Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Op de eerste dag van augustus start op onze afdeling een nieuwe ergotherapeute. Ik heb één keer het geluk gehad om haar tijdens de selectieprocedure te ontmoeten en ik was best wel onder de indruk. Ze noemt Vivianne, is heel spontaan, een lief snoetje, een mooi gebruinde huid, flinke borsten en knappe benen. Ze is bovendien erg assertief. Dat is op onze afdeling wel nodig want hier verblijven hoofdzakelijk door de rechter geplaatste mannen die moeten begeleid worden om weer in de normale wereld te stappen. Er zitten echt wel zware jongens bij. Als Vivianne toekomt gaat er een rilling door me heen. Ze heeft een heel kort rokje aan en een topje. Ze ziet er enorm sexy uit. Maar zo kan je bij onze kerels echt niet aan de slag. Ik hoop dat ze andere 'werkkledij' bij zich heeft, maar dat blijkt niet zo te zijn. Haar entree zorgt ook bij de patiënten voor heel wat emoties. Ze heeft onmiddellijk ieders aandacht en de schuine opmerkingen zijn niet uit de lucht. Ik vraag me af hoe ze deze dag ongeschonden zal doorkomen. We splitsen ons op in twee groepen. Ik start met de helft van de groep een communicatietraining terwijl Vivianne met de andere helft zal werken aan huishoudelijke integratie. Terwijl ik met mijn groep in het aangrenzend lokaal verblijf, kan ik niet laten om via het raam Vivianne te observeren. Ik ben duidelijk niet alleen met die belangstelling voor haar. Haar patiënten geven hun ogen gulzig de kost en als ze aan de keukentafel de groenten begint te kuisen, is er al verdacht veel 'toevallig' lichamelijk contact van de patiënten naar haar toe. Ze komen toevallig met hun hand aan haar benen of tegen haar blote rug. Vivianne negeert dit blijkbaar zoveel mogelijk. Maar de handtastelijkheden worden steeds duidelijker. Ze beginnen haar nu echt te strelen. Vivianne keert zich dan om en maakt er blijkbaar toch een opmerking over. Even blijft alles rustig. 


Vivianne gaat nu naar de spoelvak en laat die vol water lopen om de groenten te wassen. Als de groeten erin zijn, buigt ze zich wat naar voor om de groenten te spoelen. Haar rokje is zo kort dat haar slipje bij de minste beweging voorwaarts zichtbaar wordt. Bij dat zicht begint mijn penis onmiddellijk te groeien. Ook haar patiënten houden zich moeilijk onder controle. Eén staat op en gaat onmiddellijk achter haar staan. Hij neemt haar armen vast en duwt haar handen verder in het water. Daardoor staat ze nog meer naar voor gebogen. Haar strak slipje laat haar kontje mooi tot uiting komen. De grote kerel duwt zijn onderlichaam tegen haar kontje aan. Vivianne probeert zich blijkbaar los te wringen, maar dat lukt haar niet. Ze zit stevig in de greep. Haar weerstand heeft ook duidelijk een omgekeerd effect. De mannen zijn nu nog meer opgehitst. Ze komen alle vijf rond haar staan. Terwijl de eerste haar stevig vast houd, beginnen de anderen over en tussen haar benen te wrijven. Vivianne probeert ze met één been weg te schoppen, maar dat lukt niet. Een kerel zet zich nu op de grond en neemt haar stevig bij de enkels. Hij duwt haar benen uit elkaar. Ik zit ondertussen met een stevige paal in mijn broek, maar ik heb ook medelijden met haar. Ik weet niet goed wat ik met deze situatie moet doen. Als ze met een keukenmesje haar slipje stuk snijden en van haar lichaam trekken, wil ik haar -zonder nadenken- te hulp snellen. Daardoor komen mijn vijf patiënten echter mee het lokaal ingestormd. Bij het zicht van Vivianne haar naakte kontje en het schaamhaar van haar kutje, raakt iedereen onmiddellijk over zijn toeren. Ik probeer te bemiddelen, maar dat lukt niet. Als ik dan, ten einde raad, Vivianne probeer te bevrijden, word ik snel overmeesterd en houden ze me vast met mijn armen op mijn rug gekneveld. 

De kerel die Vivianne vasthoudt, knevelt haar armen nu ook op de rug en draait haar met haar gezicht naar me toe. Ik zie de schrik in haar ogen. Beiden beseffen we dat we deze situatie niet meer onder controle hebben, volkomen machteloos zijn we. Ik probeer bemoedigend naar haar te kijken, maar deze blik van verstandhouding brengt de patiënten op een idee. 'Jij gaat eerst' beveelt de grootste kerel me. Ze dwingen me op mijn knieën voor Vivianne te gaan zitten. Ze doen haar rokje uit. 'Lik haar kutje', klinkt de opdracht. Zowel Vivianne als ik aarzelen. Haar arm op haar rug wordt aangeschroefd zodat ze automatisch haar onderbuik naar voor duwt, benen wijder open. Iemand pakt me bij mijn haarbos en duwt mijn gezicht in schaamhaar. Er is geen ontkomen meer aan. Ik begin haar poesje te likken. Hoe stroef het in het begin ook allemaal loopt, geleidelijk aan brengt mijn warme natte tong toch beweging in haar kutje. Er komt wat kutsap vrij. Ik begin te genieten en Vivianne kan tussendoor een kreuntje niet onderdrukken. 

De grote kerel vindt dat het voldoende is. 'We gaan een afspraak maken', zegt hij, 'we zullen jullie niets doen op voorwaarde dat jij haar hier in ons bijzijn eens stevig neukt.' We hebben eigenlijk geen keus. Beide zijn we tevreden dat we de schade toch zullen kunnen beperken. Ik wil meteen op haar kruipen, maar zo snel komen we er niet vanaf. 'Eerst alle kleren uit', krijgen we als bevel. Vivianne is werkelijk bloedmooi. Ze moet geregeld naakt zonnen want ze is overal prachtig gebruind. 'Zuig eerst haar tepels hard', is mijn volgende opdracht. Als Vivianne er klaar voor is, moet ik eerst nog haar clitoris likken. Vivianne komt schokkend klaar. Haar kutje stroomt nu vol van haar geile sappen. Als ik op haar wil kruipen om haar te neuken, trekken ze me wild weg. De smeerlappen hebben ons geflikt. Eén van hen kruipt op Vivianne en duwt zijn stijve paal met één vlotte beweging in haar soppend kutje. Voor ze het goed en wel beseft, wordt ze genaaid aan een onvoorstelbaar ritme. De kerel komt snel klaar en spuit haar kutje vol sperma. Terwijl hij zich van haar laat afrollen wordt Vivianne alweer genomen door de tweede kerel die klaar staat. Ik word ondertussen weer gekneveld in bedwang gehouden. Ik probeer hen verbaal tot andere ideeën te brengen, maar niets helpt. Integendeel. Ze dwingen mij op handen en knieën te gaan zitten. Voordat de derde kerel Vivianne een neukbeurt geeft, neemt één van de mannen met zijn hand een mengeling van kutsap en sperma van Viviannes poesje en smeert er mijn anus mee in. 'Nu kunnen we op twee plaatsen rijden', zegt hij. Voor ik mij realiseer wat er gebeurt, voel ik een stevige eikel tegen mijn kontgaatje. Ik probeer mijn anus dicht te knijpen, maar dat verergert het alleen maar. Met een stevige stoot vindt die kanjer van een lul zijn weg en met een hevige pijnscheut voel ik hem bij me binnendringen. De naaibewegingen die hij maakt, verplichten me om me te ontspannen. Ik moet me helemaal geven. Met keiharde paalstoten geeft mijn berijder me aan dat ik inderdaad van hem ben. Nadat hij het ritme heeft opgevoerd, stopt hij plots... ik voel hoe hij het warme zaad in mij spuit. Hoeveel er mij genomen hebben weet ik niet. Hoe dikwijls Vivianne werd geneukt weet ik evenmin. Totaal uitgeput liggen we op de grond. 'Nu nog een dessertje!', zegt één van de mannen. 'Vivianne gaat gehurkt boven het gezicht van Simon zitten en plast. Simon moet alles opdrinken.' Een laatste marteling, zowel voor Vivianne als voor mij. Maar we hebben geen keuze. Alleen is plassen op kommando niet zo eenvoudig. Ze laten het kraantje met water lopen. Het helpt... Vivianne plast, gegeneerd, het warme scherpsmakende vocht in mijn mond. Ik slik het vieze goedje naar binnen. 

De kerels hebben zich inmiddels weer aangekleed. De sessie zit erop. Ze verlaten het lokaal en gaan naar hun volgende activiteit. Ze laten ons naakt achter. We hebben niet de moed om onze kleren aan te trekken. We kruipen tegen elkaar aan en zoeken bij mekaar bescherming en geborgenheid. Het was vreselijk om mee te maken. Maar terzelfdertijd is hier ook iets nieuws ontstaan. Tussen Vivianne en mij is een heel sterke band gegroeid. Misschien komt daar nog iets moois van ....

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen