardedonker in onze slaapkamer is. Bij licht heb ik moeite met fantaseren, maar nu leef ik me helemaal in. Ik richt mij op en beweeg mijn lichaam boven hem. Ik controleer even met mijn hand hoe vochtig ik nog ben, maar als ik voel hoe kletsnat mijn vingers zijn, besluit ik over zijn lul heen te zakken. 
“Ohhhh Frank, wat heb jij een dikke”, zucht ik in het oor van John. 
Hij grinnikt een beetje en zegt met verlegen stem: “juf Jeanine, wilt u mij leren hoe dit moet? Ik heb dit nog nooit gedaan, begrijpt u?” 
Het is dat ik zo geil ben, anders was ik in lachen uitgebarsten. Maar nu beweeg ik mijn kut over zijn pik, omhoog en omlaag. Ik voel hoe ik mijn warme vocht over zijn stam uitsmeer en hoor aan het zuchten dat John er flink van geniet. 
Toch blijft hij ook in zijn rol, als hij zegt: “Oh juf, wat bent u heet, ik word zo geil van die natte kut van u”. 
Ik antwoord: “let op jongetje, straks zal je zien dat het nog veel lekkerder wordt!” 

En zo neuken John en ik nog een poos door, totdat ik voor de tweede keer kom. John heeft het even later ook niet meer en met een krachtige stoot schiet hij mijn kutje vol met zijn hete sperma. We liggen nog een poos na. Ik voel hoe het zaad langzaam tussen mijn lipjes door sijpelt en over de ballen van John stroomt. 
“Mmm juf Jeanine, ik weet niet of ik het in één les al goed kan hoor”, fluistert John in mijn oor, “kan ik niet nog een paar bijlessen krijgen?” Heerlijk, die humor van hem. En dus beloof ik Frank… ik bedoel John, dat hij nog eens terug mag komen. 

“Good morning”, groet Frank mij, als hij de volgende morgen zijn hoofd om de klassendeur heen steekt, “lekker geslapen?”
“Ik wel en jij?”, glimlach ik terug. Hij moest eens weten…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen