Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In het team werden de taken verdeeld. Ik zou met haar een stuk schrijven over de nieuwe locatie. Zo rijd ik met haar in mijn auto naar de locatie toe. Gezellig pratend zit ze naast me. In mijn ooghoeken zie ik hoe ze haar handen op haar knieën legt. Haar rok schuift iets omhoog, waardoor een stuk van haar bovenbenen zichtbaar wordt. Als mijn blik er op valt, begint er van binnen iets te kriebelen. Hoewel haar verrukkelijke dijen onder haar rok verdwijnen, komen door de pose, haar aantrekkelijke, geleidelijk oplopende bovenbenen erg goed uit. Ik moet mijn handen in bedwang houden, om niet even lekker over haar benen te wrijven.

De locatie aangedaan hebbende, lopen we naar de bouwkeet. Als ze het onhandige trappetje op wil gaan, struikelt ze en vang ik haar op. Ze valt tegen me aan en even voel ik haar stevige kont tegen me aandrukken. Hoewel ze zich ervoor geneert, gaat er een warm gevoel door me heen. De gedachte aan een stevige wip met haar zou me intens bekoren. Een paar dagen later zitten we in een restaurant de boel nog eens door te nemen. Het wordt een lange en late sessie. Ze kijkt op haar horloge. "Pff", zegt ze, "nu moet ik ook nog helemaal naar huis. "Waar moet je heen", vraag ik, terwijl ik dat allang bekeken had. "Lelystad". "Je kan ook hier overnachten. Hotels genoeg". "Dat is waar. Nou ik zie wel". "Wil je nog wat drinken". Ze knikt en ik roep de ober. Met de drank op, wordt ze steeds vrolijker en opener. "Weet jij hier een hotel?", vraagt ze opeens. "Genoeg. Kom ik rijd wel even voor". Ik zie dat ze in haar auto met iemand belt, terwijl ik haar begeleid naar een luxe hotel in het dorp. Aangekomen vraagt ze of ik zin heb nog even mee naar binnen te gaan om een laatste dronk te nemen. Uiteraard heb ik daar in het geheel geen bezwaar tegen. Als ze een kamer heeft geregeld, zitten we naast elkaar in een luxe fauteuil nog wat na te babbelen. Regelmatig valt mijn oog op haar leuke rok en zwarte kousen. Pratend verschijnt vaak haar leuke lach om haar mooi gevormde mond. Ondertussen flonkeren haar bruine ogen geheimzinnig. Als ze iets naar voren schuift, komen haar zalige bovenbenen weer in zicht. Ik buig mij naar voren om mijn glas terug op de tafel te zetten en steun daarbij even op haar knie en schuif er subtiel overheen. "Sorry", zeg ik, niet gemeend.


Als ik schuin naar haar opkijk, pakt ze plots mijn hoofd beet, draait hem haar kant op en drukt haar mooie rode lippen zwoel op de mijne. Helemaal verbaasd ben ik niet, na alles wat ze gezegd heeft. Ik heb de neiging haar meteen naar me toe te trekken en mijn handen op haar heerlijke benen te leggen, maar besluit het rustig aan te doen. Ik beantwoord haar zoen door een zachte, warme kus terug te geven. Haar reactie zegt genoeg. Opeens wordt er weinig meer gesproken. Ze staat op, loopt naar haar hotelkamer en gebaard me te volgen. Achter haar aanlopend, kijk ik naar haar heerlijke figuur. Door haar slanke middel, valt haar rok heerlijk over haar kont. Nog geen een keer heb ik haar slecht gekleed gezien. De gedachte haar stevig te naaien, vergroot de bobbel in mijn broek. In de kamer aangekomen duiken we allebei op het zachte bed. Voordat ik er erg in heb, ligt ze boven op me. Ze hangt met haar ondeugende ogen en leuke lach boven mijn gezicht en brengt haar mond naar de mijne. Haar warme tong voel ik tegen de mijne en smelten innig ineen. Ik masseer mijn handen door haar half lange haar en voel ondertussen de hare over mijn broek schuiven. Dan leg ik mijn handen op haar zalige benen en schuif langzaam over haar panty's naar boven. Als haar rok omhoog schuif, betast en knijp in haar heerlijke stevige billen.

Dan leg ik mijn rechterbeen in haar kruis. Eén groot heerlijk gevoel gaat er door me heen. Ze steunt lekker op mijn been en doet haar jasje uit. Als deze op de grond beland, ploft ze naast me en gaat op haar rug liggen. Onmiddellijk veer ik op en met mijn beide handen pak ik haar betoverende benen. Duw ze de lucht in en schuif langzaam over de panty's tot ver onder haar rok. Met mijn vingers masseer ik de binnenkant van haar dijbenen en breng mijn hoofd onder haar rok de duisternis in. Opgewonden merk ik dat ze iets van lingerie aan moet hebben. Ik schuif haar slipje opzij en laat mijn tong langdurig over haar kut en klit glijden. Ze zindert van genot en begint intenser te hijgen. Als ik mijn hoofd en handen onder haar rok vandaan haal, open ik haar bloes en schuif met beide handen over haar buik. Beginnend bij de onderbuik, glijden beide handen langzaam richting haar tieten. Als ik de bh naar onderen schuif, en ze omklem voel ik de volheid ervan. Met mijn warme tong lik ik aan de rechtertepel en kneed de linker. Als ik mijn mond om haar rechterborst leg, zuig ik de tepel krachtig naar binnen.

Ze kreunt en legt haar rechterbeen over mijn onderlichaam. Als ik met mijn hoofd tussen haar beide borsten lig, trekt ze haar linkerbeen ook over mijn lichaam heen en drukt me stevig tegen haar aan. Ik breng mijn hoofd omhoog en kijk naar haar stijve tepels die als twee stevige zuignappen me aankijken. Kijkend naar de heerlijke ogen, zoen ik haar mond en kneed met beide handen haar twee volle borsten. Mijn pik is uitgegroeid tot een enorme paal, die rechtop staat in mijn onderbroek. Als ik me ontdoe van mijn kleding, springt hij als een veer op.

Mijn lul gloeit van opwinding, als hij eindelijk uit zijn gevangenschap is bevrijd. Verstijfd van opwinding, slaat hij bijna tegen mijn navel. Hongerig wacht hij op het moment, dat hij zijn fiere houding ten toon mag spreiden in de tunnel van goddelijke verslaving. Als een ware kunstenaar heeft hij de immense behoefte om met zijn kwast de verfdoos in te gaan. Maar zo ver is het nog niet. Ik leg mijn stijve lul tussen haar tieten. Pak haar beide borsten en kneed ze heerlijk langs mijn paal. Leg beide handen om haar middel, glijdt met een hand even over haar panty. Kijk haar aan en kus zwoel haar mond en nek en nip met mijn hete tong aan haar oor. "Klein geil beestje", zegt ze zacht Ik knor als een varken en ze moet lachen. "Dat kleine beestje heeft zin even bij het vrouwtje in te gaan". Wat ik vermoedde werd bewaarheid. Op zo'n moment houdt ze van dit soort taalgebruik. "Even?, neuk me lang", zegt ze hees, "Naai je paal helemaal in me vast". Door haar woorden voel ik mijn pik nog iets opveren. Ik kijk haar aan. Ze is veel geiler dan ik had kunnen vermoeden. Lief pak ik haar hoofd, zoen intens haar nek en oren. Bij een van de oren begint ze sterk te hijgen. Dan leg ik mijn lippen op haar mond, ga ver met mijn tong naar binnen en voel haar tong druk uitoefenen op de mijne. Als ik mijn mond van de hare haal, en dicht tegen haar oor aan lig, heb ik zin wat geile woordjes te zeggen. "Denk aan een warm strand, half liggend in het water waar een mooie buitenlandse man zijn grote, geile pik bij je in brengt en lekker neukt, terwijl de golven tegen je billen kletsen". "Heerlijk", antwoordt ze, "ga door". Ondertussen probeert ze haar benen over mijn schouders te leggen. Ik praat nog wat door, terwijl ik haar ontdoe van haar BH. Uitgebreid zoen ik haar tieten, pak ze beet, leg mijn hoofd er tussen en zoen dan weer haar nek en mond. Mijn lul staat intussen zo lekker stijf, dat hij niet meer te houden is en naar binnen wil voor inspectie. Mijn linkerhand verdwijnt onder haar rok, schuift het slipje opzij en voel aan dat haar kutje kletsnat is. Een heerlijk gevoel geeft dat. Dan draaien we naar de zijkant. In de lepeltjes houding liggen we tegen elkaar aan. Ik wrijf met mijn handen over haar rug en borsten, terwijl mijn paal tegen haar kont priemt. Mijn pik geeft het signaal dat het tijd wordt de rok te verwijderen. Ik maak de rits aan de zijkant los. De tijd van paren is aangebroken. Liggend op haar rug, wipt ze haar kont omhoog en trekt de rok uit. Wat ik dacht blijkt te kloppen. Prachtige lingerie verschijnt er voor mijn ogen. Ik spreid haar benen en bewonder haar geraffineerde kleding.
Jarretel verbonden aan haar kousen en een spannend slipje. Niets vind ik mooier dan een vrouw in lingerie. Mijn bewondering laat ik merken door haar benen en kruis lieftallig te zoenen en te strelen. Als ik haar voeten over mijn schouders leg, leg ik mijn hete mond op haar opwindende kousen en kus haar aan de binnenkant van haar dijbenen. Ik merk dat ze er nog geiler van wordt. Ik trek mijn hoofd op en mijn ogen gaan van haar gezicht, naar haar benen en middel. Vooral de lingerie prikkelt me. Mijn ogen blijven een tijdje rusten op de panty's, jarretels en het slipje dat haar zaligheid nog afdekt. Dan doe ik haar broekje wat opzij, en leg mijn hoofd in haar kruis. Zacht begin ik haar poes te likken. Een geil gevoel gaat er door me heen als ik haar klit voel opzwellen. Steeds krachtiger beweeg ik mijn tong over haar lippen en klit. Af en toe duw ik mijn tong even haar gaatje in, om hem daarna vol over haar doos te laten gaan. Als antwoord zucht ze diep van intens genot.

Als ik mijn mond weer op de hare leg, aait ze met haar handen over mijn lid. Ze wrijft er even overheen en kreunt. Hoe groter geest, hoe groter beest, denk ik. Op de aanrakingen van haar hand, leg ik mijn kaalgeschoren pik bij haar gezicht. Heerlijk likt ze over mijn ballen en zuigt mijn lul langzaam haar mooie mond in. Ik kriebel door haar haar en leg daarna mijn volle hand op haar kut. Het voelt zalig allemaal. Als ik aangeef iets anders te willen, wil ze haar kousen uitdoen. "Vind je het erg alleen je slip uit te doen?", vraag ik, "ik vind je jarretels en kousen erg opwindend". Als dat is gebeurd, leg ik mezelf op mijn rug. Haar rechterbeen zwenkt ze over me heen en ik geniet van dat heerlijke lichaam dat boven het mijne hangt. Opgewonden zie ik haar zalige bovenbenen mijn paal naderen. Haar borsten hangen opwindend voor me, als ik haar kruis tegen mijn lul voel drukken. Dan duw ik mijn hoofd in de kussens van genot als mijn verstijfde lid bij haar in gaat. Pak met beide handen haar leuke hoofd beet en zoen haar intens. Het voelt alsof mijn pik in haar gleuf opgezogen wordt. Fier staat hij er rechtop in. Blij, eindelijk de poort door te zijn, begroet hij het kutje door intens tegen de wand te kloppen. Ik duw mijn onderlichaam iets omhoog, om me zo diep mogelijk in haar spleet vast te naaien. Haar ondeugende ogen twinkelen. Ik merk dat ze de nodige ervaring moet hebben aan de manier hoe ze mijn pik berijdt. Met haar prachtige volle bovenbenen, slanke taille en schuddende tieten tolt ze over mijn lul en doet mijn paal een centimeter groeien. Althans zo voelt het. Als een echte jockey berijdt ze me en mateloos geniet ik van het beeld voor me. De jarretel, de zwarte kousen, de schuddende tieten, en die lekkere doos waar mijn harde lul telkens weer haar lichaam in verdwijnt. Terwijl ik haar spleet geil over mijn pik voel glijden, leg ik mijn handen op haar volle borsten. Ze buigt voorover en knijp in haar tepels. Als vingerhoedjes staan ze naar voren.

Met mijn mond zuig ik ze warm naar binnen toe. Dan drukt ze haar billen stevig tegen mijn lichaam en begint met haar lekkere kont heerlijk over mijn paal en ballen te draaien. Ik leg mijn handen om haar middel en beweeg mee. Een geweldig gevoel gaat er door me heen. Dan slaat ze haar hoofd achterover en steunt met haar armen op het bed, terwijl ze haar natte scheur op en neer over mijn paal schuift. Ik richt mij op. Leg haar op de rug en bef haar wijdbeens. Haar warme kutje begint steeds meer te trillen. Mijn volle, warme tong laat ik steeds krachtiger over haar klit en lippen glijden. Steeds heftiger begint ze te kreunen. Haar bovenbenen beginnen te trillen en kermend komt ze klaar. Onmiddellijk priem ik mijn grote, dikke lul in haar grot en voel haar kutspieren om mijn harde pik samenspannen. Ze hijgt en kreunt heftig. Zo blijft ze nog even in de roes, terwijl mijn speer opgewonden in haar kletsnatte doos prikt. Wanneer ze met haar hand over haar klit wrijft, voel ik aan haar bewegingen dat ze nog een keer klaarkomt, Dan vraag ik of ze op haar knieën wil gaan zitten. Weer geniet ik van het prachtige beeld voor me. Haar opgestoken kont, de panty's, de jarretel en haar middel brengen me in extase. Van achteren pak ik met beide handen haar billen beet, druk mijn gezicht er tussen en wind haar doos met mijn warme, natte tong, geilend op. Als ik mijn hoofd weghaal, trek ik plagerig aan een jarretel, schud met mijn handen haar billen hard tegen elkaar. Ze kreunt, hijgt en kermt tegelijk. Dan ga ik half staand achter haar staan, kijk nog een keer volbewondering naar haar middel en kont. Trek haar billen opzij, waardoor haar gaatje mooi zichtbaar wordt. Als een geoefend atleet, treft mijn harde speer in een keer het midden van de vochtige roos. Opgewonden duwt ze haar kont naar achteren en beweegt hem van links naar rechts. Strak zit haar scheur om mijn pik geklemd. Harder en wilder boor ik mijn paal haar tunnel in en sla met mijn handen op haar stevige kont. Ze geniet met volle teugen en af en toe zie ik haar omkijken. Haar schuddende billen kletsen tegen mijn lichaam en mijn ballen slaan wild tegen haar drijf natte kut. Met haar handen pakt ze mijn ballen beet. Het voelt zalig om met mijn harde lul haar spleet te bereiden en ondertussen de bovenbenen tegen die heerlijke kont te voelen kletsen. Vastzittend in haar gleuf voel ik mijn eikel beginnen te trillen. Klaarkomen wil ik alleen nog niet. Mijn pik haal ik uit haar spleet en begin haar billen te zoenen. Benieuwd of ze dat ook lekker vindt, duw ik opnieuw mijn hoofd tegen haar kont aan. Met beide handen haal ik haar billen uit elkaar en duw mijn hoofd er tussen. Met mijn tong lik langdurig rond en in haar hol. Af en toe schuif ik voorzichtig een vochtige duim naar binnen. Ze kermt het uit. Ik weet genoeg. Voorzichtig priem ik mijn paal haar reet in. Hij zit zo strak, dat ze het uitschreeuwt als ik mijn lul in haar hol heen en weer schuif.

Ze legt haar hand tegen haar gleuf en begint zichzelf te masseren. Werkelijk geweldig hoe ze dan klaarkomt. De billen onder me schudden en trillen heftig. Mijn pik raakt opgewonden van het trillende, krappe kontgat. Na haar opwinding, haal ik mijn lul snel uit haar reet en priem hem heftig diep in haar doos. Klaarkomen in een kutje gaat bij mij boven alles. Ik voel haar spleet aanspannen. Het lijkt wel of mijn pik er in opgeslokt wordt. Met beide handen pak ik haar billen beet. "O, Maria", zeg ik zacht, "wat bij jij een lekker geil wijf". Ik houd haar kont stevig tegen me aangedrukt en kijk naar de geile, schuddende en kletsende billen. Vanuit mijn ballen voel ik het zaad aankomen. Mijn eikel begint hevig tegen de wanden van haar doos te schokken.

Nog even kijk ik intens naar dat heerlijke lichaam en die verrukkelijke billen onder mij. Dan spuit mijn paal het zaad met kracht haar kut in. Een paar keer achter elkaar schiet het sperma met golven naar binnen. Ik houd mijn handen om haar middel vast en druk haar kont nog stevig en lang tegen me aan. In mijn eikel zit nog een tintelend gevoel. Dan gil ik van genot als mijn lul nog een laatste keer een wolk van warmte haar grot in stoot. Vermoeid leg ik me naast haar neer. We kussen nog wat na en praten er even over door, voordat we in slaap vallen. Plots word ik om zes uur wakker. Er is weinig voor nodig te merken dat ze haar hand op mijn lul heeft gelegd. "Ik wil je nog een keer voelen. Naai me nog een keer". Onmiddellijk ben ik wakker. Ze gaat in de hondjes houding liggen en voel met mijn hand dat haar kut alweer enorm vochtig is. Mijn pik zwelt onmiddellijk op en priem hem diep bij haar naar binnen. Weer kletsen mijn ballen onstuimig tegen haar kont. Alles schud als een bezetene heen en weer. Haar billen, maar ook het bed. Weer geniet ze er enorm van. Toch wil ik dit keer niet in deze houding klaarkomen. Na een tijdje trekt mijn lul zich terug uit haar kut en draai ik haar om. Ik wil nu haar gezicht zien, als het zaad haar binnenste zal verwarmen. Even trek ik aan mijn pik, voordat ik bij haar in ga. Ik pak haar benen en stoot mijn dikke speer in een keer midden in haar schede. Door de dikte van mijn pik, zie ik haar poort wijken. Mijn paal zit volledig in haar nauwe tunnel vastgeklemd. Als een dolle stoot mijn lul tegen haar gleufwand. Ze hijgt bij elke beweging. Dan haal ik mijn pik uit haar spleet en duw hem weer naar binnen. Ik geniet van de poort die open en dicht gaat en merk dat het haar nog meer opwind. Het moment van binnengaan bij een vrouw is nou eenmaal een enorme zaligheid. Ik herhaal het een paar keer, totdat ik weer ritmisch mijn lul langs haar vochtige doos laat glijden. Langzaam verhoog ik het ritme, terwijl ze met haar vingers over haar klit wrijft. Dan gebeurd er iets wat ik nog niet eerder heb meegemaakt. Haar kutsappen spuiten als een fontein tegen mijn borst en lichaam en kut trillen heftig. Aan de uitdrukking op haar gezicht, zie ik dat ze intens geniet. Haar mond heeft ze wijd open, terwijl ze allerlei kermende geluiden maakt. Van geilheid begint mijn pik opgewonden in haar grotje te kloppen. Mijn ballen tintelen en ik voel het zaad door mijn lul vloeien. Mijn eikel trilt heftig en golft het warme zaad met miljoenen bij haar naar binnen. Aan alle kanten druipt het haar kut uit. Hijgend liggen we in elkaars armen en kijk in haar mooie ogen. Met een heerlijke lach om haar mond vallen we gearmd in slaap. Van werken is die dag niet veel meer gekomen.

Naam schrijfster: anita
E-mail adres: walnita(at)live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen