Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Heather stond stil toen ze het geluid weer hoorde. Ze had het gevoel dat er iemand achter haar liep, maar telkens als ze zich omdraaide, was er niemand te zien. Ze dacht dat ze de dingen verbeeldde en liep door met ferme pas. Ze was al laat voor het feestje op kantoor. Tenminste, bijna. Als ze nu flink doorliep, zou ze het wel gaan halen. Ze zag het kantoor al in de verte opdoemen en een glimlach verscheen op haar gezicht. Ze hield altijd van de feestjes op haar werk. Het waren spontane feestjes die eigenlijk zonder reden ontstonden en gegeven werden. Iedere keer schreef er iemand een stukje over in een intern uitgegeven krantje. Heather hoorde altijd seksverhalen die de volgende dag verteld werden maar erover lezen had ze nog nooit gedaan. Natuurlijk zou iemand niet zomaar dat in het krantje zetten, maar aan de andere kant vertelden ze het wel aan iedereen. Maar goed, dit keer was het haar beurt om een stukje te gaan schrijven.


Ze had met zichzelf afgesproken dat mocht zij degene zijn die dit keer geneukt werd op kantoor, dat ze het in het krantje zou zetten. Maar ja, met haar geluk zou dat wel niet gebeuren en.. Er pakte plotseling iemand met een ferme grip haar schouders vast. Ze draaide zich geschrokken om maar al gauw kon ze weer opgelucht adem halen. Het was Jan, haar collega. ‘Hey, ik liet je toch niet schrikken hè? Ik loop al een tijdje achter je, maar het was een redelijke afstand en ik hou er niet zo van om over straat te gaan roepen. Zullen we samen naar kantoor lopen? Ik heb gehoord dat er iemand is die een oogje op je heeft dit keer. Ben benieuwd wie.’ Hij knipoogde naar haar en liep met haar naar kantoor. Heather was weer bekomen van de schrik en liep met hem mee naar het kantoor. Dat knipoogje deed haar vermoeden dat Jan degene was die haar wel zag zitten dit keer. Dat zou ze helemaal niet erg vinden want Jan was een behoorlijk knappe verschijning. Ze was erg benieuwd wat voor lichaam er onder die pakken die hij altijd droeg schuil ging. Maar goed, ze zou het wel merken. Ze kwamen op het feest aan en Heather zag de aangename drukte in het kantoor waar ze zo enorm gek op was. Ze werd al gauw door haar vriendinnen aangesproken en Jan was opeens verdwenen. Ze keek om zich heen en ving een glimp van hem op, terwijl hij in een kantoorruimte verdween. Ze praatte een tijdje met haar vriendinnen, terwijl ze met één oog het kantoortje in de gaten hield waar Jan een aantal minuten geleden in verdwenen was.


Ze excuseerde zichzelf even en wrong zichzelf door de feestende menigte heen op weg naar de kantoorruimte. Ze zag dat de deur op een kier stond en dat er een lampje binnen brandde. Ze opende de deur en liep naar binnen. ‘Snel, doe de deur dicht en op slot Heather!’ siste Jan met dwingende stem. Geschrokken deed Heather wat hij vroeg. Ze draaide zich weer om en daar zag ze Jan zitten achter een bureau, met zijn pik in zijn hand. Hij was zich aan het aftrekken. Ze voelde zich een beetje beschaamd, maar ook wel opgewonden door dit tafereel. ‘Kom je mij helpen Heather? Ik moet deze opdracht écht eventjes afmaken, Anders kom ik nooit klaar.’ De dubbelzinnigheid droop er vanaf. Dat was ze wel gewend van Jan, maar nooit in een situatie als deze. Ze liep op Jan af en maakte de knoopjes van haar witte blouse los. Ze stond stil naast Jan, deed haar blouse uit en maakte haar bh los, waarna ze op haar knieën naast hem kwam zitten en zijn warme lul tussen haar misschien nog warmere tieten nam. Ze trok hem rustig af met haar massief gevormde d cup en voelde dat haar borsten nat werden van het voorzaad wat uit zijn eikel droop als een klein geil riviertje.


Jan sloot zijn ogen niet ook wilde hij het liever wel doen, achterover hangen en genieten. Maar naar dit botergeile vrouwtje kijken en zien hoe haar tieten geneukt werden door zijn lul, was pas écht genieten geblazen. Heather boog haar hoofd iets naar voren en likte steeds aan de uitstekende eikel met haar mooie, lange tong. Nu greep ze haar borsten extra stevig vast en begon ze hem hard af te trekken maar niet te lang, anders zou Jan haar al onderspuiten. Ook al wilde ze dat maar wat graag, nu nog even niet. In plaats daarvan stond ze op, boog zich nog even voorover, nam de purperen eikel tussen haar lippen en zoog er plagerig aan. Nu kwam ze weer overeind en deed de rest van haar kleding uit, behalve haar hoge hakken, om een beetje meer geilheid toe te voegen aan het geheel. Ze liep plagend naar de deur toe en leunde er met haar handen tegenaan, terwijl ze haar benen verleidelijk uit elkaar deed en haar mooie ronde kontje naar achteren stak. Jan kwam uit zijn stoel overeind, al trekkend aan zijn harde pik. Hij ging achter Heather staan en masseerde haar lekkere borsten. Daarna pakte hij haar billen vast en deed daar hetzelfde mee. Hij trok het gewillige vlees uit elkaar en maakte zijn vinger nat, waar hij mee tussen haar schaamlippen door streek. Hij duwde nu zijn middelvinger in haar kutje en Heather kreunde zacht. Ze had hier echt heel veel zin in. Nu spreidde ze haar benen nog wat meer en Jan pakte zijn lul goed vast en drukte deze tegen haar nat geworden kut aan. Hij drukte zijn eikel naar binnen en begon haar lekker te neuken, terwijl hij haar heupen vastpakte.


Hij trok haar naar zich toe. Waardoor Heather een beetje meer moest bukken met haar bovenlijf. Haar heerlijke kontje stak nu nog meer naar achteren, wat betekende dat Jan er nog dieper in kon stoten. Hij neukte haar nu hard en haar lijf schudde van genot. Heather tilde één been omhoog en Jan hield deze vast en was verbaast hoe lenig Heather was. Ze hield perfect haar balans zo en Jan kon mooi kijken naar haar lekkere kutje die vol werd gepompt door zijn harde lul, steeds harder en sneller. Nu tilde Jan haar op en duwde haar tegen de muur. Heather sloeg haar benen om hem heen en trok hem dichtbij haar lekkere slanke lijf, zodat ze hem op alle manieren kon voelen. Ze voelde zijn ballen tegen haar aan schudden. Jan nam haar tepels in zijn mond en zoog ze hard. Ze stonden recht vooruit en waren extreem gevoelig. Elke keer als Jan eraan zoog of likte, ging er een extra lekker gevoel door haar lijf en vooral door haar kutje.


Weer tilde hij haar mee, want zo tegen die dunne wanden van het kantoor neuken, deed de boel flink schudden en dan zou het opvallen. Hij legde haar neer op het bureau op haar zij. Heather tilde haar been weer op en Jan ging naast haar liggen. Hij haalde echter zijn lul uit haar kutje en begon haar rustig in haar anus te neuken. Heather kreunde. ‘Oh Jan ik wil je zaad in mijn reet voelen spuiten. Wil je dat voor mij doen? Spuit mijn kontje vol met je warme zaad Godverdomme!’ Jan neukte haar harder. Hij voelde hoe Heather haar kringspier aanspande, zodat het gevoel daar binnen nog eens extra lekker was. Hij neukte haar hard en zat er tot aan zijn ballen in. Hij pakte haar billen vast en kneep deze bij elkaar, wat het allemaal nóg strakker maakte. Daarna trok hij ze weer uit elkaar om op haar anus te spugen, zodat het allemaal niet te droog werd. Heather was over haar klitje aan het wrijven en kwam bijna klaar. Jan voelde het en hoorde Heather kreunen.’Oh ja.. oh OOooh.’ Jan neukte harder en kwam hard klaar in haar strakke kontje. Op precies hetzelfde moment kwam ook Heather klaar. De ultieme droom was samen klaarkomen en dat gebeurde nu. Wat kon ze zich nog meer wensen? Ze voelde hoe haar buik warm werd van dat lekkere dikke zaad van Jan. Jan trok zijn pik terug en Heather klom van het bureau af en zoog Jan zijn pik schoon. Ze proefde haar eigen kontje, iets wat een bijzonder vreemde gewaarwording was voor haar smaakpapillen. Ze hoorden geluiden buiten het kantoor en trokken geschrokken hun kleren weer aan. Toen het geluid verdwenen was, deden ze voorzichtig de deur van het slot en openden ze deze. Heather keek stiekem om het hoekje of de kust veilig was. Toen ze samen naar buiten liepen, sprongen hun collega’s voor hen en begonnen lachend te klappen. ‘Nou Heather, nu kun je eindelijk een spannend stukje in het krantje schrijven’, zei haar beste vriendin. En dat was precies, wat Heather de volgende morgen zou gaan doen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen