Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Bezuinigingen in de zorg zijn aan de orde van de dag, ik was met een goed plan gekomen om er voor te zorgen dat er niet meer ontslagen zouden vallen.

Vandaag moest ik dit plan voor de directie presenteren. Ik had me zakelijk maar toch zo geil mogelijk gekleed, dit zou hopelijk de aandacht van mijn niet perfecte presentatie een beetje afleiden.

Ik ben ondertussen 48 jaar, maar zie er nog prima uit, en met mij 85D cup borsten en slanke geile kontje kan ik haast elke man alles laten doen wat ik wil, dit was ook vandaag het plan.

 

Ik was er bijna. Druk, druk druk. De meeting met de directieraad begon binnen het kwartiertje en ik reed nog tijdig de parking in. De parkingwacht, een stoere bink die zijn ogen van mijn welgevulde borsten niet kon afhouden, leidde me naar de gereserveerde parkeerplaats. Haastig haalde ik mijn dossiers uit de koffer en liep ik richting lift. Verdieping 28. In de lift fatsoeneerde ik mezelf in de grote spiegelwand en begreep waarom de parkeerwacht steeds naar mijn borsten staarde.

 Missy borsten 0032

In mijn haast was ik vergeten twee knoopjes van mijn hemd dicht te knopen, wat een mooi uitzicht gaf op mijn, door de push-up bh samengedrukte, borsten. Door het flinterdunne hemdje zag je trouwens mijn tepels afgetekend. Ze stonden hard, gezien de opwinding van komende meeting. Gelukkig bedekte mijn jasje ze grotendeels. Ik bekeek mezelf nog eens goed in de spiegel en besloot de knopjes van mijn hemd open te laten. Het zag er wel best geil uit en het zou misschien een positief effect hebben op de geile en al wat oudere mannen van de directieraad waarmee ik een afspraak had.


Ik betrad vrij zelfverzekerd de vergaderzaal en begroette de directieleden. De meesten hadden reeds plaats genomen in hun stoel rond de vergadertafel waardoor ik me telkens wat diende te bukken om hun hand te schudden of sommigen die ik al beter kende te kussen. Hier had ik niet aan gedacht maar door me licht te bukken viel mijn jasje telkens open en kwamen mijn borsten bijna geheel te voorschijn door de openstaande knoopjes waardoor deze oudere geilaards een prachtig zicht hadden op mijn volle borsten en mijn harde tepels.

 

Hier en daar merkte ik een spontane erectie in de losse kostuumbroeken. Ik haaste me naar het kleine podium om de presentatie te starten. Ik startte de projector, vroeg het licht uit te doen en begon met de eerste slides. Tijdens mijn betoog schrok ik me de pleurus. Aan de overkant van de vergaderzaal zag ik mezelf bezig in een spiegelwand. Ik zag hoe de belichting van de projector dwars door mijn hemdje scheen en elk detail liet verschijnen: mijn kanten push-up, mijn tepels die zoals altijd tijdens een presentatie werkelijk keihard stonden.

 

Ik weet niet waarom maar vond het lekker geil. Ik kon mijn ogen niet afhouden van mijn zelfreflectie en begon me steeds geiler te gedragen. Op een bepaald moment deed ik zelfs mijn jasje uit zodat alle mannen konden aanschouwen wat mijn bovenlijf te bieden had. Ik merkte dat de meeste directieleden niet meer naar de slides keken maar naar het schouwspel dat zich sensueel voortbewoog op het kleine podium.

Ik voelde me machtig en deed er nog een schepje bovenop.

 

Geacteerd onhandig liet ik mijn laserpen vallen en met mijn kontje naar de zaal gericht bukte ik me op deze op te rapen. Door mijn benen zag ik in de spiegel mijn rokje omhoogkruipen tot de onderkant van mijn slipje te bewonderen was in de projectorverlichting. Wat ik in de spiegel zag, zag de hele zaal en dit liet hen niet onberoerd. Dit was het teken om in actie te komen en de voorzitter, een verzorgde man met grijs haar, stapte op me af.

 

Hij nam de laserpen uit mijn hand en gritste ongegeneerd onder mijn rokje. Zijn hand kneep hard in mijn schaamlippen en mijn slipje ving al mijn stromend geil op. Ik voelde me zo opgewonden en liet hem volledig begaan. Ruw draaide hij me om en plaatste mijn bovenlijf op de projectietafel terwijl hij achter me plaatsnam. Ik keek recht in de ogen van de zaal terwijl ik voelde hoe hij mijn rokje optilde en mijn slipje opzij schoof om zijn eikel voor mijn opening te plaatsen.

Gezien mijn opwinding gleed zijn stevig apparaat gemakkelijk naar binnen.

 

Hij trok mijn haren naar achter en beukte zwaar op me los. De projectietafel wankelde onder zijn stoten en ik moest me vastklampen om mijn evenwicht te bewaren. Ik werd hard achterlangs behandeld, met opgetild rokje, genomen door een grijsaard terwijl er een tiental anderen op stonden te kijken. Zo zag ik mezelf in de spiegelwand en werd er alleen maar geiler van.

Ik wenkte het dichtsbijzittende directielid.

 

Een gebrilde wat druiligere oude man die meteen naar me toesnelde. Hij gritste zijn reeds fier rechtopstaande lul te voorschijn en drukte hem tussen mijn lippen. Ik proefde zijn voorgeil en begon hem wild te pijpen.

Ondertussen voelde ik de hard tekeergaande lul van de voorzitter zwellen en na een paar keiharde stoten spoot hij zijn warme geil in me leeg. Hierdoor trok hij nog harder aan mijn haren waardoor mijn hoofd in dergelijke positie kwam dat de lul in mijn mond kon doorstoten tot achter mijn huig.

Ik liet hem begaan tot hij zijn lading diep in mijn keel spoot.

 

Ik slikte alles netjes door en begon zijn lul helemaal schoon te likken. Ook de voorzitter kwam er bij en ook zijn lul likte ik netjes schoon. Heerlijk, ik proefde mijn eigen sappen. Ondertussen waren alle leden er klaar voor en boden ze allen hun lul aan. De een na de ander pijpte ik als een volleerde hoer en sommigen kwamen meteen klaar in mijn mond. Ik zag mezelf in de spiegelwand. Wat een geil blik, mijn lippen rond de lul van een grijsaard, klodders sperma op mijn mondhoeken, in beide handen een lul en een nieuw directielid die achter me plaatsnam… Ik schrok wel even door zijn ouderdom.

Het was een echt oud mannetje maar ik zag hem bevend zijn lul te voorschijn halen en halfstijf voelde ik hem in mij komen.

 

Ik pijpte vooraan stevig door en verwerkte de ene na de andere lading. Het mannetje achter me deed zijn best en ik voelde zijn halfstijve lul groeien bij elke stoot. Het wondt me enorm op. Zijn stoten werden harder en sneller, zijn lul groeide gestaag.

Net voordat hij klaar zou komen trok hij zijn paal echter uit mijn kutje en ik voelde zijn bevende vingers mijn sterretje bewerken.

Na één en twee vingers plaatste hij zijn gereedschap voor mijn kontje en nog een lul in mijn mond verwerkend trachte ik mijn kontgaatje te ontspannen. Gelukkig smeerde hij mij goed in met het vorig geil van de voorzitter want als hij doorstoot voel ik hem pijnloos tot diep in mijn darmen.

 

Daar voelde ik zijn lul werkelijk groeien tot een stevige knots die me hard in mijn kont stootte. Dit zou ik nooit van hem verwacht hebben maar dit ventje had een ongelofelijke kracht. Door zijn harde gebeuk gleed de lul die ik aan het pijpen was nog dieper in mijn keel wat voor hem de aanleiding was om te spuiten.

 

Deze keer kreeg ik een enorme zaadlozing te verwerken. Ik trachte zoveel mogelijk door te slikken maar het lukte me niet om de hele dosis te verwerken. Ondertussen voelde ik de bevende handen mijn bekken steviger vastpakten en zijn lul in mijn darmen stootte heviger. Het duurde niet lang meer en ik voelde hoe hij met kleine schokjes kaar kwam. Hij haalde zijn lul uit mijn kontje en kwam meteeen voor me staan.

Ik likte hem helemaal schoon terwijl er een nieuwe lul mijn kont aanboorde.

 

Zo werd ik een uur lang in alle gaatjes opgevuld en lekker misbruikt door een bende oude geilaards terwijl ik mezelf kon aanschouwen in de spiegelwand. Na een uur en heel wat zaadlozingen fatsoeneerden de directieleden zichzelf in de spiegelwand en verlieten ze één voor één de vergaderzaal.

 

Ik veegde het druipend sperma zoveel mogelijk van mijn benen en uit mijn haren. De vergaderzaal rook naar sex en ik wierp een laatste blik op mijn zelfreflectie.

 

Wat ik zag was de moeite waard: een platgeneukte klassevrouw die gezien de blos op haar wangen genoten had !

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen