Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was altijd fijn om er te komen. Een leuk bedrijf waar ik altijd goede zaken mee deed in midden Brabant had een erg aangename dame die me meestal ontving. De zaken kwamen dan bij mij op het tweede plan. Het mooie halfbloedje maakte me keer op keer een beetje geil. Haar mooie figuurtje zat altijd verhuld in een net pakje van het werk. Haar nette rok werd door mij als uitdagend gezien. De keren dat ik na het bezoek aan dit bedrijf had gefantaseerd over wat er onder dat rokje schuil ging, waren niet meer op mijn vingers te tellen. En dan was er nog haar bovenlichaam. De mooi getailleerde blousen die ze droeg, accentueerden haar voorgevel altijd. Het was duidelijk dat deze meid niet achteraan had gestaan bij de verdeling.
Toch was haar lieve gezichtje hetgeen wat me het meest fascineerde. Haar onschuldige kopje, kon soms verleidelijke en opwindende blikken tonen. Het was dan net of haar ogen, mond en de rest van haar gelaat wilden zeggen:’Neuk me dan.’ Helaas had ik hier nog nooit de kans voor gehad.
Laatst was ik weer naar dat bedrijf. Ik had een afspraak rond lunchtijd. De afspraak was gemaakt door die leuke meid. Ik kreeg al kriebels toen ik haar aan de lijn had. Eigenlijk kwam ik meer voor haar dan voor de echte zaken waar het om draaide.
Toen ik daar aankwam, zag ik haar al staan achter de balie. Samen met een andere vrouw deed ze dus de ontvangst. Ze zag er erg goed uit. Haar haren waren mooi opgestoken en haar donkere ogen glunderden toen ze me zag. Haar lippen lachten lief naar me. De blik leek wel een beetje ondeugend. Dat zou ik me denk ik hebben verbeeld. Terwijl ik dichterbij kwam, zag ik dat ze er erg goed uit zag. Haar blouse leek wel ietsjes open te staan van boven. Haar decolleté kwam er goed in uit. Ik moest bij de les blijven en me richten op de afspraak. Het zou zonde zijn als ik het zou verknallen, want het waren goede zakenpartners.
Bij de balie aangekomen zei de meid me plechtig dat de afspraak helaas niet door kon gaan. Ik baalde als een stekker, want ik had mooi andere dingen kunnen doen. De meid wilde een nieuwe afspraak maken. Ik zou de week erna al terug komen. Dat was mooi gelukkig.
Gezien ik nu een lange rit voor de boeg had, vroeg ik waar de wc was. Het toilet was niet ver hier vandaan, in een gang. De andere vrouw had ongestoord zitten werken met een koptelefoon op. Ik liep nu een beetje balend in de richting van het toilet.
In die ruimte aangekomen, viel het vele licht me op. De heren hadden zowel dichte toiletten als ordinaire pisbakken. Ik liep richting een van de laatst genoemde en opende mijn broek. Achter mij hoorde ik de deur open gaan. Ik keek niet op of om. De voetstappen leken echter niet op die van een man. Ik keek over mijn schouder en zag warempel het moppie van de receptie. Haar ogen verraadde haar plan gelijk. Voor ik kon reageren had ze me vastgepakt. Met haar vingers maakte ze het gebaar dat ik stil moest zijn. Ze trok me mee het laatste wc-hokje in. Toen deze op slot was, zakte ze zelf op de wc-pot. Haar ogen keken me verlekkerd aan. Mijn pik hing nog half uit mijn broek. Hij was al half op weg naar oorlogssterkte. Ze trok mijn broek nog iets lager, waardoor mijn kale zak ook binnen haar handbereik was. Ze begon nu rustig aan mijn leuter te trekken. Haar mond ging likkend naar mijn zak. De geile receptioniste begon aan mijn ballen te zuigen en te likken, terwijl haar hand nu sneller aan mijn pik trok. Die was al erg hard geworden. Dit was gewoon heerlijk.
Het halfbloedje merkte dat mijn pik klaar was voor het echte werk en nam hem in haar mond. Tot mijn grote verbazing verdween hij bijna gelijk in haar mondje. Terwijl ze aan mijn pik zoog, opende ze haar blouse. Ik had nu zicht op haar mooie borsten. Die zaten verborgen in zwarte sexy bh. De mooie meid pijpte me met lange halen. Af en toe nam ze hem even uit haar mond en trok ze een paar halen eraan, om vervolgens weer flink te keer te gaan met haar mondje. Ze moest oppassen dat ik niet al klaar zou komen.
Daarom pakte ik haar nu omhoog. Ik liet mijn handen gelijk onder haar rokje afdalen. Haar billen voelde heerlijk. De meid had alleen een zwarte string aan. Die werd zichtbaar omdat ze de rok loshaakte. Daar stond ze dan, met open blouse en een string. De kousen en de pumps maakten het geheel tot een geil zicht. Wat een meid was dit.
Ik tilde haar op en rukte de string van haar billen. Een mooi kaalgeschoren kutje kwam tevoorschijn. Dit halfbloedje was duidelijk al erg geil, gezien het vocht dat er bij haar poesje zichtbaar was. Haar schaamlipjes stonde uitdagend. Ik bukte voorover. Zij zat nu op de stortbak met haar benen wijd en ik likte nu in een hoog tempo aan haar kleddernatte kutje. Wat was dit heerlijk!
Het kutje was nu zo nat dat ik lekker met mijn pik in haar wilde soppen. Ik pakte haar van de stortbak af en draaide haar om. Ze steunde nu met haar handen op de stortbak en stond met beide benen naast de pot. Mijn pik plaatste ik tegen het druipende kutje. Hij gleed er erg makkelijk in. Ik pakte haar bij haar tieten. De ronde bollen haalde ik uit haar bh. De donkere tepels waren lekker hard. Ik neukte haar kutje in een hoog tempo. Af en toe haalde ik mijn staaf helemaal uit haar grotje, om hem vervolgens hard naar binnen te rammen. We moesten veel moeite doen om stil te blijven. Dit was echte een supergeile meid.
Ik zag dat mijn pik droop van het vocht toen ik hem weer even uit haar kutje haalde. Snel maakte de meid toen haar vingers nat met het vocht van haar doosje. Twee bevochtigde vingers stopte ze zonder pardon in haar kontgaatje. Wat was dit een geil gezicht. Een paar keer haalde ze deze op en neer er doorheen. Toen keek ze me aan en zei dat ze me daar wilde. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Ik duwde mijn pik in haar kontje naar binnen. Blijkbaar hield dit meisje van anaal. Mijn pik zat er helemaal in. Terwijl ik haar nu in haar achterste neukte, vingerde zij zichzelf heftig. Ze had moeite om te blijven staan. Haar nauwe kontje voelde heerlijk om mijn pik!
Ik stootte telkens keihard. De meid kon haar kreunen maar net onderdrukken. Het was heerlijk stiekem op dit toilet van het grote kantoorgebouw. De geile meid, haar nauwe kontje, ik hield het niet meer. Ik trok mijn pik uit haar krappe anusje en de wist hoe laat het was. Met haar blote billen liet ze zich op de wc ploffen en pakte mijn pik vast. Haar mondje was maar net op tijd om mijn leuter. Ik spoot een enorme hoeveelheid sperma in het mondje van deze geile dame. Ze zoog mijn hele pik leeg en likte hem netjes schoon.
Toen fatsoeneerden we ons. De griet vertelde me dat de afspraak alleen was gemaakt met dit doel. Ik zei haar dat ik snel weer een afspraak wilde! Geile kantoorseks met dit halfbloedje is altijd welkom!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen