Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit is het verhaal van hoe ik met mijn baas in bed ben beland. Ik weet niet meer precies welke dag het was maar ik weet nog goed dat het niet zo druk was op het werk, dus het zal wel ergens in mei zijn geweest, ik werk op een call-center. In ieder geval was ik druk bezig met telefoneren, tenminste, zo druk als het werk het op dat moment toeliet. Ik werd door mijn baas op zijn kantoor geroepen en ik was er redelijk van slag van.

Hij riep mij nooit op kantoor. Meestal als hij iemand op kantoor riep dan was het omdat hij met die persoon over het slechte werk wat hij of zij leverde wilde praten.

 

Ik wist niet zo goed wat ik hiermee aan moest maar een beetje terneergeslagen liep ik naar mijn baas zijn kantoor, in de hoop dat hij mij mild zou toespreken. Ik sloot de deur achter mij en nam plaats op de stoel die hij mij aanwees.

Ik slikte even wat moed naar binnen en wist het daardoor op te brengen hem strak aan te kijken. Tot mijn verbazing glimlachte hij naar mij.


“Kijk niet zo bezorgd. Ik heb je niet op mijn kantoor geroepen omdat je het slecht op je werk doet. Verre van dat. Je doet het helemaal geweldig. Ik wilde juist wat opties met je doornemen. “Mijn baas was een aantrekkelijke jongeman en iedere vrouw roddelde over hem op de werkvloer. Als hij eraan kwam was er een hoop stiekem gluren wat er rond ging en giechelende dames die zich gedroegen als schoolmeisjes die zojuist het aangename deel van jongens hadden ontdekt.

 

Maar ik zat hier nu en was gewoon erg benieuwd naar wat hij mij voor zou gaan schotelen. En daar zou ik binnen enkele tellen achterkomen. Ik hoorde het geluid van een gulp. Het is al erg zat dat ik dat geluid uit duizenden herken en dat zegt ook meteen genoeg over wat voor vrouw ik ben. In ieder geval begon mijn baas te praten. “Ik wil je laten zien hoe erg ik het waardeer wat jij allemaal doet voor ons bedrijf. Ik hoorde dat jij nogal gek bent op…vlees.” NA die woorden stond hij op en liet hij zijn inmiddels harde leuter zien en begon hij zich lekker af te trekken terwijl hij afwachtend bleef staan en zijn stoel een beetje opzij schoof. Verlekkerd keek ik naar zijn lul. “Wil je eventjes de deur op slot draaien?”


Ik deed wat hij van mij vroeg en ik kwam naar hem toelopen en nam zijn lul in mijn koude handen. Het ding was lekker warm en ik voelde hoe mijn handen erdoor verwarmd werden. Ik wist gewoon dat ik zijn lul hebben wilde. Wat het resultaat ook zou zijn.

Ik wilde zuigen en dus zakte ik door mijn knieën en nam ik zijn lul tussen mijn zachte lippen. Ik zoog zacht en geduldig aan zijn lul. Mijn baas genoot duidelijk van mijn werk en ik bleef zo doorgaan. Ik likte langs zijn eikel en speelde met zijn volle ballen.

Wat waren die dingen zwaar om vast te houden, ik was er zelfs door verrast!

 

Hij nam mijn haren in zijn handen en begon mijn hoofd heen en weer te bewegen als teken dat ik harder moest gaan pijpen. Ik begon wild heen en weer te gaan en zoog zo hard als ik kon op dat moment. Zijn lul droop werkelijk van mijn speeksel en het was zelfs voor mij een heel erg geil gezicht. Nu stond ik op en terwijl ik met zijn ballen bleef spelen trok ik mijn rokje uit en ook mijn jasje. Ik stond nu in mijn stringetje en mijn hemd en dat was een maf gezicht, dus trok ik alles maar uit.

Het kantoor was immers op slot dus het kon mij weinig schelen. Ik was klaar om te neuken en hij ook. Hij pakte mij vast en gooide mij over zijn bureau heen en spreidde mijn benen. Mijn borsten werden plat gedrukt op het blad van het koude ijzeren bureau maar die tinteling was ook wel weer lekker.

Een beetje verkoeling in een verhit moment wast ook helemaal niet erg.

 

Hij pakte mijn billen vast en drukte zijn pik tussen mijn schaamlippen terwijl hij mijn billen aan het kneden was en ze een beetje uit elkaar trok. Zijn eikel schoof in mijn kutje en de rest van zijn lul volgde lekker langzaam. Ik werd nu langzaam geneukt en zijn pik was precies goed voor mijn lekkere kleine kutje.

Ik wist dat ik gewoon zijn zaad in mij wilde voelen en dat was een bijzonder moment. Zijn pik voelde gewoon precies goed en ik wilde niets liever dan zijn eikel diep in mijn kutje, tegen mijn baarmoeder aandrukkend, lekker hard stotend en heerlijk snel stampend zodat hij mij vol zou spuiten.

 

Hij verhoogde zijn tempo en ik voelde dat ik bijna opengereten werd door het geweld. Het bureau bleef nog net op zijn plek staan. Gelukkig stond er niet veel op zijn bureau anders was het er allemaal afgevallen door het seksuele geweld, maar dan op positieve wijze. Nu draaide hij mij om en spreidde ik mijn benen en sloeg deze toen hij tussen mijn benen stond om hem heen en trok hem zo naar mij toe terwijl hij in mijn kutje aan het stampen was met zijn geweldige leuter.


Ik wilde niets liever dan genomen worden. Hij ramde zijn pik in mijn geschoren kutje en ik speelde met mijn tieten en klitje terwijl hij mij hijgend neukte. Ik lag te kreunen en te piepen van genot en als ik het nog harder zou doen, zouden mensen op de deur komen kloppen om te vragen of alles wel goed was daar binnen.

Nou, bij mij binnen was alles meer dan goed kan ik je vertellen. Nog nooit was ik zo lekker geneukt door zo een geweldige pik. Hij raakte alle juiste plekken en wist precies het juiste tempo aan te houden zodat ik langzaam maar zeker mijn orgasme ging bereiken.

Mijn vingers gleden sneller over mijn klitje en ik kwam geweldig klaar.

 

Ik kwam zelfs zo heftig klaar dat mijn geil over zijn pik spoot. Zijn lul was nu nog natter. Nu was het gevoel van zijn pik in mijn kutje nog lekkerder en ik voelde dat hij ook klaar ging komen. Hij wilde zijn lul uit mijn kutje halen maar ik wilde dat niet. “Nee, spuit in mijn kutje. Spuit mij maar lekker vol!”hijgde ik zacht.

Hij twijfelde even maar stak zijn lul weer dieper in mijn kut en neukte sneller tot hij kreunend in mijn kutje spoot.

 

Het was erg veel zaad en ik nam het met genoegen in mij op. Toen trok hij zijn schokkende lul terug en liep het zaad uit mijn kut. Hij gaf mij wat tissues en ik maakte mijzelf zo goed en zo kwaad als het ging schoon. Daarna trokken we onze kleding weer aan en ging en we zitten alsof er niets was gebeurd.

 

Ik draaide de deur van het slot en een tiental seconden later kwam er iemand binnen. Hij moest later terugkomen.

In ieder geval kreeg ik een promotie.

 

Als ik iedere week zo met mijn baas zou komen neuken zouden mijn promotiekansen en loonsverhoging aanzienlijk groeien. Dus vanaf dat moment neuk ik hem iedere week en ik moet zeggen, het is heerlijk en hij is erg creatief…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen