Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit is een ervaring die me bij het solliciteren naar een leuke winkelbaan zomaar ineens overkwam. Ik was inmiddels weer toe aan een baan en wilde graag part-time gaan werken. Ik was uitgenodigd door de eigenaar van deze sigarenshop nadat ik telefonisch had gereageerd op een advertentie uit de krant. Gezocht een m/v voor onze sigarenwinkel, leuk, spontaan en gezellig in de omgang, leeftijd plusminus 30-35 jaar. Telefonische reacties onder nummer 1111 - 123456.

 

Bloedzenuwachtig was ik tijdens het telefoongesprek, ik kreeg gelukkig een wel heel erg sympathieke man aan de lijn. We hadden een kort maar fijn gesprek waarin ik door hem werd uitgenodigd voor een nadere persoonlijke kennismaking. Samen met mijn man had ik afgesproken dat ik hele dagen zou gaan werken. Ik had hem al ingeseind dat ik het een fijn gesprek had gevonden. Hij begreep al wel dat ik graag daar wilde gaan werken. "Je kijkt maar wat je ervoor over hebt lieverd" en hij gaf me een knipoog. Eindelijk was het dan zover, de dag van mijn sollicitatiegesprek. Een tikkeltje zenuwachtig kwam ik op de door ons afgesproken tijd bij de winkel aan. Direct bij binnenkomst hoorde ik zijn stem, die me bekend voorkwam, en waarvan de rillingen over mijn rug liepen. We stelden ons aan elkaar voor en vriendelijk werd ik mee naar achteren genomen, waar het kantoor zich bevond.

 

Hij heette Chris en ik vertelde hem dat ik Katie heette. Mijn hart bonkte in mijn keel, wat een spetter, zal dat mijn baas worden? Er werd wat fris gehaald en ondertussen stelden we ons verder aan elkaar voor. Ik weet niet wat er met me gebeurde, maar dat er iets aan de hand was, was me wel duidelijk. Het klikte meteen tussen ons, zoals ik tijdens het telefoongesprek al gemerkt had. Vanaf dat moment had ik namelijk al de meest wilde (geile) fantasieën gehad, die zich nu weer voor mijn ogen afspeelden en waardoor ik me erg in de war voelde. Hij begon me vragen te stellen over mijn vorige werkzaamheden en ervaringen op het winkelgebied.

Er heerste een prettige spanning tussen ons die duidelijk te voelen was.


Het was hartje zomer en ik was gekleed in een kort stretchjurkje, waarover hij de opmerking plaatste dat dat mij erg leuk stond. Hiermee werd ik nogal in verlegenheid gebracht, maar tegelijkertijd gaf het me ook een heerlijk opwindend gevoel. Hij merkte dat ook en vroeg of ik mij wel op mijn gemak voelde.

Ik antwoordde dat dit zeker zo was en dat ik het een fijn gesprek vond. Zelf had ik drommels goed in de gaten dat ik gewoon knettergeil was op deze kerel. Eigenlijk te gek natuurlijk, want ik had een heerlijke echtgenoot thuis.

 

Gelukkig zijn we beiden niet jaloers en gunnen we elkaar een pleziertje. Om dat te verbergen probeerde ik zo goed mogelijk mijn best te doen, om het gesprek draaiende te houden. Maar deze heer was ook niet op zijn achterhoofd gevallen en rekte dit gesprek net zolang tot de winkel ging sluiten en het andere winkelmeisje naar huis ging. Eenmaal samen achtergebleven kwam hij dichter naast mij zitten en legde heel behoedzaam een hand op mijn knie. Zo, ik denk dat wij het wel samen kunnen vinden, zei hij, denk je ook niet? Ja, ja stamelde ik, dat denk ik ook. Maar, ging hij verder, dan heb ik nog wel een vraagje.

 

En dat is, of je ook bereid bent weleens wat andere, extra werkzaamheden voor mij te doen? Natuurlijk, ik ben voor alles in antwoordde ik, terwijl ik zijn hand zachtjes omhoog voelde gaan langs mijn dijbenen op naar mijn kruis. Bloedzenuwachtig, maar ontzettend heet was ik geworden van zijn manier van spanning creëren. Ik werd er gewoon knettergeil van en mijn kutje begon nog natter te worden. Toen ik dan ook even opzij keek zag ik in zijn broek een enorme bult en dat deed me goed.

Zijn vingertopje drukte precies in de gleuf tussen mijn lipjes die nog verborgen zaten onder mijn jurkje. Met grote ogen van verbazing drong het tot hem door dat ik geen slipje droeg. Voorzichtig gleed ik iets naar beneden en verhoogde zo de druk van zijn vinger. “Je bent kletsnat”, zei hij tegen me met een glimlach. “Ja, vind je het gek”, antwoordde ik met een hese stem. Om hem alle toegang te geven spreidde ik mijn benen en zakte verder onderuit.

 

Dit was voor hem het teken om zijn vinger mijn kutje in te duwen. “Jij bent ook niet eenkennig, wat vind je man hiervan”, vroeg hij me verbaasd. “Nou die vindt het goed, wij zijn ruimdenkend”, hijgde ik. Terwijl Chris me diep begon te vingeren, werd mijn grotje alsmaar natter. “Loop maar even mee naar het magazijn dan laat ik je alvast het een en ander zien”, was het volgende wat hij zei. Iets heupwiegend liep ik nu voor hem uit, in afwachting van wat er nog meer zou gaan gebeuren, want dat er iets ging gebeuren was nu wel duidelijk. In het magazijn aangekomen voelde ik opeens achter mij vandaan twee zachte handen om mijn borsten, die mij heerlijk begonnen te kneden.

Hij trok me tegen zich aan en hij zei, “ik had me de hele middag al een voorstelling van je gemaakt en hoopte dat je een lekker ding zou zijn. Dit had ik me nooit kunnen voorstellen, maar nu hou ik het niet langer. Tegen mijn billen voelde ik nu zijn enorme stijve paal, ooh wat was ik geil. Het kutsap sijpelde langs mijn dijen en mijn hart bonkte in mijn keel. Heel teder gleed hij van mijn borsten over mijn hete lichaam naar beneden, ooh ik kronkelde van geiligheid.

Hij trok langzaam mijn jurkje omhoog, zodat ik helemaal naakt was voor hem, want onderkleding had ik achterwege gelaten met deze temperatuur. Helemaal in mijn blootje bedacht ik mij ook geen moment meer en begon hem ook van zijn kleding te ontdoen. Zijn vingers hadden mijn drijfnatte neukspleet al gevonden en waren heerlijk naar binnen gegleden zo mijn warme grot in.

Terwijl ik hem verder uitkleedde zakte ik door mijn knieën en kwam ter hoogte van zijn lange lul uit. “Wat een lange paal heb je” en zonder zijn antwoord af te wachten nam ik zijn penis in mijn mond. Ik bewoog mijn hoofd flink heen en weer. “O stop, anders spuit ik alles in je mondje en ik wil het in je kutje sproeien”. Oh hemeltje, ik wilde nu niets liever meer dan die zalige paal van hem diep in mijn kut of kont voelen stampen. "Neuk me, zo diep als je kunt", was alles wat ik hem vroeg.

 

Eindelijk, het leek wel of er al uren voorbij waren gegaan, schoof die keiharde pik mijn natte ongeduldige spleet binnen. Heerlijk tongend en als een volleerd neuker ragde hij mij al snel naar het eerste orgasme van die middag. Niet lang daarna spoot hij zijn lading sperma in mijn verkrampte lichaam. Wat was dat super, ik brandde nog steeds van verlangen dus zakte ik snel door mijn knieën om deze heerlijke neukstaaf weer staalhard te pijpen. "Ongelooflijk", hijgde Chris, "jij hebt hem zo weer hard".

Mijn lul is al weer klaar voor actie.

 

Dat was in no-time voor elkaar, zodat ik mij nu kon omdraaien, om die lekkere paal mijn kontje in te laten glijden. Hard boorde hij zijn penis door mijn sluitspier en begon langzaam te stoten. Ik voelde hoe zijn eikel in mijn darmen heen en weer schoof. Ooh, wat een genot, wie had dat durven denken van een sollicitatie. Hij voerde zijn neuktempo steeds meer op en toen ik mezelf erbij begon te vingeren, explodeerden we samen. “Wat is je anusje strak”, hijgde hij. “Wat ben jij een lekker geil dier, wij gaan samen een hele fijne werkrelatie aan”. “Dat denk ik ook en ik ben altijd bereid om wat extra’s te doen, zoals je ziet”, zei ik met een zwoele stem. Ik pakte mijn jurkje en trok deze weer over mijn hoofd.

 

Nadat we wat waren bijgekomen namen we innig afscheid, met de afspraak dat ik komende maandag zou beginnen. Helemaal afgeneukt en met een vol kutje en anusje reed ik druipend achter het stuur weer terug naar huis. Ik kon moeilijk mijn concentratie houden op de weg.

Wat een ongelooflijk sollicitatiegesprek.

 

Thuisgekomen, vertelde ik aan John hoe het gesprek was verlopen, tot in de details toe. Nou je begrijpt wel dat dit ook niet zonder reactie bleef.

Nog voordat ik klaar was met mijn hele verhaal te vertellen dreef John zijn paal tussen mijn kletsnatte schaamlippen en hebben we het samen nog even dunnetjes overgedaan.

 

Na afloop feliciteerde hij me met een dikke zoen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen